joi, 12 iulie 2018

Papa Francisc acuzat de viol, sacrificiu ritualic și trafic de copii; Cardinalii iau în considerare abdicarea sa


    În 5 iulie, la Roma, a fost convocată o conclavă specială a Colegiului Cardinalilor (Curia), pentru a discuta dacă se va cere demisia imediată a Papei Francisc, Jorge Bergoglio, potrivit unei surse din Vatican. Aceleași acuzații din 5 iulie au fost depuse la Curtea Europeană împotriva Papalității pentru "a ajuta și incrimina o conspirație criminală care implică tortura și sacrificiu ritualic a unor copii, dispariția a opt copii din instituțiile catolice din Elveția și Italia, plus participarea la un atac agravant cu intenție criminală, menit să obstrucționeze justiția pe 21 iunie. "Dosarele din 5 iulie au fost luate în considerare de ofițeri de drept comun, aceștia fiind abuzați și bătuți de securitatea Vaticanului la Geneva, în timp ce încercau să pună în aplicare un mandat de arestare asupra lui Bergoglio. "Bergoglio a fost confirmat că intenționa să participe la un sacrificiu ritualic cu copii și prin urmare, intervenția noastră ar putea fi privită ca un succes în ceea ce privește oprirea ritualului", a declarat un informator despre confruntarea care a avut loc în timpul întâlnirii Consiliului Bisericilor Mondiale la Bazilica Catolică Notre Dame pe Rue. "Este aceeași Bazilică în care au dispărut copii în 2014 și a fost indicată uciderea lor ritualică".

În februarie 2013, Papa Francisc și trei oficiali de la Vatican au fost condamnați de Curtea Internațională de Drept Comun de la Bruxelles (ICLCJ) pentru crime împotriva umanității, care includea funcționarea unui cerc internațional de trafic de copii, ce organiza violarea și sacrificarea copiilor în timpul unor ritualuri satanice în unele facilități catolice. Împreună cu Papa Francisc, cinci membri proeminenți ai cultului satanic Cel de-al IX-lea Cerc al Vaticanului, de sacrificare ritualică a unor copii, au fost acuzați de crime. Toți vor primi o chemare în instanță pentru a răspunde acuzațiilor în această săptămână. Aceleași acuzații au fost depuse la Curtea Europeană de Justiție și Tribunalul Penal al Curții, ICLCJ.

Cardinalii sunt preocupați de vizita lui Bergoglio în Irlanda, unde, potrivit sursei Vaticanului, șerifii locali de drept comun au intenția să-l rețină în baza aceluiași mandat de arestare permanent, pe care ofițerii de pace de la Geneva încearcă să-l pună în aplicare. "Dacă vor scăpa de Il Papa (Bergoglio), va fi înainte de 25 august, când este programat să conducă o adunare publică de masă în Dublin. Există un sentiment de îngrijorare în rândul cardinalilor că prea multă atenție este acordată lui Il Papa și asociaților săi, ca și în cazul Papei Benedict. Cardinalii își protejează cultul și banii.
Papa Benedict abdicat, fără precedent la doar câteva zile după ce a fost condamnat de Curtea ICLCJ de aceleași acuzații: trafic de ființe umane, violul și sacrificiu ritualic de copii. Benedict a evitat mandatul său de arestare și încă mai este protejat de Vatican.

   
Un sacrificiu ritualic satanic în masă de copii, a fost planificat pentru Solstițiul de vară din 21 iunie (moment astrologic și astronomic important), dar a fost anulat după ce Papa Francisc a evitat arestarea în aceeași zi. Bergoglio a fost cu garda sa de corp, pentru a se adresa Consiliului Mondial al Bisericilor din Geneva Elveția, când patru membri ai grupului Curții ICLCJ l-au reținut pe Papă, i-au citit mandatul de arestare, și au încercat să-l escorteze într-o locație securizată. Povestea dramatică a traficului de copii al Papei Francisc nu a făcut niciodată subiectul știrilor mass-mediei principale, chiar dacă peste 48 de martori au depus mărturie în fața a șase judecători internaționali, că Vaticanul a plătit bani mulți pentru a trafica copii prin cercurile lor pedofile pentru închinătorii la Satana, cuprinzând elite bisericești, oameni de afaceri, politicieni și alte elite, inclusiv membrii familiilor regale europene.

Două femei adolescente au declarat în fața Curții ICLCJ, că Papa Francisc le-a violat în timp ce participa la un ritual cu sacrificii de copii, în timpul primăverilor din 2009 și 2010 în Olanda și Belgia. Potrivit unui fost angajat al Curiei din Roma, la Castelul Carnarvon din Wales au avut loc de asemenea, violuri și ucideri de copii, precum și într-un castel francez nedezvăluit. Procurorul a introdus declarații legale ale altor opt persoane, care pretind că au fost martorii acelorași crime organizate de Vatican. Un alt martor a mărturisit că a fost prezent în timpul întâlnirilor cu preotul argentinian, episcopul Francisc și junta militară, din timpul războiului murdar din 1970 din Argentina. Potrivit martorului, Francisc a ajutat la traficul a cel puțin 30.000 de copii ai deținuților politici dispăruți, în inelul pedofil al Vaticanului.

