sâmbătă, 30 iunie 2018

Actualizare COBRA – Linia Temporală GAMA


    În ultimele luni, au avut loc schimbări drastice în liniile temporale și schimbări semnificative ale planului de eliberare planetară. Majoritatea acestor schimbări trebuie să rămână profund clasificate, voi dezvălui aici atât cât pot.


În luna Mai am trecut de la linia temporală beta la linia temporală gama. Noua linie temporală gama solicită intervenția fizică directă a Forțelor Luminii în viețile Lucrătorilor Luminii și Războinicilor Luminii de la suprafață, cât mai curând posibil, fără a declanșa bombele Toplet. Înainte de Eveniment, unii Lucrători în Lumină ar putea fi contactați fizic de Pleiadieni conform protocoalelor Contact Dish și un alt grup mic de Lucrători în Lumină ar putea fi acceptat în Protocoalele de Intrare în Rezistență. La un moment dat după grupul inițial, un alt grup ar putea fi acceptat în Rezistență și ei vor putea să ia cu ei animalele de companie. Acest al doilea grup nu va fi integrat în societatea Rezistenței, ci se pregătește o colonie specială pentru ei într-o anumită locație subterană.
La un moment dat, agenții Rezistenței ar putea stabili un contact fizic cu anumiți Lucrători în Lumină la suprafață și le-ar putea oferi asistență. Până la intervenția fizică, societatea de suprafață se prăbușește în deplină conformitate cu a doua lege a termodinamicii, care afirmă că entropia în sistemul închis este mereu în creștere.
Această prăbușire a societății de suprafață a ajuns la punctul în care corpurile multor Lucrători în Lumină nu pot face față situației și se prăbușesc și ei. Există numeroase incidente de boli ciudate, prăbușirea funcțiilor corporale, atacuri de inimă (asistate de arme energetice direcționate) și experiențe neobișnuite din apropierea morții. Forțele Luminii vor trebui să înțeleagă că, fără o intervenție fizică, colapsul de suprafață va deveni în curând un proces ireversibil și va trebui să-și asume anumite riscuri, să-și exercite liberul arbitru și să intervină fizic.

Voința populației de suprafață cu privire la această problemă este foarte clară:

Până când se va întâmpla o intervenție fizică, Lucrătorii Luminii și Războinicii Luminii trebuie să țină cât mai mult posibil Rețeaua Luminii prin:

   a) construirea rețelei Cintamani
   b) construirea rețelei camerelor Tachyonice
   c) construirea rețelei de conexiuni pentru familia de suflet
   d) construirea grupurilor fizice a Frăției Trandafirului
   e) pregătirea pentru contactul fizic cu Forțele Luminii conform îndrumării interioare
   f) renunțarea la conflictele interpersonale prin alegerea acțiunii non-reacționale și a acțiunii pozitive conștiente, deasupra reacției

        Victorie Luminii!

7 comentarii:

 1. Namaste ! Marius .
  ~ INTERVENȚIE~ ACEST RĂSPUNS VIRAL ~ SHARE

  - Ați jucat rolul dvs. în schimbare și ați declarat?
  O declarație de exemplu:

  Eu ... ... (nume ) Corina ... ... .. chemați Light Forces unite să aducă vindecare și dreptate situației noastre de pe Pământ. În acest scop, îi invit pe flotele Pleiadienilor, Arcturienilor, Sirienilor și Andromedenilor, Tărâmului Îngerilor și Arhangheliei, tuturor ființelor spirituale Ascensionate și Agarthans. Declar că este Destul , DESTUL MULT .
  Ne dorim intervenția fizică ACUM. Aceasta este voința Sursă ... numele tău .Corina .. și ASA VA FI ... ȘI Așa este.

  ACUM astăzi este momentul să faceți acest lucru sau - NICIODATĂ!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ma trezesc și eu comentând. Pot fi banat. Dar am și eu o nelamurire:
   De ce un indemn asa ca un UltimatUm? Acum sau niciodată...
   Imi pare asa.... de pașoptist.... imi cer scuze , nu vreau sa sting flacăra trezirii.
   Eu cred ca fiecare îl face când ii pica lui fisa.

   Ștergere
 2. Lumea e 'coapta' pt SCHIMBARE !
  Daca altfel no mers pana acuma sa mearga ACUM cu FORTA !
  Da , VREAU interventia Fizica a Fortelor de Lumina ACUM !

  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  RăspundețiȘtergere
 3. traducerea cea mai corecta este asa : CE-I MULT E PREMULT, haideti dragilor ca va asteptam demult ! >>>>>>>>>

  RăspundețiȘtergere
 4. Si eu subscriu celor de mai sus,chiar le ordon cu IUBIRE ACELOR GALACTICI POZITIVI sa intervina in forta in numele TATALUI si MAMEI CERESTI,pana nu e prea tarziu!(niciodata sa nu spui niciodata draga QUADRA)si binenteles:
  NAMASTE.
  RăspundețiȘtergere
 5. Eu, Eliz Antoneta Cornea sunt de acord si doresc si vreau interventia fizica a Fortelor Luminii Acum, pana nu e prea tarziu.Multumim pentru ajutor.

  RăspundețiȘtergere
 6. Mă raliez întrutotul comentariilor şi aprobării celor de mai sus care mereu urmăresc activitatea de dincolo de banalităţile ştirilor filtrate pt.televizorişti. EU LUMINAR GEO NANDI APROB ŞI PRIN I.N.T.E.N.Ţ.I.E. TRIMIT ÎNTRU ÎNCUNOŞTINŢARE ACESTE INFORMAŢIE TUTUROR CUNOSCUŢILOR MEI.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.