luni, 9 iulie 2018

Actualizare David Wilcock (02.07.2018) - Alianța sechestrează trilioane furate de Statul Profund, pregătindu-se să le dea înapoi

    Vin și cu această actualizare a lui David Wilcock, pentru a confirma tot ce se întâmplă în spatele scenei, evenimente ce ne sunt prezentate din multe alte surse, precum Ben Fulford, Cobra, QAnon, Drake și alți insideri din structurile serviciilor secrete americane, ruse, britanice și altele. În această lună până la toamnă, se pare, vom fi martorii unor evenimente de calibru în bine, pentru întreaga omenire.


Cel puțin patru surse independente din interior au dezvăluit că Alianța a localizat acum și pune sechestru în mod legal, pe trilioane și trilioane de dolari din activele furate de Statul Profund. Banii vor fi eliberați înapoi în economia legitimă ca "fonduri de prosperitate", care ar putea aproape imediat să creeze îmbunătățiri radicale în calitatea noastră generală de viață. Anumite "surse" au prognosticat acest lucru online de ani de zile, dar aceasta este prima dată când propriul nostru cerc de insideri a făcut astfel de declarații. Salturile imense sunt în prezent promise de QAnon pentru această lună - iulie 2018. Acesta este un moment foarte interesant.
Fotografia din titlul postării este o ilustrare a cum ar arăta 15 trilioane în bancnote de 100 de dolari. O estimare a unui insider cu privire la cât de mulți bani pot fi recuperați, este literalmente de două ori această sumă. Din fericire, nimeni nu va trebui să proiecteze o clădire suficient de mare pentru a ține toți acei bani. Creditele furate vor fi pur și simplu transferate înapoi în economie. Aceasta este o piesă importantă de "veste bună" despre care am fost autorizat să o prezint. Detaliile acestui plan sunt trasate într-o serie de întâlniri de vârf ale liderilor mondiali de top. Întrebările enigmatice QAnon au fost complet tăcute începând cu data de 22 mai, ca urmare a unei mari explozii de date. După cum s-a dovedit, acest lucru s-a datorat faptului că echipa s-a concentrat în totalitate pe aceste întâlniri importante, care au implicat negocieri foarte serioase și complexe. Apoi, anunțurile criptice s-au întors în forță zilnic, de la 10 iunie și au continuat.
Lupta Alianței versus Cabala se mișcă acum atât de repede încât nu am avut timp să țin pasul cu ea, având în vedere un program foarte ocupat de lucru, conferințe și inițiative noi.

   Ce/Cine este QAnon ?
 În cazul în care nu sunteți conștienți de acest lucru, Q Anon este o serie de posturi enigmatice pe 4Chan, un forum de internet anonim, care a început în octombrie anul trecut. Aceste posturi dau etapele lovitură-cu-lovitură într-un efort oficial, în curs de desfășurare, pentru a expune și a învinge Deep State / Cabal / New World Order / Illuminati. Cele mai bune informații ale noastre au confirmat faptul că QAnon este vocea legitimă, publică a Alianței, păstrată anonimă pentru propria protecție. Un articol recent, legat mai jos, a indicat că Q a apelat la anumite personalități publice proeminente ca susținători ai Alianței: https://www.mintpressnews.com/pro-trump-conspiracy-monger-qanon-calls-for-regime-change-in-iran/244686/

Declarațiile din briefing-urile QAnon s-au aliniat foarte bine cu propriile noastre informații și au adăugat cantități mari de date noi, de susținere. Deși reprezentanții noștri au afirmat că Președintele SUA cooperează cu această agendă, efortul Alianței este de zece ani și este mult mai mare decât cu orice altă administrație. Mulți oameni sunt împărțiți dacă se întâmplă ceva bun în sucursala executivă a SUA în acest moment. Partea bună este că, cu viteza incredibilă cu care se clădesc lucrurile, nu vom avea timp să aflăm care vor fi rezultatele acestor semnale actuale, foarte provocatoare. Veți citi întotdeauna comentarii cu privire la un articol ca acesta, unde oamenii au renunțat deja la speranță. Cu siguranță nu am renunțat.

