miercuri, 2 mai 2018

Momentul critic în prăbușirea Statului Adânc se întâmplă acum


  În cele ce urmează voi publica articolul lui David Wilcock, dar articolul fiind foarte lung și cu unele detalii care nu interesează prea mult, voi face o selecție din ce este mai important de cunoscut pentru noi.


    David Wicock :
  Războiul din spatele scenei pentru a doborî Statul Adânc a ajuns în cele din urmă la masa critică, bazându-mă pe mai mulți interlocutori. "Se întâmplă acum". Chiar dacă lucrurile pot părea încă destul de liniștite față de observatorul ocazional, mai multe surse independente afirmă acum că mișcările majore, vizibile împotriva Statului Adânc sunt iminente. Acest lucru nu este neapărat să apară ca scenariul "Arestări în masă" pe care l-am prognozat înainte. Cu toate acestea, este posibil să vedem destul de curând înalte persoane arestate și noi date. Nimeni nu poate nega că există peste 24.500 de dosare cu acuzații penale chiar acum în SUA. Prietenul meu David Seaman și-a șters întreaga identitate de pe YouTube și din mass-media socială, doar pentru a se întoarce cu încredere uluitoare - și informații noi, directe, despre arestările care sunt în așteptare.
Alex Jones are un insider în Lockheed Skunk Works, numit Zach, care susține că suntem pe punctul de a se dezvălui evenimente care ne-ar putea transforma într-o societate multi-planetară. Răul inimaginabil înrădăcinat este expus sistematic. Am vorbit despre asta de ani de zile și se întâmplă în cele din urmă. Insiderii noștri apropiați au experimentat o amenințare continuă, semnificativă. Natura evidentă și extremă a acestor atacuri sugerează din nou disperarea. Odată ce ați înțeles că "războiul din umbră" acum ajunge la crescendo, evenimentele politice aparent derutante și supărătoare pot lua noi nivele dramatice de semnificație. Plata pe care o vom obține dacă Alianța va reuși în campania sa împotriva Statului Adânc, este dincolo de imaginație [Dacă sunteți nou în acest sens, voi defini Alianța un pic mai târziu. O majoritate a militarilor / comunității americane sprijină acum Dezvăluirea].

După cum probabil știți, am acces direct la insideri care împărtășesc perspective foarte unice și convingătoare despre revoluția care se petrece acum în lumea noastră. Ca rezultat, știm că Statul Adânc a ascuns o bogăție uimitoare de ruine extraterestre vechi, tehnologii prăbușite, corpuri recuperate și ambarcațiuni interstelare care au fost reproduse prin inginerie inversă (pentru cei care nu cunoașteți termenul, înseamnă că navele ET s-au reprodus copiind piesă cu piesă și asamblându-le exact ca la cea originală, n.b.). Ei au, de asemenea, relații permanente, directe cu mai multe civilizații inteligente extraterestre. Scopul și puterea acestor tehnologii ce stau ascunse în diferite baze subterane ar putea transforma literalmente totul într-o societate Star Trek peste noapte.

   Ce ne stă în cale?
Ideea că acest lucru ar putea fi ascuns de noi este uluitoare. Există încă o dezbatere pe scară largă, asupra faptului dacă există sau nu OZN-uri. Persoanele mai tinere sunt acum beneficiarii a patru generații de divulgare treptată și nu mai văd acest lucru ca pe un subiect de râs și ridicol. Pentru cei neinițiați, ar părea greu de crezut că orice guvern sau organizație ar dori să împiedice astfel de descoperiri impresionante, care ar schimba lumea. Principala forță care ne împiedică să obținem acces la această tehnologie este o elită hiper-bogată. Ce practică cultul luciferian, destul de trist. Mulți dintre membrii lor se angajează în ceea ce am numi cele mai rele practici, cum ar fi pedofilia, sacrificiul ritualic, traficul de persoane și dorința de a reduce foarte mult populația pământului.

