vineri, 27 iulie 2018

Interviu cu Laura Eisenhower (video cu subt.RO)


    Un scurt interviu cu Laura Eisenhower, strănepoata fostului președinte american Dwight D Eisenhower (20 ianuarie 1953 – 20 ianuarie 1961), care a avut un contact cu două rase extraterestre în baza aeriană Andrew (1954) și în mandatul căruia s-a realizat contactul tehnologic cu naziștii din subsolul Antarcticii (prin intermediul Complexului Militar Industrial) și asupra căruia a atras atenția, prin discursul său de încheiere a mandatului de președinte. Laura, este una dintre ființele trezite, care ne dezvăluie informații despre existența raselor ET, despre Programul Spațial Secret, despre programele de control al minții și nu în ultimul rând despre pericolul Inteligenței Artificiale și procesul de Ascensiune planetară prin care fiecare dintre noi trecem în prezent.

3 comentarii:

 1. Au fost trei incercari pina acum sa se rupa contractul intre Bafhomet si Moise. Prima a fost prin Jeshua ben Josef arcturianul, alias Iisus. N-au reusit. A doua a fost prin Hitler. N-au reusit. Iar a treia prin Eisenhover. N-au reusit. Poate acum cu Trump si Putin sa reuseasca.

  RăspundețiȘtergere
 2. N-am vrut sa vad materialul,nu l-am suportat pe bunicasu pentru ce a facut dupa wm2,dar m-a impresionat tipa,e curajoasa,inteleapta,supertrezita,e dea LUMINII,super,multumesc frate Marius pentru munca de a aduce Adevarul la suprafata,iti faci treba foarte bine,esti apreciat si de noi si de EI(T)
  NAMASTE.

  RăspundețiȘtergere
 3. https://www.youtube.com/watch?time_continue=156&v=9p5I9Wdid9s
  https://www.youtube.com/watch?v=o7G2F0VDNmU

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.