miercuri, 13 iunie 2018

Baze subterane extraterestre și adevărul despre ele (ultima parte)


         Ultima parte


       Alternativa 3

 Într-o carte provocator de speculativă, intitulată Alternativa 3, autorul Leslie Watkins propune ca oamenii de știință să devină preocupați de starea atmosferei Pământului, un scenariu mult mai ușor de acceptat în aceste zile. Întâlnirile secrete între oamenii de știință produc trei alternative pentru a face față pericolului iminent.

   "Alternativa 1" a fost un plan de perforare a unor găuri prin stratosferă pentru a elibera căldura și poluarea.
   "Alternativa 2" a fost un plan de relocare a populației Pământului în caverne subterane masive, în care să tragă aer proaspăt și rece din sol (poate că există o alternativă reală 2 în desfășurare).
   "Alternativa 3" a fost să se evadeze de pe Pământ și să se meargă pe Marte. Dacă există astfel de planuri alternative, nu este argumentat aici, însă conceptele sunt utile în examinarea viitoarelor direcții ale unor proiecte secrete.
Comisia pentru Energie Atomică a inițiat proiectul Plowshare în 1957 pentru a dezvolta utilizările pașnice ale explozivilor nucleari. Acesta a explorat folosirea exploziilor nucleare pentru a construi porturi, diguri, tăieturi și canale și pentru a stimula producția de petrol și gaze naturale, urmărind practica pe scară largă de detonare a exploziilor chimice obișnuite în straturile cu petrol și gaze. Primul test al acestei tehnici, cunoscut sub numele de Project Gasbuggy, a avut loc la 1.295 de metri sub pământ într-o zonă pustie din New Mexico, cunoscută sub numele de Bazinul San Juan, la 10 decembrie 1967, unde a explodat un "dispozitiv" nuclear de 26 kilotone bine sigilat. În timp ce Gasbuggy a fost doar un singur experiment, AEC, în parteneriat cu Austral Oil Company din Houston, a început ulterior primul dintre ceea ce a promis să fie o serie lungă de explozii nucleare și mai mari, la ordinul a două explozii de 100 de kilotone în fiecare an, pentru o perioadă de 10 ani sau mai mult. Prima explozie, cunoscută sub numele de Project Rulison, a fost de 40 de kilotone, la o înălțime de 2.560 de metri deasupra solului, la un amplasament de lângă Rifle, Colorado, pe 10 septembrie 1969.

O metodă care a fost sugerată de a construi baze pe Lună ar putea fi deja în funcțiune pe Pământ. Cu ajutorul exploziilor nucleare controlate, va fi posibilă excavarea cavităților sub suprafața lunară. O rachetă ar putea fi folosită pentru a fora un orificiu de aproximativ 15 metri adâncime, apoi o explozie secundară ar produce o cavitate de aproximativ 13,7 metri în diametru. Pe gaură ar fi construit un iglu, o pungă de plastic aruncată în jos în cavitate și umplută cu aer. Spațiul de lucru și locurile de locuit ar fi apoi construite. Se poate dovedi mai eficientă și mai practică de a "găzdui" viitoarele colonii de pe Lună în peșteri artificiale sau naturale sub suprafața lunară, decât să încerce construcția de cupole meteorite expuse. Locurile de locuit, parcurile spațioase, lacurile și zonele împădurite ar putea fi construite subteran. Un tub de transport ar lega diverse colonii în alte porturi și în părți îndepărtate ale Lunii. Pe Pământ, avem rapoarte despre parcuri la fel de suspecte. Un fost ofițer de securitate, care odată a lucrat în subteran în zona Groom Lake din Nevada, a declarat că a văzut cândva un teren de baseball și o piscină de dimensiuni olimpice într-una din caverne la o milă sub deșertul Nevada.

Ce se întâmplă în tunelurile subterane de sub Baza Mercury din situl de testare Nevada? După povestea lui Bob Lazar pe postul de radio KVEG, un muncitor în construcții numit Billy Goodman a sunat pe Bob Lazar să-i spună: "Suntem lucrătorii din construcții ... punem lucrurile împreună și le separăm ... dintre șapte oameni, există doi care vor veni să vă susțină. " Acest apelant misterios a mai spus: "Există mai mult decât tuneluri acolo, există tot ce vă puteți imagina acolo, știu pentru că am lucrat, am instalat, am făcut totul". Informatorii au menționat tuneluri și facilități subterane în New Mexico, la Dulce, Sunspot, Datil, Corona, Taos Pueblo și Albuquerque; în Arizona, în Munții Santa Catalina; în Colorado la Delta, Grand Mesa și Colorado Springs; în California, la Needles, Edwards AFB, Tehachapi Mountains, Ft. Irwin, Norton AFB și Valea Morongo; în Nevada la Blue Diamond, Nellis AFB, Groom Lake și zonele Papoose Lake, Muntele Quartzite și Tonopah.