   Amenințarea insiderilor
Pete Peterson și Emery Smith au suferit evenimente noi, aproape letale în perioada anterioară, în timpul și după mișcarea noastră, făcând această tranziție și mai stresantă. Ambii dintre acești insideri au avansat în ultimul an cu multe informații noi despre Programul Spațial Secret - iar Statul Adânc pare să-i fi pedepsit pentru asta. Deși multe grupuri de insideri din cadrul Alianței doresc să vadă Dezvăluirea, există încă elemente puternice care luptă până la moarte pentru a păstra totul în secret. Evenimentele tragice care s-au întâmplat recent cu Emery și Pete nu par a fi accidente aleatorii. Aceste atacuri sunt atât de evidente încât Statul Adânc pare că se află într-o stare de disperare adevărată încât chiar le-a încercat. Din fericire, aceste atacuri nu i-au omorât pe niciunul dintre ei.

Povestea din spate este remarcabilă. În multe privințe, adevărul este mult mai fascinant decât orice film SF sau serie de televiziune pe care le-am văzut vreodată. Este greu de imaginat că orice grup de elită de pe pământ ar putea să păstreze aceste multe secrete de noi. De asemenea, este greu de înțeles de ce le-ar ascunde. Cu toate acestea, piesele se potrivesc perfect frumos. Insideri autentici din această lume au experimentat invariabil multe din aceleași lucruri de la bun început.

    Construind mozaicul
Multi insideri din proiecte extrem de clasificate au împărtășit în mod independent mărturii care interconectează în moduri care sfidează toate probabilitățile de fraudă. Acești insideri au apărut datorită încrederii, credibilității și conexiunilor pe care le-am construit ca cercetător OZN care lucrează online începând din 1996. Acest subiect a câștigat acum o acceptare mult mai răspândită decât a avut-o în zilele acelea pe Internet. Când am comparat mai întâi notele insiderilor cu Corey Goode în noiembrie 2014, am găsit multe zeci de corelații directe - cu mult peste orice posibilitate de coincidență. Informațiile lui Corey se potrivesc perfect cu ceea ce mi-a spus Emery Smith în ultimii șase ani - împreună cu datele de la multe dintre celelalte.

 L-am pierdut cu tristețe pe William Tompkins anul trecut - un alt insider care a fost implicat în această lume încă din timpul celui de-al doilea război mondial și ale cărui date se potrivesc perfect celorlalți. Tompkins a fost direct însărcinat cu intervievarea spionilor americani încorporați în Programul Spațial Secret german și transmiterea acelor informații oficialilor de rang înalt. El a oferit, prin urmare, un context istoric critic originii și dezvoltării a ceea ce numim Programul Spațial Secret.


De fapt, ideile de design ale lui Tompkins pentru nave spațiale de tip submarin, văzute în această poză din 1954, au devenit prototipurile pentru Solar Warden, programul clasificat în care Corey Goode a servit. Navele ca acestea erau printre primele care au fost construite în interior, în speranța de a controla traficul extraterestru, venind și trecând prin sistemul nostru solar. Ce trafic extraterestru, ai putea întreba?

După cum se dovedește, sistemul nostru solar este un loc foarte popular, deoarece aparent se află chiar lângă un portal rar și important, care permite călătoria spre alte galaxii. Naziștii germani au încheiat o înțelegere cu cei mai răi extratereștri din jurul lor - o rasă umană reptiliană numită Draco sau Saurieni. Tompkins a făcut tot ce-i stă în putință să transmită această informație guvernelor americane și oficialilor militari de top, care au refuzat complet să creadă ceva timp. Toate acestea au fost strict ascunse de noi, la fel ca Proiectul Manhattan care a condus la dezvoltarea bombei atomice. Cuburile pe care le vedeți permiteau acestor nave să fie construite în bucăți modulare aici pe pământ, înainte de a fi transportate și asamblate în spațiu. Tompkins intenționa să elibereze tot ceea ce știa în cursul a trei cărți. A reușit doar să termine prima și o parte din a doua. Am fost destul de norocos că am avut mai multe convorbiri cu Bill și să dezvolt o prietenie, înainte de pierderea lui tragică în august anul trecut.

