marți, 8 mai 2018

Transmutarea


   Transmutarea este procesul subtil de schimbare sau starea de transformare a unei energii grosiere într-o altă formă de energie mai rafinată (mai mare ca vibrație). Acest termen este des întâlnit în sexualitatea sacră abordată de unele școli tantrice din Orient, indicând metode și tehnici de transmutare și sublimare a energiei grosiere sexuale în energii rafinate superioare pentru a energiza centri superiori de forță ai ființei, fără pierderea acestei energii prin ejaculare (în cazul bărbaților). Acest termen se poate extinde și astfel: transformarea urii în iubire, a geloziei în respectul individualității, a lăcomiei în mărinimie, etc.
                       M.S.
Modul în care funcționează vizualizarea noastră, este că imaginile pe care le vedem intră în retina noastră întoarse. Imaginea este proiectată în spatele creierului, astfel încât o percepem ca fiind în partea dreaptă în sus. Creierul nostru traduce datele, astfel încât să putem înțelege ceea ce privesc ochii noștri din mediul înconjurător. În esență, totul în realitatea noastră există doar în măsura în care mintea noastră percepe asta. Aici se află frumusețea și complexitatea fiecărei experiențe umane. Percepția este realitatea. Pe de o parte, acest lucru ne face un sistem de calcul organic, foarte ușor de accesat și îmbunătățit. Dacă mediul nostru este controlat din momentul nașterii, atunci este foarte ușor să ne controlăm comportamentul cu aproape nici o rezistență. Dacă suntem crescuți să credem că ochii albaștri ne fac superiori față de ceilalți, atunci ne-am dezvoltat sentimentul că avem anumite privilegii bazate pe ceea ce ni se spune, despre experiențele oamenilor superiori. În fiecare etapă a dezvoltării noastre, creăm în realitatea noastră mai multe structuri permanente. Cele mai profunde aspecte ale acelei realități încep în primele noastre percepții de a fi în viață.

Primii ani de viață sunt atât de esențiali pentru capacitatea noastră de a percepe și de a crea o realitate în care putem să prosperăm. Cel mai natural aspect al ființei umane este filonul progenital sau iubirea naturală a copilului. Această oportunitate de a-ți iubi propriul copil, este o reflectare a modului în care simțim despre noi înșine. Capacitatea noastră de a ne reproduce este o mărturie că suntem făcuți din asemănarea și imaginea creatorului nostru. Nu există niciun om care să poată privi cu adevărat în ochii propriului copil și să nege în inima lui că Dumnezeu este real. Programarea unuia poate face ca cuvintele să iasă din gură că "nu există nici un Dumnezeu", dar acest tip de bravadă ignorantă se schimbă rapid atunci când același lucru se confruntă cu teama de a pierde un copil sau de a te sinucide. După cum se spune, "Nu există atei".

Această legătură cu ierarhia spirituală a "lui Dumnezeu" este substanța întregii experiențe umane. Conectarea noastră directă și comunicarea cu divinul este dreptul nostru, identitatea noastră și responsabilitatea noastră. Această încărcare este o forță motrice înnăscută în fiecare dintre noi. Aceasta se manifestă diferit pentru fiecare individ, în timp ce răspundem de creația noastră personală care există în noi și în lumea pe care o avem toți împreună. Versiunea noastră despre cine sau ce este Dumnezeu este creată de percepția noastră despre ceea ce este dragostea. Cum acționăm, ca răspuns la legătura noastră naturală cu iubirea și dorința de a ne iubi unii pe alții, este înrădăcinată în experiențele noastre mai vechi care se leagă de părinții noștri și de exemplul lor de iubire față de noi.

Noi avem o conduită autogeneratoare a luminii, care constituie toată viața organică. Mediul în care trăim răspunde percepției noastre despre ea și despre noi înșine. Deoarece generație după generație am fost programați să simțim și să credem că avem nevoie de un mijlocitor între noi și Dumnezeu, suntem din ce în ce mai puțin sănătoși, îndepărtându-ne de o realitate spirituală mai înaltă, de unde ne tragem toate cunoștințele, înțelegerea și aprecierea a cine suntem cu adevărat. Conștientizarea noastră despre cine suntem este cheia pentru a împuternici oamenii să creeze o nouă realitate.

