vineri, 11 mai 2018

COBRA: Protocoalele de Intrare (09.05.2018)


    În spatele scenei, Forțele Luminii pregătesc persoanele cele mai trezite ale populației de suprafață pentru contactul fizic cu forțele pozitive subterane și extraterestre. Aceste pregătiri fac parte dintr-un proiect imens în care mă implic. În alinierea completă cu noua linie temporală (beta), anumiți membri treziți ai populației de la suprafață, pot sau nu li se poate da posibilitatea de a părăsi suprafața planetei și de a fi acceptați în cadrul Mișcării de Rezistență subterane sau al altor facțiuni pozitive din Agartha.

Recentul vis profetic despre Teresa Yanaros este un rezultat direct al acestei secvențe de trezire și necesită o analiză detaliată: https://thedivinefrequency.com/2018/05/02/i-was-invited-to-the-inner-earth/

Visul avea loc într-o stare hipnagogică, acea linie subțire dintre starea de veghe și somn, care este un portal între dimensiunea fizică și cele superioare: https://en.wikipedia.org/wiki/Hypnagogia

Visul a fost indus ca un semnal, pentru ca populația de suprafață să înceapă pregătirea pentru contactul cu rețeaua Agartha și de fapt dezvăluie o mare parte a protocoalelor de intrare. Dacă citiți acest lucru, puteți sau nu să fiți invitat să participați la facțiunea Rezistenței sau la altă facțiune pozitivă a rețelei Agartha înainte de Eveniment.
Pot oferi o descriere exactă și îndrumare pentru protocoalele de intrare în Rezistență. Nu pot oferi protocoale de intrare exacte pentru alte facțiuni pozitive din Agartha, deși sunt aproape exact aceleași în majoritatea aspectelor. Dacă sunteți selectat pentru intrarea în Rezistență înaintea Evenimentului, protocoalele de intrare sunt după cum urmează:
1.     Veți fi contactat fizic de un agent al Rezistenței, foarte aproape de locul în care locuiți. El sau ea va purta haine civile simple și va emite o energie foarte pozitivă. El / ea se va prezenta pe sine însuși și vă va întreba dacă sunteți dispuși să intrați în Rezistență. Vă va explica că, după intrarea în Rezistență, NU veți fi competent să mai aveți niciun contact fizic cu populația de la suprafață.

2.     Veți primi între 5 și 15 minute pentru a vă colecta obiectele personale pe care le luați cu dvs. Vi se va cere să aduceți obiecte cu valoare emoțională personală (inele de nuntă, fotografii ale celor dragi, etc. ...), deoarece toate celelalte obiecte (îmbrăcăminte, mâncare, aur, numerar, documente de identitate ...) pot fi ușor reproduse cu replicatoare. Veți primi un sac mic și toate articolele dvs. vor trebui să încapă în sacul respectiv. Cerințele privind dimensiunea și greutatea vor fi foarte asemănătoare cerințelor pe care astronauții le au pentru obiectele lor personale pe un navetă spațială: https://www.quora.com/Are-astronauts-allowed-to-bring-personal-belongings-aboard-the-ISS-E-g-family-photo-teddy-bear-lucky-necklace-etc-What-are-the-physical-limitations-on-bringing-personal-stuff-by-weight-and-dimensions

3.     Agentul Rezistenței vă va escorta la punctul de intrare în subteran. Aceasta va fi, de obicei, o ușă de serviciu într-o pivniță sau în subsol, în interiorul unei clădiri comerciale aproape de casa ta. Acolo vă va îndruma să coborâți un set de scări care vă vor conduce la 30 de metri în subteran până la cel mai înalt nivel al Rezistenței. Scările vor arăta cam așa:
     


4.     Când ajungi la nivelul Rezistenței, te vei apropia de o ușă de înaltă tehnologie care va duce într-o structură ce va arăta oarecum ca o cabină de duș:  


 În acest moment, agentul vă va întreba pentru ultima dată dacă sunteți dispus să intrați în Rezistență. Dacă refuzați, veți fi adus la suprafață și nu veți mai fi contactat niciodată înainte de Eveniment. Dacă acceptați, agentul vă va lăsa singur și veți intra singur prin ușa de înaltă tehnologie. Vi se va cere să vă scoateți toate hainele și să lăsați sacul cu obiectele personale într-o tavă specială. Apoi vi se va cere să intrați în "cabina de duș", unde veți fi dezinfectați de toate nanotehnologiile și de majoritatea virușilor și bacteriilor.

