vineri, 25 mai 2018

TORUL – Un tipar fundamental al Creației


   Torul este o parte fundamentală din natură. Este atât de fundamentală încât știința de astăzi a demonstrat că, într-un fel sau altul, totul se mișcă în această formă. Inclusiv noi. Simplu spus, torul este un sistem auto organizat care aduce totul în unitate, extinde energia în jurul său apoi revine la punctul inițial din centru. Apoi o ia de la capăt. În fizica cuantică, matematică și în general în toate științele această geometrie chiar începe să umple golurile în înțelegerea modului în care geometria sacră chiar reprezintă geometria vieții. Este o geometrie care respiră. Are viață în ea însăși.
Inimile noastre sunt primele și cele mai bune exemple de tor. Din inimă pleacă tot. Energia din inimile noastre curge în exterior într-un tipar toroidal și este primită în același mod. În acest fel tot ceea ce trimitem din iubire ne afectează imediat. Cu alte cuvinte, emanațiile noastre de iubire sunt un dar pentru voi la fel de mult cum sunt pentru Universul din jurul vostru.
În natură această formă e peste tot: în portocale, în mere, în jurul tornadelor. Câmpul magnetic al Pământului este un exemplu foarte bun. La fel funcționează și atmosfera planetei. Oamenii de știință contemporani nu prea au luat în serios conceptul de Pământ gol în interior deși acest concept explică multe idei despre Pământ pe care în prezent nu le înțelegem în ciuda tuturor teoriilor noastre. Ideea Pământului gol în interior funcționează la fel și demonstrează că planeta noastră a fost contruită din interior ca un tor. Pământul este multidimensional așa că putem avea atât un miez de fier fierbinte cât și un interior gol 5D. Cei care vor să afle imediat mai multe uitați-vă la Pământul gol în interior pe youtube, sau citiți articolele de la categoria Pământul gol interior din blog.
 
Să mergem mai departe. Cu toții cunoaștem principiul universal: ”Cum e sus așa e și jos”. S-a descoperit că torul poate fi chiar de dimensiunea galaxiilor. Chiar și atomii au această geometrie. Pur și simplu, e peste tot. Această expresie specifică arată cum ar trebui să fie viața. Toată energia care iese din centru, se extinde spre tor astfel încât acesta se alimentează singur. Mai are și capacitatea de a da și altor sisteme toroidale, practicând astfel deschis primitul și oferitul. Chiar descrie un standard pentru cum ar trebui să fie făcute lucrurile. Și noi putem să-l reflectăm și să îl folosim în viețile noastre.
Atunci când dai și primești deschis permiți energiei tale să devină toroidală. Dacă ne uităm la interacțiunile noastre unul cu celălalt începem să vedem natura primitului și oferitului. Dacă schimbăm modul în care primim și oferim celorlalți, ne oferim nouă înșine șansa de a primi ca feed-back ceea ce emanăm cu adevărat. Acest lucru permite existența unei tranzacții de energie iluminate între noi și permite tuturor comunicărilor noastre să rezoneze cu acel câmp toroidal al iubirii. Iubirea nu este doar un sentiment. Este o vibrație și o frecvență care conectează toate lucrurile.
Vibrația pură care emană din propria inimă și care unește armonios toate lucrurile este vibrația universală pe care noi o numim iubire.
Dacă privești Floarea Vieții în 2 dimensiuni e destul de greu să observi că în 3 dimensiuni și ea este tot un tor. Aduceți-vă aminte că Floarea Vieții este toată geometrie (și exprimă esența creației, n.b.). Torul este și el unul din tiparele creației care iese din ea sau mai degrabă chiar este această formă. E foarte importantă în înțelegerea întregului. Chiar și Nicola Tesla a lucrat cu această formă geometrică și cu ajutorul ei a descoperit un mod de acces la energie liberă pentru toată planeta. Bineînțeles, toate corporațiile din lume vroiau să obțină în continuare venituri din taxarea energiei. Între ei și întreaga guvernare din SUA s-a distrus toată uimitoarea muncă a lui Tesla.

 Institutul Hearth Math de la Universitatea Standford a demonstrat științific că în jurul inimii fizice se află 2 câmpuri toroidale, unul în interiorul celuilalt, conectate cu Spațiul Sacru și cu Spațiul Mic din Inimă. Greg Braden a lucrat foarte mult ca să explice acest lucru lumii moderne iar Drunvalo Melchizedek s-a concentrat foarte mult să învețe că acestea sunt cele mai importante informații despre Înălțarea fizică sau Ascensiunea. Asta face parte cu adevărat din cunoașterea care umple golurile dintre știință și spiritualitate.
China face unele lucruri cu adevărat uimitoare. Acolo există spitale dedicate total lucrului cu prana și cu energiile și nu doar cu corpul fizic al pacienților. Într-un experiment dintr-un spital chinezesc, vedem cum știința mantrelor este folosită pentru a vindeca de cancer o femeie în doar 2 minute și jumătate. O mantră este un sunet sacru sau o incantație care accesează o formulă energetică pentru rugăciune sau meditație. Mantrele ne permit să ne conectăm cu Sursa noastră și emit o frecvență audibilă care ne concentrează mințile pe sunet și astfel cu Sursa. Incantând din inimă acești doctori își permit să se concentreze pe realitatea în care această femeie este deja vindecată. Făcând acest lucru mintea este depășită și trece peste limitele normale ale realității. Ca intenție, curge ca un tor înăuntru și în afara Sursei din care se emană însăși realitatea. Cei care au fost sceptici la ideea de auto-vindecare prin intenție, acest clip demonstrează că nu este doar o idee plauzibilă ci foarte reală. Trebuie doar să înțelegem de ce și cum funcționează. Dacă ești sceptic și încerci, vei obține aceleași rezultate sceptice. Dacă încerci dintr-un spațiu adevărat și pur, totul e posibil.


