joi, 10 mai 2018

QAnon despre Rothschildzi&Satanism, alianța secretă dintre Trump și Putin


                  De dr. Michael Salla

Au existat o serie de evoluții importante în SUA care indică cât de feroce a fost lupta din spatele scenei, între președintele Donald Trump și cei mai înalți funcționari ai Statului Adânc, încorporați în birocrația federală. Cea mai proeminentă luptă implică raidul FBI din 9 aprilie 2018 asupra avocatului personal al lui Trump, Michael Cohen, și judecătorul federal numit să audieze cazul lui Cohen. Merită să se sublinieze faptul că, după ce a avut loc raidul de dimineață la Cohen, în aceeași seară Trump a fost vizitat de liderii militari americani într-un spectacol puternic de sprijin, subliniind că sunt în spatele lui, în ciuda îngrijorării sale imediate asupra a ceea ce ar însemna raidul, pentru imperiul de afaceri al lui Trump . În mod semnificativ, au fost fotografiați 9 în dreapta și 11 în stânga sa, făcându-se trimitere la steagul fals 9/11 cunoscut de către armată că a fost orchestrat de către Statul Adânc.

  QAnon este pseudonimul unui grup de ofițeri din informațiile militare ale S.U.A., care lucrează cu administrația Trump pentru a expune statul profund și a desființa capul de deasupra sistemului politic din SUA. În 2015, Trump a fost recrutat de acest grup de oficialități militare pentru a preveni o lovitură de stat, potrivit autorului politic cel mai bine vândut, dr. Jerome Corsi și alții. Acesta a fost un grup de ofițeri ai serviciilor de informații militare care au neutralizat o serie de eforturi secrete ale Statului Adânc pentru a opri investirea lui Trump, după victoria alegerilor sale surpriză din 8 noiembrie 2016. Aceste eforturi au fost detaliate cu meticulozitate în cartea lui Corsi, "Killing the Deep State".

Raidul asupra avocatului personal al lui Trump a marcat o escaladare dramatică în eforturile Statelor Unite ale Americii de a submina administrația Trump. Raidul a oferit cu siguranță Statului Adânc materiale dăunătoare despre imperiul său de afaceri care putea fi folosit pentru a-l șantaja pe Trump, în ciuda sprijinului pe care îl primește în continuare de la serviciile militare de informații. Raidul asupra lui Cohen a avut loc la mai puțin de 24 de ore după ce evenimentul steag fals din aprilie a fost orchestrat în Siria, când s-a dat vina pe regimul Assad pentru un atac cu arme chimice. Este foarte probabil ca Statul Adânc să-i fi cerut lui Trump să atace Siria, pentru a preveni publicarea materialului incriminator despre imperiul său de afaceri.

În consecință, lovitura cu rachete limitată, din 14 aprilie a fost planificată cu atenție de către Trump și serviciile de informații militare americane pentru a satisface cererile Statului Adânc, evitând orice confruntare directă cu forțele ruse care ar fi putut declanșa cel de-al treilea război mondial, fie în Siria, fie mai târziu în Iran. Mai mult, președintele Putin al Rusiei a fost pe deplin conștient de dificultatea lui Trump și a ales să nu se răzbune împotriva forțelor militare americane responsabile de loviturile cu rachete. Deci, cine este în spatele Statului Adânc? Cine sunt maeștrii păpușari? Și ce rol are președintele Putin în a-l ajuta pe Trump în jocul său cu maeștrii păpușari ai Statului Adânc?

Merită să începem cu cei mai vechi din această listă a maeștrilor păpușari - Rothschildzii, a căror influență datează de la finanțarea cu succes a Imperiului Britanic în războaiele napoleoniene. Datorită judecății aspre a familiei Rothschild de a împrumuta fonduri către britanici și altor adversari monarhici ai lui Napoleon, ei au devenit fabulos de bogați după înfrângerea lui Napoleon. Rothschildzii au fost, de asemenea, răsplătiți de către debitorii lor recunoscători monarhici, cu onoruri naționale și titluri aristocratice care au ridicat rapid membrii familiei-cheie în proeminența publică pe parcursul secolului al XIX-lea. Evaluarea estimată de QAnon privind averea cumulată a familiei Rothshild coincide cu estimarea Investopedia între 350 miliarde USD la 2 trilioane USD, începând cu luna martie 2016. Gama inferioară a multor estimări oficiale este falsă, potrivit QAnon, adevărata avere netă a Rothschildzilor este mai aproape de 2 trilioane de dolari.