5.     Veți ieși de cealaltă parte a "cabinei de duș" în Rezistența propriu-zisă, reîmprospătat și dezinfectat. În acest moment vă veți simți mult mai bine, cu izbucniri de bucurie interioară și vă veți simți foarte vii și plini de energie. Un nou set de îmbrăcăminte vă va aștepta în tavă, îmbrăcămintea originală fiind dezintegrată, iar obiectele personale vor fi în așteptare în pungă, dezinfectate și fără naniți.

           https://www.facebook.com/Fa.Sirius/videos/10155775789714833/

6.     Veți intra în camera următoare, unde un medic va efectua un control medical. Acest control va dura aproximativ 30 de minute și va fi complet neinvaziv și nedureros. Dacă aveți o afecțiune gravă înainte de intrarea în Rezistență, aceasta va fi, în cele mai multe cazuri, corectată în 10-20 de minute cu o cameră specială de corecție cuantică printr-o procedură fără durere. După terminarea procedurilor medicale, vi se va da o băutură specială care va declanșa un proces de dezintoxicare.

7.     Veți primi o cameră în care să vă odihniți și să dormiți și să treceți printr-un proces de dezintoxicare, care uneori va fi destul de intens și poate fi moderat neplăcut. Acest proces va dura de obicei 1-3 zile și vă va ajuta să eliberați cele mai multe impurități fizice, energetice și emoționale pe care le-ați acumulat în timpul vieții dvs. la suprafață. În timpul procesului se pot manifesta efecte secundare ușoare până la moderate ale procesului de detoxifiere, cum ar fi cefaleea, oboseala, greața ușoară, vărsăturile, eliberarea emoțională puternică, pierderea apetitului și somnul prelungit.

8.     După terminarea procesului de detoxifiere, veți putea să vă mișcați liber în unele dintre zonele ultraperiferice ale Rezistenței: https://www.youtube.com/watch?v=xVkuTBTz0Fc ; https://www.youtube.com/watch?v=I2MGtHH6LKEVeți fi integrați lent în societatea Rezistenței și vă veți găsi locul în interiorul familiei sufletești a Rezistenței: http://2012portal.blogspot.si/2018/04/soul-families.html ; http://isigacagri2015.blogspot.com/2017/11/priestess-activation-meditation.html ;

9.     După ce sunteți acceptat în Rezistență, nu veți mai putea să vă deplasați la suprafață, să contactați populația de suprafață sau chiar să folosiți rețeaua de telefonie mobilă sau Internetul, cu excepția cazurilor extrem de rare care vor fi legate direct de misiunea dvs. Veți fi capabili să faceți contact direct cu populația umană doar după Eveniment. 

              Victorie Luminii!

       Sursa: http://2012portal.blogspot.ro

25 de comentarii:

 1. Desigur, curatati, dezinfectati, fara naniti numai buni de pus pe gratar.

  RăspundețiȘtergere
 2. Toti neam gandit la varianta asta,trebuie sa recunoastem,dar mai e si varianta cealalta,trebuie luata in calcul,depinde de partea cui e agentul care ne/te va contacta,oricum sa stam linistiti e vorba de cei mai treziti de la suprafata,nu de treziti si semitreziti ori bagatori de seama,in ROMANIA slabe sperante sa fie contactati cativa macar, de RM. FRICA nu ne va lasa sa acceptam astfel de lucruri,oricum cei ce vor fi contactati de RM vor avea vise pregatitoare,cei ce fac meditatii profunde vor sti cum sta treaba cu agentul contactor,dar nu e cazul nostru al romanasilor,suntem mici,prea in urma cu evolutia,noi doar de dam cu parerea,altii vor lua haturile in maini.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ești prea categoric, nu poți știi ce suflete încarnate sunt aici. Să nu mai fim așa de categorici...

