marți, 10 iulie 2018

COBRA – Uniunea Sacră


    Acesta este ultimul dintre articolele "dinamicii sociale", pe care Pleiadienii au cerut să fie postate, ca parte a pregătirii pentru procesul de Înălțare/Ascensiune. Am primit autorizația de a elibera "alte" câteva informații la scurt timp după 13 iulie. Uniunea Sacră este îmbinarea corpurilor spirituale, mentale, emoționale, eterice, plasmatice și fizice ale sufletelor pereche și ale sufletelor gemene: https://www.eyeofthepsychic.com/hierosgamos/

O astfel de fuziune creează un moment ,,fără timp” când Vălul este străpuns, iar acest moment fără timp, dacă este extins, este cheia nemuririi fizice și / sau Înălțării. De la căderea Atlantidei, preotesele din Astara păstrau misterele Uniunii Sacre pe suprafața planetei: http://isigacagri2015.blogspot.com/2017/11/priestesses-of-astera-astara.html ;


Mai târziu, în perioada postatlanteană, Uniunea Sacră dintre rege și preoteasa sa a creat valuri de rezonanță a armoniei pentru întregul regat peste care a domnit regele. Înaltele Preotese ale Zeiței au putut, de asemenea, să vindece trauma războiului dintre oameni: https://anaiyasophia.com/category/taking-the-war-out-of-man


Pe măsură ce ne apropiem de momentul Spargerii Compresiei, unele dintre cele mai trezite preotese vor începe să folosească energia Uniunii Sacre pentru a vindeca pe alții și pentru a canaliza energiile Zeitei în grila planetară a Luminii.
De la invazia Archonilor Kurgan cu mai mult de 5000 de ani în urmă, Archonii folosesc tehnologia scalară eterică și plasmatică, pentru a perturba Uniunea Sacră. Aceste perturbări sunt sursa celor mai multe drame din relațiile de dragoste. Ei recoltează apoi energia psihică a acestor perturbări și o pun în vârtejul Hassuna-Samarra, pe care îl suprimă în mod activ timp de milenii, creând războaie în regiune.

Prima lor metodă este de a crea perturbări în relațiile existente și chiar de a-și institui propriile relații: https://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/alien_lovebite01.htm

A doua metodă este aceea de a comuta pe unul din pereche, creând astfel o durere emoțională mare pentru celălalt : https://www.soulmatelove.net/single-post/2015/05/16/The-Runner-and-Chaser-Twin-flame-and-Soulmate-Dynamic

A treia cale este aceea de a induce posesivitatea și de a crea drame din gelozie.

Cea de-a patra lor cale este de a folosi câmpuri scalare izolate pentru a deconecta oamenii unul de altul.

Cea de-a cincea cale este aceea de a crea femei fizic pasive, astfel încât o femeie să nu se poată apropia fizic de un bărbat.

A șasea lor cale este de a crea bărbați din punct de vedere emoțional, pasivi.

Cea de-a șaptea lor metodă este de a induce fantezie sufletească, atunci când cineva proiectează o imagine idealizată asupra unui partener.

Și dacă altceva nu funcționează, au tendința de a ucide cuplurile fericite cu arme cu energie direcționată: https://stillnessinthestorm.com/2018/05/victimization-through-directed-energy-weapon-mind-control-technology/

Indiferent de toate încercările de programare, Lumina se revarsă prin crăpăturile Vălului, iar flota Pleiadiană sprijină Uniunea Sacră cu forța Iubirii lor spirituale.

 În altă informare a lui Cobra din 08 iulie se spune că vineri 13 iulie 2018 va fi ziua justiției Templierilor Galactici !

   Victorie Luminii!

7 comentarii:

 1. Atunci cind te constientizezi si stii de fapt cine esti cu adevarat si actionezi in masura, aceste metode ale lor nu te mai pot afecta. Pentru ca spiritul tau divin este deasupra Matrixului, este una cu Creatorul-Suprem. Una din metode pentru inceperea constientizarii este asta; Eu (aici spui numele tau) comform liberului meu arbitru dat de catre Creatorul-Suprem vreau ca spiritul meu divin sa lucreze cu mine si prin mine. Asa sa fie!

