joi, 12 iulie 2018

Papa Francisc acuzat de viol, sacrificiu ritualic și trafic de copii; Cardinalii iau în considerare abdicarea sa


    În 5 iulie, la Roma, a fost convocată o conclavă specială a Colegiului Cardinalilor (Curia), pentru a discuta dacă se va cere demisia imediată a Papei Francisc, Jorge Bergoglio, potrivit unei surse din Vatican. Aceleași acuzații din 5 iulie au fost depuse la Curtea Europeană împotriva Papalității pentru "a ajuta și incrimina o conspirație criminală care implică tortura și sacrificiu ritualic a unor copii, dispariția a opt copii din instituțiile catolice din Elveția și Italia, plus participarea la un atac agravant cu intenție criminală, menit să obstrucționeze justiția pe 21 iunie. "Dosarele din 5 iulie au fost luate în considerare de ofițeri de drept comun, aceștia fiind abuzați și bătuți de securitatea Vaticanului la Geneva, în timp ce încercau să pună în aplicare un mandat de arestare asupra lui Bergoglio. "Bergoglio a fost confirmat că intenționa să participe la un sacrificiu ritualic cu copii și prin urmare, intervenția noastră ar putea fi privită ca un succes în ceea ce privește oprirea ritualului", a declarat un informator despre confruntarea care a avut loc în timpul întâlnirii Consiliului Bisericilor Mondiale la Bazilica Catolică Notre Dame pe Rue. "Este aceeași Bazilică în care au dispărut copii în 2014 și a fost indicată uciderea lor ritualică".

În februarie 2013, Papa Francisc și trei oficiali de la Vatican au fost condamnați de Curtea Internațională de Drept Comun de la Bruxelles (ICLCJ) pentru crime împotriva umanității, care includea funcționarea unui cerc internațional de trafic de copii, ce organiza violarea și sacrificarea copiilor în timpul unor ritualuri satanice în unele facilități catolice. Împreună cu Papa Francisc, cinci membri proeminenți ai cultului satanic Cel de-al IX-lea Cerc al Vaticanului, de sacrificare ritualică a unor copii, au fost acuzați de crime. Toți vor primi o chemare în instanță pentru a răspunde acuzațiilor în această săptămână. Aceleași acuzații au fost depuse la Curtea Europeană de Justiție și Tribunalul Penal al Curții, ICLCJ.

Cardinalii sunt preocupați de vizita lui Bergoglio în Irlanda, unde, potrivit sursei Vaticanului, șerifii locali de drept comun au intenția să-l rețină în baza aceluiași mandat de arestare permanent, pe care ofițerii de pace de la Geneva încearcă să-l pună în aplicare. "Dacă vor scăpa de Il Papa (Bergoglio), va fi înainte de 25 august, când este programat să conducă o adunare publică de masă în Dublin. Există un sentiment de îngrijorare în rândul cardinalilor că prea multă atenție este acordată lui Il Papa și asociaților săi, ca și în cazul Papei Benedict. Cardinalii își protejează cultul și banii.
Papa Benedict abdicat, fără precedent la doar câteva zile după ce a fost condamnat de Curtea ICLCJ de aceleași acuzații: trafic de ființe umane, violul și sacrificiu ritualic de copii. Benedict a evitat mandatul său de arestare și încă mai este protejat de Vatican.

   
Un sacrificiu ritualic satanic în masă de copii, a fost planificat pentru Solstițiul de vară din 21 iunie (moment astrologic și astronomic important), dar a fost anulat după ce Papa Francisc a evitat arestarea în aceeași zi. Bergoglio a fost cu garda sa de corp, pentru a se adresa Consiliului Mondial al Bisericilor din Geneva Elveția, când patru membri ai grupului Curții ICLCJ l-au reținut pe Papă, i-au citit mandatul de arestare, și au încercat să-l escorteze într-o locație securizată. Povestea dramatică a traficului de copii al Papei Francisc nu a făcut niciodată subiectul știrilor mass-mediei principale, chiar dacă peste 48 de martori au depus mărturie în fața a șase judecători internaționali, că Vaticanul a plătit bani mulți pentru a trafica copii prin cercurile lor pedofile pentru închinătorii la Satana, cuprinzând elite bisericești, oameni de afaceri, politicieni și alte elite, inclusiv membrii familiilor regale europene.