Am devenit interesat de o posibilă instalație subterană în Munții Techachapi, în vara anului 1988. Un tânăr cuplu, Ray și Nancy, au raportat că au mers pe un platou în munți după ce Ray a terminat lucrul la Centrala Northrop. Ray a fost inspector al proiectului B-2. Platoul este adiacent la perimetrul Tejon Ranch închiriat, unde Northrop a construit o unitate secretă de metrou. Era cam la o oră dimineață, când Ray și Nancy au văzut un glob orbitor, strălucitor care ieșea din pământ și care se îndrepta în direcția lor. Ray a crezut că are obiectul sub observație timp de aproximativ o oră, dar următoarea amintire este de la răsărit de soare! Sub hipnoză, Ray își amintește că a fost răpit și condus într-o bază subterană, populată de mici EBE și Forțe Aeriene și personal de securitate. EBE (Entități Biologice Extraterestre) o examinaseră pe Nancy, care fusese ținută pe o masă de metal. Emoțiile lui Ray se amplificau sub amintirea hipnotică a incidentului. Un localnic afirmă că a văzut o farfurie zburătoare care a ieșit și a luat-o de pe un siloz din zona interzisă.

Un contractor nemulțumit a raportat că a lucrat la construirea tunelurilor din zona subterană și a fost deranjat de sondele Air Force, care au fost observate adesea situându-se în tuneluri. El a descris aceste sonde ca niște sfere mici și a spus că această facilitate a fost poreclită "The ANTHILL" din cauza asemănării sale cu coloniile de furnici subterane. Tunelurile au forme rotunde fără uși. În apropierea ușilor de intrare sunt panouri de securitate cu lumini roșii și verzi. Există un fel de cilindri încorporați în blocajele ușii care proiectează un câmp de energie de un anumit fel. Elicopterele negre au fost observate în jurul Boynton și Secret Canyon lângă Sedona, Arizona. Un om care trăiește în Long Canyon a reperat o mulțime de lucruri ciudate în zonele de canion, iar rezidenții suspectează că există o instalație secretă a guvernului în toate locurile din Secret Mountain! Unul dintre anchetatorii mei a urcat la Secret Canyon târziu într-o seară și a fost oprit de o voce pe un difuzor și o lumină de țintire a laserului pe piept. I s-a spus că a intrat într-o zonă restrânsă și i s-a sugerat să plece.
Am văzut și fotografiat micile sfere din jurul "Anthill". 
Aceste sfere prezintă cu siguranță caracteristicile specifice raportate în alte vizionări OZN. De atunci am găsit alte două facilități secrete. Una se află într-un loc în deșertul Mojave, numit Llano. Este o instalație extrem de sigură, dar martorii au văzut o lumină extrem de strălucitoare care arde pe un stâlp în interiorul unei structuri mobile de dimensiuni mari. Această lumină nu luminează interiorul structurii! În apropierea acestei facilități s-au văzut și sfere luminoase. Putem doar presupune despre ce programe secrete sunt ascunse de ochii preaiubitori. Subteranul poate și deține tot felul de secrete. Unele dintre cele mai uimitoare revelații despre ceea ce se întâmplă în proiectele subterane provin dintr-un informator misterios pe nume Thomas, care susține că există într-adevăr un secret întunecat adânc, găzduit sub înălțimile muntoase impunătoare din nordul New Mexico.

     Adâncul secret întunecat din Baza Dulce


 Dulce este un oraș mic, somnoros, din nordul New Mexico, cu o populație de aproximativ 900 de locuitori situată la peste 2.150 de metri pe rezervația indiană Jicarilla Apache. Există un singur motel major și câteva magazine. Nu este un oraș stațiune și nu este plin de activitate. Dar, în opinia câtorva străini, Dulce are un secret profund și întunecat. Secretul se găsește adânc sub peria încurcată a lui Archuleta Mesa. Secretul se spune că constă într-un laborator comun biogenetic guvernamentalo-extraterestru, proiectat să efectueze experimente bizare pe oameni și pe animale. Comisarul de poliție din New Mexico, Gabe Valdez, a fost atras în misterele lui Dulce când a fost chemat să investigheze o vacă mutilată într-o pășune, la 13 mile est de Dulce, pe ferma lui Gomez. Gomez a pierdut patru bovine prin mutilare între 1976 și iunie 1978, când o echipă de anchetatori, inclusiv Tom Adams, a sosit din Paris, Texas pentru a examina locul carcaselor.
Cunoscând cum au fost selecționate bovinele de mutilatorul misterios, un experiment interesant a fost efectuat la 5 iulie 1978 de către Valdez, Gomez și omul de știință pensionar Howard Burgess. Ei au prins în țepușe aproximativ 120 de bucăți de carne de vită și le-au mutat printr-un jet de stoarcere sub o lumină ultravioletă. Ei au găsit o substanță strălucitoare pe partea dreaptă a gâtului, a urechii drepte și a piciorului drept. Probele de piele afectate au fost îndepărtate, precum și probe de control de la aceleași animale. Laboratoarele clinice Schoenfeld din Albuquerque au analizat probele și au găsit depozite semnificative de potasiu și magneziu. Conținutul de potasiu a fost de 70 de ori mai mare decât cel normal. Unii investigatori atribuie mutilarea, ET din OZN-uri. OZN-urile au fost văzute frecvent în jurul zonei Dulce. În multe zone în care au fost găsite vacile în momentul mutilării, au fost raportate vizita unor lumini ciudate și alte fenomene aeriene.

