vineri, 18 mai 2018

Dezvăluirea Cosmică – Creaturi hibride și Baze secrete


   Din cadrul Dezvăluirii Cosmice vă propun un nou episod printr-un interviu al lui David Wilcock cu Emery Smith, biologul care într-un episod anterior spunea că a autopsiat ființe din cel puțin 100 de rase ET, majoritatea umanoide. Este un interviu destul de lung, vă trebuie atenție și timp pentru a-l citi, dar veți afla lucruri extraordinare.

  David Wilcock: Când am vorbit despre acest concept nu ai fost atât de surprins de ideea unor hibrizi genetici foarte elaborați făcuți de guvernul nostru, chiar și la începutul acestei perioade pe care ai petrecut-o la Sandia Labs din Los Alamos. Așa că simt că lipsește ceva aici. Cât de mult ai fost informat cu privire la programele de hibridizare genetică, înainte de a începe vreodată acest lucru cu acele așa-numite "fileuri de somon"?
  Emery Smith: Da, nu eram de fapt. Eram o persoană foarte puțin clasificată la acel moment. De fapt, nu s-a întâmplat decât la un an sau doi mai târziu, din cauza a ceea ce am disecat, am condus briefing-uri care au condus la alte briefing-uri, pentru că multe dintre aceste ființe erau legate de nave. Și când m-au tras în asta, am fost tras în alte lucruri care aveau de-a face cu hibridizarea, pentru că mi s-a spus odată că una dintre probe era un hibrid și așa știam că făceau hibridizare. Nu au ascuns asta și în timpul informării... a fost expusă.

  DW: Și ce a fost acest eșantion? Ce era acest hibrid? Cum arăta?
  ES: Era un fel de tigru. Era o ființă tip tigru, umană. Avea blană pe ea. Era foarte umanoid și era înalt de aproximativ 1,52 metri.


 Și a fost foarte. . . Modul în care apărea a fost foarte dizarmonios. Nu a fost cum ați vedea ceva ca într-un film, în care are ochii – nasul, perfect aliniate. A fost foarte, foarte oribil. Și nu știu. . . Nu vă pot spune ce ADN a fost folosit pentru a face această creatură. Aș putea să-ți spun cum arată. Înțelegi ce vreau să spun? Avea aspectul unei pisici, ca un tigru și avea ochi verzi foarte mari. Și avea mușchi, iar corpul era foarte mic și foarte fragil. Și avea doar blană obișnuită pe corp.

  DW: Ei bine, am văzut cazuri de oameni care încearcă să reproducă leii și tigrii împreună și diferite tipuri de lucruri. Și îmi amintesc că, în unele cazuri, acele animale au un astfel de aspect handicapat. Ei primesc aceste deformări ciudate pe fețele lor.
  ES: Corect, am auzit despre asta

  DW: Crezi că a fost o idee de tip prototip eșuată într-un fel?
  ES: Da, absolut. Cred că a fost un prototip total eșuat, pentru că nu știu la ce ar servi - ceea ce făceau. Cred că tocmai au încercat. . . le făceau deja de mai mulți ani, știu dinainte de a mă întâlni cu aceste lucruri care mi-au fost eliberate mai târziu în cadrul proiectelor. Ei amestecau tot felul de ADN-uri cu ADN uman, inclusiv ADN de plante, și ADN mamifer de la alte mamifere din oceane și mări.

  DW: La ce crezi că ar fi putut fi folosită această ființă-tigru? Vreau să spun, ca  speculație.
  ES: Ei bine, speculația mea: tipul de militar total, programe operative, super-soldat. La fel ca în vremurile vechi, ar face-o. . . și Imperiul Roman aveau mastifi, sute. Au găsit sute de morminte masive la locurile unde ar fi alergat alături de cai, iar mastifii ar fi sărit pe oameni, iar călăreții îi loveau pe băieți. Au fost doar obișnuiți să nimicească oameni. Deci, probabil, ar fi fost folosiți poate într-un viitor război sau ceva de genul ăsta - să elibereze toate aceste mașini de ucis hibride, în loc să folosească oamenii, bineînțeles mai întâi. . . și apoi trimiteau oameni. Desigur, probabil în viitor, sunt sigur că vor fi mai mult clone și drone care vor fi. . . Războiul va fi purtat dintr-o sală de calculatoare.