Două femei adolescente au declarat în fața Curții ICLCJ, că Papa Francisc le-a violat în timp ce participa la un ritual cu sacrificii de copii, în timpul primăverilor din 2009 și 2010 în Olanda și Belgia. Potrivit unui fost angajat al Curiei din Roma, la Castelul Carnarvon din Wales au avut loc de asemenea, violuri și ucideri de copii, precum și într-un castel francez nedezvăluit. Procurorul a introdus declarații legale ale altor opt persoane, care pretind că au fost martorii acelorași crime organizate de Vatican. Un alt martor a mărturisit că a fost prezent în timpul întâlnirilor cu preotul argentinian, episcopul Francisc și junta militară, din timpul războiului murdar din 1970 din Argentina. Potrivit martorului, Francisc a ajutat la traficul a cel puțin 30.000 de copii ai deținuților politici dispăruți, în inelul pedofil al Vaticanului.

Unii dintre acești copii au fost îngropați într-un cimitir comun al copiilor, în Spania - unde Vaticanul a refuzat continuu cererile de săpături - la fel cum Vaticanul a refuzat cererile de excavare a celor peste 35 de cimitire comune de copii, considerate pline cu corpurile mutilate a peste 50.000 de copii care au dispărut din facilitățile Bisericii Anglicane, din Marea Britanie și Canada, deși mai ales din 80 de școli rezidențiale de origine catolică din Canada. Vedeți mărturia martorilor: https://www.youtube.com/watch?v=UvhfXAd08TE   ;   http://beforeitsnews.com/r2/?url=http://youtu.be/cVYkctM1k90

29 de comentarii:

 1. Trebuie date in vileag toate crimele papismului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ceva nu e în regula. Se spune ca Vaticanul s-a impotrivit săpăturilor unde se presupune ca ar fi cimitire cu copii. Cine poate opri pe polițiști criminaliști? Nimeni. Dacă nu s-au făcut săpături, atunci e din alta cauza. Deci eu cred ca e o știre demna de o presa care a epuizat subiecte tari, sau o campanie de denigrare a bisericii. Posibil sa fie aruncata știrea pentru a masca alte chestii mai grave.
   Cit despre mudra pe care o face, (mudra specifica iubitorilor de muzica rok) , este un gest de nesăbuinta. E atît de Naiv, incit nu si-a dat seama de ce poate fi acuzat. Cred ca a făcut mudra respectivă încercând sa atragă pe rokeri, arătându-le ca el este unul de-al lor.

   Ștergere
  2. Păi tot ce ține de cimitire nu trebuie aprobare de la forurile bisericești?? La noi cum e? Biserica nici măcar nu e controlată de fisc, darămite Vaticanul care este entitate statală independendă și defapt deține întrega lume....

   Ștergere
 2. Buna seara!Dapte fe acest fel,urgii seuale si multe alte acte urate au nai avut loc in lumea catolicilor vremii_a sa vedea ustoria bisericii catolice din antichitate si pana in orezent!Catolicismul si puterea lor suprema VATICANUL,sunt puternici,au o adevarate armata,bine dotata,avocati buni!SPER SA SE FACA DREPTATE, PENTRU SUFLETELE ZECILOR DE MII DE COPII NEVINOVATI,VICTIME!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Un libidinos retardat,o scarbosenie made in vatican,asta-i papa cacapapa.Sa vedeti ce bine le sta la toti popartoii-castrati,cu sarma-n nas si cruci cicatrice pe cacafata lor de criminali nenorociti,o sa se-ntample si asta stati linistiti.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De acord întru totul.Dacă ne uităm și la popimea de la noi,ăștia-s și mai scîrboși.Numai cînd te uiți la meclele lor de lepădături infecte,te apucă greața.Să nu uităm că înalt prea excitatul daniel(nu merită literă mare la nume),e păpușa cu sfori a sictirității sale pedofilopapa. Numai bine și...s-ajungem să sărbătorim distrugerea lor.

   Ștergere
  2. Vezi ca nu ne oprim aici, dupa ce scapam de cacabala pe pamant,mergem si distrugem toti reptilienii malefici,eliberam toate planetele subjugate cum a fost si draga noastra mama adoptiva, GAIA.Si pe arghoni ii distrugem,merita sa-i casapim.Pe urma sarbatorim!Ne asigura Federatia,nave,armament supertehnologizat,ne antreneaza si pe ei!
   NAMASTE.

   Ștergere
  3. vestea proasta e ca nu exista 'Federatia' (doar in imaginatia unora) iar arhonii nu pot fi ucisi de oameni. doar Dumnezeu o poate face (stiti..chestia cu iezerul de foc)

   Ștergere
  4. Ce sa intelegem?ca sfidezi CREATIA?ai intrebat oare curcile ,daca exista federația?suntem satui de ignoranti și aroganti,de decazuti si pierduti.

