vineri, 6 aprilie 2018

Cum te pregătești pentru Ascensiune


  Suntem în plin proces de Ascensiune. Cea mai mare parte a Umanității vibrează la a 3-a Densitate. Din anul 2000, am vibrat la cea de-a 4-a Densitate, dar timpul se apropie și vom ajunge la cea de-a 5-a Densitate. Deci, cum ne putem pregăti pentru a ne potrivi (rezona) cu această frecvență mai mare? Totul începe cu modificarea credințelor noastre.    Credința 1 – Noi suntem toți interconectați

Noi trăim viața sub iluzia că suntem separați unul de celălalt. Separarea este un aspect cheie pentru experimentarea celei de-a 3-a Densități. Cu cât ne vedem mai mult ca indivizi separați, cu atât mai profund jucăm în jocul 3D al dualității. Suntem de fapt Unul, unde Unul este totul. Acest lucru este clar văzut și înțeles de cei care vibrează în frecvențele mai înalte. A face rău altuia, este ca și cum ți-ai face rău ție însuți. Gândiți-vă la un copac. Ramurile se luptă între ele? Desigur că nu! Dacă credeți că sunteți conectați cu restul omenirii, atitudinile și comportamentele față de ceilalți vor reflecta acest lucru, deoarece veți fi mai toleranți, mai buni și mai iubitori. Faceți-le altora, ceea ce v-ar place ca alții să vă facă vouă; sau din cuvintele lui Iisus în Predica de pe munte: "Tot ce ați dori ca oamenii să vă facă vouă, faceți-le și voi"; sau porunca legii mozaice: "Orice e rău pentru tine, nu fă altei persoane" – sau românește: ,,Ce ție nu-ți place altuia nu face”. De ce crezi că atât de multe culturi au aceste cuvinte?

   Credința 2 – Eu îmi creez realitatea mea și experiențele mele

Indiferent dacă ne aflăm în densitatea a 3-a sau a 5-a, alegem ceea ce dorim să experimentăm. Viața nu ni se întâmplă așa, pur și simplu, cum mulți oameni preferă să creadă. În a 3-a Densitate nu vedem toate posibilitățile pe care le putem crea pentru noi înșine. Realitatea în Densitatea a 3-a apare liniară, ceva asemănător unui film cinematografic. Vedem ceea ce este proiectat înaintea noastră. Dar în spatele scenei există o cameră de editare în care unele scene sunt cusute în timp ce altele sunt scoase afară. Ele există totuși. Nu suntem conștienți de ele dintr-o perspectivă a Densității a 3-a, și astfel pentru noi, ele nu par să existe. Dar, în cea de-a 5-a Densitate, putem vedea toate realitățile posibile, unde arată ceva ca un meniu din care putem alege și alegem ceea ce dorim să experimentăm. Nu ți s-a întâmplat, ci mai degrabă, ai făcut-o să se întâmple.

   Credința 3 - Eu nu sunt o victimă

În calitate de creatori noi co-creăm realitățile și experiențele noastre împreună. În cea de-a treia densitate există mult rău, cum ar fi furtul, uciderea, răzbunarea, întemnițarea, ura, resentimentele, etc. Poate părea ciudat ca un individ să vrea să se simtă ucis brutal iar celălalt să dorească experiența detenției pentru această crimă. Așa este calea în cea de-a 3-a Densitate, unde mai este mult Întuneric. Aceștia sunt parametrii în care am acceptat să trăim viața. Dar în cea de-a 5-a Densitate, nu există o astfel de co-creație de această natură, este o existență iubitoare pașnică pentru toți cei care aleg să vibreze la acest nivel. Pentru a ieși din cea de-a 3-a Densitate, trebuie să creăm pentru noi înșine ceva diferit de statutul de victimă. Aceasta este calea spre cea de-a 5-a Densitate.
Cum poți opri de a te simți ca o victimă? Puteți alege să simțiți sau să reacționați din perspectiva unei victime sau să alegeți să reacționați dintr-o perspectivă diferită. Este vorba despre cum vă simțiți într-o situație sau despre modul în care reacționați la ea. În fiecare moment al vieții noastre, avem alegeri pe care le putem face. Putem alege să reacționăm dintr-o perspectivă a păcii, armoniei, colaborării sau cooperării și să co-creăm altceva complet diferit prin aceste alegeri.

