sâmbătă, 21 aprilie 2018

Corey Goode – Dezvăluirea cosmică : Sosirea Noilor Gardieni


    Din cadrul Dezvăluirii Cosmice, o inițiativă întreprinsă de David Wilcock, voi publica mai jos cea mai recentă conversație între acesta și Corey Goode, dezvăluitorul, cu un mare grad de adevăr în ceea ce ne dezvăluie. Citiți totul cu inima și asimilați ceea ce vă ajută în procesul de Ascensiune.
La sfârșit voi mai publica și două dialoguri video tot cu ei. Dați click pe fereastră și vă aruncă într-un alt site de unde le puteți urmări cu subt. RO.

 David Wilcock: Deci ultima oară, am rămas unde tocmai v-ați întâlnit cu Gonzales, care vorbea despre munca sa cu victimele recuperării traumei și cu aceste ființe gigantice cu părul roșcat. Apoi ați avut o întâlnire cu cele șapte grupuri diferite ale Anshar într-o cameră de curățare. Deci, ați putea să o luați de acolo și să ne spuneți ce se întâmplă în acest moment și unde veți merge mai departe?
  Corey Goode : În timp ce eram încă în această cameră de curățare, mi s-a spus că a fost o ceremonie și pregătire pentru întâlnirea Noilor Gardieni și că am fost onorat și mi s-a permis să particip. I-am spus lui Aree și surorii ei că a fost onoarea mea și că am fost recunoscător și au fost foarte entuziasmate și jucăușe.
  CG : Și imediat după aceea, am început să văd aceste pahare, niște picături de sticlă, căptușite în jur și arătau aproape ca niște pahare de șampanie alungite, dar nu erau înalte. Așa că mi-a fost înmânat și mi s-a spus că acesta era nectarul lui Isis care îmi fusese oferit înainte de refuz. Și toată lumea ținea un pahar. M-am simțit ca și cum aș fi ținut un pahar de șampanie la petrecere. [Corey arătă că își ținea paharul jos și aproape de corpul lui.] Și m-am uitat în sus la Aree care m-a urmărit și amuzat pentru că nu știam ce se întâmplă. Și ea și-a dus băutura în felul acesta [Corey ține paharul mai sus și în fața lui], iar ea și-a trecut mâna peste el [Corey trece o mână deschisă peste pahar], cu buzele în mișcare ca și cum ar spune o rugăciune. Apoi ea a ridicat-o și a luat-o [Corey respiră o aromă de nectar] și apoi a băut-o.

  DW : Deci, în trecut, ai fost foarte reticent să bei acest elixir, simțind aparent că ar putea fi un fel de drog psihotropic sau ceva de genul ăsta.
  CG : Prima dată când am întâlnit-o a fost când mi-a fost oferită băutura și nu am vrut să beau așa ceva de la un străin. Nu știam cine era. Dar în acel moment, aveam încredere în ea. Așa că am făcut ceea ce a făcut ea. Am făcut tot ce am putut pentru a repeta gestul. A spus un lucru mic pentru Îmbunătățirea binecuvântării Creatorului Unu Infinit și am băut. Imediat, am simțit această energie răspândindu-se în gură, în gât, în tot corpul meu. Este aproape ca o căldură. Și am devenit extrem de euforic. Apoi am fost prins de Aree și de sora ei și de alții care se îndreptau spre ușă și ne-am îndreptat spre ușă. Am mers înapoi în camera mare, unde am apărut prima dată și de fiecare dată. Acolo erau cei doi tipi la fiecare ușă, păzind ușile, ca ultima dată.


Și apoi ne-am întors în zona de cavernă unde era orașul.


Mai jos era parcată o uriașă farfurie zburătoare și era animație în jurul ei.


Pe măsură ce ne apropiam, puteam vedea o parte din grupul Omega al Pământului Interior, cei care aveau părul întunecat, arătau foarte caucazieni și aveau o înfățișare militară.Și purtau aceste uniforme albastre dintr-o singură bucată cu aceste stele mari de aur pe ele, ca și steaua pe care am văzut-o la masă la reuniunea Anshar. Era ca un simbol al lui Venus, practic, în zona stângă a pieptului. Și ne-au îndrumat pe toți în navă. Ne-am așezat toți confortabil și am plecat.

  DW : În acesl moment, erai conștient de destinație? Știai unde te duci?
  CG : Aree și sora ei s-au așezat de-o parte și de alta și au confirmat că ne îndreptam spre stația spațială la care am mers înainte, unde am întâlnit Gardienii. Au numit Consiliul lui Saturn.

  DW : Credeam că timpul în care ai întâlnit Gardienii a fost pe Venus, nu pe Saturn
  CG : I-am întâlnit pe Venus, dar dacă îți aduci aminte, după aceea, am fost dus la Saturn la una dintre aceleași anomalii, cum sunt și în afara lui Jupiter. Și când am intrat acolo, era o stație spațială identică.