  DW: Te-am întrebat mai devreme, dar sunt curios să înțeleg mai mult. Ai spus ceva despre faptul că clona ar putea avea amintiri încărcate în mintea ei. . .
  ES: Da

  DW: ... astfel încât să creadă că are o identitate care trăiește de mai mulți ani?
  ES: Da. Ei pot programa creierul, deoarece creierul nu este doar propriul creier. El are o modulare, la ea folosindu-se senzori foarte, foarte mici, și. . . cum poți spune asta. . . rețea de fire cu implanturi care stimulează părți din creier.  Și ei pot să-ți descarce info și să te facă să crezi că ești Marilyn Monroe sau David Wilcock, sau ești oricine, și de fapt asta ți s-a întâmplat în ultimii 25 de ani. Și te trezești într-un pat într-o zi mergând la muncă, sau cineva te ia și asta e tot ce vei ști.

  DW: Este posibil să se stocheze amintirile și personalitatea cuiva pe un hard disk, de fapt, ca un depozit de date?
  ES: Nu am văzut asta. Am întrebat asta foarte mult, din cauza filmelor - "Avatar" - și cred asta, conștiința. Dar nu am văzut asta, pentru că ar trebui să ai ADN-ul. Tot ce știu este că poți să o faci numai dacă ai ADN-ul tău, pentru că ADN-ul ESTE TOTUL în univers, inclusiv prototipul tău specific a ceea ce ești și toate experiențele conștiente pe care le ai. Deci, sunt sigur că, probabil au ceva care poate stoca ADN-ul tău pentru o perioadă foarte lungă de timp, fără să dăuneze acelei părți din ea care menține memoria conștientă implantată în ea.

  DW: Unul dintre ceilalți insideri ai mei a raportat că lucrează la o bază care părea a fi Zona 51, deși nu era sigur. Cred că la un moment dat a făcut-o. El a spus "S4", care este zona 51. Și a raportat că au un câine care era, cred, un câine de deșert care a apărut, iar câinele a început să aibă anumite ciudățenii și anumite trucuri pe care le-a învățat. Apoi, câinele a murit și l-au clonat pentru că îi plăcea câinele atât de mult încât l-au vrut înapoi. Și au descoperit că fiecare clonă avea și amintirile câinelui precedent. Și așa, era ca și cum . . . au început să concluzioneze că ADN-ul a fost pur și simplu o adresă fizică pentru o conștiință energetică care a însămânțat ADN-ul. Ce crezi despre asta?
  ES: Nu sunt de acord cu asta. ADN-ul este doar interpretarea noastră 3D a energiei care noi suntem. Deci corpul de lumină, cred, și toate astea, sunt stocate. Noi numim ADN pentru că este ceea ce suntem învățați de știință, dar, într-adevăr, este în câmpul acelei molecule sau oricum vrei să o numești - un tetraedru sau oricum ... eu cred că este ceva energetic... (se știe acum că așa-zisul genom uman descoperit de biologii materialiști acoperă max. 5% din ADN-ul uman, iar restul de 95% a fost numit artificial rezidual , ori acolo există informație sub formă de energie pe care ei nu o pot încă accesa, n.b.).  

  DW: Deci, cum interacționează cu amintirile programate? Cum ar putea să-ți dea o amintire pe care nu ai avut-o? Sau este mai mult ca ei să poată face clona să creadă că ești tu și să-ți accesezi propria bancă de date din memorie?
  ES: Da, au . . . Nu făceam parte din programul ăsta, dar au ceva care face exact ceea ce ai spus. Dă oarecum ADN-ul sau frecvența energetică. Ca atunci când vorbești despre câmpul morfogenetic: totul e peste tot, totul este totul. Deci, energia cumva. . . Dacă am o afinitate de a fi tu, o să cred că sunt tu, și Eu sunt tu, pentru că suntem unul altuia. Suntem peste tot. Și ceea ce se întâmplă este că cred că într-un fel, au găsit o modalitate de a schimba acea amintire despre cine erai în ADN, folosind acel lucru exact pe care l-ai spus: o frecvență în acest câmp. Și asta e doar speculația mea.