   Ștergere
  5. nu o sfidez,povara dovezilor e pe umerii celui care face o afirmtie.nu am gasit dovezi in favoarea opiniei tale doar povesti despre 'arcturieni, pleiadieni reptilieni etc. imi place literatura SF (si filmele de gen) da nu le confund cu realitatea

   Ștergere
  6. E foarte simplu,nu ai ales la nivel de suflet sa ascenzi in 5d cu mami GAIA ACUM,realitatea care ti-ai ales-o de buna voie nu-ti da voie sa vezi dincolo de ea,nu crezi,nu visezi,nu-ți imaginezi pana nu ai dovada MATERIALA,federatia e in 5d e vestea buna iar vestea proasta e ca arghonii pot fi ucisi de oameni cu putina tehno livrata de federatie,deja ei au ramas putini si sunt vanati la greu,nu trebuie Dumnezeu sa le ia glanda,suntem noi.Alegerile au fost facute individual de fiecare,urmeaza separarea ,sitarea,repartizarea.

   Ștergere
  7. Ramai cu realitatea ta.

   Ștergere
  8. realitatea mea e dura (si neinteleasa) ptr cine are timp la dispozitie si bani probabil nu i o problem 'ascensionarea' de care zici, meditatii, putina yoga si gata..ai iesit din 'Matrix'.din pacate altii munceste zi lumina la capatul Europei iar dupa merg cu baietii la o beuta(iar in putinele zile libere la'club' unde ma distrez cu sud americance focoase..)asta e realitatea mea,tu ramai in matrixul tau,eo in al meu OK?

   Ștergere
  9. Pai ramai mai nene cu duzele tale focoase si gasca ta si nu-ti mai da cu parerea despre realitatile celorlalti,si noi muncim si ziua si noaptea in tara si nu mai luam planeta si locuitorii ei la bascalie.Ai grja sa nu ti se strice duzele, punele la murat ca nu sti ce vremuri vin.

   Ștergere
  10. Biblia Nu spune Nicaieri ca un om va curati pamantul...sau Biserica lui Dumnezeu... Niciodata Nu se va intampla asta...Dumnezeu va interveni la momentul potrivit...Ps 118:8,9.

   Ștergere
 4. Ps118:8,9 ...SA NE PUNEM INCREDERE TOTALA NUMAI IN DUMNEZEU 🙏 OMUL ESTE STAPANIT DE DIAVOL....

  RăspundețiȘtergere
 5. https://magiepegeea.wordpress.com/2018/07/11/arhanghelul-mihail-a-sti-sa-spui-nu-inseamna-iubire/
  https://magiepegeea.wordpress.com/2018/07/14/mama-divina-a-sosit-timpul-ca-visele-voastre-sa-se-indeplineasca/

  RăspundețiȘtergere
 6. Care a fost motivul pentru care Joshua ben Josef alias Iisus arcturianul din familia Kumara a venit pe pamint? ca sa rupa contractul intre Bafhomet si Moise. Sa taie acest contract care este si acum. A spus; "Nu am venit sa aduc pacea ci sabia" Din pacate n-a reusit. Concluzia; Religia este cea mai mare manipulare si minciuna din istoria omenirii. S-au folosit de Iisus si de mesajele lui sa faca o religie sa tina lumea in prostie sa stopeze lumea in evolutia lor spirituala. ce qa facut bun religia de la Moise incoace? Doar aprox. 250 de milioane de victime in numele unui asa zis dumnezeu, care nu este altul decit Yahweh sau Yehova unul din demiurgii Matrixului.

  RăspundețiȘtergere
 7. Cabala, Masoneria, Illuminati, vor sa scape de acest papa, un om onest, avand misiunea spirituala de a reforma vaticanul, a elibera secretele ascunse in pivnitele, bibliotecile si muzeele papalitatii, a reforma religia si a o aduce la ceea ce a fost inainte de Constantin si mama sa Elena, adica la valorile predicate de Iisus. Sa gandim bine despre acest papa si sa-i tinem pumnii sa-si poata duce misiunea spirituala la bun sfarsit. Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere
 8. Toate aceste urgii sînt manipulate din umbră,toate accidentele din circulație,toate crimele din fiecare secunda,toți homo...lesbi... drogați lumi,fumători,bețivi,politicieni corupti ai lumi noastre,puşcăriasi,invidia,răutatea din inima omului,necumpătarea noastră,bîrfa şiiiii multe alte fapte ale firi păminteşti degradate sint REZULTATUL faptului ca toți aceşti oameni degradați ascultă şi au ca TATA pe Diavolul,Satana,fost Lucifer..... DUMNEZEU PLINGE CIND VRDE TOATE ACESTE ALEGERI ALE OAMENILOR,ŞI VA VENI O ZI CIND VA PUNE CAPĂT LA TOT ACEST RĂU.... IAR TU IUBIT CITITOR AI GRIJĂ CE ALEGI SĂ FACI ŞI SĂ FII...PENTRU CĂ ÎN ZIUA ACEIA.... VEI FI PREZENT...ALRGE ASTĂZI CUI VREI SA SLUJESTI,PE CINE AI CA TATĂ? NU UITA.... VEI DA SOCOTEALĂ PENTRU TOT.....ALEGE SĂ IUBEŞTI SĂ FACI BINELE SĂ AJUȚI PE CEL DE LINGĂ TINE SĂ FII O BINECUVÎNTARE ÎN SOCIETATE SĂ ZÎMBEŞTI ŞI GINDEŞTE POZITIV...... FI FERICIT ALĂTURI DE FAMILIE... DE MINE ŞIIIII ÎNCĂ MULȚI CA TINE FI UN OM AL LUI ,,DUMNEZEU''