  RăspundețiȘtergere
 2. Poate il intrebati pe Cobra asta, de ce au invadat atlantii pleiadeeni pe lemurieni i-au masacrat si au vrut sa-i faca sclavi? sa nu mai zic de violuri in masa copii abuzati si altele?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. DE CE vorbesti Prostii ?
   ai fost tu acolo si ai vazut ? sau incerci din rasputeri sa dai cu noroi in Pleiadieni !! ? !

   Ștergere
  2. Consider foarte important sa ne spuneti sursa acestei informatii si daca este verificata aceasta informatie prin canalizare in cercul lui Solomon cel protejat de imixtiuni. Abia apoi ati putea sa o faceti publica. Canalizare in Cercul lui S. se gaseste in tara noastra la Iasi, se numeste inforen analiza a structurilor prin furnizarea unei foto ce se trimite in plic. Doar ca specialistul intra in CS pt a canaliza entitati. Nicio ansa sau pendul nu pot da certitudine inafara CS desavarsita. Stim din ce motiv.

   Ștergere
 3. „Să se cerceteze însă omul pe sine și așa să mănânce din pâine și să bea din pahar... Că cel ce mănâncă și bea cu nevrednicie, osândă își mănâncă și bea, nesocotind trupul Domnului”. Cei ce știu Tainele cunosc care este pâinea și care este paharul, scria sf. Ioan Gură de Aur în Omilii. In limbaj sacru, aliment (mâncare, băutură) înseamnă informaţie, printre altele. Deci să ne cercetăm fiecare, SINCER, in care dintre ipostazele enumerate mai sus am fost implicați, și să le eliminăm spre a ni se îngădui a mai face un pas-doi, spre Euharistia cosmică lăuntrică...

  RăspundețiȘtergere
 4. Dragii mei, calea spre Libertate consta în de programarea conștientă.
  Putem sa așteptăm pasivi evenimentul și sa ne vaicarime lui Beni și lui Cobra ca se tot lungesc cu povestea sau putem face ceva util noi înșine.
  Recunoașteți programele.
  Identifica-le unul cate unul. Deseneaza-I mintal schema de acțiune și urmărește cum se rulează. Am sa va dau acum o metoda incredibil de simpla de deprogramare.
  Deci lasă programul sa actioneze dar fi conștient de el. Esti conștient acum ca ești o păpușă, un manipulat care nu se poate abține de la a nu rula programul naibii. Fa asa o perioada de câteva săptămâni doar observând cum ești manipulat de program. Atitudinea din timpul acestei observării trebuie sa fie plina de răbdare și ingaduinta fata de sine pana când, pana când în ființă ta se coagulează o energie noua. Este hotărârea ta de suveranitate care se autosesizeama la ceea ce se întâmplă. Aceasta energie vine din năzuințele sincera de a fi liber și autentic și nu încearcă s-o stimulezi înainte de se produce ea în mod spontan. Continua cu observații săptămâni și săptămâni, nimeni nu te judeca. Doar tu și numai tu. Pentru ca te revolți înăuntrul tău. Abea când se naște aceea energie de revolta sau poate fi de eliberare, abea atunci când apare programul și urmează sa fie rulat, ei bine atunci te hotărăști în tine însuți pentru o alta desfășurare lucrurilor. Îndrăznește atunci și fii tu însuți. Un alt Tu, desigur. Incearca și vezi cine ești.

  RăspundețiȘtergere
 5. 1- Prezentati si dovezi atunci cand acuzati. 2- Incercati cumva ca macar una din miliardele de preziceri facute de voi sa se implineasca sau macar sa para ca s-a implinit... Daca aceste doua conditii nu pot fi satisfacute va informez respectuos ca absolut toti cititorii normali care va citesc sunt constienti de umorul vostru destul de abundent si il savureaza cu zambetul pe buze... Si eu va felicit pentru simtul umorului care il aveti in absolut fiecare fraza si va rog sa ramaneti cel putin la fel de prolifici si de hazlii !

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.