  DW : Deci, care este următorul lucru care se întâmplă? Cred că ați debarcat de pe navă. Ai simțit pământul?
  CG : Când am andocat, nu pot spune asta. A fost doar . . . Oamenii au început să se ridice și să plece. Asa am făcut si eu. . . Și am trecut prin stația de andocare. Ușile sunt uriașe, pentru că sunt destinate servirii ființelor cu o înălțime de 18 țoli. Și așa sunt holurile, trecătorile, prin stația spațială :


Secțiunea lungă, care duce la secțiunea rotunjită, când treceți prin aceasta, plafoanele sunt foarte înalte. Ne-au adus în zona principală și acolo s-a întâmplat întâlnirea.


  DW : La întâlnirea anterioară pe care ai avut-o ai prezentat cu Super Federația și li s-a spus că nu vor mai controla destinul omenirii. Și se pare că au fost foarte supărați.
  CG : O parte dintre ei

  DW : Ai simțit vreun sentiment de anxietate ca și cum ați putea avea o altă experiență de genul asta?
  CG : Nu pentru că eram încă euforic de la elixir. Am avut tot Anshari în jurul meu care au fost extrem de emoționați. Aveau 40 de reprezentanți în interiorul acestei farfurii zburătoare. Și ne-am despărțit. Am intrat în sala mare de întâlniri și am ajuns cu toții într-un semicerc pentru a aștepta următoarea parte a întâlnirii.

  DW : Și ce s-a întâmplat după ce v-ați așezat în acest semicerc?
  CG : Am început să trec prin cameră și să m-am întâlnit cu Mica.


Și când eram la jumătatea drumului, Teir-Eir și ființa Triunghiului de Aur apar în cameră.


Și nu numai că a apărut Teir-Eir, dar au apărut și ceilalți doi aviari albaștri, dar nu au stat lângă Teir-Eir.

  DW : Și pentru a clarifica, ai spus că Mica a reprezentat un grup pe care noi pe Pământ l-am fi cunoscut ca Olmecii din America de Sud.
  CG : Corect

  DW : Vrei să ne reamintim pe scurt cine este grupul Olmec și care este relația lor cu noi?
  CG : Da, de multe, multe ori pe Pământ în istoria noastră, au fost aduși refugiați din alte sisteme planetare pentru a rămâne aici și a trăi aici. Și au trăit aici de multe ori, în multe generații. Asta au fost Mayașii. Dar Olmecii, când a apărut o problemă majoră în sistemul lor stelar, mulți dintre ei au fost aduși aici ca refugiați pentru a supraviețui și pentru a aștepta rezolvarea problemelor lor de acolo. Apoi au fost duși înapoi. S-ar putea să fi fost ceea ce s-a întâmplat cu americanii nativi care au povestit că au fost luați în subteran în timpul cataclismului. Poate că au fost luați printr-un sistem portal către o altă planetă și au fost refugiați.

  DW : De asemenea, Olmecii ți-au spus vreodată de ce au făcut aceste gigantice capete de piatră sferice și le-au îngropat în pământ? Ai primit vreodată un răspuns?


  CG : Nu


  DW : Bine. Știi însă câți dintre ei au fost abandonați aici?
  CG : Au fost mii. Numărul lor a crescut de la mii la zeci de mii în timp ce erau aici. Apoi au fost eliminați și readuși în sistemul lor stelar, care este una dintre cele mai apropiate stele, dacă nu cea mai apropiată stea, în grupul nostru local de 52 de stele. Planeta lor are un mare ocean și este alcătuită dintr-o grămadă de insule și un fel principal de continent.

  DW : Ai spus că în acest spectacol, ceea ce-i face unici pentru noi, este că au răsturnat regula Draco-Reptiliană pe planeta lor. Din perspectiva noastră, cât de recent s-a întâmplat?
  CG : Ei bine, acum trei generații și mi s-a spus că durata lor de viață este de aproximativ 300 de ani, deci cam cu 900 de ani în urmă.

  DW : Apoi după întâlnirea cu Mica și celelalte ființe ce s-a întâmplat?
  CG : Mă opresc și mă uit la Teir-Eir și mișcările lor le-au trimis oamenilor cu care se afla Mica și mă roagă să-i numărăm. Deci îi număr și sunt 52.

  DW : Erau toți Olmeci sau de diferite tipologii?
  CG : Nu, erau toți umanoizi de diferite tipuri și majoritatea nu erau caucazieni. Au fost diferite tipuri, cu piele măslinie, piele maro și chiar ca un fel de piele bronzată. Dar ei reprezentau fiecare dintre cele 52 de stele locale. Și toți sunt practic verișorii noștri cosmici. Sunt ființe umane, doar de diferite tipuri. Mi s-a spus în cadrul întâlnirii anterioare, că acești oameni, acești reprezentanți, se vor afla în prezent în cadrul Super Federației și vor deține poziții alături de noi.