Unii dintre acești copii au fost îngropați într-un cimitir comun al copiilor, în Spania - unde Vaticanul a refuzat continuu cererile de săpături - la fel cum Vaticanul a refuzat cererile de excavare a celor peste 35 de cimitire comune de copii, considerate pline cu corpurile mutilate a peste 50.000 de copii care au dispărut din facilitățile Bisericii Anglicane, din Marea Britanie și Canada, deși mai ales din 80 de școli rezidențiale de origine catolică din Canada. Vedeți mărturia martorilor: https://www.youtube.com/watch?v=UvhfXAd08TE   ;   http://beforeitsnews.com/r2/?url=http://youtu.be/cVYkctM1k90

13 comentarii:

 1. Trebuie date in vileag toate crimele papismului.

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna seara!Dapte fe acest fel,urgii seuale si multe alte acte urate au nai avut loc in lumea catolicilor vremii_a sa vedea ustoria bisericii catolice din antichitate si pana in orezent!Catolicismul si puterea lor suprema VATICANUL,sunt puternici,au o adevarate armata,bine dotata,avocati buni!SPER SA SE FACA DREPTATE, PENTRU SUFLETELE ZECILOR DE MII DE COPII NEVINOVATI,VICTIME!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Un libidinos retardat,o scarbosenie made in vatican,asta-i papa cacapapa.Sa vedeti ce bine le sta la toti popartoii-castrati,cu sarma-n nas si cruci cicatrice pe cacafata lor de criminali nenorociti,o sa se-ntample si asta stati linistiti.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De acord întru totul.Dacă ne uităm și la popimea de la noi,ăștia-s și mai scîrboși.Numai cînd te uiți la meclele lor de lepădături infecte,te apucă greața.Să nu uităm că înalt prea excitatul daniel(nu merită literă mare la nume),e păpușa cu sfori a sictirității sale pedofilopapa. Numai bine și...s-ajungem să sărbătorim distrugerea lor.

   Ștergere
  2. Vezi ca nu ne oprim aici, dupa ce scapam de cacabala pe pamant,mergem si distrugem toti reptilienii malefici,eliberam toate planetele subjugate cum a fost si draga noastra mama adoptiva, GAIA.Si pe arghoni ii distrugem,merita sa-i casapim.Pe urma sarbatorim!Ne asigura Federatia,nave,armament supertehnologizat,ne antreneaza si pe ei!
   NAMASTE.

   Ștergere
 4. Ps118:8,9 ...SA NE PUNEM INCREDERE TOTALA NUMAI IN DUMNEZEU 🙏 OMUL ESTE STAPANIT DE DIAVOL....

  RăspundețiȘtergere
 5. https://magiepegeea.wordpress.com/2018/07/11/arhanghelul-mihail-a-sti-sa-spui-nu-inseamna-iubire/
  https://magiepegeea.wordpress.com/2018/07/14/mama-divina-a-sosit-timpul-ca-visele-voastre-sa-se-indeplineasca/

  RăspundețiȘtergere
 6. Care a fost motivul pentru care Joshua ben Josef alias Iisus arcturianul din familia Kumara a venit pe pamint? ca sa rupa contractul intre Bafhomet si Moise. Sa taie acest contract care este si acum. A spus; "Nu am venit sa aduc pacea ci sabia" Din pacate n-a reusit. Concluzia; Religia este cea mai mare manipulare si minciuna din istoria omenirii. S-au folosit de Iisus si de mesajele lui sa faca o religie sa tina lumea in prostie sa stopeze lumea in evolutia lor spirituala. ce qa facut bun religia de la Moise incoace? Doar aprox. 250 de milioane de victime in numele unui asa zis dumnezeu, care nu este altul decit Yahweh sau Yehova unul din demiurgii Matrixului.

  RăspundețiȘtergere
 7. Cabala, Masoneria, Illuminati, vor sa scape de acest papa, un om onest, avand misiunea spirituala de a reforma vaticanul, a elibera secretele ascunse in pivnitele, bibliotecile si muzeele papalitatii, a reforma religia si a o aduce la ceea ce a fost inainte de Constantin si mama sa Elena, adica la valorile predicate de Iisus. Sa gandim bine despre acest papa si sa-i tinem pumnii sa-si poata duce misiunea spirituala la bun sfarsit. Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere
 8. Toate aceste urgii sînt manipulate din umbră,toate accidentele din circulație,toate crimele din fiecare secunda,toți homo...lesbi... drogați lumi,fumători,bețivi,politicieni corupti ai lumi noastre,puşcăriasi,invidia,răutatea din inima omului,necumpătarea noastră,bîrfa şiiiii multe alte fapte ale firi păminteşti degradate sint REZULTATUL faptului ca toți aceşti oameni degradați ascultă şi au ca TATA pe Diavolul,Satana,fost Lucifer..... DUMNEZEU PLINGE CIND VRDE TOATE ACESTE ALEGERI ALE OAMENILOR,ŞI VA VENI O ZI CIND VA PUNE CAPĂT LA TOT ACEST RĂU.... IAR TU IUBIT CITITOR AI GRIJĂ CE ALEGI SĂ FACI ŞI SĂ FII...PENTRU CĂ ÎN ZIUA ACEIA.... VEI FI PREZENT...ALRGE ASTĂZI CUI VREI SA SLUJESTI,PE CINE AI CA TATĂ? NU UITA.... VEI DA SOCOTEALĂ PENTRU TOT.....ALEGE SĂ IUBEŞTI SĂ FACI BINELE SĂ AJUȚI PE CEL DE LINGĂ TINE SĂ FII O BINECUVÎNTARE ÎN SOCIETATE SĂ ZÎMBEŞTI ŞI GINDEŞTE POZITIV...... FI FERICIT ALĂTURI DE FAMILIE... DE MINE ŞIIIII ÎNCĂ MULȚI CA TINE FI UN OM AL LUI ,,DUMNEZEU''

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.