duminică, 29 iulie 2018

Dezvăluirea Cosmică - Interviu cu Corey Goode (video)

  Marele Blitz Solar

  Puterea transformatoare a Marelui Blitz Solar

7 comentarii:

 1. https://magiepegeea.wordpress.com/2018/07/27/saint-germain-ati-trecut-calmul-de-dinaintea-furtunii/
  https://magiepegeea.wordpress.com/2018/07/21/mama-divina-si-saint-germain-ati-reusit/

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte interesant...cred ca schimbarile climei pe care le traim sunt efectul soarelui si a noii energii ce ajunge pe Terra.Doresc cit mai multe informatii in acest sens d-nul Marius Sumedrea...Continuati tot asa!

  RăspundețiȘtergere
 3. Caută articole în blog la categoria Cobra despre așa-numitul EVENIMENT. Ce reprezintă el și ce efecte va avea asupra sistemului nostru solar, împreună cu ființele trăitoare aici. Cobra fiind purtătorul de cuvânt al Mișcării de Rezistență, o altă alianță care luptă împotriva cabalei și care ajută la trezirea oamenilor de pe această planetă.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu știu dacă spun bine vis-a-vis de cele două materiale filmate,mai mult decât interesante...Nimeni nu va fi lăsat în urmă ci ajutat în mod inconștient să se sincronizeze cu ciclicitatea și gradualitatea perioadei Evenimentului în intervalul 2018-2023 ? D-le Marius Sumedrea vă rog să mă corectați. Mulțumesc anticipat.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu ați greșit cu nimic, ați înțeles foarte bine. Întreg sistemul nostru solar se află într-un proces de Ascensiune într-o dimensiune superioară. Procesul a început în anii 1950 și va dura până prin 2050, dar vârful va fi atins între 2018 și 2030. Toți vom fi ajutați să trecem prin acest proces, iar corpurile noastre fizice se vor modifica, încet și ele. Căutați articole mai vechi în blog despre acest subiect pe la categoria Spiritualitate și Matrix.
   P.S.- Ați fost pilot? Eu am lucrat la M.Kogălniceanu la Radiolocație.
   Numai bine!

   Ștergere
  2. Nu nu am fost niciodată pilot,dar am pasiunea pentru aviație.Sunt brașovean și am reușit să trec și pe la comenzile unui zlin 142,zlin 526,An-2 și IS-28B2.Acum mai exersez pe simulator.Mi-ar fi plăcut să-mi transform pasiunea în profesie,dar...teoria asta multă proastă și inutilă m-a tras înapoi.Plus unele lucruri neplăcute trăite în copilărie caremi-au tăiat aripile.Dar a rămas pasiunea.Și noțiunile elementare despre pilotaj. Vă mulțumesc de întrebare și de răspunsul la comentariu pe care eu îl găsesc încurajator.Dealtfel chiar dacă nu sunt unul dintre treziții pe deplin,dar sunt conștient de ce va urma,mă declar pregătit pentru schimbările planetare ce vor urma.Și nu mă sperie defel modificările atmosferice sau de altă natură care se produc.Dinpotrivă,mă bucură că trăiesc să asist la ele. Numai bine asemenea.

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.