Nassim Haramein a făcut un documentar care se numește ”Gaura Neagră” (a se viziona din categoria Nassim Haramein din blog cu subt.RO, n.b.). El a muncit foarte mult și a dus înțelegerea spațiului într-un teren complet nou. El a demonstrat că spațiul din centrul torului este pur și simplu, punctul singuralității, al infinitului. Este spațiul în care se află, cu adevărat, toată conștiința. Este un spațiu în care toate lucrurile sunt interconectate. În fizica modernă, conștiința și viața nu intră în ecuațiile științifice. Oamenii de știință ruși duc cunoașterea despre înțelegerea vieții la noi nivele și chiar au început să umple golurile din înțelegerea gravitației. 
Modelul nostru vestic nu este construit pe înțelegerea gravitației dar rușii au construit modele care demonstrează armonic că acesta este un câmp conștient, un câmp informațional de iubire care ține toate lucrurile interconectate. Este foarte profund. Chiar și fizica cuantică începe să vadă aceste informații într-o nouă lumină. Vă aduceți aminte că în Lecția 18 am vorbit despre Vectorul Echilibrium. Această formă de tor și cubul-octoedru merg mână în mână. E aspectul feminin și masculin. Atunci când vectorul echilibrium este folosit în știință el oferă acces la o cantitate imensă de energie prin conectarea cu câmpul unificat al Sursei. Punctul zero. Câmpul conștiinței de care acum știința știe că unește toate lucrurile. Înțelegând torul și natura unității putem să ne conectăm cu noi înșine în legătură cu Totul.

Să ne reamintim de asemenea că dacă luăm în considerare faptul ca Universul și tot ce se află în el este o reflecție a acestui tipar toroidal putem să ne eliberăm mințile de perspectiva că există separare. Chiar și vidul sau găurile negre conțin existența a tot ceea ce se presupune că există în afara lor. Acest lucru se reflectă în natura psihică a celor care atunci când meditează se scufundă în vidul conștiinței și a celor care ating conștiența divină care include unitatea întregii vieți în iubire. Unul este totul și totul este unu!
În tor, în punctul singularității – oriunde se află conștiința – este reprezentarea cea mai pură a întregului. Întregul câmp iese și revine la sursa sa inițială. Totul este conștiință iar singularitatea centrului este spațiul în care totul se unifică și din care a plecat. Acest lucru poate fi demonstrat prin înțelegerea modului în care apare inima în corp.

Dacă vă aduceți aminte, în Lecția 15 am spus că inima este primul organ care se formează și din ea iese întregul corp, care apoi ”trage” inima în centru. Inima este prima, mai conectată cu Sursa și mult mai importantă decât creierul. Inima este spațiul iubirii iar iubirea pentru toți vă va readuce din creier în spațiul inimii. Ca să creștem și să devenim mai ușori din punct de vedere energetic, noi ca indivizi și ca societate trebuie să învățăm cum să revenim în curgerea naturală a lucrurilor. Așa arată curgerea naturală dar și în alte câteva forme. Pentru mulți înțelegerea torului din perspectiva emiferei cerebrale stângi este necesară pentru armonizarea cu sine însuși. Alții au înțeles-o deja intuitiv. Trebuie doar să urmați fluxul și totul va merge perfect.
Pământul n-a mai trăit în inimă de mii de ani dar adevărul e că e foarte simplu. E simplu. Și un copil poate să o facă. Oricine poate să o facă. Dacă găsiți drumul în inimă, se va schimba totul în viața voastră. Nu faci lucrurile din afara lumii ci din interiorul inimii voastre care creează lumea voastră exterioară. E un alt mod de a exista. Este unul străvechi. Așa era dar am uitat demult lucrurile acestea. Tu poți să faci asta. Oricine poate. Și dacă o faci – dacă înveți să nu trăiești în creier într-o lume care gândește logic ci într-una feminină, cu inimă, începi să iubești oamenii și viața, iar situațiile și tot ce vine spre tine, devine simplu și frumos. Sper că veți găsi drumul pentru că eu știu că poți face asta. Cu toții putem. La revedere!
                Drunvalo Melkizedek
  Drum drept spre…..inimă !

2 comentarii:

  1. E de incercat un exercitiu mental-imaginativ, chiar pornind de la fisierul .gif din material, cu acel tor dinamic. Nu e de privit din exterior, ci de incercat a ne plasa ÎNLĂUNTRUL torului, fiecare cum simte. Adică ori la unul din poli - formal vorbind, NORD absorbtie sau SUD, emisie - ori te lași tras în flux si mergi cu el. Cu ani in urma, m-a tras un vartej pe unul din râurile țării unde inotam. Nu era periculos, am facut-o deliberat, ca exercitiu, fiind ghidat in prealabil de cineva. M-a absorbit vârtejul și la nici 30 de secunde dupa aceea, m-a azvârlit la cativa metri mai incolo. Mie mi sau părut minute, era o stare ce nu se cade s-o fac publică, dar e oarecum similară cu ceea ce se simte cu exercitiul torului interior. La fel, mental, torul poate fi plasat in zona pieptului si eventual rostita rugaciunea inimii... E doar o idee, ca mai sunt atat de multe altele!

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.