   Ștergere
  2. Sa nu ne imbatam cu apa rece,Mariuse,am avut strabuni nota 10,adevarat,acum suntem niste zombie,sclavi,pierduti in 3d, 4 milioane au fugit afara,astia care ne conduc vand si caielele pierdute pe autostrazile noastre,suntem un popor vandut,numai avem niciun conducator puternic,etic,onest,iubitor de neam,avem numai tradatori si sclavi,ce sa aleaga RM dintre noi,cum da un partz trump,merkel,macron,may,cum aplauda si neamtzu si teleormaneanul,cate ozn-uri sunt filmate pe cerul Romaniei,asa fake uri cum sunt catalogate? noi nici nu ne uitam la cer,mancam,bem,ne cacam,capul in pamant si coada intre picioare,ce sa faca RM ul cu noi,romanasii made in 3d? Romania- gradina Maicii Domnului? o fi fost,acum e o parloaga secatuita de t/p/radatori.
   Accept categorisirea care mi-ai facut-o,imi place sinceritatea.
   Va pupa tata/mama.NAMASTE.

   Ștergere
  3. Sa zic ca eu vreau sa intru in orasele subterane..cum stie ca eu vrea sa intre..?

   Ștergere
  4. ai sa ramai tare uimit cati oameni treziti sunt in RO iar cei ca tine ii considera niste inapoiati :))

   app.. in ce ai comentat tu mai sus, sunt sigur ca era vorba doar despre tine.

   iti dau un sfat omenesc. Sa nu mai vorbesti in viata ta despre altii, pentru ca, tu nu stii inca nimic despre tine dar despre ce ascunde fiecare in sinea lui, nici atat.

   Ștergere
  5. Treziti din ce ? mai tata.
   Nu am obiceiul sa-mi desconsider aproapele,spun adevarul,ce observ eu in societatea lui peste.
   Nu esti in regula daca ameninti,deja gafai.
   Daca eu sunt categoric,mataluta esti foarte acid,sau patriot cu ochi albastri.
   Vrei sa cred ca esti o persoana trezita si iubitoare,ma faci sa rad,mai tata.
   Incurci ev. spirituala cu tehnologia,ai, si ceva cunostinte de pe net,nare legatura una cu alta,noi romanasii ne credem printi dar suntem niste bieti mediocri,suntem experimentul cacabalei fara glont tras.
   Cei ce sunt treziti si evoluati nici macar numi luau comentariul in seama,e o mica ,mare diferenta,pa si somn usor.

   Ștergere
  6. Din pacate... eu am spus altceva iar tu esti pe langa subiect la fel de departe precum
   mintea ta bolnavioara "mai tata" :))
   1. Nu a zis nimeni ca EU sunt treaz ( ai grija pe cine lasi sa te conduca acolo sus in capusorul tau).
   2. Nu vrea nimeni sa crezi ceva din ce am spus eu mai sus, oricum esti infipt in ideea ta precum mortul in pamant.
   3. AI MARE DREPTATE!! oamenii ca tine nu merita deloc sa avanseze (observ ca vorbesti mult in numele altora ceea ce imi dai de inteles ca nu esti singur in interiorul tau) :))
   4. Asta cu amenintatu tot in capul "vostru" a fost? :))
   5. Noi, suntem, noi ne credem etc..etc toate aceste detalii sunt doar despre tine omule nu are lagatura cu restu, tu vezi doar raul nu si binele dar, vezi rau pentru ca esti RAU.
   6. UN OM Trezit nu numai ca nu iti raspundea la comentariu dar, nici nu cred ca il va vedea vreodata, nu mai vrobii de cei treziti cand tu dormi profund in bocanci. ( mai ai multe de invatat despre tine iar apoi treci la ceilalti) esti o oaie micuta dar vei creste iti promit :)

   app.. ai uitat sa folosesti acel salut universal (NAMASTE) care il pui la sfarsit dar, mai sus ai uitat din cauza ca ai dat'o in gafaiala.


   draga Marius daca am zis ceva jignitor la adresa altora in afara de UFO eu imi cer scuze!! eu nu am multa carte sa pot jignii precum dansul, mai politicos. :)

   Ștergere
  7. Exact ce-am spus eu,caprita masculina oparita,chiar turbata,cei ce sunt evoluati ia uite cum mi-a raspuns, Kamy a spus ce ai spus tu,dar in termeni de Lumina si Iubire,e o mica mare diferenta,las-o balta sataniel!

   Ștergere
 3. Ce fel de scenariu e aici ??? Daca exista cu adevarat o entitate sau oricum s-ar numi aceia care vor binele pe acest pamant , de ce ar ave nevoie de NOI cei nestiutori pentru a scimba aceasta situatie.Scenariul vostru pare facut pt fraieri . Ceeace va da de gol este faptul ca de ani de zile folositi acelasi cliseu comparabil cu punerea porumbului in fata magarului ( momeala).