  DW : Și astfel, doar pentru a clarifica, ce face Super Federația cu noi dacă suntem acum o parte din ea, pentru că am crezut mai devreme, că era ceva complet. . . că noi nu am avut acces la ea.
  CG : Cele 22 de experimente genetice nu vor mai fi conduse de Super Federație. Ne sunt date cheile manageriale ale dezvoltării noastre genetice și spirituale.  

  DW : Asta înseamnă că vom intra în capabilități pentru a ne extinde genetica pe măsură ce alegem? Cum ar fi, putem începe să ne modificăm ADN-ul în moduri care ne plac?
  CG : Da și aparent o vom face. Pe linia temporală Anshar, ei au discutat despre istoria lor cu mine un pic, despre ceea prin ce oamenii trec, procesul prin care trec, după ce au învățat despre cele 22 de experimente genetice. Ei se răzvrătesc împotriva lor. Apoi ei îl îmbrățișează și încep să-și spargă programul ADN-ului propriu. Lucrurile scapă de sub control, într-un punct în care începem cu toții să ne dezvoltăm într-o formă mai pură. Știu că sună rasist pentru o mulțime de oameni, dar, aparent, vom trece printr-o perioadă incredibil de dură de dezvoltare. După ce am numărat numărul de persoane, mi s-a indicat că ar trebui să stau cu ei. Așa că stăteam cu cele 52 de ființe pe care tocmai le numărasem.

  DW : Ei bine, acum ai spus 52 de stele în grupul nostru local. Există o relație între acestea și cele 52 de ființe?
  CG : Da fiecare dintre ele reprezentau fiecare stea. Dar m-a prezentat repede câtorva oameni din jur și a spus că fiecare ființă care este prezentă a fost aleasă de către Gardieni. Fiecare dintre ei au fost în contact fie cu Aviarii Albaștri, fie cu Ființa Triunghiului de Aur și au trecut printr-un lucru similar cu noi în sistemul lor planetar.

  DW : Așadar, acest lucru trebuie să fi fost cu adevărat interesant, având în vedere că, dacă, așa cum ai spus mai înainte, Olmecii au fost contactați de Aviarii Albaștri și de ființele Triunghiului de Aur, fiecare dintre aceste grupuri reprezintă persoane care au fost contactate de ele, îmi închipui că ar fi foarte încântați să vadă aceste ființe că apar din nou - ființele Aviarii Albaștri și ființele Triunghiului de Aur.
  CG : Da. Acesta a fost un moment măreț pentru toți cei prezenți – un mare entuziasm. În timp ce vorbeam cu Mica, m-am uitat și am observat o procesiune care a începuse. Și diferitele grupări Anshar mergeau până la Teir-Eir, iar ființa Triunghiului de Aur se înclina și se petrecea un fel de comunicare. Apoi au plecat. Se deplasau pe o linie.

  DW : După ce s-au întâlnit cu Gardienii ce s-a întâmplat?
  CG : Sentinelele (Străjerii) apar apoi. Și am primit un sentiment ciudat de la ei.

Ei se simt că sunt o proiecție dintr-o altă densitate sau tărâm, pe care o proiectează aici dintr-un alt tărâm.


  DW : Ei bine, și tu ai spus că atunci când te-ai dus pe Venus, în acord cu ceea ce se află în Legea lui UNU, se pare că Venus era o sursă pentru rasa Antică Constructoare, care putea avea peste două miliarde de ani. Aceste ființe Santinelă s-ar fi putut lega într-un fel cu o civilizație de peste două miliarde de ani?
  CG : Ei au fost cumva păstrătorii (cei care au avut grijă) tehnologiei rămase aici. Deci, așa cum am spus, era ca și cum ar fi fost proiectați dintr-un alt tărâm (dimensiune). Au început imediat să interacționeze cu Gardienii și când au făcut-o, camera a început. . . în jurul lor imediat în cameră au apărut, aceste dungi ciudate sau limbi de lumină care au început să se învârtă și să dispară, aproape ca fulgerul. A început încet. Apoi au devenit mai rapide și mai rapide, apoi s-au oprit. Culorile erau ca de curcubeu, toți cei din cameră erau uimiți. Deși nu știam ce se întâmplă, a fost o parte a modului în care Ei au comunicat cu Gardienii.


  DW : Care a fost următorul lucru pe care l-ai observat?
  CG : Odată ce această întâlnire a fost completă, toată lumea a început să se strângă în acest cerc mare cu Gardienii în mijloc. Am intrat toți în acest cerc, iar Teir-Eir mi-a spus că va vorbi din nou prin mine. Și, ca de obicei, m-a făcut să mă simt măreț "în Iubirea și în Lumina Unicului Creator Infinit". Și am început să mă adresez tuturor celor prezenți și să afirm că vor veni Noii Gardieni și Sistemul Solar trecuse destul de departe de tranziția spre locul în care nu mai erau necesare Sferele Albastre. Acestea au început să dispară.