La 19 aprilie 1988, am ajuns în Dulce să vizitez cu Gabe Valdez și să întreb despre observațiile, sunetele și zvonurile unei baze ET subterane. Zăpada era încă pe pământ. M-am dus în Motelul Best Western și l-am sunat pe Valdez să ne întâlnim la ora 21:30. L-am găsit pe Gabe o gazdă foarte agreabilă, oferindu-se să-mi arate drumurile din Dulce în acea seară și să văd câteva locații în care găsea vaci mutilate sau văzuse niște lumini aeriene ciudate. El a făcut declarația uimitoare că încă vede avioane neidentificate cu o rată de câte două pe noapte. Am aruncat o privire asupra Ranchului Gomez, drumul de lângă râul Navajo și impresionantul Archuleta Mesa. Gabe a găsit căi de aterizare și urme de șenile lângă locul unde se află mutele și era convins că omul de știință Paul Bennewitz de la Thunder Scientific Labs din Albuquerque era pe drumul cel bun în încercările sale de a localiza unitatea subterană extraterestră în vecinătatea orașului Dulce. Nimeni nu știa sigur unde era localizată instalația sau cum oamenii sau extratereștrii au realizat intrarea secretă în instalație.

Am auzit prima oară de Paul Bennewitz în 1980, când prietenul meu Walter m-a sunat din Albuquerque și mi-a spus că lucra cu Paul la instrumente electronice. Walter m-a informat că Paul nu numai că a fotografiat OZN-uri, dar și-a stabilit o legătură de comunicare cu baza lor subterană de la Dulce. Bennewitz a intrat prima dată în primăvară în timpul vizitei din august, 1980 în zona de depozitare a armelor Manzano de la Kirtland AFB. Un raport de incident Kirtland AFB datat 28 octombrie 1980 menționează că Bennewitz a filmat OZN-urile deasupra Kirtland. Paul, care a fost președintele laboratoarelor Thunder Scientific Labs, care a fost învecinat cu Kirtland, mi-a dat o întâlnire la Albuquerque detaliind cum a văzut extratereștrii pe un ecran video. În acel moment, extratereștrii îi transmiteau semnale de la o bază de sub Archuleta Mesa.
Cercetătorul William Moore afirmă că agenții guvernamentali au devenit interesați de activitățile lui Bennewitz și că încercau să-l dezamorseze, ajutându-i să-și distrugă informarea. Dacă comunicarea lui Pavel cu presupuși ET la baza Dulce a făcut parte din această campanie de dezinformare, este neclar. Dacă credem că Pavel este singura sursă de rapoarte despre Dulce Facility, atunci descoperirea istoriei lui Pavel și discreditarea lui ar putea fi o manevră tactică. Manevra actuală de dezinformare ar avea ca rezultat, să creadă publicul că nu există nimic în povestea Dulce.

     Proiectul Beta

 Într-un raport intitulat "PROIECT BETA", Pavel afirmă că a petrecut doi ani urmărind navele extraterestre; că a primit recepția constantă a unui video dintr-o navă extraterestră și un ecran de bază subteran; că a stabilit o comunicare constantă, directă cu străinii, folosind un computer și o formă de cod hexazecimal cu grafică și imprimare; și susține că a folosit fotografie aeriană și de la sol pentru a localiza porturile de lansare ale navei ET, care a încărcat arme cu fascicul. Pavel a susținut că ET erau înșelați, au folosit înșelăciune și nu au aderat la acorduri. El și Walter lucrau la o armă care să contracareze extratereștrii.
Paul Bennewitz a investigat cazul abuzului Myrna Hansen din New Mexico, care a declarat că a fost dusă la o unitate subterană în mai 1980. Christa Tilton din Oklahoma susține că a avut o experiență atemporală în iulie 1987, când a fost răpită de doi extratereștri de culoare gri și transportată în ambarcațiunile lor într-o locație, unde a întâlnit un bărbat îmbrăcat într-un costum roșu de tip militar. Ea a fost luată într-un tunel prin intermediul punctelor de control computerizate care afișau camere de securitate. Ea raportează că a fost luată pe un vehicul de tranzit într-o altă zonă, unde a urcat pe un dispozitiv asemănător scării, care se confrunta cu un ecran de computer. După ce computerul i-a eliberat un card de identitate, i s-a spus de către ghid că au intrat în primul nivel al unei instalații subterane pe șapte niveluri. Christa continuă să povestească cum a ajuns în cele din urmă până la nivelul cinci, unde ea a raportat că a văzut ambarcațiuni extraterestre și niște entități extraterestre gri în unele zone prin care a trecut.

