miercuri, 18 aprilie 2018

Și dacă Rusia va răspunde provocărilor NATO?


   Rușii spun că America ar putea pune capăt războiului din Siria într-o zi. E adevărat. Ei ar putea. Dar "America" ​​nu face asta. În prezent se știe că Al Qaida a fost creată de către CIA, la fel cum în Siria au fost create ISIS, Al Nusra și toate organizațiile de opoziție (așa-zis moderată) împotriva regimului Bashar al Assad (un regim ales de fostul... popor sirian) și finanțate și înarmate de către statele din zonă, Israel, Arabia Saudită, Qatar. Tensiunile care se construiesc nu sunt disipate. Ele sunt continuu adăugate. De ce? Acțiunile aparent imbecile, la fel ca și discursurile politicienilor din SUA, Marea Britanie și Franța trebuie să aibă o explicație undeva. Puteți vedea o explicație care are sens? Narațiunea dată lumii de către mass-media nu poate fi una reală. La 3 zile după atacul cu rachete (care ar fi fost eficient doar 30% restul e minciună), mass-media occidentală anunță că controlori și specialiști ONU au ajuns în Siria pentru a verifica informațiile despre atacul cu arme chimice (sic..!).

Este ca și cum cineva denunță că mi-am omorât vecinul, poliția vine mă împușcă și apoi se anunță că s-a început ancheta. Pe de altă parte Trump anunță că-și va retrage trupele din Siria, dar le mai dă câteva lovituri să fie sigur de distrugerea totală a acestei țări, iar Bashar poate continua să-și conducă țara de pe grămezi de moloz.

Și dacă omenirea privește la un teatru cu un anumit scenariu, v-ați pus vreodată această întrebare? Toate țările din teatrul observabil sunt conduse din același loc, America, Marea Britanie, Franța, inclusiv Rusia. Situația prin care Rusia a căpătat din nou putere militară nu este un accident. Gâdiți-vă în epoca Războiului Rece (1947-1990), pentru ca să existe amenințarea comunismului (comunism tot de elită creat) în Occident și pericolul imperialismului capitalist în Est, trebuia să existe două forțe cam de aceeași mărime, care se tot amenințau, oficial, cu iminența unui război nuclear. Oamenii stăteau permanent în frică și teroare, încărcați cu un sentiment profund de ură Est vs. Vest. Acum s-a demonstrat că totul a fost o mare înțelegere a elitelor Statului Adânc (cel din spatele tuturor, din vârful piramidei), pentru a menține omenirea în frică cu scopul de a construi Noua Ordine Mondială, sub ochii noștri.

Elita aproape întotdeauna repetă scenariile de succes (pentru ei), trebuie doar să ai ochii și mintea deschise pentru a vedea evidențele. În cazul nostru, otrăvirea lui Skripal a fost începutul jocului în mass-media occidentală: ,,Toți contra Rusiei”. Din ultima actualizare a lui Ben Fulford, reiese faptul că acesta a fost otrăvit de către serviciile secrete britanice MI5, MI6, iar operațiunea steag-fals ,,atac chimic în Siria” este tot mâna acestor servicii, cu complicitatea Căștilor Albe care activează umanitar (cică) în Siria.

Dar cine sunt aceste Căști Albe? Iată ce spune Gordon Duff, senior editor al site-ului https://www.veteranstoday.com  :