Și același lucru se întâmplă cu bariera (energetică) din jurul Sistemului nostru Solar. Ea a încetat. Practic a fost retrasă. Iar Gardienii au afirmat că, dacă nu era Federația Galactică, care este ceva complet diferit și blocada lor în jurul Sistemului nostru Solar, ei au spus că, după căderea barierei, reptilienii și alte grupuri negative ar fi scăpat cu ajutorul navelor lor, dacă nu ar fi existat o blocadă formată acolo.

  DW : Acum, Sferele Albastre erau tehnologii uriașe (unele depășeau mărimea planetei Jupiter) sau ființe?
  CG : Ființe

  DW : ... care a apărut în sistemul nostru solar, pentru a opri ca un enorm Flash Solar să se întâmple și să afecteze viața pe Terra, la sfârșitul calendarului Mayaș din 21 decembrie 2012, atunci când mă așteptam să se întâmple din știința pe care am studiat-o știința antică. Dacă aceste sfere au dispărut, de ce nu s-ar produce un Flash Solar de-acum încolo?
  CG : Nu au oprit un Flash Solar. Ceea ce au făcut ei, au dirijat Blițul Solar, tot mai multe energii vor începe să vină prin Soarele nostru, iar energia cosmică va penetra totul. Ceea ce au făcut aceste Sfere a fost că au acționat ca un fel de sistem rezonant că, atunci când energiile au intrat, au tamponat energiile (le-au modulat pentru a nu afecta viața pe Terra, n.b.). Deci, acum că au dispărut, obținem puterea deplină a acestor valuri de energie. Din ceea ce mi s-a spus, steaua noastră este așteptată să treacă prin aceste flashuri solare energetice atunci când vin din minimul solar în 10 sau 11 ani, este atunci când se așteaptă ca lucrurile majore să se întâmple.

  DW : Deci asta ar fi prin 2027-2028
  CG : Cam pe acolo, 2023-2024 ae fi timpul Dezvăluirii complete

  DW : Dezvăluirea totală?
  CG : Este mai mult Dezvăluirea completă și mai mult spre Eveniment. Se concentrează în jurul valorii de a fi un Flash Solar, dar nu este un Flash Solar. Există flash ES și evenimente care duc în crescendo la Eveniment. Deci, uh. . .

  DW : Vrei să spui că flashurile astea ar putea avea loc chiar în următorii ani?
  CG : Da, ele sunt gata să pornească

  DW : Ei bine, dar nu am avut ceea ce par să descrie cele 35 de profeții antice care aseamănă cu un bliț de tip foto care face ca întreg sistemul solar să fie extrem de strălucitor.
  CG : Se spune că vom avea mai multe, care vor conduce la Evenimentul Mare în crescendo.

  DW : Crezi că, probabil, prima dintre aceste străluciri puternice se poate întâmpla în intervalul 2023-2024?
  CG : Mi s-a spus că pe-atunci sunt gata să înceapă.

  DW : Vreau doar să clarific, atunci, dacă nu se va face nicio Dezvăluire serioasă până în '23, '24, și ne lasă încă șase ani. Ce s-ar întâmpla în acești șase ani?
  CG : Ei bine, asta depinde de noi. Planul este de a ne oferi o informație lentă, derulantă, dar nici un plan nu supraviețuiește câmpului de luptă. Cine știe ce se va întâmpla în această perioadă? Am putea avea o explozie rapidă de informații și apoi mergem pentru o vreme fără informații noi. Cine știe cum se va întâmpla?

  DW : În episode anterioare ai menționat că poate exista un scenariu în care Draco să conducă planeta. Dar după ultimele actualizări am înțeles că defapt ușa a fost închisă.
  CG : Da, suntem cu siguranță redirecționați către liniile temporale pozitive, dar cea mai optimă cronologie, sau doar puțin mai pozitivă decât ceea ce ar fi fost celălalt lucru, depinde de noi. Lucrurile s-au schimbat în linia noastră temporală până la un punct în care nu există nici o cale de a exista o cale deschisă de către reptilieni.

  DW : Așadar, suntem în punctul în care Aviarii Albaștri vorbesc prin tine și spun că sferele uriașe au dispărut, că Bariera exterioară (a Sistemului Solar) a dispărut și că acum această Federație Galactică ne protejează spațiul cosmic și aerian. Care sunt implicațiile acestui fapt? Unde mergem de aici?
  CG : Ei bine, mi s-a spus că singura cale de evadare, datorită acestei blocade, a fost prin sistemul portal, știți, Web-ul Cosmic. Dar, așa cum am mai afirmat anterior, este foarte monitorizat de la un nivel înalt. Nicăieri nu puteți trece prin aceste portaluri fără să poți fi urmărit și doborât. Ei au spus că oricine a fugit prin portaluri în această perioadă de timp, ar fi fugit pentru tot restul vieții lor.