Este foarte evident că Statul Profund se află într-o luptă hiper-violentă până la moarte chiar acum și pierde în fiecare zi. Numai acuzațiile (cele 40.000 din SUA, asupra unor persoane de la vârful corporatist și cel guvernamental, n.b.) sunt ceva ce nu am văzut vreodată în istorie și Q a validat acum implicarea lor în acest plan. Dacă informațiile noastre sunt corecte, vedem o închidere aproape completă a traficului de ființe umane și a cercurilor pedofile, încetarea aspirațiilor genocidului și a terorismului de tip "steag fals" și o reabilitare financiară iminentă la scară epică. Aceste evenimente vor deschide, de asemenea, calea pentru dezvăluirea tehnologiei interzise, ​​Programului Spațial Secret și prezența ET în timp.

Acest lucru va merge de la o "informare" doar de pe internet despre aceste subiecte, la ceva ce va fi pe deplin dezvăluit absolut, în mass-media și o preocupare cheie ce va fi în mintea tuturor. Acoperim eforturile Alianței în detaliu, cu mărturii privilegiate, din 2009 - cu șapte ani înainte de ultimele alegeri prezidențiale din SUA.
Într-una dintre ultimele postări ale QAnon, se spune că luna aceasta vom afla adevărul, unul mare... , iar când se va întâmpla asta ,,jocul” se va sfârși (pentru cabală). Iată cum arată o astfel de postare:
 If you continue to proceed down this dangerous path only know that we are prepared.
You should know this based on earlier drops re: SA / Nat Guard / MIL Assets activate US soil.
The game is over when the public knows.
The fight to keep the LIGHTS OFF is all that matters to you.
You will FAIL.
The AMERICAN PEOPLE are AWAKE.
You lost CONTROL.
SHEEP NO MORE.
You underestimated their resolve and their ability to free-think away from the pipeline narrative.
We will DECLAS.
We will shine LIGHT.
THERE IS NOWHERE TO HIDE.
No amount of money, influence, or power can stop this.
Our rights to secure and protect at all costs then become justified.
We stand at the ready.
RED WAVE.
WHITE SQUALL.
IN GOD WE TRUST.
Q

 QAnon ne informează că 470 de oameni lucrează din greu cu Inspectorul General al Departamentului de Justiție, Michael Horowitz la 40.483 de cazuri, în investigarea unei game largi de încălcări ale dreptului penal și civil de către angajați guvernamentali ai parlamentarilor republicani, fapt ce va duce foarte curând la arestările în masă. Aceste arestări, când se vor desfășura, nu va duce la un război civil, ne asigură QAnon. După atâția ani de eliberare din interior a informațiilor despre o alianță internațională care lucrează pentru a învinge Noua Ordine Mondială / Illuminati / Cabal / Deep State, este foarte plăcut să vedem revoluția în plină desfășurare. Revoluția nu va fi transmisă TV în direct (ca așa-zisa revoluție română), dar datorită anonimatului, a scopului și puterii internetului, putem înțelege acum numeroasele indicii aparent misterioase ale acestei bătălii secrete și le auzim acum direct din Alianță.


De mulți ani eram aproape o singură voce de speranță într-o mulțime a "teoriei conspirației", cu scriitori și talente video care de obicei acționau ca și cum Statul Profund era atotputernic - oferindu-i o mistică aproape divină răului supranatural. Alianța a descoperit că scopul lor de a înfrânge Statul Profund a fost mult mai complex, consumator de timp și mai dificil decât planurile de luptă anterioare pe care le-au avut în vedere. Devine evident că o "reducere" foarte mare a informațiilor controversate și schimbătoare ale lumii va avea loc la un moment dat, acum destul de probabil înainte de sfârșitul acestei luni. Acest lucru va fi probabil asociat unor acțiuni dramatice și vizibile publicului, cum ar fi o formă de arestări în masă, despre care am fost informați din 2009. Acest lucru este cu mult diferit de cel din interior. Există patruzeci de mii de acuzații penale închise, gata să lovească scena. Este greu să-ți imaginezi ce nume vor fi printre cei 40.000, și lucrurile pe care le vom învăța, pe măsură ce toate vor deveni publice.