  DW: Am auzit din Programul Spațial Secret, pe Jacob, care este foarte implicat pe multe niveluri, care susține că a fost în peste 2000 de locații din afara planetei, prin intermediul portalurilor. Și era foarte credibil. El a spus la un moment dat că anumiți oameni din elită ar fi putut. . . Există aparent o mașină pe care o au, unde își pot descărca personalitatea și conștiința într-o versiune mai tânără a ta, că poți fi transferat ... de la un corp la altul, ca corp gazdă principal al tău. Știi ceva despre asta?
  ES: Nu știu nimic despre asta, dar i-am văzut făcând asta cu alte ființe. Deci presupun 100% că pot face asta, doar prin câteva dintre briefing-urile la care am participat, la mișcarea similară a conștiinței, a ceea ce numești descărcarea propriei tale personalități. Și nu există nici o îndoială în mintea mea. Cred că este adevărat, dar nu am văzut asta.

  DW: Care este motivul pentru care aceste ființe clonate par a avea o durată de viață mai scurtă?
  ES: Cred că de fiecare dată când iei orice tip de celulă. . . avem probleme cu celulele stem chiar acum. Când le luați și le înmulțiți, există unele dintre ele care nu ajung prea bine. Deci, cu cât o faci mai mult, ai mai multe probleme cu celulele care sunt mutante. Ele încep să se mute în lucruri diferite, nu în ceea ce am crezut că vor fi. Deci, trebuie să existe ceva în câmp care să ne permită să putem. . . sau nu am reușit încă să-l perfecționăm, pentru că știu că a fost perfectat acolo. Deci cred că are ceva de-a face cu asta. Poate că nu trebuie făcut, și de-asta există o clonă nesănătoasă de fiecare dată când clonezi pe cineva - când o faci așa.

  DW: Dacă ne întoarcem la niște martori bătrâni precum Bill Uhouse, se pare că o narațiune a fost prezentată cu ideea că Greys (Micii Cenușii), sunt oameni din viitor care au avut o populație redusă după o catastrofă și că ei s-au clonat acum. Și sunt ca mai multe fotocopii care încep să se deterioreze, că acest lucru amuzant pe care îl fac este neuropatia diabetică și aceasta este de la clonarea genetică și că se întorc să facă aceste răpiri pentru a încerca să își consolideze stocul genetic. De ce crezi că o astfel de narațiune ar fi creată dacă nu ar fi adevărată? Care ar fi obiectivul acolo?
  ES: Nu pot comenta pentru că nu cunosc această poveste. Aș putea să vă spun că, dacă sunt extratereștri adevărați și se clonează reciproc, probabil că sunt exemple destul de perfecte. Și și-ar fi dat deja seama cum să remedieze aceste mutații 100%. Dacă nu sunt specimene reale și au ieșit din hibrizi care și-au format propriile lor. . . și au ajuns destul de inteligenți să învețe și să-și formeze propria civilizație acolo și vor să preia Pământul sau ceva, atunci ar fi o posibilitate ca ei să nu reușească.

  DW: Am văzut o mulțime de rapoarte, dacă te întorci în ufologia mai veche, sunt oameni care descriu ceva numit "nou-născut". Și în acest caz, dacă fătului i se permite să se dezvolte fără presiunea uterului, capul va crește în mare măsură în dimensiune și veți ajunge la o ființă care va menține proporțiile fetale până la maturitate, ceea ce este exact cum arată un Grey (Cenușiu). Unii ufologi au speculat că Greys ar putea fi oameni care pur și simplu au fost crescuți într-un fel de tampon sau tub în locul unui uter. Ce zici despre asta?
  ES: Da, este o posibilitate. Mulți dintre acești extratereștri ar putea avea ADN uman hibrid în ei sigur și invers. Deci cred în mod sigur în asta, pentru că s-a făcut asta.

  DW: Erai conștient de orice altă ființă ca hibridul tigru-uman, care era un program hibrid de care ai fost informat direct sau ți s-a permis să vezi vreun alt specimen?
  ES: În afară de asta, a fost unul care era cam ca o versiune de tip manatee (un tip de mamifer acvatic de râu, n.b.).


Un tip de manatee tip marmotă-focă, pe care îl foloseau, care avea un aspect foarte ciudat. De asemenea, era disproporționată și a murit după ce am văzut-o. Cred că a făcut parte dintr-un proiect în care au amestecat mamifere de acest tip cu ADN uman. Nu știu ce aveau de gând să facă cu el, dar arăta ca o manatee, dar în poziție verticală, cu brațe și mâini.