Ele sunt alcătuite din foști brutari, constructori, șoferi de taxi, studenți, profesori, aproape orice altceva decât lucrători pe salvare", în conformitate cu expresia mult repetată folosită de formatorul britanic ex-militar USAR (Urban Search & Rescue) James Le Mesurier, care se specializează în război externalizat - un fel de operațiuni de securitate privată, exemplificate de cei de la Blackwater (acum cunoscuți sub numele de Academi) și DynCorp, precum și de alți furnizori de mercenari cunoscuți la nivel mondial și de experți în asasinate ai CIA. Acțiunile de operare prin Blackwater au dat CIA puterea de a face răpiri sau asasinate, fără ca nimeni din guvern să fie responsabil. ~      Atlanticul, 2012
Fondatorul Căștilor Albe - Le Mesurier, care a absolvit Academia Militară Regală a elitei britanice la Sandhurst, se spune că este un "fost" ofițer britanic de informații militare implicat într-o serie de alte teatre de război ale NATO, inclusiv Bosnia, Kosovo și Irak , precum și în Liban și Palestina. De asemenea, el se mândrește cu o serie de posturi de înalt nivel la Oficiul pentru Afaceri Externe și Commonwealth al ONU, UE și al Regatului Unit. Să nu mai vorbim de conexiunile sale înapoi cu infamul Blackwater (Academi).”
Ei pretind că nu sunt "legați de vreun grup politic din Siria sau de oriunde altundeva", dar sunt încorporați cu Frontul Al Nusra, ISIS și afiliați cu majoritatea brigăzilor teroriste aliate din SUA care infectează Siria. De fapt, în timpul recentei mele călătorii în Siria, am fost din nou lovit de răspunsul majorității sirienilor când i-am întrebat dacă știau cine sunt Căștile Albe. Majoritatea nu au auzit niciodată de ei, alții care au urmat presa occidentală au remarcat că sunt "un construct NATO folosit pentru a infiltra Siria ca un actor major în rețeaua de sprijin terorist". Una dintre problemele majore a ceea ce s-ar putea numi Războiul Civil sirian, dar ar putea fi cel mai bine descrisă ca o invazie a auxiliarilor NATO, este utilizarea ONG-urilor sau a "Organizațiilor Neguvernamentale" pentru a muta mișcările jihadiste din întreaga lume și a produce știri false. Căștile Albe au fost foarte mult o parte din toate aceste activități, iar adevărul este că ele sunt cu greu "non-guvernamentale".
Aceasta este o organizație presupusă" neguvernamentală ", definirea unui ONG, care până acum a primit finanțare din partea a cel puțin trei guverne principale ale NATO, inclusiv 23 de milioane de dolari din partea guvernului SUA și 29 de milioane de dolari din Marea Britanie, iar 4,5 milioane de dolari (4 milioane de euro) de la guvernul olandez. În plus, aceasta primește asistență materială și formare finanțată și condusă de o serie de alte națiuni ale UE. "


 Ori, culmea tocmai aceste state strigă cel mai tare și insistă pe lovirea Siriei cu rachete, în timp ce mass-media controlată în totalitate de către această elită satanică, spală zilnic creierul occidentalilor cu criza lor morală, de umanitate profundă pentru poporul Sirian ce suferă sub dictatorul Assad... Câtă perversitate..!! Așa au distrus Iugoslavia, Irakul, Libia și multe alte state care au fost suverane și independente.
Există o singură explicație pentru tot ceea ce este spus și făcut. Și această explicație este că lumea este încă condusă și controlată de o cabală - Illuminati - așa cum a fost înainte de Revoluția Franceză. Fiecare război este produs în mod deliberat, după ce a fost pregătit cu grijă de zeci de ani. 
Vestul a fost slăbit din punct de vedere militar până la punctul în care rachetele sale nu mai funcționează. Avioanele israeliene, punctul culminant al tehnologiei militare occidentale, pot fi doborâte de Siria. Flotele pot fi scufundate de rachete anti-navă rusești împotriva cărora nu au apărare (Rusia a pus la punct o rachetă hipersonică ce zboară cu 18.000 km/h în stratosferă și care poate scufunda orice navă NATO fără a fi doborâtă, sau drone subacvatice cu mare viteză), iar sateliții pe care-i deține armata americană împreună pot fi loviți. Pe scurt, nu ar lua mult pentru ca NATO și SUA să fie înfrânte într-un adevărat război. 

Navele americane, cum ar fi distrugătorul Donald Cook, pot fi dezactivate prin blocarea electronică de la o singură aeronavă (a se vedea articolul din 2014 https://burebista2012.blogspot.ro/2014/11/o-dovada-concludenta-ca-rusia-nu.html ). 

Rusia a reușit să mențină și să consolideze Crimeea împotriva agresiunii ucrainene și a agresiunii navale americane, cu puțină dificultate. Acesta este un plan de război. Aveți o parte arogantă, dar fără substanță - SUA. Au un adversar tăcut cu un mic spectacol, care deține toate cărțile reale - așteaptă pentru moment să dea o lovitură de knock-out. Putin așteaptă pe tabla de șah și va lovi necruțător, dacă Occidentul nu se oprește. E ca un scenariu. 

