sâmbătă, 2 iunie 2018

Trezirea finală – Scamatoria datoriei a mafiei Khazare


    Datoria de fapt nu este datorie – Scamatoria este în iluzia banilor care ne-a pus pe noi în sclavie

  Cei mai mulți oameni sunt total inconștienți că banii lor nu au nici o valoare, și că Banca Centrală, sistemul bancar și guvernele sunt total corupte. Fiți conștienți de faptul că noi, poporul și țara noastră împreună, suntem pur și simplu o singură națiune sub Dumnezeu, la fel ca toate celelalte 208 națiuni suverane ale lumii. Din nefericire, majoritatea oamenilor și-au pierdut lumina divină călăuzitoare ca un far.
Pentru a aborda acest subiect, fiecare cetățean ar trebui să ia în considerare următoarele informații privilegiate pentru a înțelege cum și de ce noi oamenii am fost manipulați într-o sclavie a datoriei perpetue. Majoritatea oamenilor nu știu cu adevărat ce sunt banii și ce nu sunt. Informația manipulată este luată ca un dat, dar de fapt nu ar trebui să fie. Una dintre principalele greșeli făcute este că banii sunt văzuți ca fiind egali cu datoriile, ceea ce nu este cazul. Datoria nu poate fi folosită ca bani. Cu toate acestea, întregul sistem monetar mondial se bazează pe datorie, care este o contradicție în sine! Deci, sigur sistemul financiar se îndreaptă spre un eșec dezastruos, inevitabil. Nu va exista o cale de ieșire, deoarece datoria nu poate fi folosită ca bani.
Doar prin egalarea legală a banilor creați de oamenii obișnuiți prin încredere reciprocă, ceea ce înseamnă bani de încredere, cu bani creați de băncile centrale, ceea ce înseamnă banii-datorie, aceasta din urmă câștigă încrederea în prima. Aceasta are ca rezultat inflația, care, în sine, este un furt sincer: creșterea ofertei de bani depășește mult încrederea socială. Conflictul dintre cele două tipuri de bani - încrederea față de banii-datorie - este clar: deoarece un dolar poate fi cheltuit doar o singură dată - în principiu pentru tranzacții private între cetățeni, dar același dolar este promis din nou să plătească datoria publică prin schemele în care guvernele sunt angajate, fără consimțământul și fără cunoștințele cetățenilor săi. Din punct de vedere analitic, creditorul banilor trebuie plătit înapoi - adică Banca Centrală - cu aceiași bani creați din nimic. Între Banca Centrală și cetățenii abuzați, este plasat un ecran de fum: Prin CERINȚA Guvernului că cetățenii săi își plătesc impozitele în moneda băncii centrale. Și, tocmai acesta este angajamentul care definește esența banilor-datorie.

Prin această schemă, Inflația se petrece, din cauza nici mai mult nici mai puțin decât injectarea banilor fiat – banii-datorie - în suma actuală ai banilor de încredere. Acesta este, de fapt, un "abuz de încredere" în ceea ce privește poporul sau o FRAUDĂ clar definită. Toată lumea știe că datoria trebuie să fie întotdeauna plătită, astfel încât oamenii continuă să plătească o datorie la care niciodată nu au făcut vreun angajament (suntem obligați prin certificatele noastre de naștere care sunt bonduri cu valoare de cel puțin 100.000$ în folosința statului - a se citi articolul din blog – De la cetățean la ființă suverană, n.b.). Acest lucru este deliberată și flagrantă SCAMATORIE.

Această înșelătorie are următoarele consecințe: dacă toate datoriile sunt rambursate, atunci nu ar exista bani în circulație. Deoarece prima componentă a masei monetare - încrederea în bani - servește ca garanție pentru a doua – banii-datorie - iar a doua este pentru achiziționarea primei, în timp ce ambele susțin iluzia banilor. Cu alte cuvinte, datoria publică este necesară pentru a crea bani în timp ce oamenilor li se spune că banii lor sunt necesari pentru a plăti datoria publică, ceea ce, desigur, este o prostie totală și o minciună imensă!