Odată ce această secvență de eveniment are loc, va fi de datoria noastră (cei informați) să ajutăm pe toată lumea să înțeleagă ce se întâmplă și natura pozitivă a pașilor care sunt făcuți pentru a schimba această paradigmă a sclaviei.


   Implicarea cosmică este vastă și sună precum un film SF

 Alianța se luptă să recupereze fondurile furate, să restabilească economia devastată, să pună capăt traficului de ființe umane, să oprească adevărata cauză principală a terorismului, să dezvăluie adevărul prezenței OZN și să elibereze o listă incredibilă de "tehnologii interzise".
"Imaginea de ansamblu" pe care am adunat-o din interior, cum ar fi Henry Deacon, Bob Dean, Clifford Stone, Pete Peterson, William Tompkins, Corey Goode și Emery Smith, sugerează că omenirea este deja o specie interstelară. Adevărata amploare și profunzime a progresului nostru tehnologic și a interacțiunii cu societățile extraterestre a fost profund ascunsă de noi, chiar și de cele mai înalte niveluri ale guvernului ales. Acest lucru este probabil să nu mai continue pentru mult timp. Adevărul este greu de adaptat. Am intervievat și conectat insideri despre "Adevărul Cosmic" direct sau indirect, din 1993.

Adevărul cosmic este considerat a fi secretizat pe 35 de niveluri de "Need to Know" deasupra Președintelui Statelor Unite. Statul Profund nu este implicat doar în mega-bănci, media și corporații. Ei sunt societatea închisă, elita care a ascuns toate aceste progrese tehnologice cosmice pentru ei înșiși - chiar și de la propriile noastre guverne alese. Până și cu excepția cazului în care aveți anumite informații și cunoaștere a acestor programe cosmice, nici măcar nu veți începe să înțelegeți ce se întâmplă cu adevărat în lumea interioară. Aceste programe diferite sunt foarte compartimentate. Am participat la evenimentul Proiectul Dezvăluirea în mai 2001, în care 39 de persoane de vârf s-au prezentat în calitate de denunțători pentru a dezvălui adevărul despre ascunderea OZN-urilor (acesta a fost inițiat de grupul condus de dr.Steven Greer - a se citi articolele de la categoria Steven Greer din blog, n.b.). 
M-am întâlnit cu majoritatea acestor insideri pe parcursul unei călătorii de patru zile. Încă de atunci am mai avut și alți câțiva oameni care au prezentat informații în mod exclusiv. Acum, că Emery Smith a ieșit în față, aveți ocazia să auziți de la un nou insider, care m-a ajutat să mă introducă în această lume vastă secretă în ultimul deceniu.  

   O vastă infrastructură High-Tech în total secret

Deci, în cazul în care nu cunoașteți motivul pentru care economia globală este în criză, este că banii au fost furați de la noi la o scară cu adevărat scandaloasă. Există în mod evident o sumă imensă de bani care lipsesc. Evident, nu că nu au dispărut. Totul trebuia să meargă undeva. Sumele care au dispărut sunt mult mai mari decât orice lux le-ar putea permite, cum ar fi casele, mașinile, avioanele și iahturile. Este vorba de suficienți bani pentru a construi întreaga civilizație - așa cum au făcut chinezii cu sume similare. Acesta este un punct foarte important pe care l-am argumentat matematic într-un articol anterior. Chiar și "trilioanele și trilioanele" pe care le auzim pot fi reintroduse în economie de către Alianță sunt doar o cifră mică comparativ cu suma totală a furtului care a avut loc. Insiderii de top arată că o mare parte din banii noștri au fost cheltuiți pentru dezvoltarea unei mari infrastructuri de înaltă tehnologie în baze subterane și în afara lumii, precum și a navelor și facilităților pentru a face toate astea posibile.
Aceasta este Marea Minciună care pare atât de neînțeles pentru marea masă. 