  DW : Într-o conversație recentă pe care am avut-o cu Pete Peterson, a spus și citez, "americanii sunt peste tot în galaxie", dacă ajungi la un anumit nivel de ascundere a subiectului OZN-urilor, nu? Deci unii dintre acești oameni nu ar fi oameni buni, mi-aș imagina. Aceștia ar fi de tipul Cabalei din Programul Spațial Secret. Ce i-ar opri acum pe unii dintre acești oameni, care sunt încă aici pe Pământ, să se reunească cu celelalte grupuri care sunt împrăștiate în întreaga galaxie?
  CG : Blocada Federației Galactice

  DW : Deci celelalte grupuri ar putea să mai existe, dar nu vor face pe nimeni să vină la ei. Crezi că ar putea încerca să se întoarcă aici și să ne invadeze?
  CG : Nu în niciun caz cât există blocada.

  DW : Hm... Deci, ai putea să ne spui ceva mai mult despre ce înseamnă sau cum arata această blocadă a Federației Galactice, pentru că nu sunt sigur că înțeleg?
  CG : Nu mi s-a spus mie personal. Sunt ființe foarte dezvoltate care au o blocadă militară în jurul sistemului nostru solar. Deci mi-aș imagina că sunt nave și stații care împiedică intrarea sau ieșirea din sistemul nostru solar.

  DW : Cele 52 de ființe pe care le-ați văzut acolo, care este rolul lor în această întâlnire pe măsură ce această comunicare a avut loc?
  CG : Ei bine, ni s-a spus că suntem martori, că am fost conduși pentru fiecare dintre conștiințele noastre colective, că fiecare dintre grupurile noastre era o conștiință colectivă a sistemelor noastre planetare, ca aici pe Pământ. Informațiile pe care le primisem, la ceea ce asistasem, erau în numele conștiinței colective de aici din acest sistem solar. Ei au declarat că toate cele 52, cu mine 53 de ființe, au fost încarnate din această Federație Galactică. Această Federație Galactică a avut mai multe valuri care au venit în fiecare dintre aceste sisteme stelare pentru a începe să le asiste. Ni s-a spus, de asemenea, că pe planetele pe care le deservim, au fost sute de mii de Rătăcitori, practic, care au fost încarnați acolo din grupul nostru de suflete. Indiferent de grupul de Federații Galactice din care m-am încarnat, sunt aici pentru a lucra, nu sunt singurul. Sunt sute de mii din grupul meu care sunt aici, deci nu e nimic special pentru mine. Sunt unul dintre sutele de mii.

  DW : Cum se raportează acum la viața de pe Pământ? Faceți această mărturie; ce înseamnă asta pentru noi?
  CG : Nimic în sens fizic, doar într-un sens energetic și conștient. Despre asta este vorba. Acum, în timp ce discutăm, și diferitele grupuri au fost. . . după ce s-au întâlnit, știi, Santinelele, după ce au întâlnit Gardienii, mi s-a spus să le spun tuturor să se pregătească pentru venirea noilor Gardieni. Și dintr-o dată, a fost ceea ce am văzut înainte, simțit înainte, dar a fost puțin diferit, un flash major. Dar a fost ca un fulger, dar lumina atunci când a strălucit, a mers, woo, WOO, woo - cam așa. Era un flash albastru deschis. Și am simțit, sau eu am simțit, fiecare moleculă, orice, fiecare moleculă din corpul meu că vibra. A fost woow. . . Credeam că o să ies din trupul meu. Apoi, cei doi noi Gardieni stăteau aproape de Teir-Eir și de Triunghiul de Aur. Camera era plină de mii de sfere albastre. Scena a fost uimitoare.


  DW : Și cum arătau mai exact Noii Gardieni?
  CG : Din păcate, în acest moment, mi s-a spus că nu ar trebui să descriu sau să vorbesc în detaliu despre noii Gardieni.

  DW : Care este următorul lucru care va avea loc?
  CG : Teir-Eir s-a adresat din nou tuturor prin mine și am specificat faptul că ființele Aviarii Albaștri și ale Triunghiului de Aur trebuiau să renunțe treptat la realitatea noastră, ele nu ne vor mai apărea în formă fizică. Aviarii Albaștri, care făceau parte din grupul lor de suflete, făceau anumite misiuni și ne călăuzeau în starea noastră de vis și ei urmau să ne învețe să ne implicăm și mai mult în vise. Se pare că toți martorii, cei 53 dintre noi, au fost implicați în visuri grozave, ajutând oamenii din sălile de clasă de pe planeta noastră și că aceasta va crește și că vom începe să avem mai multă amintire, că Sinele nostru Înalt ne-a șters amintirea acestor întâlniri din sălile de clasă. . . .