   Scurt rezumat al actualului sistem

Gajul banilor de încredere este o promisiune. Colateralul banilor-datorie care rezultă din "datorie" necesită garanții pentru care se creează impozite, colectate de către guvern ca să plătească datoria "niciodată terminată" sau perpetuă către Banca Centrală, în moneda pe care banca centrală însăși a emis-o din aer subțire. Aceasta este apoi amestecată cu banii de încredere deja în circulație, făcând o înșelătorie invizibilă.

   Adevărul despre sistemul monetar pentru gânditorul analitic!

Această înșelătorie este înrădăcinată în premisa împrumuturilor perpetue, impuse de bancherii centrali guvernelor, care împrumută bani care nu existau înainte de împrumut, împotriva garanției returnării de bani de la oameni. Bani pe care guvernele însele i-ar fi putut crea fără dobândă (cum a încercat preș.John F.Kennedy și știți cum a sfârșit, n.b.). Dar guvernele au fost forțate în întreprinderi deținute de mafia khazară Rothschild și prin urmare, li se cere să împrumute de la băncile centrale. Adevărul presupune manipularea în așa fel, încât ceva (bani) să fie creat din nimic (cifre în calculator). Datoriile suverane sunt necesare pentru a crea banii-datorie și oamenilor li se spune că banii lor din impozitare sunt necesari pentru a "plăti datoriile". Acest lucru duce la concluzia logică, că dacă toată datoria este plătită, nu vor mai rămâne bani în circulație. Prin urmare, Banca Centrală a inventat termenul "datorie perpetuă", care nu va fi niciodată plătită, ceea ce face ca Guvernul să fie un mare mincinos.

Henry Ford I, acum peste o sută de ani în urmă, a spus: "Dacă oamenii înțeleg înșelătoria numită bani, atunci mâine vom avea o revoluție".
În prezent, lumea se află în procesul acestei revoluții, întrucât devine clar că toate aceste nenorociri se adaugă faptului că sistemul financiar occidental, din 1933, a fost insolvent. În plus, din 1971, USD nu are o fundație logică în spatele acesteia în ceea ce privește orice valoare sustenabilă din cauza lipsei de garanție activă. E doar aer! Asta înseamnă că toți "banii" tăi, în conturile tale, pur și simplu nu sunt reali! Și nu au fost niciodată!
La fel ca și USD, Euro, Yen etc., ca obligațiuni de trezorerie, obligațiuni junk, acțiuni ETF și americane, precum și acțiuni și obligațiuni canadiene, europene sau australiene. Totul este o fabricare totală, și asta este ceea ce provoacă tot haosul economic, piețele care se prăbușesc periculos, iminent și sistemul rezervei de bani.

Mutarea chinezilor împotriva petrodolarului nu ar trebui să fie confundată cu o mișcare împotriva Statelor Unite. Este într-adevăr o mișcare împotriva celor 700 de mafioți Khazari de top care și-au folosit controlul petrodolarului ca parte a planului lor de a înrobi omenirea. De fapt, în prezent, patrioții occidentali luptă alături de aliații lor asiatici pentru a elibera oamenii din această subjugare. De aceea, "bazele subterane" din întreaga lume sunt distruse. Armata americană a eliminat o bază de sub fundul mării care a fost implicată în atacurile care au provocat multe, de exemplu incendiile misterioase recente din nordul Californiei declanșate de Khazari.

În plus, militarii americani au asigurat că toți șefii mafioți Khazari au fost eliminați din consiliul de guvernatori al Consiliului Rezervei Federale. Noul președinte al Băncii Rezervei Federale din New York, John Williams, a declarat deja public că creanțele monetare din S.U.A. ar trebui să utilizeze sprijinul activelor și noi obiective, cum ar fi venitul mediu, în loc să predea banii privați băncilor controlate de oligarhii Khazari. https://www.zerohedge.com/news/2018-04-03/john-williams-named-next-new-york-fed-chair .

 Direcționarea către "venitul mediu" înseamnă, în principiu, acordarea de bani cetățenilor obișnuiți în loc unei elite satanice esoterice. De asemenea, ca parte a acțiunii împotriva Khazarilor și a creației lor de "creare a banilor din aer subțire", este un proiect de lege introdus în Congresul S.U.A., care impune ca moneda americană să fie susținută de aur. În acest context, negocierile secrete sunt în desfășurare, dar ar trebui să ducă la punerea la dispoziție a "zeci de miliarde" de dolari pentru a ajuta la reconstrucția S.U.A., potrivit insiderilor implicați în negocierile în curs.

