marți, 31 iulie 2018

Tehnologia QEG explicată de Hopegirl


  Nu am mai abordat de mult subiectul dispozitivelor de energie liberă, cu toate că am urmărit pe internet evoluția lor. Am publicat pe blog la categoria Energie liberă articole, chiar și schema electrică a QEG (Generator de Energie Cuantică), un proiect al lui Nikola Tesla din 1896, înregistrat cu număr de patent la Registrul de Mărci din SUA la vremea respectivă.
Aici avem înregistrarea video (cu imagini video) cu explicația funcționării acestui dispozitiv, care generează cca. 15 Kw, destul pentru funcționarea unei gospodării. Eu dețin (fișier electronic de cca. 200 de pagini) documentația pentru construirea acestuia. Cine dorește documentația, îmi poate scrie e-mail pe adresa burebista2012@gmail com și i-o voi trimite gratuit.
Pentru construcția lui trebuie cunoștințe și practică temeinice în domeniul electrotehnicii și motoarelor electrice.


12 comentarii:

 1. Mai avem si tehnologia lui Keshe, Magrav (Magnetism-Gravitatie)care este la liber.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Desigur, am materiale publicate în blog la categoria Fundația Keshe

   Ștergere
  2. Sunt oricum destule piedici. Cauti firma care distribuie produsele fundatiei Keshe,de pilda in Brasov si ori gasesti o adresa nevalabila,ori e ceva ambiguu care nu te ajuta sa poti cumpara,sau etc. Dar,important este sa nu renunti si sa cauti /persisti in directia aleasa caci vei avea un final bun,dar inca mai urmeaza cine stie ce alte demersuri...

   Ștergere
  3. Nu se vrea raspindirea acestei tehnologii, stim bine de catre cine. Si mai stim ce a patit Keshe si probabil si altii (Tesla a fost unul din ei)

   Ștergere
  4. Mai este si acest model
   ...
   https://m.youtube.com/watch?v=hT1hNAIMk7U

   Ștergere
 2. Greu ,energie libera ..Mai vb , peste 100 de ani ..

  RăspundețiȘtergere
 3. De remarcat reacţiile: "Sunt oricum destule piedici", "Nu se vrea raspindirea acestei tehnologii" și "Greu ,energie libera ..Mai vb , peste 100 de ani ..". Observați, multă sugestie negativă, neîncredere, pesimism... Cu o asemenea atitudine, formele-gând susceptibile să proiecteze manifestarea la propriu in viața noastră a energiei libere, sunt reduse. Însă e bine că procentul acestora scade, crescând până spre masa critica cel al ziditorilor, ale căror proiecții mentale sunt tot mai semnificative.😇

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sugestia nu e negativa..Dar ,daca o ținem tot așa ,vorbe ..Nu ajungem nicăieri..Fapte, înseamnă ca la piață ,,Pepenii ,sa fie de Dăbuleni..nu din balta, sau Turcia..Ok !

   Ștergere
  2. 😀 Da. Si eu observ comportamentul românilor. Si nu doar pe al lor. Bat pasul pe loc si se mira ca nu ajung in varful muntelui. E amuzant. Dar mi-e milă de urmași. Si de animalele tratate de români de parca ar fi obiecte. Despre pepenii de Dabuleni? M-as abține...Românii nu prea au educatie ecologică. Si nici cinstea nu-i da afara din casa. Dabulenii sunt foarte atașați de bani. Asa sunt ei, grație unor tipare locale. Si cauta metode de îmbogățire rapidă. Si daca pot folosi chimicale în exces pentru asta, de ce sa n-o faca? Probabil n-au auzit ca totul se întoarce la un moment dat. Mi-a povestit o prietena din Dabuleni ceva ce m-a facut sa nu mai cred în mitul alimentelor romanesti sănătoase. Un român plecat în Germania s-a gândit cum sa-si ajute compatrioții sa castige mai bine. A vrut să faciliteze exportul de pepeni de Dabuleni în Germania. A luat cu el cativa si i-a dus la un laborator din Germania, unde avea un prieten. Ala s-a speriat! A zis ca-s bombe ecologice si ca-i arestează pe amândoi daca-ti prind cu pepenobombele. E război economic printre altele. Si informațional. Si multa inconștiență. Dacă nu ne otravesc altii de la care importăm de toate, ne otrăvim noi între noi.Hai sa râdem si sa ne bucurăm! Altfel o sa ne acuze Marius ca suntem negativisti. Si pune pe Marele Cenzor ce ne măsoară zâmbete sa ne ghilotineze. Si poate ne si exileaza😊😊😊😊. Zambiti! Fraierii asa mimeaza iluminarea! Noroc ca nu sunt chioare si entitatile din Lumina😀. Si nu ne aleg după zâmbete, vorbe, ifose...etc. În Cer contează doar faptele. Niciun miliardar nu si-a luat cu el dincolo averile. Deci nici vorbele goale.

   Ștergere
 4. https://m.youtube.com/watch?v=P-a8QAeCoNU

  RăspundețiȘtergere
 5. Aici este presentat cum functioneaza un Q.E.G.... generator Quantum

  https://m.youtube.com/watch?v=P-a8QAeCoNU

  RăspundețiȘtergere
 6. Mai este SI acest model construit in China si nu este cu un generator toroidal Tesla .. este cu magneti permanenti de inedium...
  https://m.youtube.com/watch?v=hT1hNAIMk7U

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.