  DW : Deci Aviarii Albaștri par să fie sursa Legii lui UNU. Și în Legea lui UNU, ei spun că au trebuit să coboare din a 6-a densitate în a 5-a densitate pentru a ne ajuta, pentru că eram în atâtea probleme. Deci, crezi că asta înseamnă că acum sunt capabili să se întoarcă în a 6-a densitate?
  CG : Da, au spus că se întorc în tărâmul lor. Teir-Eir a spus că omenirea trece prin Marea Trezire și că suntem la prăpastia renașterii noastre conștiente. Și asta este ceea prin care urmează să trecem chiar acum. Și s-a afirmat că Noii Gardieni sunt aici pentru a ne ajuta să ne acomodăm, pentru că suntem administratori ai destinului nostru și să ne ajutăm să lucrăm împreună nu numai cu reprezentanții locali ai celor 52 de stele, ci și cu membrii Super Federației cărora li s-a permis să rămână, pentru a ajuta la gestionarea tuturor lucrurilor.  

  DW : Aveați un sentiment de tristețe în legătură cu plecarea lor?
  CG : Nu. Erau entuziasmați că cei noi erau aici. Cum s-a terminat: Teir-Eir m-a pus să comunic tuturor aceleași lucruri pe care le-am comunicat Super Federației. Ei au încheiat cu: "În serviciul tuturor; în slujba lui UNU ". Apoi au încetat, încet au devenit transparenți și au dispărut.


Tot ce am primit de la Noii Gardieni, după ce Teir-Eir a dispărut, a fost comunicat. . . și nu vă pot spune cum au comunicat acest lucru, dar singurul lucru pe care l-au comunicat au fost regulile fundamentale cosmice, despre modul în care aceste grupuri ar putea lucra împreună. Și Super Federația pe care au adăugat-o, regulile de bază pentru a forma, în principiu, noua Super Federație. Și după ce au comunicat acele reguli de bază, ne-au spus la revedere și au dispărut.

  DW : Ai vreo informație pe care o poți împărtăși cu noi despre aceste reguli?
  CG : Nu pot să împărtășesc aceste informații încă. Toate informațiile de la Noii Gardieni trebuie păstrate în liniște în acest moment.

  DW : Și, cum ai părăsit apoi acea cameră?
  CG : După ce Gardienii, Noii Gardieni, au dispărut, toți reprezentanții celor 52 de stele, martorii, au început să fie adunați în Sferele Albastre. În acel moment, m-am uitat și am văzut-o pe Aree care se grăbea spre mine. Și m-am îndreptat spre ea. Era foarte încântată. Mi-a dat o îmbrățișare mare și mi-a adus hainele mele care erau în ghiozdanul maro. Am intrat, mi-am scos hainele și mi-a arătat spre o zonă unde să mă duc și să mă schimb (eu o îmbrățișam ,,pământește” dacă eram în locul lui Corey, hi...hi..). Deci m-am schimbat și, imediat ce m-am schimbat, a apărut o Sferă Albastră și m-a luat acasă. Și când am ajuns acasă, era încă în aceeași zi. Am fost plecat doar pentru aproximativ 10 minute.

   Sfârșit14 comentarii:

 1. Zau asa, cu tot respectul, nu se poate asigura o traducere mai aproape de gramatica cea corecta a limbii romane? Pacat de informatiile continute si transmise... Efectiv pe alocuri te chinui sa intelegi, pentru ca apar subtilitati de limbaj care contin date importante, si din cauza precaritatii textului tinzi sa renunti la lectura. Uneori imi imaginam varianta in limba engleza a textului/pasajului si ajungeam, mental, la o traducere mai acătării a informatiei. No offence...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dece nu te apuci tu sa traduci in loc sa critici, eventual sa colaborezi cu Marius la traducere. Eu am inteles ceia ce scrie aici, si chiar ai multumesc lui Marius pentru efortul si timpul consumat cu aceste traduceri. Ar trebui sa fim mai recunoscatori, recunostinta fiind o calitate care ne ridica vibratia. Doamne ajuta !