În mod similar, Investopedia estimează că averea Casei Saudite este aproape de 1,4 trilioane de dolari, dar QAnon ne spune că este mai aproape de 4 trilioane de dolari. Având în vedere dimensiunea familiei regale saudite; 15.000 de membri, cu 2000 dintre ei deținând cea mai mare putere și bogăție, averea cumulativă poate fi, de fapt, mult mai aproape de estimarea QAnon. Când vine vorba de averea lui George Soros, estimarea oficială de 24 de miliarde de dolari este din nou mult mai mică decât ceea ce ne spune QAnon. Ca manager de succes al fondurilor de hedging, însă, Soros controlează mult mai mult decât valoarea sa personală, plasând activele totale pe care le controlează mai aproape de 1 trilion de dolari, ceea ce susține QAnon.
Deci, cum familia Rothschild, împreună cu Casa Saudită și George Soros, folosesc averea lor enormă acumulată de 7 trilioane de dolari pentru a trage corzile financiare ale politicienilor și elitelor naționale din întreaga lume?

QAnon a oferit un răspuns într-un articol din 7 decembrie 2017 care descrie modul în care finanțele Rothschild, Saudiții (SA) și Soros sunt utilizate pentru funcții complementare de control la nivel mondial. Referirea la Rothschildzi ca "lideri de cult" și exercitarea influenței asupra bisericii este foarte semnificativă. În 1832, Rothschild a împrumutat bani Vaticanului, ceea ce a dus la obținerea de către Rothschild a unei mari influențe asupra bisericii prin dependența sa de finanțarea internațională. O dependență care a avut o influență coruptă asupra Bisericii, după cum au subliniat cercetători precum dr. Paul Williams, autor al ,,Operațiunea Gladio: Alianța fără voie dintre Vatican, CIA și mafie”. În plus, familia Rothschild are un interes controlant într-o vastă rețea de bănci centrale și private, ceea ce le conferă o influență globală enormă. În mod previzibil, această influență financiară poate fi folosită pentru a manipula politicienii din toată lumea prin contribuții la campaniile electorale. Acesta este fundamentul controlului guvernului mondial al familiei Rothshild, așa cum ne spune QAnon.

Ceea ce dă crezare referirii de către QAnon la cultul și puterea financiară a familiei Rothschild este declarația Dr. Bill Deagle, un fost medic din US Space Command, ce a fost abordat în mod misterios de Guy De Rothschild, care a pretins a fi "Pindar", CEO al Earth Inc (președintele corporației Pământ – la acesta face referire și Arizona Wilder, fosta preoteasă satanică, în interviul cu David Icke, când se referă la el cu același pseudonim, sau nume inițiatic malefic, ca fiind șeful suprem al tuturor forțelor întunecate de la suprafața Pământului, n.b.). Guy De Rothschild a arătat puteri oculte enorme conform lui Deagle, coroborând referința QAnon la Rothschildzi ca lideri de cult. La ce fel de cult se referă aici? Voi reveni la această întrebare în partea a doua, după examinarea funcțiilor pe care QAnon le atribuie celorlalți doi stăpâni ai păpușilor, Casa Saudită și George Soros.

În postarea lor din 7 decembrie 2017, QAnon a făcut referire la Arabia Saudită (SA) ca fiind în controlul tehnologiei petroliere, a traficului sexual de copii către politicieni americani / britanici și a companiilor majore din tehnologie. Nu este chiar atât de surprinzător faptul că Casa Saudită este listată de QAnon ca un maestru păpușar, deoarece a acumulat o bogăție enormă (în mod oficial 1,4 mld. USD) datorită rezervelor de petrol pe care le-a controlat de zeci de ani în Arabia Saudită. Foarte important, QAnon ne spune că Casa Saudită și-a folosit bogăția pentru a controla în secret sistemele politice din SUA și Marea Britanie prin contribuții la campanie și luare de mită. Acest lucru nu poate fi ilustrat niciodată mai bine decât în atacurile din 11 septembrie 2001, în care 16 dintre cei 19 atacatori au fost cetățeni ai Arabiei Saudite, și totuși Afganistanul, a fost invadat, mai degrabă decât Arabia Saudită, de SUA și aliații săi din NATO!  