    Credința 4 – Îi văd pe alții mai inferiori decât mine

Ce vă trece prin minte când treceți pe lângă un cerșetor care cere de pomană? Observați ce trece prin mintea voastră. Îl respingeți, gândindu-vă la el ca la un leneș, sau ca la un băiat bun care ar trebui să încerce să-și găsească un loc de muncă? (Aici exclud țiganii noștri ce cerșesc peste tot în Europa și-și fac palate și se plimbă cu mercedesuri, n.b.). Sunteți invidioși pe norocul vecinilor voștri, de casa lui, de mașina lui, de posesiunile lui, de nevasta lui și că nu merită toate acestea? Aceste gânduri negative de dezgust, resentimente și ură nu vă mai servesc, deoarece vă vor împiedica să vă ridicați vibrațional și vă păstrați în a 3-a Densitate a separării și dualității. Fii centrat în inimă și procesează ceea ce simți și întâlnești din acel loc. În loc să judecați, veți simți compasiune pentru cerșetor pentru că a ales o viață dificilă pentru sine. El co-crează împreună cu dvs. oferindu-vă o ocazie să-l percepeți dintr-un loc de vibrații joase sau înalte. Dacă doriți să urcați, să creșteți, alegeți drumul principal și nu o potecă. Cu cât alegeți mai frecvent vibrațiile mai înalte, cu atât este mai ușor să faceți acest lucru.

   Credința 5 – Pot cere îndrumare și sprijin ghizilor mei spirituali

Toată lumea poate asta, dar pentru a obține asistență, trebuie să vă liniștiți mintea și să le cereți asistență. Prin centrarea în inima voastră faceți un prim pas important de a vă liniști mintea. În timp, vă veți procesa din ce în ce mai mult experiențele și gândurile și nu în mintea voastră. Meditația este utilă, ca și yoga. Acest lucru vă oferă asistență suplimentară pentru a vă liniști mintea în viața de zi cu zi. Apoi, adresați-vă ghizilor pentru asistență. Poate fi pentru orice. Un loc minunat pentru a începe este cu punctele 1-4, deoarece acest lucru vă va ajuta în călătoria dvs. de a urca vibrațional. De exemplu, acestea vă pot spori gradul de conștientizare că judecați pe alții. Sau într-o zi s-ar putea să vă întâlniți pe un site web care vă oferă o meditație care vă va ajuta să vă dezvoltați chakra inimii. Și dacă vă liniștiți mintea, ei ar putea chiar să planteze un cuvânt cheie în ea, menit să vă ducă la un pas următor în viața voastră. Dar dacă mintea voastră continuă să trăncăne, nu veți reuși. Nu vă faceți griji pentru că în timp o veți face.

Dacă ați citit acest text, ați fost probabil atrași de el. Sunteți un Lucrător în Lumină. Este un semn că încerci să urci vibrațional. Continuați călătoria. Adresați-vă ghizilor pentru mai multe informații și vă vor aduce în continuare, așa cum au făcut acum pentru dvs.
 Iar pentru cei ce prin comentarii aruncă numai venin pe blog, mai gândiți-vă unde vă situați după citirea acestor informații...

    Drum drept spre Lumină!

   Sursa: Claude Lauzon / Pleiadean Starseed / http://www.claudelauzon.com/ prin  http://in5d.comUn comentariu:

  1. Nimeni nu trebuie exclus, asa-zisii tigani au si ei un rol foarte precis în marele proiect. Sa faca fiecare sapaturi sa afle despre ce e vorba si in ce fel are de insusit lectia pe care aceasta etnie ne-o preda personal, fiecaruia in parte. Domnu' cu accente critice, ia aminteste-ti daca nu cumva ai fost si tu, ca multi altii, tigan intr-o viata anterioara. Deci?...

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.