Am reușit să trag mai multe citate direct de la Tompkins, chiar înainte de termenul limită, adăugând și mai multă amploare și profunzime dezvăluirii. Aceasta a inclus detalii uimitoare despre arhitectura extraterestră pe care am găsit-o atât la suprafață, cât și în interiorul Lunii Pământului. Una dintre surprizele pe care Bill mi le-a împărtășit a fost că NASA a fotografiat pe ascuns clădiri masive care erau complet în levitație deasupra suprafeței lunare. Imaginați-vă o clădire dreptunghiulară, care are o lungime de două mile, plasându-se deasupra suprafeței - aparent fără nici o amenințare de colaps. Pe Lună erau multe stiluri și tipuri diferite de arhitectură, în funcție de locul unde te-ai uita. Aceasta a sugerat că o varietate de culturi s-au stabilit acolo. 
Aceste date se potrivesc frumos cu afirmația lui Corey Goode că multe rase ET au fost stabilite pe lună și sunt direct implicate în programele noastre clasificate. Aproape că te face nebun să auzi lucruri de genul ăsta că sunt adevărate, atunci ne dăm seama că suntem mințiți dincolo de imaginație. Chiar și scepticii ar dori să intre într-o lume în care această tehnologie este accesibilă - sunt prea cinici pentru a crede că acest lucru este posibil în timpul vieții lor (cum sunt mulți dintre cei care-mi citesc blogul, n.b.).

    Reamintind povestea lui Emery
Emery Smith a fost un prieten și un insider credibil începând cu 2009 - și unul dintre cei mai vechi și mai interesanți martori ai mei. Nu mi-am imaginat niciodată că va ieși în față. Până când viața lui a fost amenințată foarte agresiv în vara anului 2017, nu avea intenția să facă acest lucru. Emery a fost atacat în același val care corespundea pierderii lui Tompkins. Este foarte trist că nu am reușit niciodată să-i luăm împreună un interviu. Din moment ce Emery nu a venit încă la acea vreme când am scris Misterele Înălțării, cartea conține doar o mică eșantionare a cunoștințelor pe care mi le-a oferit. Nu am vrut să intru în prea multe detalii în cazul în care ar fi fost identificat cine era și aceasta va duce la "vizite" nedorite din partea Statului Adânc.

Am fost cu siguranță uimit când Emery mi-a spus pentru prima oară că a autopsizat aproximativ trei mii de specii extraterestre diferite în timp ce lucra într-o bază militară subterană din New Mexico. Detaliile erau uluitoare complexe - și se corelau exact cu ceea ce mi-au spus ceilalți, în multe cazuri, adăugând în mod semnificativ mai multe informații. Legăturile date de Emery sunt foarte frumoase cu alți insideri cu care am discutat în carte - Daniel, Henry Deacon, Bruce, Jacob, Bob Dean, Clifford Stone, Corey Goode, William Tompkins și Pete Peterson. Acestea sunt unele dintre persoanele cu care am avut conversații private, adesea pentru multe ore - și am găsit zeci și zeci de puncte foarte specifice în comun. De asemenea, Emery a lucrat timp de mai mulți ani ca vicepreședinte al CSETI, organizația pentru Dezvăluire a Dr. Steven Greer. L-am întâlnit întâi într-o întâlnire comună cu Greer în 2009, la Inn of the Ray Ray din Topanga, California. Am participat la evenimentul inițial al Proiectului Dezvăluirea al lui Greer la DC, în 2001, și i-am întâlnit pe majoritatea celor 39 de persoane care au venit în acea zi. Emery apare în filmul Sirius (a se vedea în blog), deși nu împărtășește nici o informație privilegiată. Emery este, de asemenea, chirurgul care a autopsiat misteriosul umanoid Atacama în film.


    Similarități cu viața de pe Pământ
Emery dezvăluie că armata americană stătea pe o poveste cu un domeniu mult mai amplu și mai intrigant decât ne-am fi putut imagina. Pentru ca o bază militară să câștige posesia diferitelor specii de cadavre ale ET, ea ar trebui să aibă contacte regulate și răspândite cu o varietate de civilizații. Aproape toate specimenele pe care le-a autopsizat în clădirea subterană de la baza aeriană a Forțelor Aeriene Kirtland din New Mexico au fost asemănătoare omului într-un fel. Ei aveau, de obicei, modelul clasic "de cinci stele", așa cum îl numeau, adică un cap, două brațe și două picioare. Odată ce ați depășit acea orientare de bază, ceea ce vedeți aici este o mare varietate de tipuri diferite de viață inteligentă, asemănătoare omului.

În cele mai multe cazuri, vă puteți imagina o ființă asemănătoare cu ceva de aici de pe pământ - în oricare dintre lumile diferite - fiind ridicate la un nivel asemănător celui uman. Aceasta înseamnă că veți avea toate tipurile diferite de umanoizi acvatici, mamifere umanoide, aviari, insectoizi și reptilieni. Unele specii au exemple incontestabile de celule vegetale în fiziologia lor și pot chiar face fotosinteza luminii. De asemenea, ocazional a primit tipuri ciudate de "ființe luminoase" care par să fi murit într-o stare proto-plasmatică, undeva între materie și energie.