Un raport ulterior al Comisiei pentru 9/11, autorizat de Congresul SUA, care a fost lansat în 2002, a ascuns implicarea saudită prin clasarea a 28 de pagini. Numai la data de 15 iulie 2016 paginile clasificate ale Comisiei au fost publicate cu detalii despre funcționarii saudiți implicați, printre care se număra și ambasadorul său din SUA, prințul Bandar, care a finanțat cel puțin doi dintre atacatori. În mod evident, această comunicare a dus la evenimentele extraordinare din Arabia Saudită la începutul lunii noiembrie 2017, când prințul croat Muhammed bin Salman i-a închis pe membri proeminenți ai familiei regale și ai oficialităților saudite pentru corupție. Cei arestați au inclus pe prințul Bandar, cel mai în vârstă dintre oficialii saudiți implicați în atacurile din 9/11. Se pare că prințul Salman a luat o acțiune preemptivă pentru a clarifica adevărul despre 9/11, în cele din urmă făcându-se publică închisoarea și batjocorind oficialii saudiți implicați în atacul steag fals.

În plus, QAnon ne spune că Arabia Saudită a fost mult timp legată de traficul de copii și pedofilie. Pentru ce folosesc copiii? În afară de sexul evident și abuzurile prin muncă, aceasta ridică aceste practici și mai tulburătoare de sacrificare a copiilor.
Al treilea maestru păpușar este George Soros. George Soros este cel mai bine cunoscut pentru că a pariat cu succes împotriva British Pound în 1992 și a făcut aproximativ 2 miliarde de dolari în acest proces. Dacă bogăția cumulată a lui Soros, prin fondurile sale de hedge se apropie de 1 trilion de dolari, împreună cu o coordonare secretă cu familia Rothschild și Saudită, devine ușor de înțeles modul în care Soros ar fi putut să se opună cu succes băncii Angliei în speculațiile sale cu valută. Soros, potrivit lui QAnon, este responsabil pentru manipularea opiniei publice în direcțiile favorizate de statul profund. Prin intermediul Fundației Pentru o Societate Deschisă, Soros a fost implicat în finanțarea secretă a disidenților și a oponenților politici care au condus la mișcări de masă care au înrăutățit multe regimuri politice (uitați-vă ce se întâmplă la noi în România de câțiva ani, n.b.).

În plus față de rolul său proeminent în răsturnarea statelor comuniste est-europene, Societatea Deschisă a lui Soros a jucat un rol proeminent în mișcarea din Primăvara Arabă și, mai recent, în catalizarea opoziției interne în masă față de alegerea lui Donald Trump. Fondurile murdare au fost create și folosite în mod inteligent pentru a finanța organizațiile "progresive" care deservesc agendele Statului Adânc din SUA. Acest lucru a devenit clar în iulie 2017, când Departamentul de Justiție sub Jeff Sessions, a început o investigație a fondurilor neplăcute generate de sancțiuni corporative ordonate de judecători în procese federale. Aceste fonduri erau direcționate spre "organizații progresiste", opuse administrației Trump.

În cele din urmă, este important să subliniem că judecătorul numit să supravegheze cazul care-l implică pe Michael Cohen este judecătorul districtului Kimba Wood, care a oficiat nunta lui George Soros în 2013. Relația strânsă a judecătorului Kimba cu Soros arată în mod clar că este un bun al Statului Profund care a fost plasat în această poziție importantă, pentru a amenința direct imperiul de afaceri al lui Trump. Acum că s-au examinat enormele active financiare controlate de maeștri păpușari Rothschild, Saudiți și Soros, acum ne putem întoarce la afirmația QAnon, că Rothschild este șeful unui cult mondial.