Chiar mai rău este faptul că grupul responsabil pentru acest secret vast, de super-tehnologie high-tech este implicat activ în practica a ceea ce cei mai sănătoși indivizi ar numi răul. Acesta este mult mai mult decât un sistem de credințe vag prezentat. Este o religie foarte complexă, cu o mulțime de simboluri diferite, cu care suntem în permanență bombardați. Textele sacre, cum ar fi Biblia, încep să pară mult mai credibile decât majoritatea oamenilor și-au imaginat, odată ce înțelegi cu adevărat ce se întâmplă de fapt. Isus a provocat o mare durere de cap pentru Imperiul Roman.
Aceeași elită s-a mutat pe insulele Marii Britanii pentru a se proteja de invazia terestră și a devenit amenințarea globală evazivă despre care au vorbit profețiile divine ale lui Isus și ale Sfântului Ioan. Cea mai mare parte a Europei a fost sub controlul Statului Profund până de curând. Același lucru a fost valabil și pentru alte protectorate britanice (Africa de Sud, Australia, Noua Zeelandă și Canada), precum și SUA. Într-adevăr, o mare parte din "lumea civilizată a Occidentului" a fost ținută într-o strânsoare a acestui cult elitist global. Aceasta este adevărata înțelegere a profeției Sfântului Ioan despre "Marea Fiară a Revelațiilor care a pus stăpânire asupra Pământului". Nu încerc să scot vreo religie în față. Mi se pare interesant de remarcat asemănările dintre profeția biblică și realitatea ascunsă a lumii de astăzi.

 Cabala a intenționat să declanșeze un război nuclear la nivel mondial. Ei au realizat o infrastructură subterană cu adevărat vastă, de peste 265 de orașe, pentru a-și trăi confortabil viața până când suprafața va deveni din nou locuită. Din fericire, ființele pe care le-am fi numit "îngerii" în Biblie și care sunt acum numite extratereștri pozitivi, au împiedicat în mod sistematic toate încercările de a declanșa un război nuclear. Acest lucru a inclus chiar și topirea totală a tuturor focoaselor nucleare din SUA și URSS, uneori în 1990. Mai mulți insideri, inclusiv Bob Dean și Pete Peterson, au confirmat că acest eveniment a avut loc : http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3195416/Aliens-tried-save-America-nuclear-war-UFOs-shot-missiles-White-Sands-protect-Earth-claims-former-astronaut.html

URSS a fost extrem de demoralizată, pierzând întregul lor arsenal nuclear și nu a mai putut menține șarada - provocându-i să se prăbușească în anul următor. Mulți alți interlocutori au raportat despre OZN-urile care apar desupra instalațiilor de rachete nucleare și despre oprirea alimentării cu energie electrică a întregii facilități. Povestea devine foarte interesantă odată ce ne dăm seama că ființele din textele noastre antice sunt foarte reale. Aceste ființe devin mult mai tridimensionale - sau, mai precis, multidimensionale - odată ce ne dăm seama că nu au plecat niciodată. Emery Smith este cel mai recent dezvăluitor care prezintă rapoarte despre multiple interacțiuni directe cu extratereștrii care lucrează în baze corporatiste / militare subterane.

Statul Profund a vrut foarte mult să ne pierdem orice speranță, în ideea că există vreo opoziție credibilă pentru a contracara agenda lor sinistră. În realitate, grupuri puternice de opoziție au existat de-a lungul timpului. Ei au venit în mod surprinzător aproape să reușească în mai multe rânduri, doar în secolul al XX-lea. Acum, impulsul este de neoprit. Există o mare mișcare care se desfășoară în întreaga lume. Multe facțiuni diferite opuse lucrează împreună în ceea ce numim Alianța. Dacă Q are dreptate, Alianța urmează să facă prima dintr-o serie de mișcări foarte mari în ochii publici.

