luni, 2 aprilie 2018

Ucigașul tăcut – Epidemia de gripă (spaniolă) din 1918 a fost cauzată de vaccin


     Din cartea Vaccinarea ucigașul tăcut , de I.Honorof și E. McBean


  Foarte puțini oameni și-au dat seama sau au înțeles în prezent, că cea mai gravă epidemie care a lovit vreodată America, gripa spaniolă din 1918, a fost efectul ulterior al campaniei masive de vaccinare la nivel național. Medicii au spus oamenilor că boala a fost cauzată de germeni. Virușii nu erau cunoscuți la acel moment sau ar fi fost blamați. Germenii, bacteriile și virușii, alături de bacili și alte câteva organisme invizibile, sunt țapii ispășitori, pe care medicii dau vina pentru lucrurile pe care nu le înțeleg. Dacă medicul face un diagnostic și dă un tratament greșit iar pacientul moare, el poate întotdeauna să acuze germenii și să spună că pacientul nu a primit un diagnostic precoce și nu a venit la el la timp.
Dacă revenim în istorie până la acea perioadă a gripei din 1918, vom vedea că a lovit brusc după sfârșitul primului război mondial, când soldații se întorceau acasă de pe front. Acesta a fost primul război în care toate vaccinurile cunoscute au fost injectate tuturor militarilor. Această acțiune cu substanțe otrăvitoare și proteine putrede din care erau compuse vaccinurile, a provocat o asemenea boală și moarte larg răspândită în rândul soldaților, că mai mulți dintre oamenii noștri au fost uciși de vaccinurile medicale decât împușcați de inamici. Mii de oameni au fost invalizi acasă sau în spitale militare, ca niște epave fără speranță, înainte de a vedea vreodată o zi de luptă. Rata mortalității și a bolii printre soldații vaccinați a fost de patru ori mai mare decât în rândul civililor nevaccinați. Dar acest lucru nu i-a oprit pe promotorii vaccinului. Vaccinul a fost întotdeauna o mare afacere și astfel, a continuat cu încăpățânare până în zilele noastre.

A fost un război mai scurt decât planificaseră producătorii de vaccinuri, doar aproximativ un an (când au produs vaccinurile), așa că promotorii vaccinului au rămas cu o mulțime de vaccinuri nefolosite și rătăcite, pe care vroiau să le vândă cu un profit bun. Așa că au făcut ceea ce fac de obicei, au convocat o întâlnire în spatele ușilor închise și au inventat întregul program sordid, un sistem de vaccinare la nivel național (și la nivel mondial) care folosea toate vaccinurile și le-a spus oamenilor că soldații s-au întors acasă cu multe afecțiuni contractate în țările străine și că era datoria patriotică a fiecărui bărbat, femeie și copil să se "protejeze", mergând la centrele de vaccinare și făcând toate vaccinurile.

Majoritatea oamenilor cred medicii și oficialii guvernamentali și fac ceea ce le spun ei. Rezultatul a fost că aproape întreaga populație a fost supusă fără întârziere vaccinurilor și a fost doar o chestiune de ore până când oamenii au început să cadă morți sau în agonie, în timp ce mulți alții s-au prăbușit într-o boală de o asemenea virulență pe care nimeni nu o văzuse niciodată înainte. Ei aveau toate caracteristicile bolilor împotriva cărora fuseseră vaccinați, febră ridicată, frisoane, durere, crampe, diaree, pneumonie precum congestia pulmonară și a gâtului, difterie și vărsături, dureri de cap, slăbiciune și hepatite, izbucnirea rănilor pe piele ca la variolă, împreună cu paralizie, etc. Doctorii au fost încurcați și au afirmat că nu știau ce a provocat boala ciudată și morții și cu siguranță nu au avut nici un tratament.

Ar fi trebuit să știe că cauza principală a fost vaccinarea, pentru că același lucru s-a întâmplat soldaților după ce au fost vaccinați în taberele de mobilizare. Vaccinurile pentru febră tifoidă au provocat o formă mai gravă a bolii, pe care o numesc para-tifoidă. Apoi au încercat să suprime simptomele acelea cu un vaccin mai puternic, care a provocat o boală și mai gravă, ce a ucis și a imobilizat foarte mulți bărbați. Combinația dintre toate vaccinurile otrăvitoare care fermentează împreună în organism a provocat astfel de reacții violente, încât nu au putut face față situației. Dezastrul a mers în tabere. Unele dintre spitalele militare erau pline de soldați paralizați și erau numiți victime ale războiului chiar înainte de a părăsi pământul american. Am vorbit cu unii dintre supraviețuitorii acelui vaccin când s-au întors acasă după război și au spus despre orori, nu despre războiul însuși și bătălii, ci despre boala din tabără.