  RăspundețiȘtergere
 9. Se pare ca deranjează acest articol l am distribuit pe facebook si mi l au sters considerand spasm, acum l am redistribuire din nou !

  RăspundețiȘtergere
 10. Aceste afirmații, acuzații, relatări despre Papa Francisc nu sunt noi, au apărut a doua zi după alegerea lui ca Papă și sunt identice cu cele aruncate asupra Papei Benedict, care, însă nu și-a dat dimisia din cauza lor. Dacă apar acum și în România este ca să-i pregătească primirea din partea fanaticilor și ticăloșilor, dar și să strice dispoziția persoanelor serioase. Bisericii Ortodoxe îi convine de minune aceste calomnii , dar ele nu sunt de origine ortodoxă, ci provin, culmea, de la sedevacantiștii anticonciliari italo-francezi la fel de fanatici, în sens opus.
  Fiți liniștiți, NU sunt reale și NICI adevărate, nici 0,0 la sută. În parte le-au aruncat asupra Papei Woityla, Paul VI, Ioan XXIII, iar marelui Papă Pius XII –Pacelli nefiind atunci inventate calomnii la așa nivel, i-au scornit nazismul, antiebraismul, tăcerea și alte infamii. Deci oamenii noștri, iubitori de adevăr să fie liniștiți, garantez , cu toată greutatea studiilor mele și apropierii mele discrete și secrete de multe locuri și colțuri ale Vaticanului.
  Acestea fiind zise, eu nu am o mare simpatie pentru papii de după Pius XII, (afară de Woityla), deci gândesc că sunt obiectiv când îi apăr. Dar motivele mele sunt politice și pastorale, nu pentru că EI ar fi fost oameni răi sau păcătoși sau criminali, etc….Dimpotrivă, de la Paul VI încoace i-am cunoscut personal ca persoane absolut smerite și subțiri, nobile, etc….
  În al doilea rând, greșelile Papei Francisc sunt și ele de ordin pastoral și politic, vezi cazul China, Argentina, Cardinalul de Washington, etc… dar nu din rea credință. El vrea să ”schimbe foaia”, să
  ”încerce marea cu degetul”, cu riscurile de rigoare.
  Vaticanul , Biserica Romei este invidiată, urâtă, și mult prea înaltă, cu orizonturi mult prea largi *(catolice adică) ca să fie înțeleasă și iubită de geanabeți și de fanatici. Defectele ei mari, foarte mari, sunt defectele marilor popoare care o formează, italienii și francezii, etc… cu orgoliul, formalismul, perfidia lor, birocrația, diferită de cea din Bizanț sau din Asia. Dacă judecăm Bisericile după popoare, nu se salvează niciuna. În concluzie, mi-e milă de cei ce cred acestor propagande oribile și satanice, iar dacă ar fi fost ceva real, Papii, așa cum sunt de invidiați și de antipatici întregii lumi, demult se desființau. Am speranța ca vizita lui Francisc să fie un bine pentru români, ma ales pentru cei ne-catolici.

  PS. Acele curți de justiție care îl condamnă sunt inexistente, grupuri de nebuni și descreierați care se distrează, dar poate că sunt și finanțați..

  RăspundețiȘtergere
 11. Dacă sunt adevărate toate cele spuse, hai să nu-l primim în România!

  RăspundețiȘtergere
 12. Doamne te rugam să ne aperi de cel rău!

  RăspundețiȘtergere
 13. Şi voi toți dacă ați vedea mîine pe papa vați inchina ei şi iați săruta mîinile să ştiți că papa este legat de diavol ea nu înplineşte voia lui DUMNEZEU

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.