Pentru mine, aspectul cel mai surprinzător al Cabalei / Deep State / Illuminati este cât de flagrant și în mod repetat fac ei publicitate simbolismului lor religios ocult. O vedeți peste tot - în filme, videoclipuri muzicale, emisiuni TV, jocuri video, ceremonii de premiere și altele asemenea. Odată ce înțelegeți canonul de simboluri, cum ar fi arcul masonic, stâlpii masoni, echerul și compasul, ochiul atotvăzător, piramidele, obeliscurile, codurile numerice, "îngerii căzuți" și așa mai departe, iar ,,divertismentul" în același mod. De obicei, odată ce începeți să vedeți aceste simboluri într-un film, veți găsi zeci de exemple peste tot în exterior. Este o experiență psihedelică destul de "trezită" să înțelegeți că acest lucru a fost "ascuns în aer liber" tot timpul. Religia pe care acest grup o practică le cere să ne povestească despre asta. Potrivit lui Q, această cerință va fi căderea lor.

   Gândiți-vă la o bancă ca la o vastă schemă Ponzi

Un alt domeniu cheie pe care trebuie să-l amintim, mai ales dacă ajungem să vedem trilioane de dolari furați reintroduși în economie, este povestea băncilor "prea mari pentru a eșua" cum ne îndobitocea televiziunile la criza din 2008. Dr. James Glattfelder și colaboratorii a dovedit că doar 147 de corporații câștigă în secret 80% din totalul banilor care sunt făcuți în lume. Echipa lui Glattfelder a publicat topul 50 dintre aceste corporații și este o listă veritabilă a ,,Cine este cine” a băncilor "prea mari pentru a eșua". Scandalurile LIBOR și alte scandaluri au arătat că aceste megabănci par să concureze între ele. De fapt, ele testează propriile ratinguri de credit pentru a fi mult mai solvabile decât sunt. Totul este defapt o mare schemă Ponzi (gen Caritasul românesc din anii 90, n.b.). Înșelătoria este atât de mare încât face ca Bernie Madoff să arate ca studentul de trei ani al unui profesor de școală duminicală.

Imaginați-vă că aveți o singură bancă care a creat multe diviziuni în scopul "Divide și Cucerește". În tot acest timp, concurența lor aparentă este o fraudă - și Cabala continuă să profite, indiferent de entitățile sale care fac tot ce este mai bun. Cu toate acestea, suntem în continuare forțați să folosim aceste utilități pentru a funcționa în lume și pentru a avea ceva de făcut. Actualul sistem bancar este în curs de reformă masivă, după multe procese, dar este nevoie de schimbări și conștientizări în mod clar. Banii extraordinari care curg prin acest grup îi permit să finanțeze în mod constant propaganda deghizată în divertisment scump.

   Trilioanele vor fi returnate

Este o "jenă a bogățiilor" în acest moment, dacă scopul tău este să dovedești realitatea războiului dintre Alianță și Cabală. Cu toate acestea, sunt fericit că avem acum cele mai recente informații ale Alianței. Briefing-urile primite au arătat că negocierile majore au fost făcute în "momentele de încetinire" ale informațiilor Q, referitoare la returnarea a trilioane de dolari furați. Aparent, persoanele care au fost deja aduse și interogate, împreună cu activitatea de investigație a Alianței, au descoperit mai multe locuri de ascundere pentru cantități masive de fonduri furate. Va trebui să reabilităm lumea și sistemele noastre și să restabilim credința publică și încrederea în instituțiile noastre. Aceste fonduri de prosperitate ar trebui să meargă în această direcție. Efortul care se petrece chiar acum este atât de mare încât este aproape de necrezut.