    Colaborare directă cu ET
În fazele anterioare ale carierei sale personalizate, lui Emery nu i s-a dat aproape nicio informație sau acces, altfel decât faptul că lucra în mod evident la cadavre foarte ciudate. Tehnologia de bază era mult mai avansată decât ceea ce avem în lumea deschisă în anii 1990 - și o mare parte din ea este catalogată încă ca științifico-fantastică și astăzi. Acestea includ afișaje interactive holografice, tehnologie asistată de conștiință, mâncare "făcută" la comandă și plăcuțe din sticlă inteligentă, similare celor discutate cu Corey Goode. Pe măsură ce a avansat în programe, a început să aibă interacțiuni directe cu o varietate de rase diferite care l-ar fi ajutat la autopsii. El a trebuit ocazional să stea peste noapte la bază, în camere configurate, să găzduiască mai multe tipuri diferite de specii de ET. Nici un grup de ET cu care a interacționat nu părea să fie negativ în nici un fel. De fapt, a existat un sentiment foarte consistent al pozitivității extreme de la acești oameni. Ei au explicat că erau aici pentru că vroiau să ne ajute să înțelegem cartierul nostru galactic, chiar dacă totul era ținut secret în acest moment. Aceste rase voiau invariabil să vadă Dezvăluirea și să distrugă zidurile de secret care ne separă.

   Dezvăluirile lui Emery au continuat în câteva episoade
După cum probabil știți, am înregistrat câteva episoade de mărturii ale lui Emery despre Cosmic Disclosure, un spectacol pe Gaia, care este ca și "Metaphisical Netflix". Aceste episoade au fost difuzate din ianuarie și tocmai am terminat cea de-a treia înregistrare săptămâna trecută - în ciuda amenințărilor cu moartea. Emery a primit o pregătire la nivel militar în armată și aratăaceasta în viteza și precizia tehnică pe care o folosește în timp ce descrie experiențele sale. A doua noastră înregistrare din ianuarie a inclus cel puțin opt episoade în care Corey Goode și Emery Smith compară note despre experiențele lor remarcabile. A fost o adevărată binecuvântare pentru a capta conversațiile lor inițiale și împărtășirea de date pe cameră. Continuăm să lansăm noi episoade în fiecare săptămână, cu excepția pauzei de producție foarte ocazionale - iar apartenența dvs. oferă acces deplin la tot ce există în bibliotecă.

   Navele ce sunt create din genetica proprie ființelor
Emery a împărtășit mult mai multe detalii în aceste tapetări, decât mi-a dezvăluit vreodată, după ce viața lui a fost atât de agresiv amenințată. Ca și în cele mai bune interviuri, învățam tot felul de lucruri noi în timp real, deoarece am continuat să pun întrebări. Una dintre descoperirile mai ciudate a fost că multe dintre OZN-urile pe care le-am găsit sunt o fuziune interesantă între tehnologie și biologie. Aceste nave sunt adesea "cultivate" în spațiu, folosind o combinație de frecvențe sonore și tehnologie avansată. O ființă particulară poate folosi adesea propriul material genetic, pentru a ajuta la producerea ambarcațiunii cu care călătoresc apoi. Nava interferează direct cu ocupantul, creând un dispozitiv de transport asistat de gândire. Filoanele din ambarcațiune ar prezenta rezultate ale testelor ADN care corespundeau semnăturilor din cadavrul în sine găsit în ea. Multe dintre aceste nave au propriul lor tip de personalitate - foarte dornice să vă mulțumească și gata să facă ceea ce sunteți autorizat să cereți.