   Sfârșitul printr-un Nou început

Deci, atunci când USN (noul dolar) va fi pus în joc mai târziu în acest an și lucrurile devin reale, evenimente rapide, dramatice și schimbări vor avea loc, mai brusc decât oricine și-ar fi imaginat vreodată, marea iluzie a dominației occidentale se va sfârși. Sfârșitul cabalei se întâmplă în timp real, chiar acum, fiind sfârșitul lumii lor, nu a noastre. De fapt, pentru noi este începutul unei revigorări prin aur a suveranității umane asupra lumii, ale cărei repercusiuni ajung până departe în galaxie. Situația va fi că sindicatul extraterestru ce susținea infracțiunile cabalei nu mai are controlul afacerilor omenirii după mai multe milenii de control. Gândiți-vă la daunele colaterale care se apropie prin căderea mecanismelor de control ale cabalei, atunci când nu va mai exista USD și nu va putea plăti pentru nimic, pentru că literalmente nu mai există USD! Nu credeți că această poveste va afecta rețelele globale mass-media? Desigur că nu. Mass-media va vorbi despre devastarea instantanee și catastrofală! Istericale psihice vor fi duse la noi înălțimi de pe ambele părți ale adevărului. Mulți oameni se vor retrage în frică și panică sau mai rău.

Deoarece voturile electorale nu au luat niciodată în calcul de a nu menține omenirea înrobită prin Clinton, Bush, Obama, Reagan, Carter, Nixon, Johnson, Eisenhower, Truman sau Ford - toți au fost în planul general al Cabalei - ci de a eutanasia genetic părțile din ADN ale divinității de pe planetă, cu scopul de a crea o rasă de sclavi, multi-colorată, care trăiește în sărăcie totală numai pentru minerit din activele terestre ale pământului și iobagi ai unei elite. Fiecare aspect al societății moderne a fost creat pentru ca omenirea să-și schimbe percepția colectivă asupra posibilității, stingând artificial setea înnăscută pentru căutarea adevărului. Doar pentru a ține publicul adormit, reducându-i imaginația. 

Șefii din mass-media, celebrități și site-uri de social-media țin mintea publicului ocupată mistuitor prin legalizarea evenimentelor steag-fals, cum ar fi asasinatele false Sandy Hook, JFK și Reagan, sau bombe la maratonul din Boston și împușcăturile din clubul de noapte din Paris. Deci, politicienii voștri "aleși" pot apărea ca și cum ar fi rezolvarea problemelor și protejarea / îmbunătățirea societății. Care, desigur, este o prostie totală să crezi asta!
Societatea nu s-a îmbunătățit niciodată, la fel ca datoria care nu se plătește niciodată, sau aurul care nu se vede niciodată în Fort Knox, problemele continuă să se schimbe pe drumul următoarelor generații, pentru a nu le rezolva încă o dată. Apoi impozite tot mai multe și mai mari pentru mai mulți oameni și tăierea mai multor libertăți. Cabala a creat, de-a lungul secolelor, totul prin design, la fel cum au încercat să ascundă prăbușirea sistemului financiar occidental în jurul anului 1933, pentru a menține jocul înrobirii clasei medii mondiale, astfel încât să nu aibă niciodată mijloacele pentru a lupta.

   Prăbușirea mocirlei globaliste

Planurile de curățare a mlaștinii globaliste au fost concepute cu peste o sută de ani în urmă. Când lucrezi la o astfel de operație, toată lumea devine nerăbdătoare pentru că lucrurile nu se întâmplă destul de repede. În scopul de a doborî întregul sistem, astfel încât să nu revină la viață, trebuie să ne ridicăm cu adevărat pe polul totemului. Când vorbim despre oameni ca Clintoni, Obama, familia Bush și Soros, vorbim de oameni de nivel mediu. Aceștia sunt păpușile sindicatului globalist. Acești oameni se află în axele Rothschild și Rockefeller http://finalwakeupcall.info/en/2018/05/23/the-global-power-hierarchy/ .