   Folosind logica

Un exercițiu simplu al logicii ar dezvălui faptul că mulți oameni în toate nivelurile diferite de putere nu vor fi de acord cu o agendă a suicidului. Oamenii din Cabală sunt celebri pentru comiterea actelor de trădare. De fapt, informatorul Illuminati, Svali a arătat că "trădarea este prima regulă a Ordinului". Acesta este un lucru pe care părinții cultului îl vor spune copiilor lor, după ce i-au trecut prin experiențe groaznice.
Gândiți-vă la ce s-ar întâmpla în cazul în care calculatorul dvs. ar funcționa pe un principiu similar. Hard-disk-ul ar trăda CPU-ul, care a complotat ceva secret în memorie - și nimic nu ar mai funcționa. Este foarte, foarte important să realizăm că orice formă de expunere în masă sau de trezire cu privire la ceea ce face acest grup, este literalmente letală pentru ei. Singura excepție ar fi dacă ar fi îngenunchiat lumea, ceea ce din fericire, nu au făcut-o. Planul lor "Noua Ordine Mondială" a implicat doar dezvăluirea adevăratei identități după ce majoritatea dintre noi am fi murit, iar restul dintre noi am muri de foame, fără ajutorul lor direct de urgență. Ei nu își pot permite ca secretele lor să fie expuse în mod deschis și public în lumea de astăzi, chiar dacă ne păstrează expunerea religiei lor, prin lucrări aparent fictive de "divertisment" și evenimente publice simbolice.

   Mă aștept la noi informări

O altă informare autorizată a Alianței a venit din sursele noastre, în urma cererii mele explicite de a obține mai multe date, chiar înainte de a publica acest articol. Legendarul deja col.Sigmund, care până acum nu a ieșit încă în față, dar probabil va ieși în viitorul apropiat - va arăta exact imaginea pe care am zugrăvit-o. Sigmund a dezvăluit acum că actorii răi care infiltrează Ufologia vor fi expuși în mod sistematic, în timp ce noi conducem mișcări legale mai mari împotriva Cabalei. Acest lucru va pune capăt multor operațiuni de "divide și cucerește" pe care acest grup le execută asupra comunității noastre. Alianța PSS ne spune că nivelul de infiltrare este uluitor. Acesta include persoane care lucrează în mod secret plătite de agenții de informații. Așteptați o varietate de surprize neplăcute și controversate. Unele "nume mari" ar putea fi expuse prin lucruri foarte urâte și pot include arestări reale. Nu am idee ce fel de dovezi vor fi prezentate, dar ar trebui să fie destul de surprinzătoare.
Și nu, pământul nu este plat, nici nu este o cupolă cu alt oraș deasupra. Destul cu asta. Băieții fumează buruieni bune și sunt plătiți cu mulți bani de Cabală pentru a veni cu prostiile astea.

   Drum drept spre Lumină!
16 comentarii:

 1. Marius ,MULŢUMESC ! îl fac ,la rîndul meu viral-articolul acesta . SPERANŢA PRINDE VIAŢĂ,răbdarea e pe sfîrşite.....cum ne putem implica ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Bravo Marius,bravo David,multumim pentru vesti bune pentru noi si rele pentru cacabala.
  Multumim ALIANTEI si tuturor celor implicati in eliberarea planetara, MULTUMESC,MULTUMIM.
  Io nu sunt de acord cu dezvaluirea partiala,vreau totala ,ACUM,sau cat mai curand,dar nu prin 2029,2038,sau peste cateva generatii,sufletul meu si inima mea si constiinta mea vor eliberarea planetara cat mai curand posibil,chiar ACUM!
  LOVE GAIA/VIVA GAIA.LOVE LIGHT/VIVA LIGHT! NAMASTE.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Și eu doresc eliberarea imediată a omeniri și că mine sunt multi...

   Ștergere
 3. Multumim pt.aceste lnformati valoroase. Bravo,bravo,bravo. Victoria luminii asupra intunericului.Felicitari tuturor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Visati frumos! In curand Romania nu va mai exista! Asta e realitatea!