  DW: Ei bine, doar pentru a urmări asta o secundă, ești familiarizat cu existența unor baze pe care guvernul nostru sau Cabala, le-ar putea avea sub ocean? Și cum ar funcționa aceasta pe baza a ceea ce știi? Cum ai construi o bază pe fundul oceanului, să spunem?
  ES: Ei bine, există baze care au fost deja acolo pe care le-au preluat, care au fost aici de milioane de ani și erau funcționale, și au găsit aceste baze în diferite părți și zone diferite. Și majoritatea bazelor nu sunt doar niște bule pe fundul unui ocean. Sunt sub crusta oceanului. Deci, așa au forat cu adevărat acolo. Și o construiesc de jos în sus. Ei nu coboară dinspre suprafața oceanului cu o grămadă de bucăți de oțel. Este un mod foarte complex și foarte avansat de a face un laborator marin subteran. Laboratoare submarine există în întreaga lume. Foarte mici. S-ar putea să vezi unele mici pe fundul oceanului, dar sub acesta este chiar locul unde este o mare bază subterană. Ele sunt sub scoarța și rocile fundului oceanelor.

  DW: Deci, prin săpături în primul rând și apoi lucrând de jos în sus, aceasta împiedică eroziunea și cataclismele unor astfel de lucruri?
  ES: Cred că este probabil cel mai sigur mod de a face acest lucru, fără a fi observat de omenirea de la suprafață. După ce s-au întâmplat multe, cu mulți ani în urmă, cu Taos Hums, au fost îngrijorați că oamenii se prindeau cu ceea ce făceau cu aceste tuneluri, dar acum folosesc un alt tip de tehnică. Desigur, după cum știți, fac tuburi mari de lavă ce topesc roca și nu folosesc tehnicile de modă veche.

  DW: Unii sceptici ar putea spune că abia avem abilitatea de a scufunda un submarin atât de jos. Presiunea ar zdrobi orice tip de tehnologie. Deci, cum au depășit aceste limitări ale presiunii?
  ES: Oh nu. Nu folosesc submarine. Ei folosesc propriile noastre vehicule reproduse după cele extraterestre (ET). Formăm propria noastră forță gravitațională. Suntem în propriul câmp gravitational, deci nu putem fi zdrobiti. Formăm. . . De aceea puteți merge în spațiu și de aceea vedeți câteva dintre aceste OZN-uri, iar altele se îndreaptă direct spre apă și continuă, pentru că sunt în mediul lor propriu și gravitația lor proprie. Deci ar fi ușor pentru ei să transporte oameni sau echipamente. Dar au întotdeauna o legătură directă cu aceste tuneluri, este vorba despre toate și există multe tuneluri în întreaga lume.

  DW: Și există presiune. . . Ele pot genera suficientă gravitație încât să poată contracara cu ușurință presiunea oceanului? Cum funcționează?
  ES: Absolut. Desigur, ele își pot schimba transdimensional mărimea. Ei bine, ele se dematerializează, dar sunteți încă acolo, dar tocmai ați ieșit din această frecvență, astfel încât să nu cadă sub legile științei fizice ale acestei planete. Și asta este pentru fiecare altă planetă. De aceea pot merge oriunde. Ei pot merge chiar și pe Pământ. Puteți zbura drept. . . În navă, mă îndrept spre copac, pentru că acolo vreau să merg. Și imediat ce văd copacul, nava se schimbă interdimensional. Se poate micșora sau își poate schimba frecvența ei doar puțin diferit, astfel încât structura ei va trece prin ea sau prin jurul ei.

  DW: Crezi că acești oameni manatee ar fi putut fi crescuți pentru a putea lucra în ocean?
  ES: Nu. Cred că a fost doar un experiment științific care a mers rău. Cred că au încercat. . . Se gândeau probabil la alte mamifere mai inteligente, dar începuse cu altele diferite. Nu știu de ce au ales asta. Nici nu pot să-ți spun. Am spus cum arată. Nu știu dacă a fost ADN-ul manatee. Pur și simplu am emis ipoteze din cauza modului în care păreau - ca acest tip de față și piele, și a fost foarte interesant. Acum, există oameni de tip extraterestru de tip delfin care au evoluat dincolo de noi, care s-au întors și au renunțat la linia lor ca delfini aici.

