marți, 22 mai 2018

Iisus a fost un călugăr budist, pe nume Issa care a petrecut mai mult de 16 ani în India și Tibet


   Povestea vieții celei mai faimoase ființe care a trăit vreodată pe pământ este, de fapt, o gaură misterioasă. De la vârsta de 13 până la 29 ani nu există înregistrări biblice, occidentale sau din Orientul Mijlociu despre locul sau activitățile lui Iisus în Palestina. Această perioadă cunoscută sub numele de "Anii pierduți", această gaură temporală a rămas un mister, până la descoperirea remarcabilă a unui explorator în 1887.
La sfârșitul secolului al XIX-lea, un doctor rus pe nume Nicolas Notovitch călătorea extensiv pe întreg teritoriul Indiei, Tibetului și Afganistanului. El și-a detaliat experiențele și descoperirile în cartea sa din 1894, Viața necunoscută a lui Hristos (http://khazarzar.skeptik.net/books/notovice.pdf ). 
La un moment dat în timpul călătoriei sale, Notovitch și-a rupt piciorul, în 1887 și s-a recuperat la mănăstirea budistă tibetană Hemis din orașul Leh, chiar în vârful de nord al Indiei. Aici i-au fost prezentați călugării care i-au arătat lui Notovich două volume îngroșate, al unui document scris în tibetană, intitulat Viața sfântului Issa.


În timpul petrecut la mănăstire, Notovitch a tradus documentul care spune adevărata poveste, despre un copil numit Iisus (adică Issa = "fiul lui Dumnezeu") născut în primul secol în sânul unei familii sărace din Israel. Iisus a fost numit "fiul lui Dumnezeu" de către învățătorii vedici care l-au învățat din textele budiste sacre de la vârsta de 13 până la 29 de ani. Notovitch a tradus 200 din cele 224 de versete din document. În timpul perioadei petrecute la mănăstire în 1887, un lama i-a explicat lui Notovitch întinderea completă și nivelul extrem de iluminare, pe care Iisus l-a atins.
"Issa [Iisus] este un mare profet, unul dintre primii, după cei douăzeci și doi de Buddha", spunea lama lui Notovitch.
"El este mai mare decât oricare dintre Dalai Lama, deoarece el face parte din spiritualitatea Domnului nostru. El este cel care vă va ilumina pe voi, care a adus înapoi în palma religiei sufletele frivole și care a permis fiecarui om să facă distincția între bine și rău." 
"Numele și faptele lui sunt înregistrate în scrierile noastre sacre. Și în citirea existenței sale minunate, trecută prin mijlocul unui popor deviat și smerit, plângem de păcatul oribil al păgânilor care, după ce l-au torturat, l-au omorât ".

Descoperirea timpului lui Iisus în India se înscrie perfect cu anii pierduți ai lui Iisus, precum și cu gradul de semnificație al nașterii sale în Orientul Mijlociu. Atunci când moare un mare budist sau un om sfânt (adică Lama), înțelepții budiști consultă stelele și alte semne și pornesc - adesea pe călătorii extraordinar de lungi - pentru a găsi copilul care este reîncarnarea acelui Lama.Când copilul este destul de mare, el este luat de la părinții săi și educat în credința budistă. Experții speculează că aceasta este originea fundamentală a poveștii celor Trei Înțelepți (Trei Magi de la Răsărit, n.b.) și se crede acum că Iisus a fost dus în India la 13 ani și a învățat ca budist. La vremea respectivă, budismul era deja o religie în vârstă de 500 de ani, iar creștinismul, desigur, nici nu începuse măcar."Se spune că Iisus ne-a vizitat țara și Kashmirul pentru a studia budismul. El a fost inspirat de legile și înțelepciunea lui Buddha ", a declarat o agenție de știri IANS, un senior lama al mănăstirii Hemis. Șeful sectei buddhiste Drukpa, Gwalyang Drukpa, care conduce mănăstirea Hemis, confirmă, de asemenea, povestea. Cele 224 de versete au fost documentate și de alții, inclusiv de filozoful rus și om de știință, Nicholas Roerich, care în 1952 a înregistrat probele timpului petrecut de Iisus la mănăstire.
"Iisus și-a petrecut timpul în mai multe orașe străvechi ale Indiei, cum ar fi Benares sau Varanasi. Toată lumea l-a iubit pentru că Issa a locuit în pace cu Vaishyas și Shudras pe care i-a instruit și i-a ajutat ", scrie Roerich.

Iisus a petrecut ceva timp în orașele sfinte, antice, Jagannath (Puri), Benares (în Uttar Pradesh) și Rajagriha (în Bihar), unde l-a provocat pe un brahman să îl excomunice, pentru a-l forța să fugă în Himalaya, unde a petrecut încă șase ani studiind budismul. Cercetătorul german, Holger Kersten, scrie, de asemenea, despre primii ani ai lui Iisus în India, în cartea sa Iisus a Trăit în India.


"Copilul ajunge în regiunea Sindhului (de-a lungul râului Indus) în compania comercianților", scrie Kersten. "S-a stabilit printre Arieni cu intenția de a se perfecționa și de a învăța din legile marelui Buddha. A călătorit intens prin țara celor cinci râuri (Punjab), a rămas pentru scurt timp cu jainiștii înainte de a merge la Jagannath ".

