joi, 31 mai 2018

Actualizare la Protocoalele de intrare în Mișcarea de Rezistență (14 Mai 2018)


        Preluare din blogul http://noul-univers-christalin.blogspot.com  


 Postarea pe blog(ul lui Cobra) a Protocoalelor de Intrare (în Mişcarea de Reszistenţă) a declanşat puternice reacţii ce solicită, prin urmare, o Actualizare:

În primul rând : nu s-a susţinut niciodată că vor avea loc Intrări în Rezistenţă înainte de Momentul Evenimentului.
S-a afirmat că acestea se pot sau nu se pot realiza. Protocoalele de Intrare au fost transmise populaţiei de la Suprafaţă, ca aceasta să fie pregătită în cazul în care s-ar putea realiza acest lucru.

În al dolea rând : dacă vor avea loc Intrări înainte de Momentul Evenimentului, cel mai probabil acestea nu se vor realiza în viitorul apropiat (în următoarele săptămâni sau chiar luni de zile).

În al treilea rând : aceste Intrări sunt destinate unui număr foarte mic de persoane – între 20 şi 200.
Aceasta NU este o campanie de recrutare în masă pentru Rezistenţă !
(Nota MarYan : Cred că este foarte bine-venită această informare...)

În al patrulea rând : aceste Intrări sunt destinate numai pentru două categorii de persoane. Prima categorie se referă la Lucrătorii în Lumină şi Luptătorii Luminii foarte avensaţi, cu ataşamente minime în populaţia de la Suprafaţă, care solicită odihna bine-meritată, într-un mediu mai frumos şi iubitor, în timp ce cea de-a doua categorie este reprezentată de Lucrătorii în Lumină şi Luptătorii Luminii cu experienţă practică în Antropologia culturală (N.MY. : Adică o bună cunoaştere a vieţii culturale a umanilor, aşa cum este prezentată aceasta în societate şi istorie – aspect evidenţiat în cazul celor văzuţi a avea o „vastă cultură), comunicare, sexologie, consiliere psihologică, psihologie culturală, sociologie şi activităţi sociale (voluntariat).
Această a doua categorie va ajuta Rezistenţa în viitoarele interacţiuni cu populaţia de la Suprafaţă, deoarece, de multe ori, membrii Rezistenţei au dificultăţi în a interacţiona cuumanitatea de la Suprafaţă, care de multe ori este reactivă (N.MY. : Adică reacţionează emoţional – de obicei cu teamă, în faţa ne-cunoscutului).

În al cincilea rând : aceste Intrări vor fi oferite rareori către membrii de la Suprafaţă, careprezintă puternice ataşamente familiale. Populaţia de la Suprafaţă va avea multe surprize în privinţa relaţiilor personale, după Momentul Evenimentului, astfel că va trebui să facă distincţia între ataşamentul emoţional şi Iubirea Necondiţionată.

În al şaselea rând : candidaţii la Intrarea în Rezistenţă vor trece printr-un proces de pregătire interioară, astfel încât, dacă şi când se va produce Intrarea, ei vor fi capabili să aibă încredere în Proces, prin conexiunea dintre propriul lor Suflet cu Vocea lor interioară a Adevărului şi cuMişcarea de Rezistenţă.
Persoanele cu o doză excesivă de frică şi neîncredere nu sunt considerate a fi condidaţi potriviţi.

 În al şaptelea rând : o Intrare în Rezistenţă este considerată a fi o experienţă spirituală de iniţiere şi, drept urmare, candidatul va trebui să treacă prin experienţa de Aliniere totală cu Voinţa sa liberă şi cu Calea sa. Aceasta reprezintă o pătrundere într-o Realitate superioară şi nicidecum NU este o capcanăcare ar putea să ducă într-o bază reptiliană subterană...

În al optulea rând : comentariile nesănătoase care au apărut pe Internet, în ultimul timp, precum ciupercile, sunt o dovadă clară că majoritatea populaţiei de la Suprafaţă nu este încă pregătită pentru Contact.
Aşa că vă sugerez să nu vă mai plângeţi dacă vor exista întârzieri, în viitor...

Din fericire, suficienţi de mulţi oameni sunt cât se poate de normali, încât să vadă cu proprii lor ochi că nu am fost înlocuit cu o clonă, astfel că informaţiile transmise prin mine încă sunt valabile !...

Victoria LUMINII !

    SURSA : http://2012portal.blogspot.com/2018/05/entry-protocols-update.html

3 comentarii:

 1. În al dolea rând : dacă vor avea loc Intrări înainte de Momentul Evenimentului, cel mai probabil acestea nu se vor realiza în viitorul apropiat (în următoarele săptămâni sau chiar luni de zile).
  Ce sa inteleg?!Ca in maxim 1 an de zile va avea loc Evenimentul ?!

  RăspundețiȘtergere
 2. https://geopolitics.co/vital-issues/ben-fulford/new-financial-crisis-likely-as-western-civil-war-intensifies-in-washington-d-c-europe-brazil-and-elsewhere/

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu ştiu dacă este potrivit ceea ce eu scriu acum,dar era de aşteptat la astfel de reacţii atîta timp cît mesajele sînt citite de către toţi abonaţii la respectivele bloguri,în acest caz discernămîntul era de aşteptat să îşi urmeze calea ,privit şi înţeles după gradul de înţelegere al fiecăruia dintre cititori-reacţii de acest fel erau de aşteptat. Dacă Cobra spera la alt tip de reacţii ar fi codat oarecum aceste informaţii ci cheia de descifrare ar fi primit-o numai cei al căror nivel de conştiinţă şi superioară înţelegere ar fi generat reacţii aşteptate. Ca în parabola cristică -mulţi veniţi-puţini chemaţi !Cu scuzele necesare,sper să nu fiu deplasat şi nici să fi jignit involuntar orgoliul cuiva.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.