Emery a raportat, de asemenea, că multe dintre aceste nave ar refuza să ne ia în afara atmosferei sau sistemului nostru solar - înțelegând că nu am fost încă pregătiți pentru acest tip de societate. Programul Spațial Secret a găsit cu siguranță soluții pentru acest lucru, în conformitate cu Tompkins, Peterson, Deacon, Jacob, Dean, Goode și alții. După cum mi-a spus tocmai Pete, "Nimeni nu va crede acest lucru, dar există americani în întreaga galaxie." Goode a raportat că și alte națiuni sunt implicate. Mulți oameni sunt electrizați de ceea ce spune Emery. Este cu siguranță util să vedem cum se potrivesc aceste piese, așa cum am putut să fac de când am început să vorbim cu un deceniu în urmă. Dovezile continuă să se înrăutățească, din moment ce tot mai mulți insideri, cum ar fi Goode, Tompkins, Peterson și Emery, par să împărtășească ceea ce știu. Un cercetător din domeniul OZN care are într-adevăr "rulează mingea" pe acest subiect este Dr. Michael Salla de la Institutul Exopolitic. Salla a avut mai multe interviuri cu Tompkins înainte de moartea sa și a făcut o lucrare uimitoare în validarea conturilor sale cu documente și alte dovezi. Cumva a reușit să scrie recent o altă carte, care face recenzii grozave - Istoria Ascunsă a Antarcticii: Fundațiile Corporative ale Programelor Spațiale Secrete : https://www.amazon.com/Antarcticas-Hidden-History-Corporate-Foundations-ebook/dp/B07B7C9WKJ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1524577089&sr=8-1&keywords=antarctica%27s+hidden+history


Dr. Salla a făcut munca grea de a include 584 referințe în carte pentru a susține această discuție cu rigoare academică. Acest lucru arată că cercetătorii legitimi iau acest lucru foarte în serios și există numeroase date de sprijin dacă le căutați. Michael este foarte entuziasmat de faptul că Emery a venit înainte, deoarece sprijină foarte mult corpul general al datelor inspirate ale Programului Spațial Secret pe care le colectăm. 99,9% din noii insideri sunt falși, care încearcă să deturneze atenția sau informațiile sensibile. Nu mă voi întoarce niciodată împotriva cercetătorilor colegi sau chiar a celor care vin în nume propriu. Emery a avut amenințări foarte reale și persistente împotriva lui, dar a trecut cu bine până la urmă prin toate acestea.

    Acesta nu este un joc
Persoanele sceptice adesea văd subiecte ca acestea, ca și cum ar viziona un film sau un joc video, unde nu există mize reale și totul este o realitate virtuală. Insiderii din interiorul Alianței și-au exprimat șocul și dezamăgirea cu privire la gradul în care atât de mulți din comunitatea OZN au întors spatele tuturor, păstrându-și propriile narațiuni tradiționale (aici vă împărtășesc opinia personală vis-a-vis de acești UFO-logi, cum este și la noi Dan Farcaș - preș. Asociației pentru Cercetarea OZN din România, care nu pot ieși dincolo de prezentarea obiectelor luminoase și negând că ar exista deja un contact real al unor civilizații ET cu guverne, negând totodată existența unui Program Spațial Secret și existența unor baze în tot Sistemul nostru Solar; UFOlogia tradițională, pe care o studiam prin anii comunismului, a ajuns ca și știința de azi o dogmă, n.b.).  

Dr. Michael Salla este o excepție notabilă și a avut contribuții de cercetare valoroase la acest subiect în curs de dezvoltare. Aproape toți ceilalți savanți OZN au ignorat-o. Acesta este unul dintre motivele pentru care Dezvăluirea va avea loc prin intermediul publicațiilor de informații publice, nu prin intermediul unor persoane private din comunitatea OZN. Acum avem un corp impresionant de date care ne oferă mult mai multe detalii decât am putea vreodată să obținem din analiza piramidelor, Roswell, vizionări clasice sau insideri din urmă cu 20 de ani. S-ar putea să ne aflăm în pragul obținerii unei noi informații în următoarea "înregistrare de date".
Emery încă reușește să supraviețuiască în acest moment. Nu există nici un motiv logic pentru el să continue să aibă accidente de mașină, intervenții de urgență și chiar decese ale celor dragi, dacă el doar încerca să "spună o poveste". Încerc să nu am sentimente de furie sau de judecată când văd oameni care îl acuză că a făcut toate astea.