Doctorii nu au vrut ca această boală masivă datorată vaccinării să se reflecte asupra lor, așa că ei au convenit între ei să-i spună gripa spaniolă. Spania era un loc îndepărtat și unii dintre soldați fuseseră acolo, așa că ideea de a o numi gripă spaniolă părea a fi o modalitate bună de a da vina pe altcineva. Spaniolii au fost dezamăgiți să se dea vina acestui flagel asupra lor. Ei știau că gripa nu provine din țara lor. 20.000.000 au murit din cauza epidemiei de gripă, la nivel mondial. Grecia și alte câteva țări, care nu au acceptat vaccinurile, au fost singurele care nu au fost lovite de gripă. Nu dovedește asta ceva?

La domiciliu (în S.U.A.) situația era aceeași; singurii care au scăpat de gripă au fost cei care au refuzat vaccinările. Familia mea era printre puținii care au persistat în a refuza propaganda de vânzări sub o mare presiune și niciunul dintre noi nu a avut gripă, nici măcar o răceală, în ciuda faptului că în jurul nostru era frigul amar al iernii. Toată lumea părea că are gripă. Întregul oraș era bolnav și muribund. Spitalele au fost închise pentru că medicii și asistenții medicali aveau gripă. Totul a fost închis, școlile, afacerile, oficiile poștale. Nimeni nu se afla pe străzi. Era ca un oraș fantomatic. Nu existau doctori care să-i îngrijească pe bolnavi, așa că părinții mei au mers din casă în casă făcând ceea ce au putut pentru a-i ajuta pe cei bolnavi în orice fel puteau. Ei au petrecut toată ziua și o parte din noapte, timp de câteva săptămâni, în sălile bolnavilor, și au venit acasă doar să mănânce și să doarmă. Dacă germeni sau viruși, bacterii sau orice alte organisme mici au fost cauza acestei boli, ei au avut o mulțime de ocazii să-mi lovească părinții și să-i "doboare" cu boala care a prosternat lumea.

Dar germenii nu au fost cauza acestei sau a oricărei alte boli, așa că nu au "prins-o". Am vorbit cu câțiva alți oameni care au spus că au scăpat de gripa din 1918, așa că am întrebat dacă au făcut vaccinurile și în fiecare caz au spus că nu au crezut niciodată în acestea și nu au făcut niciodată vreunul din ele. Bunul simț ne spune că toate vaccinurile toxice, cu toate substanțele amestecate împreună în oameni, nu pot ajuta decât să provoace otrăviri extreme ale corpului și otrăvirea într-un fel sau altul care este de obicei cauza bolii.
Ori de câte ori o persoană tușește sau strănută, majoritatea oamenilor se ciocnesc, gândindu-se că germenii se răspândesc prin aer și vor ataca oamenii. Nu mai este nevoie să vă temeți de acești microbi, deoarece nu este așa cum se dezvoltă răceala. Germenii nu pot trăi în afara celulei (gazdei) și nu pot face rău oricum, chiar dacă ar dori. Ei nu au dinți cu care să muște pe cineva, nici pungi otrăvitoare, cum ar fi șerpii, țânțarii sau albinele, și nu se înmulțesc, cu excepția substanțelor descompuse, astfel că sunt neajutorați să facă rău. După cum s-a afirmat anterior, scopul lor este util, nu distructiv.

Gripa din 1918 a fost cea mai devastatoare boală pe care am avut-o vreodată și a adus tot sacul medical de trucuri pentru a o lichida, dar acele medicamente adăugate, toate fiind otrăvitoare, au intensificat doar starea de otrăvire a populației, iar tratamentele au ucis mai mult decât gripa.
Gripa Spaniolă rămâne și astăzi un mare mister despre care nu se pomenește prea mult în istoria medicală a omenirii. S-a petrecut de fapt după primul război mondial, în 1918, când într-un an au murit mai mulți oameni decât în războiul propriu-zis care a durat 4 ani! Un total de aproximativ 17,5 milioane victime de război, în timp ce în privința gripei spaniole, din estimări recente, se avansează cifre în jurul a 50 și chiar 100 milioane!! Și cât s-a scris despre primul război mondial și cât despre această molimă misterioasă? Cele 50 milioane, reprezintă aproximativ 3,6% din populația planetei la acel moment. Imaginați-vă, dacă am raporta la actualul număr al populației, ar fi să moară cam 250-500 milioane de oameni. Cum să explici logic că o molimă, poate face într-un an de 3 până la 6 ori mai multe victime decât un război mondial în 4 ani?
Pentru început o să remarcăm implicarea serioasă a Institutului Rockfeller și Carnegie în studiile medicale din cele mai vechi timpuri (prin Raportul Flexner-1910) a cărei intervenție a împins structurarea medicinei alopate așa cum o cunoaștem astăzi în lume. Cum acest raport a fost susținut financiar de una dintre cele mai bogate familii din lume te întrebi care au fost intențiile sale reale pentru ca cei care posedă averi mari își găsesc rațiunea de a trăi în bogăția materială.  Recunoscuți dealtfel și ca organizatori ai Noii Ordini Mondiale, se ridică serioase semne de întrebare asupra onorabilității proiectelor lor.

