miercuri, 16 mai 2018

Guvernul american trimite în mod accidental un dosar ciudat despre teoria conspirației, care descrie "controlul minții la distanță" și "golirea forțată a memoriei"


    Găsirea a fost făcută de un reporter care investiga grupuri militante de stânga și de dreapta. Washington State Fusion Center a inclus dosarele în răspunsul său la ancheta desfășurată. Exista un fișier comprimat cu informații despre cercetarea detaliată desfășurată în domeniul armamentului "psiho-electronic". Ei pretind că folosesc forțe electromagnetice pentru a induce o serie de efecte ciudate. Aceasta include inducerea sentimentelor intense de durere, precum și cartografierea de la distanță a creierului.

Guvernul american ar fi colectat în secret documente privind "controlul minții de la distanță" și "golirea forțate a memoriei", sugerează fișiere scoase din greșeală. Un reporter pretinde că a trimis în mod misterios dovada după ce a depus o cerere pentru un alt set de informații. În ceea ce pare a fi un complot din fișierele X, acesta a dezvăluit cercetări asupra armei "psiho-electronice" sau "psihotronice". Acestea conțin informații că se folosesc forțele electromagnetice pentru a-și atinge obiectivele, incluzând durere intensă, mâncărime sau chiar rigiditate (înțepenire). MailOnline a contactat părțile implicate pentru a verifica informațiile, dar nu a primit încă niciun răspuns.


Documentele în cauză au fost trimise lui Curtis Waltman, un jurnalist care lucrează pentru compania nonprofit MuckRock din Boston, care este dedicat să ajute oamenii să ceară organelor guvernamentale să emită Legea Privind Libertatea Informației. Investigase activiștii de extremă stînga Antifa și grupurile cu ideologia supremației rasei albe, atunci când a făcut descoperirea bizară. Acestea au fost incluse în materialul furnizat către Washington State Fusion Center, un departament de securitate internă afiliat, care oferă schimbul de informații și analiză.Domeniile sale de competență includ combaterea terorismului, detectarea activităților criminale, planificarea în caz de catastrofe, securitatea cibernetică și evaluări ale altor amenințări. Printre înregistrări erau inclusiv e-mailuri, briefinguri și buletine de informații, dar a fost și un dosar comprimat numit "Efectele EM asupra organismului uman", a spus Waltman. Scriind în articolul său despre acest subiect, el a spus: "Este complet neclar cum a ajuns acest lucru în această versiune. Ar fi putut fi o altă eliberare, ar fi putut fi adunată pentru un viitor raport WSFC sau ar putea fi chiar din fișierele personale ale unui ofițer de informații care într-un fel, a fost amestecat în dezvăluire".
Fișierele detaliază un număr de dispozitive și tehnici propuse care vizează manipularea minții umane.

   Ce sunt, pe scurt, armele psihotronice și cum funcționează?

Zvonurile că guvernele lumii (nu numai cel american), au experimentat arme psiho-electronice asupra populației au abundat de-a lungul timpului în teoria conspirației. Ele sunt cunoscute sub numele de arme psihotronice sau de control al minții, care folosesc unde electromagnetice sau acustice pentru a obține o varietate de rezultate. Acestea includ citirea minții și controlul minții de la distanță, precum și tortura și hărțuirea. Baza acestor afirmații are o origine de fapt. Aceasta ar fi fost în 1953, atunci când directorul Central Intelligence a aprobat oficial proiectul MK Ultra (a se citi din blog articolele cu acest subiect).

Acesta a fost destinat să ajute guvernul american să țină pasul cu experimentele despre care credeau că sovieticii le realizau în timpul Războiului Rece. Ei sperau să atingă acest obiectiv prin "utilizarea materialelor biologice și chimice pentru a schimba comportamentul uman", a mărturisit în 1977 directorul CIA, Stansfield Turner. Încă de atunci au apărut imagini cu experimente care au condus la potențialul LSD ca armă exotică, ca metodă de control sau suprimare a forțelor inamice. Din acel moment, teoreticienii conspirației și-au extins pretențiile cu privire la tipurile de agenții ce folosesc această tehnică, cum ar fi CIA sau altele, care ar fi experimentat-o pe subiecți umani.