  DW: Mi se pare interesant Emery, că în epoca timpurie maritimă, au fost oameni care susțineau că au văzut niște hibrizi acvatici umani într-un fel. Și că aproape universal este scris ca și cum marinarii ar fi băut doar ceva. . sau chiar au văzut ,,manatee". Dar totuși, ai văzut poze ale oamenilor care au captat aceste lucruri din nave. Și vezi, de exemplu o ființă care are o față umană, dar aproape de au ieșit la iveală brațe și aripioare care ies la picioare. Deci crezi că poate la acea epocă timpurie înainte de a începe cu adevărat să explorăm oceanele, că acești ET au avut mai multă libertate de a fi în oceanele noastre fără a ne viola liberul arbitru?
  ES: Da. Cred că cu multe mii și mii de ani în urmă au existat o rasă de extratereștri care au trăit în ocean și care au migrat acum în oceanele Pământului Interior. Mă refer la ei ca la acvatici... și vin dintr-o altă planetă de apă. Și există de fapt multe planete de apă diferite. Nu sunt prea sigur de asta, despre modul în care trăiesc sau despre orice altceva, dar știu doar despre asta pentru că am văzut câteva briefing-uri despre această rasă și am văzut de asemenea fizic lucruri din ocean care seamănă cu aceste tipuri de ființe (aduceți-vă aminte dintr-un alt interviu, la întâlnirea de pe satelitul lui Saturn, când Corey Goode ne spunea despre ființele acvatice ce trăiau cu un înveliș acvatic gravitațional în jurul lor și care au participat la acea întâlnire cu Aviarul Albastru și Ființa Triunghiului de Aur, n.b.).

  DW: Cum arată mai exact? Ai putea fi ceva mai specific?
  ES: Da, se pare că ai spus-o. Este o formă umană și este pește. Și are o față foarte frumoasă cu păr foarte lung. 


Există bărbați și femei astfel de ființe, care pot merge. Nu sunt ca niște sirene pe care le vedem cu aceste aripioare, dar au înotătoare pe partea exterioară a corpului, cum ar fi o sepie. Ele au aceste aripioare în jurul exteriorul corpului care le permit să se propulseze foarte, foarte repede. Și sunt foarte puternici și sunt ființe foarte înalte.

  DW: Ei bine, unul dintre lucrurile care este foarte interesant. După ce am călătorit în Japonia timp de 3 ½ săptămâni, există înregistrări foarte, foarte extinse despre o ființă numită "Kappa" - K-A-P-P-A.


Și acesta este, în esență, un umanoid acvatic. E inteligent. Poate vorbi limba noastră. Și ar fi răpit și ucis de fapt copii, astfel încât copiii au fost întotdeauna avertizați să nu se apropie de apă din cauza Kappa. Dar, uneori, Kappa va ieși, și ei vor deranja oamenii. Vor vorbi cu ei. Ar face glume. Ar face zgomote deranjante. Și celălalt lucru ciudat despre Kappa - doar pentru a termina acest lucru - este că aparent - și acest lucru este foarte consecvent din toate rapoartele japoneze - că au această excrescență pe capul lor de mărimea unei cane și că aveau nevoie să aibă apă în ea. Și dacă apa a căzut. . . Ca și cum i-ai putea convinge să se închine așa (David se pliază) și apa iese, ei ar muri chiar foarte repede dacă nu se mai pot întoarce în apă. Aceasta este o legendă japoneză larg răspândită. Deci, ce crezi că ar putea fi Kappa, doar speculând?
  ES: Tu vorbești de vremuri străvechi...

  DW: Poate... acum câteva sute de ani în urmă.
  ES: Da, pentru că sună cu siguranță ca un fel de situație hibrid-plecată-greșit din cauza apei. . . ceea ce ai spus despre apă. Există multe lucruri pe care le fac pentru a încerca să trăiască pe Pământ, dar atunci când începi să amesteci ADN-ul, în special cu acvaticele, acesta nu funcționează prea bine datorită oxigenului și apei cu care aceste ființe trebuie să supraviețuiască. Știți ce are peștele, creveții și rechinii și ce nu? Și se bazează mai mult pe aceste alte animale care pot inhala aerul și își pot ține respirația timp de 24 de ore, știi tu. . .
... cum ar fi anumite tipuri de somn și salamandre. Deci, cred că nu știu nimic despre povestea asta, dar sună niște clopote pe alte proiecte care au mers prost, în măsura în care încearcă să păstreze ființele pe care le fac să poată fi și în apă și pe pământ. Acesta este super-soldatul: a fi capabil să meargă acolo, să poată supraviețui în vidul spațiului ca niște organisme pe care le avem aici și să putem supraviețui fără ajutor, dar pentru a putea fi controlat.