SUA este cel mai dator stat de pe glob cu o datorie publică de aprox. 20.000 de miliarde de dolari, cel mai mult către China, cu puține rezerve de aur. Cheltuielile guvernamentale au ieșit de sub control, în timp ce oamenii obișnuiți suferă un nivel mai mare și mai mare de austeritate și sărăcie : https://www.washingtonpost.com/news/made-by-history/wp/2017/12/21/extreme-poverty-returns-to-america/?noredirect=on&utm_term=.cf950367498a

Oamenii sunt în mod progresiv dezavantajați prin programarea socială, cu societatea ruptă în ghetouri, familii oprimate prin reglementare și intervenții medicale obligatorii (precum vaccinarea pentru a debiliza viitoarele generații) și ignoranța cum să se protejeze de diabet, cancere și stări mentale în declin din copilărie și până la cei în vârstă. Microundele de tip 5G, chemtrails și deșeurile nucleare amenință degradarea mediului înconjurător pentru a adăuga și poluarea aerului din carburanți, a apei din produsele farmaceutice și a metalelor toxice și a solului de la epuizarea nutrienților și agricultura de tip monocultură pe suprafețe mari. Agricultura și producția de alimente se află pe marginea viabilității economice, vremea devine din ce în ce mai extremă (datorită folosirii tehnologiei HAARP). OMG-urile distrug solul și ne afectează sănătatea. În ce lume trăim oameni buni?? Cred că într-o lume nebună de-a binelea!


Din punct de vedere moral, fizic, spiritual, ecologic, militar și politic, Occidentul este slăbit până la punctul în care nu mai este suficient de puternic pentru a face față unui război total și a se apăra. Rusia, pe de altă parte, nu a fost niciodată mai puternică din punct de vedere militar. Rușii au supraviețuit o lipsă teribilă sub Elțîn, oligarhii și opresiunea corporațiilor occidentale. Armata este controlată brutal, soldații obișnuiți nu au drepturi și nu au bani. O mare parte a armatei este conscripționată, dar secțiile de elită sunt instruite și înarmate la un nivel mult mai înalt, cu avioane, nave și rachete care funcționează eficient și se extind rapid. Ei sunt conștienți de cât de slab a devenit Occidentul și știu că se pot descurca cu orice aruncă acesta asupra lor. Cât timp va mai dura până când o lovitură devastatoare de răspuns, pare a fi singura opțiune pentru a opri Occidentul de la umilirea continuă a Rusiei. Să sperăm că președintele Putin are discernământ și nu acționează ca marionetele occidentale din șantaj, obediență, frică, față de adevărații conducători ai planetei.

Dacă și când Rusia va reveni, oriunde se va întâmpla, va fi șocantă și eficientă, nu ca acești țipari NATO / SUA. Toate evenimentele viitoare sunt pre-aranjate și pre-planificate și sunt concepute pentru a aduce un război. Războiul nu se va termina repede, dar toate părțile vor fi făcute să se împrăștie până la punctul de epuizare - ruși, americani, europeni și toți ceilalți. Primul Război Mondial a fost planificat pentru prima dată în jurul anului 1840, înainte de primul și al doilea război mondial. S-a constatat că guvernul mondial ar avea nevoie de trei războaie mondiale pentru a aduce lumea într-un singur punct de control - agenda Satanei, care a rulat în secret de aproape 250 de ani. Din toate acestea cine a câștigat? Complexul Militar Industrial, care a vândut tuturor beligeranților arme și muniții și Corporațiile Financiare care au împrumutat bani țărilor pentru a cumpăra aceste arme, iar sus în vârf, sioniștii khazari. Iar acești bani, cât și mulți alții negri din droguri, trafic de ființe vii, pedofilie, etc. au fost folosiți pentru construcția și amenajarea de baze adânci subterane și finanțarea Programului Spațial Secret, pentru ocuparea Sistemului Solar (dar cu acest subiect voi reveni în postări viitoare).

Cu alte cuvinte din punctul acestei elite de vedere, nu contează distrugerea planetei, ei și-au pregătit locațiile din timp, au tehnologia necesară să supraviețuiască chiar și în afara planetei (bazele din Sistemul Solar sunt funcționale), iar 200 de milioane de oameni pentru a-i sluji sunt deajuns pentru ei.