Într-o încăpere spațioasă, unde vedea calibre computerizate legate de tancurile mari și de brațele mari care se întindeau de pe niște tuburi în tancuri (rezervoare). Observă că mirosea a formaldehidă și avea impresia că un lichid era agitat în rezervoare. Nu i s-a arătat conținutul acestor tancuri. Christa a desenat multe din ceea ce susține de la răpirea ei. Aceste tancuri au fost, de asemenea, descrise într-un set de lucrări controversate numite "Documentele Dulce", care au fost furate de la unitatea de metrou Dulce, împreună cu peste 30 de fotografii alb-negru și o bandă video. Misteriosul ofițer de securitate care a luat documentele susține că a lucrat la Dulce până în 1979, când a decis că a venit timpul să se despartă de compania sa. Restul acestui capitol se referă la modul în care acest ofițer de securitate s-a întâlnit cu un coleg al meu pentru a ne spune adevărul despre ET, guvernul S.U.A. și Baza Dulce. Intenția lui era să se ascundă și să prezinte dovezi grele pentru a-și susține afirmațiile.

La sfârșitul lui 1979, Thomas C. nu mai putea face față realității cu care a trebuit să se confrunte. În calitate de ofițer de securitate la nivel înalt al bazei subterane guvernamentalo- ET lângă Dulce, învățase și văzuse lucruri tulburătoare. După multe conflicte interioare, el a decis să lase locul și să ia diverse obiecte cu el. Folosind o cameră mică, a preluat 30 de fotografii ale zonelor din cadrul complexului multi-nivel. El a colectat documente și a scos o bandă video de securitate de la Centrul de Control, care a arătat diferite vederi ale camerelor de securitate ale holurilor, laboratoarelor, ET și personalului guvernului S.U.A. Apoi, închizând sistemul de alarmă și camera într-unul din cele peste 100 de ieșiri la suprafață, a părăsit facilitatea cu fotografiile, videoclipurile și documentele. "Originalele" au fost ascunse după cinci seturi de copii.
Thomas era gata să se ascundă. Dar, când a plecat să-și ia soția și copilul, a găsit o mașină și agenți guvernamentali în așteptare. Soția și copilul său fuseseră răpiți. El a fost trădat de K. Lomas (un coleg de muncă). Agenții vroiau ceea ce Thomas a luat din instalație, pentru a-și lua soția și fiul înapoi. Când i s-ar fi arătat că vor fi folosiți în experimente biologice și că nu vor fi returnați nevătămați, el a decis să se piardă. Asta a fost acum zece ani. Cum s-a implicat Thomas în toate aceste intrigi ascunse? 

Thomas, acum este în vârstă de 50 de ani, la vârsta de douăzeci de ani, când a fost instruit într-o sectă de artă sub acoperire în Virginia de Vest. Timp de șapte ani a lucrat în fotografie de înaltă securitate în Forțele Aeriene. În 1971, el a plecat la muncă pentru Rand Corp din Santa Monica, California. În 1977 a fost transferat la unitatea Dulce. A cumpărat o casă în Santa Fe, New Mexico și a lucrat de luni până vineri. El a fost specializat să lucreze printr-un sistem subteran de transfer prin tuburi subterane.
În acel moment, un cercetător lucra la Securitate în Santa Fe, N.M. și investiga vizionarea OZN, mutilarea animalelor, grupurile Masonic și Wicca din zonă. Thomas avea un prieten comun care a venit la Santa Fe în 1979 pentru a vizita atât cercetătorul, cât și pe Thomas. Acest vizitator a văzut mai târziu fotografiile, banda video și documentele preluate de la baza Dulce. 
Desenele au fost făcute din ceea ce a fost văzut și mai târziu a circulat în comunitatea de cercetare OZN ca "Documentele Dulce". Thomas susține că au fost peste 18.000 de "greys" mici la Dulce Facility și că a văzut umanoizi reptilieni. Un coleg se întâlnise față în față cu un Reptoid înalt de 1,85 metri, care se materializase în casa lui. Reptoidul a arătat un interes în hărțile de cercetare din New Mexico și Colorado care erau pe perete. Hărțile au fost pline de markere colorate pentru a indica locurile de mutilare a animalelor, caverne, locații cu activitate ridicată a OZN-urilor, trasee de zbor repetate, situri de răpire, ruine străvechi și baze subterane suspecte.

