joi, 12 aprilie 2018

Goodbye United Kingdom – Invazia musulmană continuă


   E clar că lumea pe care o știm noi s-a dus pentru vecie.......repede și bine programată treaba....
   NE TREZIM OARE ???!!!
 "Cel mai bun argument împotriva unei democrații este o conversație de 3 minute cu un alegător".  
                                                                                      Winston Churchil

  Acest lucru vă poate oferi o mai bună înțelegere a insidiosității lui Hijrah. Aceasta este preluarea unei națiuni fără a merge la război. Nu, gândiți-vă pentru o clipă că America nu este o țintă sau că nu există orașe americane în care victoriile islamice și șaria au avut deja loc. Este timpul pentru controlul frontierelor, sau începeți să vă planificați un răgaz foarte mare pentru modul de viață american!
Iată ce s-a întâmplat deja cu Anglia în câțiva ani de la deschiderea frontierelor fără control de intrare. Cum britanicii au cedat pasiv invaziei musulmane:
   Primarul Londrei ...MUSULMAN
   Primarul din Birmingham ... MUSULMAN
   Primarul din Leeds ... MUSULMAN
   Primarul din Blackburn... MUSULMAN
   Primarul din Sheffield ... MUSULMAN
   Primarul Oxford ... MUSULMAN
   Primarul din Luton ... MUSULMAN
   Primarul Oldham ... MUSULMAN
   Primarul Rochdale ... MUSULMAN

Toate celelalte au fost realizate de doar 4 milioane de musulmani din 66 de milioane de britanici:
   Peste 3.000 de Moschei Musulmane
   Peste 130 de curți musulmane Sharia în Marea Britanie
   Peste 50 de consilii musulmane Sharia
   Femeile musulmane ... 78% nu lucrează și beneficiază de locuințe gratuite
   Musulmani ... 63% nu muncesc și beneficiază GRATUIT de locuințe

   Familiile musulmane ... 6-8 copii, care intenționează să beneficieze de avantaje gratuite / locuințe și acum toate școlile din Marea Britanie sunt finanțate NUMAI pentru servirea meselor de către musulmani, HALAL! .... și noi nu putem decide asupra unei politici de imigrare ???

În Suedia, de exemplu, în ultimii ani s-au construit mai multe moschei decât biserici (la fel și în Germania lui Merkel), femeile musulmane nu muncesc, primesc locuință imediat, alocații pentru cei 5-6 copii pe care-i au, iar bărbații musulmani vând pe internet mașini second-hand sau alte lucruri luate tot de pe internet (cum se spune la noi românii – trăiesc din bișniță). Copiii lor nu sunt învățați limba suedeză de către părinți (lucru fundamental dacă vrei să ai acte de Suedia și să-ți găsești un loc de muncă), înființându-se grădinițe în limbile arabe sau angajarea unui profesor care să predea copiilor în limbile lor natale.

Frankfurt a devenit primul oraş german în care nemţii devin o minoritate, conform datelor publicate de Biroul pentru Probleme Multiculturale al oraşului. În prezent, peste jumătate din rezidenţii oraşului provin din rândul imigranţilor. Secretarul pentru integrare din Frankfurt a confirmat că 51,2% din populaţia oraşului are un aşa-zis „trecut imigrant”. Acest „trecut” include persoane cu naţionalitate non-germană, precum şi germani născuţi în străinătate şi minori ai căror părinţi au imigrat în Germania.

 Fiind total neutru și compasiv vis-a-vis de toți cei care au suferit datorită războiului artificial creat de către Occident în Orientul Mijlociu, exprim din nou principiul autoimpunerii minorității asupra majorității care are prioritate în prezent în Europa, principiu care guvernează și politica de până acum a României vis-a-vis de unguri, cetățeni români cu drepturi depline (maghiari nu există, este un termen inventat) iar secuii nu sunt unguri, ce trăiesc pe aceste meleaguri de câteva sute de ani. Dar până la urmă dacă toți ar deveni conștienți că suntem un unic popor planetar, nu ne deosebim în mare măsură unii de ceilalți și nu suntem niciodată separați, cu toate că unii vor din toate răsputerile asta...

Una dintre modalitățile de a combate acest lucru este de a distribui aceste informații, pentru a-i informa pe cei neinformați, care ascultă și citesc doar media şi polticienii controlaţi de interese străine naţiunilor pe care, chipurile, le servesc și fac tot ce fac pentru un număr de voturi, care oricum nu contează pentru că câștigă cine trebuie.
Nu am văzut aceste informații împărtășite în mass-media ...tu ai văzut?

   La revedere, Anglia și Europa în general...

     Sursa: Los Angeles Times

2 comentarii:

 1. Bună dimineaţa dragul meu Marius ! şi CRISTOS A ÎNVIAT ! Aşa ca între noi musul-mani- i. Pe cine crezi tu că îngrijorează un astfel de articol ? pe cei etern adormiţi,care în dulcele vis mai cred că lumea e o infinită pace şi fluturaşi multicolori ? În acest scenariu de predare de bună-voie dar şi nesimţitoare indolenţă a politrucilor ,LA NOI CUM STĂ TREABA ? A fost românul informat cîte alte naţionalităţi şi-au găsit fericirea pe plaiul -încă al nostru,mioritic ? Statisticienii oare chiar nu ştiu care ar fi procentul de nou veniţi în România ultimilor -să zicem 5 ani ? Deocamdat aici la mine ,nimeni nu se alarmează pe această temă şi cred că nici nu ar avea de ce atîta timp cît locuri de muncă nu sînt, gradul de părăsire al oraşului este foarte crescut....numai eu cunosc din foarte mulţii concitadini ,majoritatea care au rude apropiate care lucrează în occident şi vin doar la marile sărbători-unii nu mai vin de ani buni,iar copii semi-abandonaţi sînt lăsaţi în grija bunicilor....dar astfel de tragi-poveşti le ştim cu toţii. După cum lesne se poate vedea ,nimeni nu e interesat ,sau dacă se ştie care este gradul de ocupare pacifistă a României şi care ar fi perspectivele...am putea spune -tot răul spre bine,că aceşti transfugi nu sînt interesaţi de Colonii,ei sînt mai intelighenţi,ştiu că au fost DEJA ocupate şi nici nu ni s-a dus buhul că am plesni de bună-stare-ei ne-folosindu-ne decît ca traseu spre scopul final. A făcut bine V.Orban că a "ghimpizat" graniţele ? Eu cred că DA.Şi a fost ferm în faţa acuzelor de la Bruxelles că vezi doamne nu ar respecta ordinul de ocupare a Europei.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bună dimi George și Adevărat a Înviat! Asta așa...cât va mai rezista și religia creștină în țara noastră, care este jumate deja vândută evreilor, austriecilor, italienilor, americanilor și arabilor sau ungurilor. N-am nimic cu nimeni, dar să stea fiecare în țara lui așa cum le-a dat-o Dumnezeu. În stadiul actual de conștiință al oamenilor nu trebuie amestecate națiile pentru că iese HAOS. Elitele de-asta și încurajează asta, că doar PRIN HAOS LA NOUA ORDINE MONDIALĂ nu? Fiecare nație are tradițiile ei de milenii, felul de gândire și stilul de viață propriu. Dacă le amesteci iese o varză și numai conflicte. Ba dacă-i mai și ăncurajezi cu separări teritoriale conflictele sunt la ordinea zilei, ura, dezbinarea, etc.
   Țara noastră printr-o minune mai este azi întreagă, dar nu știu pentru cât timp...
   Doamne ajută!

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.