   Ștergere
  2. Romania va exista mereu în astralul superior. În plan fizic, depinde de acest popor...De fapt, omul simplu nu e vinovat pentru ca masoneria a creat sisteme piramidale si a distrus spiritual neamul românesc. New age a fost importat tot de un mason. Cred ca i se spune Comandorul. Când comandanții sunt nebuni sa nu te miri ca totul este in haos. Pentru fiecare om exista o metodă de spălare pe creier. Dar nu e nevoie...E suficient sa speli cateva creiere si oile se iau după baci beți. Inspiratia vine din astralul superior al Romaniei. Asa Arsenie Boca a stiut ce greu ne va fi. In niciun caz de pe site-ul fabricatie CIA numit Cobra. Noroc ca zanatici ca acestia de pe blog sunt din ce in ce mai putini. Ne-au otravit informational ani în șir. O sa ma distrez cand Forțele Luminii vor veni pe bune. As vrea sa-i vad prin ce găuri de șobolani se vor ascunde. Nu vor suporta Lumina. Au stat degeaba în toți acești ani si au otrăvit astralul cu minciuni.

   Ștergere
  3. DACA-I STI CATA ENERGIE NEGATIVA CONTIN COMENTARIILE TALE...DE CE OARE II PUI PE TOTI LA ZID?CE V-A FACUT COBRA OARE? DE-L URATI ATAT DE MULT,NERECUNOSTINTA SI NEMULTUMIREA AU AJUNS LA APOGEU,E FOARTE USOR SA FACI RAU SI GREU SA FACI BINE CAND AR TREBUII SA FIE INVERS.COBRA,BEN,DAVID,COREY,MARIUS SI ALTII SPUN ADEVARUL,ASCUNS NOUA,NUMAI PUTEM FI PACALITI, CACI SUNTEM SI PAZITI SI IUBITI!

   Ștergere
 4. Vesti,chiar pozitive ! Sa fim optimisti/increzatori si sa traim pe deplin momentul ! Namaste,tuturor !

  RăspundețiȘtergere
 5. https://magiepegeea.wordpress.com/2018/07/04/mama-divina-noul-pamant-este-creat/

  RăspundețiȘtergere
 6. Dece spui ca in curand RO nu va mai exista ? esti cumva unul de a lui soros? Bagi strambe ,creezi frica? Afla ca nu va FI asa cum zici ! Stiu ce spun.

  RăspundețiȘtergere
 7. Toată lumea crede ce vrea...Dar realitatea e că atât timp cât vor exista conducători ticăloși şi trădători,nu va fi bine nici pentru populație...Ce să ceri de la nişte masoni aroganți şi nemernici,care mai ocupă şi funcții de conducere?

  RăspundețiȘtergere
 8. CAND IATA SE PARE CA AM SCAPAT DE ROTCHILZI , SE PARE CA NU, IATA CUM ISI FAC EI DE CAP CU MOSTENITORII LOR: https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2018/07/11/rothschild-aleg-noul-lor-general-al-familiei-alexandre-de-rothschild/

  RăspundețiȘtergere
 9. Claudiu Daniel Vasi ! vad ca ai in profil o fotografie cu o reptila, probabil asta esti ca indraznesti sa "cobesti" ca in curand ROMANIA nu va mai exista. Romania va exista si inca foarte bine si fericita. Dusmanii Romaniei ar dori ceia ce afirmi tu aici dar vor ramane dezamagiti.

  RăspundețiȘtergere
 10. Cind omul a fost creat nu existau natii, tari, religii si culturi. Totul este sa evoluam impreuna ca umanitate. Nimeni nu ne este superior sau inferior.

  RăspundețiȘtergere
 11. Brava Maria Aurelia!!! perfect de acord cu tine .

  RăspundețiȘtergere
 12. IN GOD WE TRUST.....daca Q zice asta nu prea am incredere

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.