miercuri, 8 august 2018

COBRA: Cheia meditației eliberării planetare – eclipsa solară din 11 August 2018


   Este timpul să luați din nou măsuri! Este timpul să luăm destinul lumii în mâinile noastre! Cu toții suntem de acord că procesul de eliberare planetară durează prea mult. Iată șansa noastră de a accelera procesul în mod colectiv. Prin urmare, folosim oportunitatea eclipsei solare din 11 august pentru a crea un portal prin care să ne unificăm conștiința și să iluminăm câmpul energetic din jurul planetei.


Faceți-l viral! Distribuiți-l în toată lumea! Vă rugăm să îl postați pe site-urile și blogurile dvs. Invitați grupuri spirituale să ni se alăture. Dacă știți o altă locație media, puteți să o trimiteți acestora. Puteți crea un eveniment Facebook pentru grupul dvs. local de persoane, care face acest lucru în partea dvs. de lume. De asemenea, avem nevoie de un grup principal Facebook pentru acest eveniment. Puteți crea un videoclip despre acest lucru și îl puteți posta pe Youtube.
Studiile științifice au confirmat efectele pozitive ale meditațiilor în masă asupra societății umane, astfel încât fiecare dintre voi care participă la această meditație poate contribui de fapt la apropierea Evenimentului și a Dezvăluirii Complete: http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/ ;

Această meditație ajută Forțele Luminii să împământeze energia Luminii pe suprafața planetei, pentru a rezolva impasul dintre Forțele Luminii și întunericului, în cele din urmă eliberând umanitatea. Numărul de oameni care fac această meditație este cel mai influent factor din puterea populației umane de la suprafață pentru accelerarea procesului.
Bombele TOPLET cu plasmă sunt încă plasate în interiorul scutului plasmatic planetar: http://news.mit.edu/2014/plasma-shield-against-harmful-radiation-1126 ;

Acesta este motivul real al impasului actual dintre Forțele Luminii și întunecate care asigură o distrugere reciprocă asigurată (MAD), o anumită formă de echilibru Nash:  https://en.wikipedia.org/wiki/Impasse ;

Când aceste bombe vor fi îndepărtate, Spargerea Compresiei se poate întâmpla. Putem ajunge la masa critică de 144.000 de oameni care fac această meditație! Acest lucru va crea o reacție masivă de vindecare în lanțul energetic la nivel mondial. 

Forțele Luminii se vor concentra pe Novaya Zemlya, o bază încă activă a grupului Chimera: https://thebarentsobserver.com/en/security/2018/02/novaya-zemlya-priority-2018-says-northern-fleet ;


Graficul astrologic pentru meditația noastră arată o mare triangulație între Eris în Berbec, Eclipsa Soare / Lună în Leu și Vesta lângă Centrul Galactic în Săgetător, toate situate în semne zodiacale de foc. La eclipsă, energia focului electric de eliberare va curge dinspre Centrul Galactic (Pleroma) de-a lungul Sistemului Solar și prin tot Comandamentul Galactic al Forțelor Luminii și va fi canalizată prin centura Eris și Kuiper, apoi prin Vesta și centura de asteroizi, prin Lună (în special bazele lunare Mersenius și Tycho ale Forțelor Luminii), deși forța specială RM2m subterană (a Mișcării de Rezistență, n.b.) și apoi prin toate grupurile care meditează pe suprafața planetei. Prin urmare, meditația noastră în momentul eclipsei are un mare potențial pentru Spargerea Compresiei, deoarece este un moment de legătură foarte favorabilă cu Centrul Galactic.


Această eclipsă va avea loc exact la 19 ani de la marea eclipsă din 11 august 1999, care a reprezentat punctul de cotitură al ferestrei ascensiunii planetare din 1975-2025: http://2012portal.blogspot.com/2016/03/the-ascension-plan.html

19 ani este un anumit ciclu astronomic, legat de Soare și de Lună, numit ciclul Metonic: https://en.wikipedia.org/wiki/Metonic_cycle

Vom face această meditație în momentul maxim al eclipsei solare, sâmbătă, 11 august, la 2:11 dimineața în Los Angeles. Acest lucru este egal cu 11:11 am EET în Cairo, 11:11 CEST în Paris, 10:11 am BST la Londra, 5:11 am EDT în New York, 4:11 am CDT în Chicago, 3:11 am MDT în Denver și 5:11 CST în Taipei.