Facilitatea pe mai multe niveluri de la Dulce este înregistrată ca având un HUB central, care este controlat de o bază de securitate. Nivelul de securitate crește odată cu scăderea nivelului din subsol. Thomas a avut o eliberare ULTRA-7. Știa despre șapte sub-nivele, dar poate că au fost mai multe. Majoritatea extratereștrilor se presupune că se află pe nivelele 5, 6 și 7 cu locuințe ET pe nivelul 5. Singurul semn în limba engleză era peste holul stației de transfer cu tubul pe care scria "la Los Alamos". Legăturile merg de la Dulce la stația Page, Arizona, apoi la o bază subterană de sub zona 51 din Nevada. Transporturile cu tuburi merg dinspre Dulce către unități situate sub Taos, N.M .; Datil, N.M .; Colorado Springs, Colorado; Creed, Colorado; Sandia, apoi spre Carlsbad, New Mexico. Se pare că există o rețea vastă de conexiuni de transfer prin tuburi sub SUA, care se extinde într-un sistem global de tuneluri și orașe subterane.

La baza Dulce, cele mai multe semne de pe uși și holuri sunt în limbajul simbolistic ET și un sistem universal de simboluri înțeles de oameni și ET. Thomas a afirmat că după cel de-al doilea nivel, toată lumea este cântărită nud, apoi li se dă o uniformă. Vizitatorilor li se dau uniforme albe tip sari, cu un fermoar. Greutatea persoanei este pusă pe un computer și un card I.D. în fiecare zi. Se înregistrează orice modificare a greutății; dacă sunt necesare mai mult de trei kilograme, este necesar un examen fizic și o radiografie. Cântarele sunt situate în fața tuturor zonelor sensibile și sunt construite în podea lângă ușile și panourile de comandă ale ușii. O persoană își plasează cardul I.D. în slotul ușii, apoi introduce un cod numeric pe o tastatură. Greutatea și codul persoanei trebuie să se potrivească cu cardul sau ușa nu se va deschide. Orice discrepanță va convoca securitatea. Nimeni nu are voie să transporte nimic în zone sensibile. Toate consumabilele sunt puse pe o bandă transportoare și radiografiate. Aceeași metodă este folosită pentru a părăsi zonele sensibile.

Toate lifturile sunt controlate magnetic; nu există cabluri de ascensor. Sistemul magnetic se află în interiorul pereților elevatorului, nu există comenzi electrice normale. Totul este controlat de magneți avansați, inclusiv iluminatul. Nu există becuri regulate, iar tunelurile sunt iluminate de unități de fosfor cu benzi de emisie fără structură. Unele tuneluri profunde utilizează o formă de pentoxid de fosfor pentru a ilumina temporar zonele. ET nu se vor apropia de aceste zone din motive necunoscute. Nivelul 1 conține garajul pentru întreținerea stradală. Nivelul 2 conține garajul pentru trenuri, navete, mașini pentru tuneluri și întreținerea discurilor. Studiile privind nivelul 4 includ cercetarea umană-aură, precum și toate aspectele legate de telepatie, hipnoză și vise. Thomas spune că ei știu cum să separe corpul bioplasmatic de corpul fizic pentru a plasa o matrice a forței vitale "entitate străină" într-un corp uman după ce a înlăturat matricea vieții "sufletești" a omului.

Nivelul 6 se numește în mod privat "Sala Coșmarului". Acesta deține laboratoarele genetice, unde se fac experimente pe pești, foci, păsări și șoareci, care sunt foarte diferiți de forma lor originală. Există oameni cu mai multe brațe și cu mai multe picioare și mai multe cuști (și cuve) de creaturi umanoide asemănătoare unui liliac, înalte de 2,15 metri. ET au învățat foarte mult oamenii despre genetică; lucruri utile dar și periculoase. Speciile grey și reptoide sunt foarte orientate din punct de vedere analitic și tehnologic. Au avut conflicte vechi cu oamenii nordici din alte societăți spațiale (poate fi vorba despre marii blonzi sau pleiadieni, n.b.) și pot fi aici pentru un viitor conflict. În mod intenționat, în științele computerizării și bioindustriale, ele sunt conduse să facă experimente nesăbuite, fără a ține seama de ceea ce considerăm a fi comportament etic și empatic față de alte creaturi vii. 
Principalele organizații guvernamentale implicate în cartografierea geneticii umane, așa-numitele proiecte de genom, se află în cadrul Departamentului de Energie (care are o prezență gravă în situl de testare Nevada); Institutul Național de Sănătate; Fundația Națională de Științe; Institutul Medical Howard Huges; și, desigur, laboratoarele Dulce Underground, care sunt conduse de DOE. Thomas a dezvăluit că șeful experimentelor genetice pentru Los Alamos și Dulce este Larry Deaven.