  DW: Crezi că există planete asemănătoare Pământului care sunt lumi de apă, care nu au pământ și care deasupra suprafeței și întreaga planetă este în principiu un ocean? Deci este posibil ca o specie inteligentă umanoidă să poată evolua pe această planetă, evoluând în ocean?
  ES: Cu siguranță DA

  DW: Acum, partea amuzantă a fost că am văzut câțiva oameni de știință care speculează despre asta. Și ei au spus: "Ei bine, viața inteligentă nu se putea forma într-un ocean, pentru că ar fi trebuit să facă foc și nu au putut arde nimic în apă" (ce specific și eu de ceva timp, că știința în prezent a devenit o dogmă idioată..., n.b.).
  ES: Avem aici o mulțime de specii care trăiesc destul de bine, care sunt mai conștiente decât noi. Doar pentru că nu putem comunica cu ele nu înseamnă că trebuie să le alienăm, la fel ca delfinii (ființe din Sirius cu rol esențial în evoluția planetei noastre, n.b.). Adică, creierul lor este puțin mai mare decât al nostru. Și asta e tot ce e cu orice altceva despre comunicare. Așa s-a spus, că nu putem comunica cu cineva pentru că avem diferențele noastre, sau îi facem să pară ca fiind mai mici decât noi. Asta ar trebui să meargă.

  DW: De ce crezi că Kappa ar fi murit, dacă apa ar fi căzut din această mică cupă de pe cap - această excrescență în formă de ceașcă?
  ES: Aș spune că are de-a face cu tensiunea, din cauza modului în care apa sărată a corpului nu poate avea o tensiune specială. Și cred că are nevoie de o anumită tensiune pentru a continua să ruleze în organism. Nu cred că are legătură cu respirația sau orice altceva, pentru că nu ar fi risca să vină pe mal. Dar acea tensiune. . . Pentru că fiecare creatură vie oferă un tip de tensiune sau o frecvență și este vie.

  DW: Acum, am auzit multe rapoarte despre experimentul Philadelphia. Și atunci când intri în omul de știință Gerry Vassilatos, el a raportat că la șantierul naval Norfolk au făcut aceste operațiuni de sudură majore pentru navele de luptă în jurul celui de-al doilea război mondial. Și atunci când au făcut sudura cu arc, au văzut acest imens bliț de lumină, iar apoi toată puterea s-ar stinge. Și nu au putut înțelege de ce se întâmpla asta.
Și, în cele din urmă, fac un film de mare viteză și au descoperit că această gaură ar apărea ca o gaură neagră, iar uneltele și obiectele ar fi zburat în gaură înainte de oprirea alimentării. Iar acest lucru a fost ceea ce a dus la dezvoltarea experimentului Philadelphia, unde se presupune că o navă a fost transportată din Virginia în jurul Philadelphiei - de aici "Experimentul Philadelphia" - și apoi în Virginia. Crezi, de exemplu într-un prototip timpuriu a ceea ce a devenit mai târziu o tehnologie a portalului unde toate ciudățeniile au fost șterse? Ăsta ar putea fi experimentul Philadelphia?
  ES: Există portaluri. Există o mulțime de științe despre portaluri, pe care le-am făcut fără să folosim anumite puncte ale rețelei pământului. În ceea ce privește specificul, ar trebui să știu mai multe informații despre ceea ce au folosit pentru sudură și o mare parte din energia care intră în acest domeniu și în domeniul energiei electromagnetice.

  DW: A fost sudură electrostatică foarte, foarte înaltă.
  ES: Perfect. Ei bine, de asta ai nevoie ca să o faci. Deci ar putea fi foarte posibil ca ei să fi fost teletransportați către cealaltă parte sau au avut un dispozitiv pentru a face asta.

  DW: De ce crezi că soldații s-au impregnat în corpul navei așa cum a fost raportat? Care ar fi putut fi cauza?
  ES: Doar o problemă în sistem. Se întâmplă tot timpul. Pierdem o mulțime de oameni în portaluri. Nu am reușit să o învățăm foarte bine. Funcționează. Am făcut-o, dar nu este 100% sigură (dacă urmăriți interviul video de vreo 3 ore din blog despre Proiectul Montauk, problema s-a rezolvat, totul depinde de timpul O, timpul de referință între conștiința noastră și sincronizarea cu aparatura, n.b.).