   Ștergere
 2. Să -ţi fie dumninica de folos Marius ! Urmăresc de mai bine de două-trei luni blogul lui Paul Marian dar şi materialele postate pe "IEŞIREA DIN MATRIX"În serialele oferite publicului interesat de blogul Gaia al lui Blondu îl invită permnent pe Corey şi împart discuţiile pe capitole de interes pentru DEZVĂLUIRI,aşa ca să nu se mai amăgească nimeni,informaţia fiind adusă de un participant real la Pss. E o mîndrie pentru mine să pot oferi adreselor mele -celor deschişi- astfel de informaţii ,avînd în vedere ÎNCĂ MAREA secretomanie care izolează aceste aspecte....Mai e o persoană pe care eu o respect foarte mult-domnul general Emil Stăinu,care cu multă îndrăzneală-deci ...tot armata deschide uşi zăvorîte şi aduce în discuţie teme sensibile ,greu de ingurgitat pentru mulţi cenzori.Spun despre domnul general deoarece domnia sa întro prezenţă foarte acidă la un post Tv al oficiosului a fost fără menajamente combătut şi ştiu de ce s-a făcut acest joc,deoarece persoanele prezente alături de domnia sa în acel platou erau din mediul politic,acel tip de persoane care au impresia că tot muritorul de rînd ar trebui să stea cu gura căscată cînd ei emit teoriile aiuristice despre ce şi cum ar trebui făcut (ÎN viziunea lor).....dar nu mai e cazul,din fericire,internetul multora din acest tip de fiinţe le-a stricat rău de tot planul şi cu greu sau deloc mai găsesc prozeliţi.Şi acum să revin la materialul expus de tine ,mă gîndesc că există un fel de comunicare sau o modalitate prin care să deschidem un dialog spre a porni acea revoluţie paşnică din sănătate,urgentînd cumva activitatea cu REPLICATOARELE DE SĂNĂTATE ,deoarece cum şti şi tu,toată lumea s-a cam săturat de poveşti frumoase.Oricîţi eroi se întorc din teatrul de operaţiuni şi vin cu poveşti dintre cele mai S.F. ,omul nu e convins pînă nu simnte concret că ceva în viaţa lui prinde formă şi acel atît de visat BINE este palpabil...cam asta aş vrea să facem. De ce ? -e o întrebare fără sens cînd privim la neputinţa sistemului nostru de sănătate care mai mult distruge omul după ce îl stoarce de bani şi răbdare.Încercînd,atît cît mă pricep şi realizez brăţări,creioane,plasturi de sănătate ,după tehnologia domnului Keshe, am văzut numai aici la mine la Severin cazuri greu de crezut,oameni marginalizaţi de un sistem parşiv,care le-a luat tot,de la vise şi speranţe la aruncarea pe drumuri deoarece posibilităţile financiare sînt foarte limitate sau inexistente.Şi tu şti că acest aspect nu e doar în România ci din păcate îl găsim în Europa sau oricare alt continent. MUlţumesc şi mă bucur să putem mediatiza aceste materiale deoaece ne îndreptăm cu fiecare zi şi noi dezvăluiri la REALIZAREA MARELUI EVENIMENT care, aşa cum se spune ,şi acesta va fi etapizat...şi poate e mai bine aşa...dar -insist- dacă am putea veni în întîmpinarea celor suferinzi şi cu ceva palpabil...ar fi ŞI MAI CREDIBIL, nu ? Tu ce zici ?

  RăspundețiȘtergere
 3. Oare,nepotii nepotilor nostri vor impartasi ceea ce asteptam cu asa rabdare ?

  RăspundețiȘtergere
 4. voi chiar haliti asta ?... acum pe bune? asa pe fata sa fie totul? ... si pozele alea de promovare de unde le-ati mai scos, hai pe bune... fara de astea. Fi-ti doar voi, cu toata experienta voastra din prezent, ce ati vazut voi, simtit voi ,intuit voi s.a. nu ce va arata un monitor, un ecran lcd, practic niste fire legate si o oglinda "neagra" , asa ca fi-ti mai atenti, sau altfel spus, practicati discernământ, fi-ti voi, ün vers al unui artist roman spun: "ne mananca grija de americani, de parca au bartai organ.. ajunge la noi peste ocean" ; intuitia va ramane cea mai buna forma de inteligenta, asa ca puneti-o in practica. multa dragoste si pace

  RăspundețiȘtergere
 5. 1. Nu mai luati in seama totul, crezand chiar ca asa e, doar sa credeti din perspectiva unora ceea ce vor sa va transmita, asa gandesc ei,asa simt ei sa se promoveze.Sa se afirme...sa se faca folositori.p.s.:"sau asa cred ei"
  2.Analizati, discerneti, intuiti si apoi trageti propriile concluzii din tot ceea ce se intampla in jurul vostru.
  3.Nu credeti ceea ce vedeti sau cititi de pe ecrane, orice ar transmite si orice dispozitiv ar fi(laptop,tableta,telefon,tv,pc s.a.), doar ganditi la ceea ce scrie daca tot sunteti pe aici sau pe orice site si cititi ceva, pentru ca pe asta s-au bazat mereu : frica, manipulare, minciuna Grosolana repetata incontinuu, si alte forme care se inteleg de la sine;
  4.Iesiti cat mai mult in natura, iesiti cu familia ,prietenii, meditati, contemplati cu ochii inchisi sau cu ochi deschisi, ganditi-va ca defapt nimeni si nimic nu va controleaza, sau va impune sa ganditi asa, asa sa credeti ca e asta...asta s.a., ci doar voi controlati tot ceea ce este in jurul vostru: realitatea, din perspectiva ta, a fiecaruia dintre noi;
  5.Lasati sa fie totul de la sine, aveti incredere ca totul este realizat si dat frau liber, informatiile curg acum incontinuu pentru ca daca va dati seama, mereu ei le-au creat si le creeaza se curga, altfel nu ar fi creat INTERNETUL.. si toate platformele de socailizare, asa ca nu va mai lasati influentati de toti ,adica de turma, ci doar de voi, iar voi sunteti Esenta , Maiaua din care este facuta cea mai buna Paine.