Potrivit lui Thomas, crescătorul extratereștrilor androginali este capabil de partenogeneză. La Dulce, forma sau reproducerea obișnuită este prin poliembrionie. Fiecare embrion poate și se împarte în 6 până la 9 indivizi "cunne" (pronunțat cooney, adică frați). Nutriția necesară pentru cunele în curs de dezvoltare este furnizată de "formula", care constă, de obicei, din plasmă, deoxihemoglobină, albumină, lizozimă, cation, lichid amniotic și multe altele. Termenul "genom" este folosit pentru a descrie totalitatea cromozomilor unici ale unui anumit organism (sau a oricărei celule din organism), distinct de genotip, care este informația conținută în acești cromozomi. Genele umane sunt cartografiate în locații cromozomiale specifice. Acesta este un proiect ambițios care va dura ani și o mare putere a calculatoarelor pentru a-l realiza.

Este biotehnologia extraterestră și umană folosită pentru a ne servi sau este folosită pentru a ne controla și domina? De ce au fost abuzați oameni prin răpiri de către OZN-uri în experimente genetice? Atunci când Thomas a întâlnit oameni în cuști pe Nivelul 7 al Bazei Dulce, lucrurile au ajuns în cele din urmă la punctul culminant pentru el.

 Rămășițele a mii de oameni, amestecate și embrioni de umanoizi au fost păstrate prin depozitare la rece. El a spus: "Am întâlnit frecvent oameni în cuști, de obicei omorâți sau drogați, dar uneori au plâns și au cerșit ajutor. Ni s-a spus că au fost nebuni fără speranță și s-au implicat în teste cu droguri de risc ridicat pentru a le vindeca nebunia. La început am crezut povestea aceea ... În sfârșit, în 1978 un mic grup de muncitori au descoperit adevărul. Atunci au început războaiele din Dulce ".
Thomas afirmă, de asemenea, că ET nu doresc pământul, aurul, mineralele sau apa pe care le deținem, nici viața umană sau animală. Ceea ce ei doresc este puterea magnetică care strălucește pe și din Pământ. Extratereștrii recoltează această putere magică într-un mod necunoscut pentru noi. Thomas spune că extratereștrii recunosc această putere ca fiind mai valoroasă decât orice altă marfă pe glob. Poate că ar fi greu să digerăm sau să credem povestea lui Thomas. 
De fapt, se pare că face parte dintr-un coșmar viu. Există dovezi că la Dulce se desfășoară ceva ciudat. Are Thomas răspunsul? S-ar putea să existe un adevăr teribil ascuns în spatele fenomenelor continue ale observării OZN-urilor, răpirilor și mutilărilor animalelor. Agențiile noastre de informații guvernamentale au urmărit în permanență toate activitățile OZN de mai multe decenii. Acest fenomen extraordinar trebuie să aibă o explicație extraordinară. Putem fi doar un avanpost într-un vast imperiu interstelar.

Recent, cercetătorul John Anderson a plecat la Dulce, N.M., pentru a vedea dacă a existat vreun adevăr pentru activitatea OZN raportată. El spune că, în momentul în care a ajuns în oraș, a văzut o caravană de mașini și un mini-laborator McDonell-Douglas într-o camionetă care urca pe un drum rural pe lângă oraș. El le-a urmat într-un complex împrejmuit, unde a așteptat să vadă evoluții ulterioare. Dintr-o dată, șase OZN-uri au coborât rapid peste acea zonă, s-au plimbat destul de mult pentru ca el să ia o imagine. După ce John a mers la mașina lui, a văzut un van misterios, iar un bărbat a ieșit din el. John, care a decis să părăsească Dulce, a fost urmat de doi bărbați într-o mașină pe când ieșea din oraș. Chiar mai recent, o echipă de cercetare s-a urcat la Archuleta Mesa pentru a sonda subteran. Analiza preliminară a acestor sonde pare să indice cavități profunde subterane.
Cât timp se va mai păstra secretul la Dulce/New Mexico?