QAnon sa referit la un cult condus de familia Rothschild, care a fost o parte critică a acestui sistem global de control. QAnon ne spune că maeștri păpușari, Rothschildzii, Saudiții și Soros sunt închinători ai lui Satan. La baza acestui cult satanic se află Rothschild, conform lui QAnon. Merită repetat că dr. Deagle ne-a spus despre Guy De Rothschild ca fiind Pindar, CEO al Pământului în 1992 (tot Arizona Wilder ne dezvăluia că Prințul Henry – roșcatu – din familia regală britanică este făcut de Lady Diana cu acest Pindar, n.b.). Acest lucru confirmă ceea ce a dezvăluit QAnon despre faptul că Rothschildzii sunt conducători ai unui cult urmat de maeștrii păpușari. Înainte de moartea sa în 2007, Guy De Rothschild a aranjat ca conducerea familiei Rothschild să fie transferată fiului său, David Rene de Rothschild, în 2003. Recent, David de Rothschild a anunțat pe 17 aprilie 2018 că conducerea diverselor companii Rothschild ar fi, la rândul lor, transferate fiului său, Alexandre de Rothschild.

Conform cu ceea ce au dezvăluit QAnon și Deagle, se poate concluziona că rolul lui Pindar (liderul cultului satanic) a trecut de la Guy la David de Rothschild și că Alexandre este îngrijit pentru a prelua poziția la un moment dat. QAnon se referă la un templu pe insula lui Epstein cu niveluri subterane pe care adoratorii Satanei, Rothschildzii, Saudiții și Soros, l-au închinat, care împreună cu adepții lor și politicienii corupți, îl vizitează în mod regulat. Politicienii compromiși includ Clintonii, care sunt profund implicați în evenimentele de pe insula lui Epstein, după cum reiese din vizitele frecvente ale lui Bill Clinton - 26 dintre acestea fiind documentate în jurnale de zbor.

Ce fel de activități "satanice" sunt efectuate pe insula lui Epstein, imobilul Rothschild's Black Forrest și alte locații precum Bohemian Grove, California (a se citi din blog articolul despre Bohemian Grove împreună cu filmul lui Alex Jones, n.b.)? QAnon a spus că saudiți au controlul asupra traficului sexual de copii. Există mai mulți martori care descriu ceremoniile satanice care implică sacrificiul copiilor. John DeCamp, un fost senator pentru Nebraska, a scris ,,The Franklin Coverup: Abuzul, Satanismul și Criminalitatea Copiilor din Nebraska” (1992), care oferă cea mai bine documentată și cercetată carte care descrie abuzul asupra copiilor și sacrificiul ritualic la evenimentele satanice din toată Statele Unite.

DeCamp scria sumar referitor la toate acestea: ,, Esența povestirii pe care copiii au spus-o a fost că au fost folosiți într-un grup coordonat, de abuzuri asupra copiilor. Când spun abuzuri asupra copiilor, nu mă refer la abuzul tradițional al copiilor, pe care asistenții sociali îl făceau, cu abuzul grav asupra copiilor. Ei sunt folosiți ca curieri de droguri, ca obiecte sexuale pentru a compromite un politician sau om de afaceri. Ei sunt folosiți în modul cel mai brutal posibil, inclusiv crima ritualică și alte lucruri de genul acesta. Vorbesc despre lucrurile cele mai incredibile, pe care încă mai am dificultăți să le cred. Dar, după ce am văzut destule dovezi, știu că ele există într-o manieră organizată și că nu au fost comise de slugile din baruri și de băieții din alei. Vorbesc despre cei mai proeminenți dintre cetățeni, cei mai respectabili.

Acesta dă un exemplu de cum un copil este exploatat satanic în Bohemian Grove, în cartea sa: ,, Paul a fost luat de Larry King (nu gazda talk show) și alții într-o zonă împădurită din California - identificată după publicare ca Bohemian Grove. Acolo, Paul și un alt băiat au fost forțați să aibă acte sexuale între ei și să consume părți ale unui copil pe care ocultiștii îl uciseseră. Corpul urma să fie eliminat de bărbații cu glugă”.