Pentru a întoarce țara pe picioare, nu-i de ajuns înlăturarea Clintonilor, Obama și Soros, pentru că acea creatură va reveni la viață. Trebuie să preluăm entitățile de deasupra acelor jucători de nivel mediu. Deasta durează atât de mult. S-ar putea să dureze mai multe luni pentru ca acea creatură să fie eliminată, spune Bob Mazur, fost agent dezvăluitor din partea DEA, care a fost unul dintre oamenii responsabili de a-l doborî pe baronul drogurilor, regele Pablo Escobar și de a lua banca BCCI pe care o foloseau pentru spălarea banilor din droguri. Trădătorii și infractorii din "Deep State" (Statul Adânc) sunt îngrijorați și înconjurați. Nu este ca încercarea de a răsturna un mafiot. Acești oameni sunt juniori atunci când vine vorba de a fi infractori. Da, au participat la activități criminale. Ei doreau mai mult control și mai mulți bani, dar acești oameni nu sunt criminali înrăiți. Deci, acești oameni vor fi răsturnați într-o secundă, iar când s-a împlinit asta, nu vor înceta să semneze. Ei vor aduce cât mai mulți oameni de-ai lor, pentru a se salva. Nici unul dintre aceștia, în acest moment, nu se poate încrede reciproc. Scopul final este de a aduce acest lucru la un nivel mai înalt, înainte de a scoate familiile Obama, Clinton, Bush și Soros, și apoi aplica presiunea necesară pentru a merge la vârf.
Amintiți-vă, globaliștii sunt luciferieni. Ei susțin traficul de ființe umane, în special al copiilor. Ei controlează politicienii noștri cu detalii murdare care implică abuzul și molestarea copiilor. Din păcate, prea mulți oameni nu-și pot închipui acest lucru. Ei cred că este o teorie a conspirației.

   Asta e aveți încredere în Plan !

Trăim o avalanșă a Adevărului. Va începe să se rostogolească cu viteză și putere imense și nu se va opri până când cabala nu va fi nimicită complet de pe planeta Pământ. Și se va întâmpla cu siguranță înainte de 11 noiembrie 2018. Asta este data marii Parade a Victoriei promisă de Q Anon / președintele Trump. Președintele Trump ne avertizează cu privire la avalanșa imensă care este pe cale să strige prin inimile și mințile populației SUA și, în cele din urmă, în restul lumii. Președintele Trump a spus într-un tweeter: "Este mai mare decât Watergate ..."

"Un raport iminent al Inspectorului General (IG) poate să declare că FBI și Departamentul de Justiție au încălcat legea în ceea ce privește tratarea investigației prin e-mail a lui Hillary Clinton".
Q Anon spuneau: "Am ajuns de la altitudinea de 40.000 de kilometri – la 10.000 km - cu mult timp în urmă. Pe măsură ce ne pregătim să aterizăm, vă rugăm să vă atașați centurile de siguranță și să vă asigurați că spătarul și tava de pliere sunt în poziție verticală. " Q Anon s-a referit la importanța imaginii de ansamblu a planului Alianței. Oamenii ar trebui să vadă mereu totul dintr-o perspectivă mult mai mare și mai largă. Așa cum Q Anon adesea spun: "Viitorul dovedește trecutul".

În ciuda numeroaselor inițiative private făcute de bloggeri, jurnaliști independenți, căutători ai adevărului, revoluționari și surse de știri alternative, care avertizează cu privire la aceste pericole, discrepanțe, corupție financiară și guvernamentală de sub un control total și înșelăciune, suferința a milioane de oameni ca urmare a măsurilor de austeritate inutile, culminând cu crizele economice create în mod deliberat, etc., prea mulți oameni nu sunt încă îngrijorați, sunt apatici sau prea ignoranți pentru a recunoaște aceste semne de avertizare. Dacă nu se iau măsuri acum, noi oamenii care trăim astăzi vom fi considerați responsabili pentru permiterea uciderii a miliarde din specia umană, nefiind atenți și dispuși să întreprindem pași importanți pentru a opri această agendă...


9 comentarii:

 1. Doamne ajuta sa se termine odata !!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Asta-mi doresc și eu. Prăbușirea cît mai brutală a lor.

