duminică, 1 aprilie 2018

Puterea fotografiilor de a arăta Adevărul


    Arta fotografică face parte din marea familie a artelor vizuale care a luat amploare odată cu dezvoltarea tehnologică a aparatelor foto. Ceea ce vă prezint în acest scurt articol este de o sensibilitate emoțională extremă. Eu când am deschis articolul și am văzut imaginile mi-au dat lacrimile instantaneu....


Iată ce impact pot avea imaginile, fără cuvinte, asupra sufletului nostru!
Aceste imagini au fost create de artistul cubanez Erik Ravelo, referindu-se la violența acestei lumi dezaxate împotriva copiilor. Iată ce exprimă imaginile:
·        Prima fotografie exprimă pedofilia din rândul Bisericii Catolice;
·        A doua fotografie exprimă exploatarea sexuală a copiilor în Tailanda;
·        A treia, copiii victime ale războiului din Siria;
·        A patra, traficul ilegal de organe ale copiilor din țările sărace ale Africii;
·        A cincea, victimele copii din cadrul atacurilor armate din SUA;
·        A șasea și cea mai periculoasă, reprezintă rolul fast-food în obezitatea și moartea infantilă a copiilor din întreaga lume.  

Iată că fără o mie de cuvinte și argumente, foarte simplu se poate exprima adevărul despre copiii planetei din acest prezent tulbure, haotic și malefic. Sper să fie motivația care va declanșa puterea morală din noi toți, de a înlătura toate aceste acțiuni care se întreprind asupra sufletelor nevinovate ale acestei planete.

   Drum drept spre Lumină!

Un comentariu:

  1. La o caracatiță care are astfel de tentacule,trebuie mai întâi să-i zdrobești creierul.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.