duminică, 15 iulie 2018

Dezvăluirea Cosmică – Interviu cu Corey Goode (video)

  Întâlniri Problematice

 
Dezvăluind Planul mai mare

5 comentarii:

 1. Multumim Marius pentru informații.
  Ar fi interesant dacă s-ar putea urmări o cronologie. Adica dacă am ști când a fost luat interviul și când s-au petrecut faptele relatate. Am putea astfel sa înțelegem mai bine desfășurarea de lucruri și sa ne dam seama de ce el se mai întâlnește cu aviarii albăstrii când parca apăruseră noii gardieni cu aspectul de călugări înalți iar parca aviarii albăstri urmau sa plece definitiv în alta dimensiune. Pare uneori ca un serial cu episoadele amestecate și ar fi util, dacă exista o cronologie a lor.
  Cu stima,
  Te rog frumos da-mi și mie o sursa scrisa cu raporturile lui Beni.
  Sunt asa de ieșit din sistem ca nu am nici cont bancar sau card sa-l folosesc pentru intrarea pe blogul lui Beni.
  Sa-ți crească zâmbetul și sa rămână viu și expresiv. (Asta e o urare un pic altfel și am zis-o serios).

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu le public în ordinea în care sunt publicate pe blogul sursă. Ideea este că nu poate fi o cronologie, deoarece subiectele abordate în fiecare interviu îl duce pe Corey, cu povestirea sa, într-o ordine aleatoare a evenimentelor, funcție de cum decurge relatarea subiectului abordat.
   Doar noi, vizionând și citind articolele lui David Wilcock, ne putem crea o cronologie a faptelor, oricum ideile de bază contează să le reținem, pentru informarea noastră și a celorlalți, pentru a fi pregătiți în momentul Dezvăluirii.

   Ștergere
  2. Adresa siteului lui Ben este asta: https://benjaminfulford.net/ , dar trebuie să ai cont și să plătești o taxă lunară.
   Numai bine

   Ștergere
 2. Am incercat astazi sa vad filmele postate si mi-a deschis niste site-uri de porneturi. ce se intampla?
  va multumesc
  Lucian

  RăspundețiȘtergere
 3. Este publicitatea site-ului din care căștigă bani, probabil. Închide-le de câte ori apar și-ți va apărea pagina ce te interesează

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.