Și în documentarul BBC, Isus a fost un călugăr budist, experții susțin că Iisus a scăpat de răstignire și, la mijlocul vârstei de 30 de ani, s-a întors în țara pe care o iubea atât de mult. El nu numai că a scăpat de moarte, dar a vizitat și coloniștii evrei din Afganistan, care au scăpat de tirania similară a împăratului evreu Nebuchadnezzar. Localnicii confirmă că Iisus a petrecut următorii câțiva ani în Valea Kashmirului, unde a trăit fericit până la moartea sa la vârsta de 80 de ani.
Cu șaisprezece ani din tinerețe petrecuți în regiune, precum și aproximativ încă 45 din ultimii săi ani, înseamnă că Iisus a petrecut între anii 61 și 65 de ani de viață în India, Tibet și în zona învecinată. Localnicii cred că este îngropat în altarul Roza Bal din Srinagar, în Kashmirul controlat de India.
Altarul Rosa Bal închinat lui Iisus
BBC a vizitat altarul și puteți citi despre ceea ce au găsit, aici: http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/from_our_own_correspondent/8587838.stm

  Notă blogger : Referitor la ultimele informații..., nu trebuie să fim habotnici și să le negăm, trebuie să fim deschiși adevărului, până când în cele din urmă îl vom afla (atunci când vom trăi pe Noul Pământ și nu va mai exista nimic ascuns). Informațiile despre viața lui Iisus vin din cele patru Evanghelii, ori nu știm nici acestea cât sunt de subiective. Sunt informații că există inclusiv o Evanghelie a lui Iuda și una a Mariei Magdalena, în care se spune adevărul despre întreaga viață a lui Iisus, că Iuda, de exemplu, era cel mai avansat discipol al lui Iisus și lui i-a lăsat secretele ezoterice pe care le cunoștea, de aceea a și avut misiunea de a-l ,,vinde”. 
Apoi Maria Magdalena era iubita lui Iisus, mai târziu soție, cu care a avut 3 sau 4 copii, cu care s-a stabilit mai întâi în sudul Franței (după ,,Înviere”), de unde a pornit vestita familie a Merovingienilor și apoi au plecat în India. Aceasta era Mare Inițiată, care era contrapartea feminină a lui Iisus, încarnarea Zeiței, și multe altele... 
Acum timpul va scoate tot adevărul la lumină, iar religia creștină care se practică în prezent în biserici, de către acești preoți ,,ai prezentului”, n-are nimic de-a face cu învățăturile lui Iisus. Este punctul meu de vedere.

   Drum drept spre Lumină!

    Sursa: http://humansarefree.com9 comentarii:

 1. Va recomand sa cititi evenghelia lui ioan scrisa prin dicteu divin de jakob lorber

  RăspundețiȘtergere
 2. Bine punctat,Mariuse,inca ceva,Iisus nu s-a nascut pe 25 decembrie-iarna,ci pe la sfarsitul lui martie-primavara.NAMASTE.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Corect așa este, 25 dec. a fost preluată de creștinism după alte sărbători păgâne mai vechi.

   Ștergere
 3. Iisus (adică Issa = "fiul lui Dumnezeu") născut în primul secol în sânul unei familii sărace din Israel. Iisus a fost numit "fiul lui Dumnezeu" -atunci cum rămîne Marius cu afirmaţiile categorice ale preotului A.Singurov care la "Qrtodoxia Quantică",emisiune susţinută de domnia sa,afirmă fără ezitare că ISUS s-a născut în Tracia,a fost trac din părinţi traci ? Şi pe cîteva filmuleţe Ytube se fac astfel de afirmaţii,apoi se mai spune că peste puţin timp vor fi prezentate şi dovezile care susţin aceste afirmaţii. Sincer,dacă ar fi adevărat ,m-aş bucura....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu ce zic, vom afla adevărul doar după anihilarea cabalei. Eu știu că în anii pierduți ai lui Iisus, acesta a trecut și prin Dacia noastră pentru a fi inițiat de marele preot Zalmoxe...

   Ștergere
 4. ...sau asa mai degraba:

  http://www.ariminia.ro/ro/iisus-a-fost-get/

  RăspundețiȘtergere
 5. Biserica(inclusiv bor),religiile cam TOATE,sunt sisteme de manipulare a maselor,biblia la fel sunt date mai mult false decat adevarate in cuprinsul ei,biblia lui peste-cacabal.Adevarul va venii si va matura toate minciunile si falsurile cat de curand,poate chiar prea curand fata de deschiderea oamenilor fata de adevarata istorie a planetei si civilizatiilor care s-au perindat pe suprafata ei. NAMASTE.

  RăspundețiȘtergere
 6. Miceal Ledwith unul din cei mai tari teologi ai lumii ne spune in interviul lui mai multe despre Iisus. El a fost unul din putinii care a avut acces la biblioteca secreta a Vaticanului si stie ce spune. Vedeti pe Youtube "Cum a devenit Iisus un Hristos".

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am publicat în blog interviurile cu Miceal Ledwith aici: https://burebista2012.blogspot.ro/2014/11/teoria-originii-limbii-si-poporului.html#more

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.