Închei acest articol cu speranța că nu va izbucni un război mondial, că totuși cineva dintre cei cu decizii, inclusiv militare va avea raționamentul că în prezent un război total ar duce la extincția civilizației noastre și mai sper că acolo sus Frații Noștri Galactici nu vor lăsa să se întâmple asta...

  PS : Joi dupămasă voi publica ultima actualizare a lui Ben Fulford pentru a avea imaginea de ansamblu corectă a ceea ce se întâmplă în prezent pe planetă.

  Marius Sumedrea / Iubire și Pace !

10 comentarii:

 1. Multumiri pentru Articol ! .multi sunt cei care altfel nu sti adevarul despre situatia actuala !

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte interesant inevitabulul se v-a produce adica razboiul mondial.Cred ca sunt ultimele pregatiri iar cam prin anul 2023 va incepe undeva si in Europa.

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumim,domnule Marius Sumedrea,este un articol foarte bun, dar dupa parerea mea, nu cred ca va porni nici un razboi mondial (pe care Cabala il doreste cu disperare), totusi, Occidentul nu este asa "slabit" cum spuneti dvs. (au destule tehnologii ET) si nici Rusia nu este asa de puternica,...si ati uitat un al treilea "actor" care a devenit destul de puternic si care deocamdata sta si se uita la spectacol. Planurile Chinei sunt diferite de cele ale Rusiei (chiar daca sunt opuse cu ale Occidentului).

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. China este în alianță atât economică cât și militară cu Rusia și nu numai, mai este și India care este destul de puternică. Dar să sperăm că totul se va calma, cabala va fi îngenuncheată și totul va fi bine.

   Ștergere
 4. Imi placea acest site odata dar in ultimul timp vad ca ia partea rusilor. Pacat.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt neutru, nu aș avea niciun motiv să țin cu cineva anume în afară de poporul român în care m-am născut, dar asta este situația în prezent chiar dacă cuiva nu-i convine.

   Ștergere
  2. Bine zis, bine punctat...

   Ștergere
 5. .....Încurcată mai e tabla asta de şah aşa cum arată acum. Ce să mai zic-vin ai noştri,pleacă ai noştri,noi rămînem tot ca proştii...ceva de genul ăsta,dacă din cele citite n-aş fi desprins că dincolo de tot jocul de gleznă nu e decît MASCĂ...MĂŞTI... TERATRU DUPĂ UN SCENARIU cu un happy-end cutremurător şi noi spectatorii de voie de ne-voie tre să le mirosim dejecţiile...DECI-LA ARME TOVARĂŞI ?

  RăspundețiȘtergere
 6. Calmati-va oameni buni,suntem monitorizati si protejati chiar daca nu ne dam seama,cineva acolo sus ne iubeste...

  RăspundețiȘtergere
 7. Aliatii Rusiei sunt mai multi si au teritoriu mai mare/China/India/Pakistan/Iran/Turcia/fostele republici sovietice musulmane/Syria/Palestina/Liban/Egipt/Brazilia/Venezuela,America de Sud si Centrala/Mexic/CUBA/Korea de Nord,unele tari africane...nu- mai punem si pe cei de SUS...SUA SI NATO TREBUIE SA LASE CIOCUL MIC...si Austria simpatizeaza cu RUSSIA,numai noi vrem neaparat sa fim de partea amelicanilor care sant de partea cealalta a globului,si Russia care e la 2 pasi de noi o sfidam de prosti si pupincuristi,tradatori de neam ce avem la conducere,Russia ne sterge de pe harta in 5 minute,acu daca ne-a mancat undeva din cauza limbricilor si am trecut de partea nato avem de suferit,daca eram de partea Russiei aveam de castigat
  +stabilitate,exemplu e Turcia care s-a reorientat(orientat bine),asta e suntem condusi de niste tradatori de neam,marionetele cabalei,securitatea lui ceasca e la putere in tara noastra,trebuie schimbat sistemul politic,actualii sunt toti corupti.In sua si nato colcaie cabala!Care nu e de partea PACII dispare de pe planeta aceasta prea GENEROASA,pe care nu o apreciem si iubim de nerecunoscatori ce suntem.Toti suntem pe ultima suta de metri,daca nu cumva ultimii metri si zile,ramane de vazut,NAMASTE!

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.