  Epilog: Așa cum v-am informat, se pare că pe lângă alte baze ET distruse din 2012 încoace, de către diverse civilizații superavansate care ne protejează și ne ajută să trecem cât mai mulți prin acest proces al Ascensiunii, se distrug sistematic una câte una, pentru a dizolva sistemul de baze subterane și submarine prin care se menținea controlul planetei. Aici intră și bazele cabaliștilor de top, în care se ascund în prezent, pentru a scăpa (în mentalitatea lor) de justiția ce va să vină foarte curând. Acestea au fost localizate sub aeroportul din Denver și alte aeroporturi din SUA, baze prin jungla din Brazilia, Noua Zeelandă sau Australia, dar și în alte locații. În prezent ar exista cel puțin 350 de baze subterane și submarine numai ale SUA, despre care sunt informații. Dar gândiți-vă că și Rusia, China, India, dețin astfel de baze și probabil și alte state. Dacă ne gândim la destăinuirile lui Corey Goode, există Alianța Pământului ce derulează Programul Spațial Secret, din care fac parte lideri din aproape toate națiunile planetei. Această civilizație paralelă își desfășoară activitatea bine mersi, iar marea masă de sclavi planetari muncesc la corporații să-și plătească ratele la bănci....
  Să sperăm că foarte curând se va face Dezvăluirea și tot ce am publicat de 4 ani încoace în blog se va adeveri și ne vom câștiga libertatea cu adevărat, folosind gratuit tehnologia ce acum este utilizată doar de elită în aceste baze subterane sau submarine...

  Drum drept spre Lumină!

 Sursa: Dulce & Other Underground Bases and Tunnels de William Hamilton

5 comentarii:

 1. Multe sunt si bazele Serviciilor Secrete, nu sunt toate extraterestre. Cele "extraterestre" si orase antice sunt sub pamant nu atat de la suprafata.

  RăspundețiȘtergere
 2. Aprobati, este de o importanta extrema. Puteti prelua articolele, cu sau fara sursa, pentru ca situatia este de o importanta extrema.

  Dați mai departe să afle toți. Vă asigur că sufletul vostru nu va exista și umanitatea voastră își va pierde total sensul sau rostul cât și orice e natural și uman în voi de la primul microcip implantat în voi. Asemenea cazului "educatoarea din Timișoara ce și-a ucis fiica, apoi a tăiat-o moartă" .. SRI tace și nu educă oamenii în această privință, pentru că Serviciul Român de Informații este incompetent și coordonat din afara României. Nu este vorba doar despre România, se întâmplă ca peste tot în lume (deși, se denigrează doar România, aceasta este o campanie anti-românească lansată tot din interiorul celor ce se ocupă cu așa ceva, printre care tot din sistem), Serviciile Secrete lucrează mână în mână și cei mai mulți dintre ei fac parte din organizații secrete (sau mai puțin secrete). Acei oameni, care tot repetă că doar instituțiile din România sunt cele mai corupte din Uniunea Europeană sunt, la rândul lor, folosiți ca spioni invizibili și torturați psihic. Apoi, îi vei vedea cum spun să iasă România din NATO și UE. Ca de exemplu, cel din spatele blogului DeVeghePatriei. Peste tot în lume se întâmplă la fel, serviciile secrete și mai nou orice om bogat poate tortura psihic orice om și-l poate pune ca pe un animal de companie să-și ucidă copilul în somn, poate să fie un animal de companie copilul tău, fica ta, fiul tău, soția ta ... reacționează. Cum puteți observa în articolele de mai jos pe care vă invit să le citiți.

  Citez dintr-un articol, cel despre implantarea microcipurilor și obținerea controlului populațional absolut:

  "Activist Post descria cazul unui danez care a dat în judecată spitalul Alexandra din Copenhaga pentru că i s-a implantat un cip RFID în timpul operaţiei la plămâni pe care a trebuit să o suporte în 1988. Dl. Mogens, persoana cipată, a spus că după ce a fost externat auzea voci şi nu mai putea duce o viaţă normală. În 1997, cu ocazia unui examen radiologic la torace, s-a descoperit prezenţa în plămânul stâng a unui mic obiect de metal – cipul – pe care a reuşit să îl îndepărteze în 2011 printr-o operaţie la spitalul Mount Elisabeth."