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Marian te rog FI mai concret ca sa inteleg despre ce vorbesti.Multumesc

   Ștergere
 4. Namaste !
  Nimeni sa nu se indoiasca ca in Romania nu sunt intrari in Rezistenta si ce fel de Razboinici ai luminii am venit aici ..... poate nu suntem prea vocali .Nu cred ca trebuie . ~ Multumesc !
  Doar pt. cei interesati si care au urmarit postarile lui Cobra din anul 2012 ~ multumesc !


  Descoperă mișcarea de rezistență

  " Mişcarea de rezistenţă este o organizaţie de origine non-terestră a cărei existenţă am învăţat-o prin cobra.

  Cei 20 de milioane de agenţi lucrează în fiecare zi pentru eliberarea globală, în mod deschis şi secret, de la centrele de comandă subterane din apropierea reţelei de reţea.

  Acum este timpul ca populaţia de suprafaţă să recunoască mişcarea de rezistenţă ca fiind una dintre principalele forţe de lumină, în acelaşi fel ca şi confederaţia galactică.

  În acest scop, acest clip video a fost creat, pentru a-i ajuta pe aceşti bărbaţi şi femei care se luptă zilnic pentru a pune capăt carantinei planetare.

  Datorită pfc Franței pentru actualizarea acestui clip video care a fost blocat din cauza dreptului de autor "

  https://www.youtube.com/watch?v=C31KDoVYOUs

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 6. http://2012portal.blogspot.it/2018/05/entry-protocols-update.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/jUQcb+(Portal+2012)
  Ia uitati-va cum le intoarce cobra ca la Ploesti... iar uni spun despre el ca ar fi o clona, sincer nu am auzit pana acum, cand dumnealui neaga aceasta. Si eu am avut mare incredere in el pana am participat la una din conferintele sale. Dumnezeu sa ne ocroteasca si sa ne lumineze sufletele si mintea sa putem deosebi oile de capre. Amin!

  RăspundețiȘtergere
 7. Ce am spus si eu ,din Romania niciun candidat pentru RM,s-au credeati ca vom avea si noi ceva reprezentanti printre cei aprox. 200 de membri?noi suntem in urma cu multe dar mai ales cu evolutia spirituala,avem foarte multe atasamente,n-avem origininalitate,suntem niste sclavei foarte ascultatori,ne face conducatorii nostri-BIBIsori.Stati linistiti,somn usor,natiune.Categoric,nu Mariuse?Deci,fiti atenti la capcanele cacabalistilor,care se pot da agentii RM.
  NAMASTE.

  RăspundețiȘtergere
 8. Si in Romania sunt printre cele mai trezite si puternice suflete! pentru simplu fapt ca ....asa a fost sa fie!! Eu le simt si le simt puterea.....posibil si altii.... de aceea cel mai probabil multe din ele doar Sunt si e suficient!!
  Eu Sunt!! Namaste!!

  RăspundețiȘtergere
 9. Din ultimul raport a lui Ben Fuford tradus cu google:
  Într-o notă finală din această săptămână, poliția japoneză ne-a avertizat la un post deranjant de către activistul cunoscut sub numele de Cobra. Cobra le spune cititorilor că pot fi contactați de membrii "Rezistenței", care îi vor da 10-15 minute pentru a-și colecta lucruri personale. După aceea, vor fi escortate la o intrare de la un subsol într-o clădire comercială unde vor lua scări de 30 de metri subteran într-o intrare "high-tech". Acolo, veți intra singuri prin ușa de înaltă tehnologie. Vi se va cere să vă scoateți toate hainele și să lăsați sacul cu obiectele personale într-o tavă specială. Apoi vi se va cere să intrați în "cabina de duș". "După ce ați fost" acceptați în Rezistență, nu veți putea să vă duceți la suprafață, să contactați populația de suprafață sau chiar să utilizați rețeaua Internet / telefon mobil de suprafață ".

  http://2012portal.blogspot.jp/2018/05/entry-protocols.html

  Pentru mulți dintre noi, sună ca și cum am merge la Comet Hale-Bopp sau am băut Kool-Aid la Jonestown, dar Cobra, când a fost contactat prin e-mail, a spus următoarele:

  "NU ESTE Jonestown. Nu este un recrutare în masă, ci un protocol potențial pentru un grup foarte mic și selectat de oameni. Oamenii înțeleg greșit acest lucru și o reacționează exagerat ".