  DW: Deci, un alt lucru pe care mi l-ai spus a fost foarte interesant - și simt că este un moment bun să atingem acest lucru - mi-ai spus în conversația privată că locațiile unde au ales să construiască baze militare, ar putea să nu fie total arbitrar. Care sunt unele dintre motivele ascunse pentru care anumite baze sunt acolo unde sunt?
  ES: Ei bine, nu toate bazele, dar câteva baze, așa cum ți-am spus mai devreme, au fost construite pe anumite puncte ale rețelei energetice planetare, pentru că au fost construite pe lângă alte baze vechi care erau acolo. Iar unele dintre aceste baze vechi, aveau deja dispozitive energetice în lucru și nave ET și portaluri.

  DW: Deci, ei (se referă la cabala, nu la ET, n.b.) ar putea literalmente să ocupe acea bază și să o recupereze?
  ES: Ei bine, nu ar reocupa-o, ci ar studia-o și recrea-o prin retroinginerie (sau inginerie inversă, n.b.). Și bineînțeles, dacă construiau anumite portaluri sau anumite alte dispozitive, s-ar fi asigurat că ar fi pus pe același punct de rețea sau ar încerca să activeze anumite portaluri care sunt acolo. În primii ani, știi, în anii '40, '50, au fost. . . când aveau o mulțime de baze care ieșeau spre vest și explorau lucruri folosind radare speciale pentru a scana sub Pământ, au fost îmbunătățite astăzi, aceștia ar alege aceste puncte specifice.
Și aici lucrează laboratoare. La fel ca Sandia Labs care este de fapt în Baza Aeriană Kirtland; Laboratoarele Los Alamos se află la nord, dar toate sunt conectate. Deci, cred că în întreaga lume, nu doar aici și în baze militare din alte țări și le-au întins pe toate în puncte de interes ale rețelei planetare. Și au existat multe spectacole de fenomene diferite care ies din aceste baze, pe care le asistă civilii în aceste puncte specifice și nu știu ce sunt.

  DW: Deci, tu spui că, în anumite cazuri, ar putea fi construită o bază militară pe un vehicul extraterestru distrus undeva?
  ES: Absolut, sau o bază care a fost deja acolo din cele mai vechi timpuri sau de la extratereștrii care au abandonat-o.

  DW: Acest lucru se aliniază cu alte informații pe care le am de la alți oameni. Deci există anumite cazuri în care nava însăși ar fi foarte mare, chiar neobișnuit de mare?
  ES: Absolut, foarte mare. Vreau să spun că Baza Forțelor Aeriene Kirtland este cea de-a cincea cea mai mare bază din lume și trebuie să te uiți la o mulțime de parametri diferiți, atunci când încerci să asociezi și să echilibrezi toate bazele diferite. Și dacă ești într-adevăr în așa ceva. . . Și, știi, există nave care sunt foarte, foarte, foarte mari, care sunt blocate în crusta Pământului nostru, am văzut fotografiile. Folosim un tip foarte special de radar clasificat, care are de 400 de ori mai mare rezoluția decât o scanare CAT. Și are un reflux în frecvență a energiei care măsoară timpul, în care această frecvență revine să ne spună exact ce a fost, ca să construim o imagine volumetrică.

  DW: Da, și mi-ai arătat ceva. Probabil că nu este pentru distribuire publică, dar mi-ai arătat niște lucruri foarte interesante, la un moment dat din ceea ce pare a fi un sit subteran care, cu siguranță, nu este cunoscut publicului.
  ES: Da, sigur. Unele dintre aceste nave pot fi de la lungimea de 8 la 33 mile. Unele dintre structurile de sub pământ ar putea fi la fel de mari - de 10 ori mai mari decât piramidele din Giza.

  DW: Dar sunt ca și piramidele în unele cazuri?
  ES: Da, în acea formă. Sau piramide inversate, cum ar fi tetraedrele - una încastrată în cealaltă. Forme foarte uimitoare și foarte adânci în Pământ și cu multe lucruri în interiorul lor.