Ținând cont întotdeauna de faptul că percepția este realitatea, putem aprecia nevoia de iluminare pentru a depăși situația actuală. Omul a fost supus la mii de ani de minciuni și limitări, care au putere doar pentru că le considerăm ca fiind adevărate în percepția realității noastre. Pe măsură ce masele de oameni adormite se trezesc la o nouă viziune uimitoare, noi rupem confortul înrobirii noastre. Am trăit o viață, acceptând mediocritatea noastră ca o condiție imuabilă a realității noastre, fără să ne gândim niciodată că aceasta este chiar rezultatul voinței noastre colective. Provocarea pe care o acceptăm în a descoperi cine suntem este că, odată ce știm asta, suntem responsabili de puterea și posibilitățile tuturor generațiilor care vin după noi. Acest moment este istoric. Și voi modelați istoria și semnificația viitoare a ceea ce înseamnă a fi uman.

Am fi putut fi uciși, rămânând doar câteva sute de milioane de oameni pentru a fi înrobiți. Aceasta ar fi schimbat istoria viitorului, creând o legendă a unei forțe întunecate pe care nimeni nu a învins-o niciodată. Frica s-ar fi răspândit ca un virus în întreaga galaxie, deoarece această forță s-a opus oricărui lucru natural vieții. Dar câțiva dintre noi s-au ridicat pentru noi toți și de asta a fost doar nevoie pentru a prelua lumea. Avem un obstacol care trebuie folosit ca un avantaj. Nu putem uita suferința din această perioadă sau cât de urâte au fost crimele împotriva noastră. Ei au oferit contrastul care a definit cine suntem cu adevărat. Dar nu putem permite ca durerea, dezamăgirea și frica să fie fundamentul lumii noi pe care o creăm.

Lumea nouă pe care o creăm trebuie să întruchipeze aspectele cele mai naturale ale experienței umane individuale, în armonie cu lumea energetică colectivă pe care o manifestăm împreună. Aceasta este o lume pe care am co-creat-o cu opresorii noștri, care au jucat eroic rolul ticăloșilor. Ei ne-au ajutat să înțelegem sentimentul de a ne simți neputincioși, tristețea sentimentului de deconectare de la Dumnezeu și paralizia îngrozitoare a fricii. Rolul în care s-au angajat nu a fost ușor. Nu există bucurie, nici pace, nici iubire în percepția lor asupra lumii. Suntem încurajați să accesăm energiile create de teamă, apatie și controlul acestei lumi și să le transmutăm în Iubire, considerație și independență. Ne mișcăm spre a împuternici oamenii cu libertatea de a fi ei înșiși și cu mijloacele de a descoperi cine sunt. Mai degrabă decât să distrugem tot ceea ce am creat împreună cu adversarii noștri, avem ocazia unică de a remodela lumea.

Vom lua aceleași pietre care s-au aruncat în noi pentru a ne răni și le vom împărți pentru a construi poduri care ne conectează. Vom folosi frica care le-a folosit pentru a ne ține în întuneric, ca forță motrice care ne inspiră să strălucim mai scânteietor. Și ego-ul condus că trebuie controlată planeta și unul pe celălalt, va deveni o referință veșnică la un moment în care libertatea nu era prezentă pe Pământ, pentru că ne-am pierdut credința și legătura cu Dumnezeu. Vom demonstra dragostea divină recunoscând că viața noastră este un dar divin. Această demonstrație va determina pentru totdeauna tonul unei mărețe societăți a oamenilor liberi care au biruit dragonul care nu putea fi ucis.

Suntem forța creativă unificată a oamenilor. Poate fi abilitatea noastră de a-i iubi pe dușmanii noștri care ne fac puternici, pentru că suntem cei mai puternici atunci când dragostea este în centrul tuturor lucrurilor pe care le facem. Dar modul în care folosim această iubire pentru a crea o nouă lume, ne va face o astfel de forță a naturii. Viziunea noastră fizică este doar un tip și umbră a modului în care vedem spiritual. Este viziunea noastră personală asupra lumii pe care vrem să o creăm, care este tradusă în formă și forma de către mintea colectivă a Universului. Suntem deja victorioși când alegem dragostea în loc de ură.

 Actul de transmutare este o combinație de schimbare și creație care se ciocnesc împreună pentru a crea ceva ce nu a fost văzut sau imaginat niciodată înainte. Așadar, acordați atenție, deoarece nu veți mai avea niciodată această șansă. Priviți nașterea unei lumi noi. Și ca orice naștere adecvată, este esențial să o aduci cu dragoste.
   Și asta este cum noi vom schimba lumea...

    Drum drept spre Lumină!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.