Unii oameni spun că au fost vizați cu aceste arme psihotronice, ducând la o varietate de efecte secundare neplăcute. Acestea includ transmiterea de gânduri și sunete în mintea oamenilor, deși majoritatea profesioniștilor din domeniul medical sunt de acord că acest lucru este probabil rezultatul tulburărilor psihiatrice, dar aici nu este cazul, crearea unor stări de letargie, lehamite (uitați-vă la românii noștri în prezent), sau dimpotrivă de irascibilitate și violență, până la atacarea cu unde EM ochite pe o frecvență specifică unui organ (ficat, inimă, rinichi, etc.) pentru crearea unei crize, de exemplu atac de cord. Acestea variază de la o tehnică ciudată de "auscultare cu microunde", la potențialul posibil - inclusiv "cartografierea creierului de la distanță", care ar permite terților să vă monitorizeze gândurile.

Nu se știe exact de unde provin anumite imagini dezvăluite, dar unele par să fi fost parte dintr-un articol din revista Nexus, o publicație australiană care acoperă "știri alternative" și teorii ale conspirației. Aceasta a raportat un caz juridic adus de John St Clair Akewi împotriva NSA, în care se susține că agenția de securitate a avut "capacitatea de a asasina cetățenii americani în mod ascuns sau de a conduce operațiuni de control psihologic sub acoperire pentru a determina subiecții să fie diagnosticați cu boli mintale .“ Alta provine de la o persoană numită Supratik Saha, care spunea că este inginer software.


Prezența acestor înregistrări nu înseamnă că guvernul american lucrează în mod direct la astfel de proiecte sau că sunt ceva mai mult decât experimente gândite. Cu toate acestea, pare să sugereze că cineva le lua suficient de în serios pentru a strânge informațiile în primul rând (este Guvernul din Umbră care și prin aceste mijloace subtile și nelegiferate încă, să poată controla populația din umbră, n.b.).

Vorbind cu MailOnline, Nigel Watson, autor al Manualului de Investigatii UFO , a spus: "În trecut, CIA a realizat proiectul MK-Ultra care a inclus numeroase proiecte de control al minții. Cele mai multe dintre ele au implicat utilizarea de droguri ca LSD pentru scopuri de interogare sau în scopul controlului minții. Milioane de dolari au fost turnate în acest proiect cu puține rezultate practice. Aceste informații se referă la experimente similare de control al minții care utilizează câmpuri electromagnetice. Au fost publice de câțiva ani și cred că sunt legate de ce ar putea să facă astfel de arme, decât de armele existente care pot provoca astfel de efecte."
"Cu siguranță, se adaugă teoreticienilor conspirației faptul că, cred că aceste arme și HAARP sunt folosite pentru a crea vizionări OZN și a face pe oameni să creadă că au fost răpiți ".  

Studiind și alte materiale, concluzia este că armele PSI s-au dezvoltat foarte mult în ultima sută de ani. La început ele erau simple și cu efecte mai mari sau mai mici, de scurtă sau de lungă durată. Astăzi, armele PSI au căpătat o dezvoltare sustinută științific și au căpătat puteri nebănuite pentru omul de rând. Statul, care va îndeplini sau va descoperi cea mai puternică armă PSI, controlabilă, reglabilă, va primi o superioritate inimaginabilă asupra inamicului sau chiar asupra întregii lumi. Nici măcar deținerea în formă de monopol a armelor nucleare nu poate oferi o superioritate atât de mare. Câștigul, în urma unei astfel de descoperiri făcute de o țară, va fi colosal. Cele mai multe cercetări în directia armelor PSI se efectuează în Rusia, SUA, Germania, Belgia, Olanda.

   Sursa: http://www.dailymail.co.uk

Armele cu energie dirijată și războiul psihotronic - ținta ești TU !


https://www.youtube.com/watch?time_continue=93&v=wmvsk0Q9UIs 


Un comentariu:

  1. Ce zici Mariuse daca era Tulsi presedinta SUA,sau macar sefa peste Pentagon?https://www.veteranstoday.com/wp-content/uploads/2018/05/tulsi-696x392.jpg,nu toate femeile de la conducere fac cinste Mamei Divine,eu o vad pe Tulsi un aspect al Dumneaei.Mama Divina creeaza numai frumuseti,AICI in 3d ne-am strambat si la fata si la minte,chiar si la suflet din pacate,la conducerea SUA e nevoie de o Doamna,curata,frumoasa,desteapta,pacifista,curajoasa,sufletista,inimoasa,dar in special pacifista ca doar e din Pacific,ce mai asteptati palarii albe din Pentagon si servicii?aveti asul din maneca!
    O zi frumoasa Mariuse de ziua noastra a tuturor uitucilor.
    Binenteles-NAMASTE.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.