marți, 29 mai 2018

Opt pași simpli pentru a manifesta orice dorești


  Dacă ați știi cât de puternice sunt gândurile voastre, nu ați mai gândi niciodată negativ. Cei mai mulți oameni sunt prinși în gândurile lor și nu reușesc să atingă viața pe care și-o doresc. Lucrurile de zi cu zi devin din ce în ce mai multe și ești frustrat până la urmă. Cu cât vă gândiți mai mult la facturi și nu aveți destui bani, cu atât mai multe facturi veți primi. Te rogi ca nebunia să se oprească, dar ea continuă să vină cu forță.
Știai că gândurile tale îți creează viitorul? Știai că undele gândurilor pe care le trimiți, cer mai multe lucruri pe care nu le doriți?
Universul nu cunoaște diferența dintre a avea și a nu avea. Universul simte dacă trimiți un gând despre ceva ce-ți dorești și îți împlinește fiecare dorință. Iată 8 căi prin care puteți manifesta orice în viața pe care o visați.

    1. Recunoștință
Afișați recunoștință pentru tot și pentru toată lumea pe care o aveți în viața voastră. Recunoștința este una dintre lucrurile pe care le lăsăm deoparte de multe ori și este unul dintre cele mai importante etape ale manifestării. Deci, dacă vă gândiți că nu-mi place unde locuiesc și încercați să manifestați de acolo, veți merge în direcția greșită și veți obține mai mult din ceea ce nu doriți. Când arăți recunoștință pentru lucrurile pe care le ai deja, deschizi ușa pentru a trece mai departe.

    2. Vizualizarea
Trebuie să vizualizați ceea ce doriți să se manifeste, ceea ce doriți. Gândurile și viziunile tale au o forță creativă în spatele lor, deci este important să prezinți o imagine clară a ceea ce dorești să atragi în viața ta. Fii specific pentru ceea ce vrei. Universul vă așteaptă să creați, astfel încât să poată aduce în existență exact ceea ce aspirați să aveți. Când vizualizați, asigurați-vă că vă aflați în acum, ca și cum s-a întâmplat deja. Acesta este un pas foarte important!

    3. Vibrația
Vibrația voastră este ceea ce determină tonul pentru manifestare. Dacă vibrați înalt, emitem dragoste, fericire și împlinire. Dacă vibrați jos, emanați furie, tristețe și disperare. Așa că întotdeauna trebuie să fim atenți la energia pe care o purtăm de la moment la moment. Vrem să vibrăm înalt și să simțim energia din stomac cum se înalță în inimă pe măsură ce pulsăm energia. Simte-o, fi ea!

    4. Eliminare
Scapă de ceea ce nu-ți mai servește. Este dificil să se manifeste ceva nou, când stați prinși în vechi. Vrem să ne mutăm în prezent și să lăsăm trecutul în urmă.

   5. Afirmații
Când afirmi ceva, trebuie să fie autentic. Cu afirmații repetate, intenționați ca universul să vă îndeplinească dorința. Repetiția zilnică permite să vă creați în mod intenționat viitorul. Câteva exemple de afirmații:
·        Sunt deschis să primesc abundență din univers
·        Îmi manifest cele mai adânci dorințe ale mele zi de zi
·        Visele mele vin la îndeplinire
·        Îmi cresc vibrația zilnic și manifest ceea ce doresc
·        Eu sunt creatorul experienței mele
·        În fiecare zi mă îndrept spre obiectivele mele
·        Sunt încrezător și de succes
   Acestea sunt doar câteva exemple pentru a începe.

   6. Fără îndoială
Vrei să renunți la orice teamă sau la gândul că nu poți avea ceea ce-ți dorești? Credeți că puteți avea ceva dorit din inimă, fără îndoială. Este mult mai ușor să înotați cu curentul decât să înotați în amonte. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să vă opriți din punct de vedere analitic și să începeți să simțiți cu inima.

   7. Recepționează
Cere și ți se va da. Fiți deschiși pentru a primi și asigurați-vă că este ceea ce vă doriți. Știți că meritați să primiți. Aceasta va deschide ușa abundenței și vă va permite să vă manifestați rapid cu ușurință.

   8. Visează
Este timpul să începeți să visați măreț. Este timpul să vă manifestați viața pe care ați dorit-o dintotdeauna să o trăiți. Nu există nimic care să vă țină înapoi, ești un creator și asta ai venit aici să faci. A trebuit să fii stăpân al manifestării înainte de a vă întrupa și este timpul să vă amintiți cine sunteți și cum să atingeți viața pe care doriți să o trăiți pentru a fi exemplul pe care voi l-ați ales să fiți.
Dacă urmați acești opt pași simpli, ar trebui să faceți bine să manifestați orice doriți. Puterea este în mâinile voastre și este timpul să creați.
     Distrează-te și trăiește!

   Sursa: https://in5d.com

2 comentarii:

  1. ”Intr-un cuvant, primeste aceasta scurta porunca: iubeste si fa ce vrei!”, spunea sf. Augustin, dar aici e un talc ascuns, pentru ca nu poti face ce vrei decat daca iubesti, e o conditionare obligatorie. Însă, paradox, daca iubesti NU poti face orice vrei, pentru ca, nu-i asa, Dumnezeu este iubire, iar orice faci impotriva iubirii, chiar daca o vrei... apar problemele. Asadar, cei ”opt pași simpli” intra sub incidenta marii si atotcuprinzatoarei Legi a Necesitatii, care in sinea ei este un paradox: ”Totul e posibil dar nu orice e permis” sau, în limbaj biblic prin vocea sf. ap. Pavel: ”Toate imi sunt ingaduite dar nu toate imi sunt de folos”. Cam atat...

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.