Aici QAnon semnalează faptul că președintele Putin este pe deplin conștient de satanismul practicat de maeștrii păpușari - Rothschild, Saudiții și Soros - și că există o coordonare secretă între serviciile militare americane și Putin în a răspunde Statului Profund. Acesta este motivul pentru care Rusia și-a retras în mod repetat forțele militare, în ciuda provocărilor militare ale SUA în Siria, Ucraina și în altă parte din sfera de influență a Rusiei. Putin știe că Statul Adânc are intenția de a începe cel de-al Treilea Război Mondial. Putin este de asemenea conștient de faptul că Statul Adânc a pus presiune asupra trupei lui Trump de la începutul administrației sale, iar acum îl șantajează pe Trump prin materialele dobândite din raidul asupra lui Cohen. 
Cu toate acestea, Putin / Rusia și Trump / Serviciul de informații militare americane se coordonează pentru a preveni orice conflict militar care ar putea să scape rapid de sub control, datorită actorilor Statului Adânc, încorporați în cadrul fiecărei administrații.

Acest scenariu este coroborat cu un comentariu dat de ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, care a spus într-un interviu din 20 aprilie:
,,Vorbind despre riscurile unei confruntări militare, sunt 100% sigur că militarii americani și ruși nu vor permite acest lucru și, bineînțeles, nici președintele Vladimir Putin, nici președintele Donald Trump.”

Revelațiile grupului QAnon au fost foarte utile pentru înțelegerea stăpânilor păpușari din spatele Statului Adânc, legătura lor cu un cult satanic care a compromis sistemele politice din SUA și din întreaga lume și cum Trump și serviciile militare americane secrete se coordonează cu Rusia lui Putin cu aceste provocări multiple.

    Sursa: Michael Salla / https://www.exopolitics.org

7 comentarii:

 1. Sa ma scuzi Mariuse,eu tot nu inteleg cum de serviciile secrete militare americane si ruse nu orchestreaza strategic uciderea lui soros,roshildzii,rockefelerii si care or mai fi,in acelasi timp,chiar e asa greu sa zbori capatanele sobolanilor astora?ce se mai asteapta sa mai fie sodomizati si sacrificati alte sute de mii de copilasi?ce e greu in loc sa bombardezi SYRIA,mai bine scapi rachetele in locatiile sobolanilor astora,no sai planga nimeni pe sobolani,nici macar sefii lor!chiar nu putem elibera planeta de parazitii astia?eu le recomand serviciilor secrete sa-i extermine cat mai repede,pana nu-i prea tarziu.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Exact asa ar trebui !! nu inteleg nici eu de ce se mai asteapta ? ? ?

   .. Marius , e Foarte interesant Articolul, Multumim !

   Ștergere
  2. Dar a spus-o Cobra de multe ori, eliminarea lor fizică ar declanșa bombele cu plasmă Toplet de la suprafața planetei, ceea ce ar duce la moartea a sute de milioane de oameni, nu credeți că ar fi fost simplu?
   În afară de asta și să zicem că Forțele Luminii ar putea controla asta, dar...într-un articol am scris că crema elitei planetare au amprenta retinei în supercomputerul de unde se inițiază în fiecare zi, o nouă zi financiară mondială. Dacă ei nu ar mai exista, supercomputerul ar introduce viruși în tot sistemul financiar mondial și ar fi o catastrofă planetară, nimic nu ar mai funcționa...
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere
  3. Si totusi, trebuie sa existe o portita!Nu exista nu se poate,se pot combate bombele lor fasaitoare cu supertehnologia pozitivilor,eticilor,dar cred ca altai problema,NOI suntem problema,nu eu sau voi,ci NOI,nu ne dorim sincer si maxim eliberarea,inaltarea,ne balacim in continuare in mocirla creata de paraziti.fac eu ceva pe supercomputerul lor,NOI trebuie sai troznim pe paraziti,nu galacticii,ei doar ne ajuta,eu as ucide fara retinere ceva viermi dastia ,ca altceva nu sunt.Eu unul mam cam saturat sa fiu sclavul lor,al parazitilor,pierdutilor pentru totdeauna.
   soros esti o SCARBA!

   Ștergere
 2. Excelent articol !...Mulţumim Marius !...Şi te rugăm să continui traducerea articolelor lui David Wilcock şi Corey Good.

  RăspundețiȘtergere
 3. Marius , propun pentru traducere acest foarte interesant ARTICOL :

  http://starchildglobal.com/channels-and-articles/the-earth-in-transition-to-new-earth-the-future-is-now/

  RăspundețiȘtergere
 4. Mie sa-mi spui ce alt nume sa folosesc pentru postare si cum anume sa procedez.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.