  DW: Deci, să spunem că avem, ca exemplu, o navă de 33 de mile în subteran. Cât personal ar putea fi dedicat explorării unui singur lucru și pentru cât timp s-ar fi putut întâmpla, dacă spui că o bază întreagă este construită acolo unde sunt acele lucruri?
  ES: Ar putea dura mulți, mulți, mulți ani, pentru că. . . Nu e ca și cum ai intra într-un mormânt și e mumia, și toată lumea tocmai o jefuiesc sau orice altceva. Sunt foarte atenți la asta. Și la fel ca în Antarctica cu ceea ce se întâmplă acolo, ar fi nevoie de o echipă care să caute probabil acea bază – pot spune că este o meserie; Spun baza din subteran - în funcție de cât de mulți parametri are: cum ar fi cât de adâncă este, ce fel de rocă este, cum vom ajunge acolo.
Cel mai mare lucru pe care îl vor face mai întâi este imagistica volumetrică. Și apoi vor planifica și o vor recrea pe Pământ. Deci, de fapt, vor arăta tot ceea ce văd și vor face un model despre acel lucru, exact, la suprafața Pământului sau într-o bază la sol sau subterană, unde pot face acest lucru în secret, pentru a vedea exact ce este acolo. Acum ei folosesc realitatea virtuală pentru a o face. Atunci când echipa intră, ei știu unde se află în interiorul acelei zone a navei sau nu. Știi, mai e energie acolo pe navă? Sunt acolo ființe? Dacă sunt, sunt vii sau sunt într-o stare critică?

Acestea sunt lucrurile pe care le fac. Deci, sunt foarte, foarte specifici. . . înainte să intre și să sape totul. Nu e ca și cum ar fi spus: "Intrați acolo și doar săpați și scoateți-o." Este mai mult. . . și cu foarte mult calm. "Să vedem asta mai întâi. Acest lucru este foarte periculos. Nu știm în ce intrăm.” Știi, trebuie să înțelegi că acolo ar putea exista microbi care să iasă și să infecteze întreaga planetă, așa că tunelurile trebuie să fie vidate, făcute cu sisteme de aer sub presiune și altele. Este o activitate foarte dinamică și foarte imensă. Ar putea dura 20, 50, 100 de ani pentru a face un proiect de genul ăsta cu toți parametrii care i-am spus că sunt implicați.

  DW: Ei bine, ai putea să-mi confirmi faptul că ar exista cel puțin o navă mamă extrem de mare îngropată în Antarctica?
  ES: DA!

  DW: Bine. Avem o mulțime de alte mărturii despre asta - de la Pete Peterson, de la Corey Goode, și alți insideri cu care am vorbit și eu. Tu și cu mine nici măcar nu am vorbit despre asta, așa că este un lucru uimitor că ai auzit și despre asta.
  ES: Știi, nu vor fi oamenii cei care ne vor expune asta. Va fi Pământul, care ne va expune din cauza căldurii. Acum ei nu pot lupta împotriva căldurii. Și din moment ce nu pot lupta împotriva căldurii, va fi foarte greu să explice totul când o parte din zăpadă se topeste anul următor și acest lucru uriaș începe să fie expus și diferite alte obiecte metalice. Gaia va fi cea care va face Dezvăluirea, Pământul va fi acela care va face asta, va fi un lucru minunat..!

  DW: Noi o s-o ajutăm pe Gaia..
  ES: Da așa este.

       Sfârșit


4 comentarii:

 1. Eu din câte am înțeles omul acesta relatează din experiențele lui de mai bine de 20 de ani și toată informația este prezentată de parca s-ar fi întâmplat ieri. Eu cred ca de atunci și pana acum s-au mai schimbat puțin lucrurile. Ce pare aveți dumneavoastră ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Aceste dialoguri se traduc cu google translate? Unele fraze nu au nicio noima.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da mă ajut și de translate, ideea e să-ți folosești și intuiția și să simți ce se afirmă în text, nu doar citit ca pe un roman. Și oricum am indicat sursa, îl poți citi direct în engleză din sursă. Caută și te vei lumina....

   Ștergere
  2. Şi eu sînt familiarizat cu interviurile luate de blond brunetului ,am ceva informaţii dar ceea ce exprimă Emery Smith aici,deschide un alt capitol al vieţii ascunse ,neştiute pînă acum dar atît de vie şi prezentă în viaţa oamenilor ,chiar dacă toate se întîmplă (pe o altă frecvenţă). Întrun final ,aşa cum am primit cu toţii-cei interesaţi de acest aspect,aşa cum o face acum pămîntul la poli ,tot aşa,treptat vor ieşi la lumina zilei şi alte aspecte -cerd eu- mult mai complexe,incredibile pentru majoritatea celor dintr-ai noştri. Oricum,e bine că măcar o infimă parte dintre noi ,nu vor fi prinşi cu pantalonii în vine cînd multe alte aspecte ne vor fi relevate. Avem cel puţin o infimă bancă de date-atît cît îşi permit şi le este permis exploratorilor să lase a fi văzut şi înţeles.

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.