   Incredibile atacuri împotriva lui Emery
În 29 decembrie, am dezvăluit cum un SUV negru i-a răpit câinele lui Emery, Raven. Imediat după aceea, a devenit foarte bolnav cu simptome asemănătoare gripei și a ajuns în camera de urgență. Am speculat că Emery ar fi putut fi lovit cu o armă care a introdus un virus cu acțiune rapidă în sistemul său. Aceasta este una dintre numeroasele tehnologii negre, disponibile agenților din interiorul programelor clasificate. Pete Peterson a inventat de fapt sistemul unui proiectil (glonț) cu gheață și mi l-a descris în detaliu. O parte a dorinței sale de a dezvălui asta, a fost "curățarea noroiului din roata sa karmică". În mod miraculos, Raven a fost găsit în viață de un iubitor de animale local, iar Emery a scăpat nevătămat. Acum, imaginați-vă că acest atac a fost comandat de un grup malefic care încearcă să protejeze secretele lui Emery și să-l brutalizeze în tăcere. Ei erau evident furioși că câinele a supraviețuit. Ei au fost obligați să-l lovească din nou pe el și pe cei dragi. Următorul atac a avut consecințe mult mai violente și mai fatale pentru Emery și pentru tovarășii lui iubiți canini.


Sâmbătă, 13 ianuarie, la două săptămâni după atacul anterior pe care l-am făcut public, celălalt câine al lui Emery, Beowulf, a fost lovit și ucis de un camion. Acest lucru s-a întâmplat în timp ce schimba un pneu pe marginea drumului. Camionul a venit foarte, foarte aproape și de el pentru a-l lovi. Acest tip de tragedie are sens perfect dacă poți pur și simplu să accepți că Statul Adânc este real și nu vrea ca Emery să vorbească despre trecutul său.

   Noi informații despre conexiunea dintre Legea lui UNU și Creștinism
În prelegerea mea comună cu Corey Goode, am intrat în detalii noi despre legăturile dintre Legea lui UNU și creștinism. Aceasta a inclus date convingătoare pe care nu le-am prezentat până acum, argumentând că Marea Piramidă fusese de fapt construită ca un monument pentru Venirea lui Hristos. Linia temporală bine studiată, înscrisă în măsurătorile pasajelor Marii Piramide marchează nașterea și ascensiunea lui Hristos ca momente foarte pivotante, în întreaga noastră istorie. Este cunoscut faptul că Carla Rueckert, canalizatorul pentru seria Legii lui Unu, a fost un creștin devotat. Ceea ce nu poate fi atât de evident este că există un fond cosmic mult mai mare pentru povestea lui Hristos decât majoritatea oamenilor au realizat vreodată.

Aceasta include cicluri măsurabile de timp în evenimentele istorice care au fost direct menționate în Biblie, așa cum explic în The Synchronicity Key. Mai mult, dacă citiți și studiați Legea lui UNU, principiile de bază ale iubirii, iertării și serviciului în slujba celorlalți, sunt foarte familiare.

   Traducere și comentariu M.S./administratorul blogului https://burebista2012.blogspot.ro/

  Drum drept spre Lumină!


2 comentarii:

 1. MULŢUMESC cum nici nu-ţi închipui Marius. Este un articol răscolitor. Ar fi de laudă dacă mai multe fiinţe s-ar interesa şi AR PARTICIPA cu rîvnă.arzătoare dorinţă şi numai de a face aceste informaţii cît mai cunoscute unui procent însemnat din lumea noastră mult prea ocupată cu cele efemere....Şi eu,fiind abonat şi la saitul Poveste cosmică,săptămânal Paul Marian,un tip interesat în a "da mai departe" traducerea filmuleţelor cu o durată cam de o jumătate de oră /interviu între Davi Wylcook şi Corey Goode ,despre care se face referire în acest articol,şi la rîndul meu le postez pe pag.mea de F.book...dar din păcate vizitatorii,urmăritorii acestor dezvăluiri pot fi număraţi pe degetele de la o mînă.În ultimul timp am văzut iniţiative şi grupuri care se interesează de aceste fenomene dar din păcate nu prea rezistă mult timp. Am urmărit şi eu atitudinea domnului Farcaş în prezenţa domniei sale la emisiunile generalului E.Străinu de la TV on line 6 Tv. Da ,ce am remarcat că este într-adevăr rezervat în multe explicaţii şi chiar provocări declanşate de domnul Străinu.Să sperăm că evenimentele care vor urma îl vor aduce mai în prezent. Mulţumesc încă odată pentru tot ce faci pe această vastă temă şi în mine vei găsi oricînd un "difuzor"

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Emil Strainu stie Muuulllte ! dar inca nu are voie sa le spuna !!

   > insa asta se va schimba..

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.