  Poate, dar personal, ideea de a intra într-o "sală de duș", și apoi de a pierde orice contact cu lumea exterioară, aduce asociații cu locuri precum Auschwitz, Polonia.

  RăspundețiȘtergere
 10. Eu cred in Rezistenta. Astfel in fiecare zi de acum incolo ma pregatesc prin studiu si meditatie chiar daca va dura 2-3 ani. Sant sigur de rausita si fac acest lucru pentru cei care nu cred. Si ei trebuie sa aiba parte in rausita. Salutul meu esre DA. Astept cu RABDARE persoana de contact.

  RăspundețiȘtergere
 11. Eu sunt de părere căci chiar și in pofida unui eveniment minunat in viața noastra precum acest "Eveniment" sau orice alt lucru exterior care pare a fi o eliberare promițătoare a unei existente greoaie pe aceasta planeta, nu ne rezolva problemele interioare, blocajele, limitările, fricile sau alte angoase. Lucrul zilnic cu propria persoana, înțelegerea cauzei declanșatoare a oricărei dureri sa a oricărui neajuns cu care ne confruntam zilnic ne poate ajuta și elibera mai mult decât ne putem imagina.

  RăspundețiȘtergere
 12. Multumesc din suflet,Marius,p.publicarea acestui articol.Nu fiecare ar avea curajul...nu inzadar a stirnit atita polemica.DOARE!!!Aici se vede daca suntem coerenti,incit vorba coincide cu fapta,incit suntem atasati de comfort,persoane,situatii...Doar o mica parte vor fi selectati,dar e o sfida p.multi.ZGUDUIE!TREZESTE!Fericiti vor fi cei alesi,ca in sfirsit au fost chemati mai virtos la Misiune.Este de lucru si p.ceilalti,de-am avea vointa si curaj!Oare e cazul sa ne facem griji cum vom fi contactati in caz de alegere?!Totul e deja stabilit la nivel de contract de suflet.Teste pregatitoare au fost nenumarate(nu trimite tata la o munca un fiu nepregatit!)Desigur,e doar o opinie personala,nu e necesar sa ma credeti.Eu zic,,da,,de o sa fiu chemata.Si da,sunt rominca(de peste Prut),ma mindresc cu neamul meu,am invatat multe de la treziti ai natiei,cred in prosperitate si eveniment.Va inteleg si pe Dv,UFO,vorbiti prin prizma durerii p.natiunea noastra,p.ca v-ati obosit sa tot vedeti ignoranta si nedreptatea ce vine din ,,dormirea somnului cel vesnic,,s-ar parea a confratilor nostri...Dar,totusi,cine a spus ca va fi usor?!?

  RăspundețiȘtergere
 13. Acolo nu vor mai fi naționalități. Acolo vom fi UNUL și singura familie sau Armata a Lui DUMNEZEU.Doresc sa fac parte cât mai repede din acea Mișcare de Rezistenta. Trebuie sa ne pregătim cu o mare voința și daruire. Sa fim pregatiti ca nu știm cand vine persoana de contact

  RăspundețiȘtergere
 14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 15. Da vreau sa intru in Miscarea de Rezistenta

  RăspundețiȘtergere
 16. Nu cred în naivitate celor care combat și contrazic cele relatate. Putem vedea transformările multor persoane în pozitiv. Mulți folosesc termenul de energie pozitiva și pot diferenția de cea negativa. Acest fenomen deja duce la schimbare. Unde am fost acuma 20 de ani?.Sant sigur de SCHIMBARE și am toată speranța în ASCENSIUNE spre dimensiuni superioare iar pe scumpii nostrii conducători săi lăsăm în mocirla dimensiuni a 3 a sași numere banii și casele intro durere greu suportabila. Din acest motiv doresc sa fac parte dîn MIȘCAREA DE REZISTENTA. Au domnit destul asupritorii negrii.VOM ÎNVINGE PRIN IUBIRE CREDINȚĂ ȘI ARMONIE.AȘA VREAU ȘI AȘA ESTE.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.