 Ora României 12.11


  Instrucțiuni:

   1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.
   2. Indicați-vă intenția de a folosi această meditație ca instrument pentru a accelera procesul de vindecare a Pământului și a locuitorilor săi, îndepărtarea bombelor Toplet și declanșarea Evenimentului.
  3. Vizualizați un stâlp de lumină albastră electrică, care emană de la Soarele Galactic Central, apoi treceți prin poarta stelară din Orion (steaua Al Nilam / Epsilon Orionis în constelația Orion), apoi intrați în sistemul nostru solar, trecând prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin corpul tău până în centrul Pământului.

  4. Vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi în sus prin corpul vostru și în sus spre cer către toate ființele Luminii din Sistemul Solar și galaxia noastră, trecând prin poarta stelară Orion și apoi conectându-vă cu Centrul Galactic și Sursa.
  5. Acum stați în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus și în jos. Țineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

  6. Acum, vizualizați Focul Alb al AN, provenit din Sursă, care curge prin Centrul Galactic și prin poarta stelară Orion spre Pământ, purificând toate bombele care au rămas până la nivelul planului plasmatic din jurul Pământului. Vizualizați Forțele Luminii ale Flotei Comandamentului Galactic, înlăturând și dizolvând toate bombele Toplet rămase, cu ajutorul tehnologiilor lor avansate. Dacă vă simțiți călăuzit, puteți să-l chemați pe Arhanghelul Metatron pentru a ajuta la procesul de purificare. Vizualizați Focul Alb al AN care purifică toate anomaliile și inversează toată entropia din scutul plasmatic din jurul Pământului.

  7. Vizualizați că Evenimentul se întâmplă, restaurând Unitatea, Armonia, Pacea și Prosperitatea pe Pământ și între locuitorii săi. Vizualizați Sursa Luminii care se manifestă cu ușurință pe planeta Pământ și care pune capăt carantinei.

  Timpul recomandat pentru meditație este de 15 minute. Referitor la Focul Alb AN, voi publica articolul următor cu explicații detaliate.

      Zeița vrea libertate și libertate va fi!


   Sursa: http://2012portal.blogspot.com/

4 comentarii:

 1. AŞ VREA SĂ ŞTIU MAI MULT DESPRE BOMBELE TOPLET: NATURA LOR, CINE LE-A CREAT, UNDE SUNT AMPLASATE, MAI PRECIS.
  MULȚUMESC ANTICIPAT ! 🍀

  RăspundețiȘtergere
 2. DE CE, citez: ”Putem ajunge la masa critică de 144.000 de oameni care fac această meditație!”? Explicați cum de tocmai acest număr este și/sau se constituie într-o masă critică? Ce tip de legătură are el cu același număr din Biblie? E vorba de doar ființe umane întrupate care să mediteze? Ce are dacă sunt 143.999 ori 144.001? Zău, nu e vreo tentativă de ironie, pur și simplu întreb la modul cel mai serios! Știți bine cum stau lucrurile în privința unor prejudecăți... Mulțumesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cum s-a ajuns la acest număr? Probabil din calcule având în vedere numărul populației de suprafață a Terrei și a geometriei sacre planetare. Acest nr. este nr. minim de ființe angrenate în meditație, care pot face declanșarea schimbării conștiinței planetare, conform principiului celei de-a o suta maimuțe (a se citi articolul exact cu acest titlu din blog).

   Ștergere
  2. E nu stiu a cata oara cand se cere masa critica, au mai fost atinse cotele maxime si in alte meditatii si inca nu se vede nimic.....deci ce rost are ?

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.