  RăspundețiȘtergere
 3. ”Doamne ajuta sa se termine odata !!!”. Perfect de acord, anonimule, insa daca te astepti, precum probabil cei mai multi, să se intample fara efort individual din partea ta, a mea, a noastra in general, să nu ne mirăm ca vom da cu nasul de zidul impenetrabil al păcălelii. Da, se va termina candva, dar FĂRĂ mine, FĂRĂ tine, FĂRĂ cei care speră să fie luați de valul schimbării și duși, deus ex machina, in lumea noua, cu tot cu frustrarile, egoismele, complexele și tâmpeniile pe care nu suntem dispuși să le eliminăm. Lumea nouă NU îngăduie mizeriile lăuntrice ale fiecăruia dintre noi. Cine nu decide să-și deretice sufletul, mintea, trupul etc, pleacă, dar nu in ”noul cer și noul pămant”, ci undeva pentru a se purifica și a reveni spre corectarea celor de mai sus. Nu scapă nimeni, nu trișează nimeni, de asta putem fi siguri cu toți...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ar FI bine sa vorbesti pentru tine...n-ai de unde sti care sunt eforturile noastre individuale sau comune.

   Ștergere
 4. Dragi oameni, exista în mod real o acțiune benefica pe care putem sa întreprindem individual pentru a ajuta. Vreau sa menționez ca nu e obligatoriu ci voluntar. Fiecare o face doar dacă simte. E adevărat ca poate produce un disconfort pentru unii dar se simte ca o mica victorie pentru cei ce vor sa lupte. Ea consta din următoarele masuri :
  1. Evitarea la limita a achizițiilor alimentelor de la supermarketurile corporatiste. Folosiți piețele agroalimentare și consumati alimente fără brand.
  2. Evitarea consumării de produse alimentare procesate. Exemplu, în loc de napolitane de marca vom consuma cornulete sau clătite făcute în casa. În loc de mezeluri, jumări.
  3. Incetarea expunerii personale sau chiar închiderea conturilor de pe rețelele de socializare.
  4. Folosirea telefoanelor mobile rudimentare (acelea mici cu butoane de 1 euro) în locul smartphonului.
  5. Reducerea generala a consumului, evitarea creditelor, amânarea cheltuielilor de investiții sau dezvoltare, cu excepția reparațiilor casnice.
  6.Demontarea cu propria minte a urzelilor din știrile de mass media. Amuzati-va chiar de ridicolului meseriei lor de mincinoși.
  7. Nu mai dați vina pe politicienii corupți. Ei sunt niște simpli slujbași imorali și stricați care cred nu ai nici-o șansă în viata dacă ești corect.
  7. Evitarea vizionarii filmelor de la hollywood . Creează modele de urmat și programe mentale care va pun în poziții de manipulați. Exemplu eroii de razboi, viitorI autosacrificati ca și carne de tun.
  8. Vizualizarea unei lumi drepte. Chiar o versiune personala. Demascarea cu propria inteligenta a corupției sistemului și împărtășirea acestor descoperiri celor apropiați.
  9. Respingerea fricile sociale induse. Exemplu : pierderea locului de munca și muritul de foame. Mărturisirea adevărului și pierderea unor avantaje, frica de moarte ca si un sfarsit tragic. etc
  10. Recăpătarea încrederii intr-o viata linistita doar după îndepărtarea paraziților.

  Ma opresc aici. Sunt la rândul meu deschis la idei.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Perfect de acord cu ceia ce zici ! EU traesc asa si ma simt exceptional. Doamne ajuta !

   Ștergere
  2. Bravo, ma bucur. Si eu la fel de catva timp. Te rog sa ne împărtășești ideile și impresiile unui astfel de stil de viata. Cu simplitate. Contează pentru diversitate și poate inspira pe cei care sunt dornici de o schimbare. Poate creeam și un alt fel de comunitate...

   Ștergere
 5. Da,e adevărat...Dacă ne gândim la faptul că bancnotele noastre românești, sunt concepute din material plastic,vă dați seama uşor ce valoare au ei în realitate...Iar monedele nu sunt din aur,aşa cum ar fi firesc...Peste 50 de ani,sau mai puțin,nu vor mai avea nici o valoare...

  RăspundețiȘtergere
 6. îmi place tot ceea ce postați. felicitări.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.