  Rețineți că încă din 1988 se făceau experimente asemănătoare odioase, asemănătoare cu MKUltra, citiți din articolele enumerate mai jos, despre MKUltra, doar că diferența între MKUltra și experimentele cu microcipuri (sau fără, doar prin tehnologie avansată, fără un identificator radio frecvență sau un microcip ce-ți poate controla orice acțiune) prin intermediul tehnologiei avansate pe cobai umani, în momentul actual a devenit o problemă internațională și tot mai mulți își pot microcipa prietena, soțul sau copilul și-l pot transforma într-un animal de companie, cu ajutorul unui software pentru computer ce nu depășește câteva sute de euro și a unui microcip, chiar și de câine, pe care îl poți achiziționa și tu.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Decând am inițiat blogul (sept.2013) am publicat articole cu info despre toate programele de control mental ale cabalei, precum și documentare cu subtitrare în RO, pentru ca toți compatrioții noștrii să-și deschidă mintea la aceste conspirații.
   Dar pe lângă toate astea se găsesc și articole spirituale, despre cum putem ieși din acest control. Suntem ființe multidimensionale și nimic nu ne poate opri din evoluția noastră, mai ales cea din prezent care se petrece rapid.
   Și apropo, vis-a-vis de implanturi, există implanturi în corpul nostru eteric (de care vorbește și Corey Goode în interviurile sale), care nu pot fi anihilate decât de frații noștrii galactici care sunt aici...în sistemul nostru solar și sunt implantate în 90% din populația planetei.
   Trezirea conștiinței fiecărui individ contează acum, pentru ca apoi să fie ajutat la anihilarea implanturilor. Adormiții vor suporta legea karmei încă....
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere
 3. Răspândiți cum vedeți și nu stați pe gânduri.

  Educatoare din Timișoara ce și-a ucis fiica

  https://www.seruah.com/educatoarea-din-timisoara-care-si-a-ucis-fiica-de-4-ani-ulterior-taiandu-si-fiica-moarta-si-incercand-sa-se-sinucida.html

  Abuzurile C.I.A, actual preluate de toate Serviciile Secrete și intelligence pe cobai umani – tortură psihică, distrugerea sufletului uman definitivă și irevocabilă, distrugerea ființei umane

  https://bit.ly/2kHxJyS

  Protecție hipnoză și control mental, afirmații pentru programarea și reprogramarea subconștientului

  https://www.seruah.com/protectie-hipnoza-si-control-mental-afirmatii-pentru-programarea-si-reprogramarea-subconstientului.html

  MKUltra – odioasele experimente de control mental realizate de CIA (actual preluate de Servicii Secrete și organizații din mai toată lumea), tortură psihică, fizică și crearea de spioni invizibili

  https://bit.ly/2xJaON9

  Crearea antisemitismului și Nazismului apoi venirea cu rezolvarea, crearea terorismului și a bombelor apoi venirea cu rezolvarea, ei apărând ca eroi

  https://bit.ly/2JnghxM

  Implantarea CIPurilor şi human enhancement – ofensiva tehnologiei pusă în slujba obţinerii controlului populaţional absolut

  https://www.seruah.com/implantarea-cipurilor-si-human-enhancement-ofensiva-tehnologiei-pusa-in-slujba-obtinerii-controlului-populational-absolut.html

  Vizitați, de asemenea, toată rubrica psihotronica și controlul minții.

  RăspundețiȘtergere
 4. Uluitoare aceste două articole. Cînd vom afla-daacă vom afla cît -procentual vorbind-a fost distrus,cît a mai rămas sub pămînt intact,cîte szaţii situate la zeci poate sute de kilometri se mai alfă acolo şi dacă nu cumva Et gri ,reptilieni şi ce sub-rase or mai fi ,nu-şi relocă bazele în locul celor distruse. Şi noi cei care ne socotim de partea LUMINII am vrea să dăm o mînă de ajutor dar din toate punctele de vedere sîntem depăşiţi şi mai rău am încurca lucrurile făcînd rău şi E.I ilor pozitivi. Acum îl înţeleg pe Cobra cînd în dese ori afirmă că sînt informaţii care nu pot fi divulgate din cauza uriaşului risc de a compromite acţiuni în desfăşurare. ŞI din desele vizionări ale dialogului între "blondu" şi "brunetul" de la GAIA, nici Coorey nu pre e dispus să dea drumul la informaţii sensibile,desigur există o înţelegere între cei doi şi se pun de comun acord ca înainte de filmarea propriuzisă ce întrebări vor fi puse dar şi ce răspunsuri vor primi. Aşa că şi aceste interviuri aşa-zis eliberate de cenzură sînt de fapt mult mai cenzurate DAR ŞI ÎNŢELEG DE CE. Acest articol împărţit în două ar trebui să existe în arhiva fiecărui om deoarece AICI ESTE VORBA DESPRE ADEVĂRATA MIZĂ A VIITORULUI NOSTRU. Cred că va fi necesară o forţă şi o energie cu totul diferită şi deosebită ca forţă de a grăbi războiul ăsta pe cît de dur ,pe atît de NE-ŞTIUT DE CĂTRE MAJORITARII UMANI.Ce este mai dureros că cei mai mari trădători sînt din rîndul oamenilor cocoţaţi în funcţii vitale-politicieni,guvernanţi şi guverne,organizaţii care de care mai secretă,sindicate care numai activitate sindicală aşa cum o percepem noi la nivel de comunităţi nu fac......În ceea ce se numeşte şi priveşte EVENIMENTUL.....SLABE SPERANŢE ......

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.