 Această standardizare a educației medicale pe baze chimice, strict fizice, precum și creșterea duratei și a costurilor studiilor, au fost elementele definitorii care au pregătit și au făcut posibilă instrumentarea genocidului prin gripa spaniolă. Aceeași standardizare forțată, inițiată la începutul secolului al XX-lea, face posibilă și manevrele din zilele noastre prin persuasiune și înfricoșare a populației, anunțându-se pandemii care în fapt nu există.
Doctorița Eleanora I. McBean relatează despre o serie de 7 cazuri în SUA, de oameni care au decedat imediat după administrarea vaccinurilor, chiar în cabinetul doctorilor, în perioada primului război mondial. Printr-o notificare către secretarul de război Henry L. Stimson, a fost deschisă o anchetă care a reliefat că numai în cazul vaccinurilor împotriva febrei galbene s-au înregistrat 63 de decese rapide și 28.585 cazuri de hepatită, doar pe parcursul a 6 luni de război.
Că a fost o altfel de “gripă” o dovedesc și segmentele de populație afectate. În general, în gripe, sunt afectati cu precădere, copiii foarte mici și bătrânii, dar în acest caz cei care au decedat aveau vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, adică segmentul de populație ce se poate reproduce. Statistic, rata mortalității față de anul precedent a fost de 2,5% față de 0,1%, adică de 25 de ori mai mult!
Vaccinurile pentru variolă sunt recunoscute pentru declanșarea sifilisului, paraliziei, leprei și cancerului. La rândul lor vaccinurile impotriva poliomielitei, difteriei, febrei tifoide, rujeolei, tetanosului declanșează encefalite, paralizii, meningită, artrită, orbire, cedarea funcției rinichilor și a inimii în câteva minute sau ore. Toate acestea sunt administrate intradermal deoarece aceleași componente administrate oral, sunt eliminate de organism vomitând.
În condițiile în care se administrau în jur de 20 de vaccinuri într-o cadență rapidă de câteva zile, imaginați-vă ce efecte devastatoare erau înregistrate.
Au speriat populația că prin întoarcerea trupelor din țările străine populația locală va fi expusă la tot felul de boli și de aceea era “imperios necesar” ca populația civilă să facă toate vaccinurile disponibile! Și astfel s-au inițiat, la sfârșitul războiului, campanii masive de vaccinări a întregii populații. Acesta este motivul principal al declanșării epidemiei!
Sperietura cu bolile pe care le iei din altă țară este o invenție care permite presiunea asupra populației pentru a se vaccina și pentru a accepta să fie supusă unor “tratamente medicale”.
În realitate, nu aveți niciun motiv să vă vaccinați dacă mergeți în vreo țară tropicală. Personal am călătorit în multe țări, nu am făcut nici o vaccinare și nu am contractat nici o boală. Anumite șocuri care au fost înregistrate de ființe care își schimbau mediul obișnuit, țin de purificări și armonizări. În cazul lor, energiile locului îi ajutau să se purifice pentru a se putea adapta mai bine la noul spațiu. Febra, diareea, mucozitățile sunt forme naturale de purificare a organismului. Nu sunt ceva de temut decât în cazuri excepționale. Și chiar și atunci dacă se hidratează corpul suficient viața nu îi este pusă cu adevărat în pericol. Mecanismele de tratare a unor probleme de teren, adică de fond a structurii, cu paleative superficiale de tip chimic medicamentos agravează de cele mai multe ori sănătatea, de fapt.


2 comentarii:

 1. Te rog adu-ne argumente. faptul ca spui ca a fost asa, iar noi trebuie musai sa credem, este absurd. Pana la 1918, exista deja o lege a vaccinarii obligatorii, astfel ca soldatii ar fi fost injectati pentru a doua oara, pentru ca...? Apoi, care sunt izvoarele istorice care sa sustina ipoteza aceasta mai mult decat deplasata?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu nu vreau să conving pe nimeni, fiecare are liber arbitru, dar răspunderea este a părinților-în cazul copiilor și a fiecăruia pentru propria sănătate. Informează-te și hotărăște singur.
   În blog, la categoria VACCNURI există informații în mai mult de 30 de articole cu trimitere, prin linkuri, la surse de info ale unor cercetări reale și netruncheate, ca cele corporatiste sau guvernamentale.
   Multe sănătate !

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.