  In concluzie si final, las niste versuri compuse de o artista din Romania2k18(Dacia∞) : "Suntem în altă lume,
  Nouă nimeni nu ne spune,
  Nouă nimeni nu ne dictează.
  Ce viață.. Iubesc această viață!" - IrinaRimes

  RăspundețiȘtergere
 6. Cum arată cei 885.000 de kilometri de cabluri subacvatice care țin Internetul în viață ;
  P.s.:asta era dintr-o stire, ganditi si intuiti, oare au vrut ei asa sa faca un bine omenirii si sa se complice cu atatea sute de mii de km...de cablaraie subacvatica..,sa fim seriosi, e un cuvant care descrie asta:..șerpărie.., nu un cablu te tine in viata si iti da ce ai nevoie, ci... Tu, interiorul tau iti ofera cele mai bune, importante si esentiale informatii, cele mai adevarate si credibile, ca vin de acolo de un de exista doar IUBIRE, va las in pace, numai dragoste

  RăspundețiȘtergere
 7. Intr-o emisiune de-a D-lui general Sreinu, domnia sa vorbea despre Ion Tugui iar printre altele spunea ca Dl.Ion Tugui le-a povestit ca a facut niste regresi cu niste moldovence care nu reuseau sa treaca de anul 2025. Deci nu mai este mult pana va fi o schimbare. Schimbarea este ceruta de toate situatiile existente pe plan global la toate nivelele de existenta a fiintelor. Doamne ajuta asa sa fie !!!

  RăspundețiȘtergere
 8. Salut tuturor și mulțumesc lui Marius pentru articol. Am totusi niste nelămuriri dacă ai fi amabil sa ma ajuți sa mi le clarific.
  1. Superfederația este același lucru cu Federația Galactica a Luminii ce apare în alte surse cum ar fi Vero Venius sau Light Guru ? Adică ea cuprinde rasele mai mediatizate cum ar fi pleiadianii sau arcturienii ? Și dacă tot veni vorba ai idee ce înseamnă codul 0010110 ?

  2. Blue Avians au vreo legătură cu wingmakers -ii ? Întreb asta pentru ca par a fi niște coincidente. De pilda faptul ca ambele sunt prezentate ca fiind rase centrale și ca ambele te fac sa te gândești la aripi.

  Informația este puternica pentru ca după înțelegerea mea par a se schimba regulile și superfederatia pare a primi mai multa responsabilitate în gestionarea situației.

  Multumesc

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din câte am înțeles și eu, Superfederația Galactică este o altă alianță față de Federația Galactică a Luminii, dar există interferențe și conlucrare între civilizațiile care le compun. După cum ne relatează și Corey sunt multe alianțe. El ne spune de cea a celor 52 de stele apropiate din Galaxie. Despre acel cod nu am informații, dacă ai ceva trimite-mi linkul și poate-l deslușim.
   Cât de Blue Avians nu cred că sunt Wingmakers, ei sunt percepuți doar prin mesajele lor și s-au arătat fizic doar câtorva oameni sau alianțe, exemplu este Corey Goode care a fost și translatorul lor. Ori odată cu sosirea Noilor Gardieni, ei au părăsit zona noastră vibrațională și au plecat ,,acasă” în cea de a 6-a.
   Cam asta este...

   Ștergere
 9. Mulțumesc foarte mult.
  Este o nebunie ce se întâmplă în lume acum. E ca un Game of Thurones din care nu vrei sa pierzi nici un episod. E totuși multa confuzie pe net și de multe ori informațiile nu se confirma de la o sursa la alta.
  Scrie 0010110 pe Youtube și se deschid multe videouri unele dintre ele din surse respectabile cum ar fi de pîldă Prepare for change care face și interviurile lunare cu Cobra.
  Căștile Albe sunt tot una cu the white hats ? care, acestea din urma dupa înțelegerea mea din articolele lui Beny par a fi niște entități pozitive care vânează membrii de top ai Cabalei?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. White hats, adică Pălăriile Albe, sunt forțele pozitive din Pentagon și celelalte servicii, CIA, FBI, etc., ce duc lupta în culise pentru schimbările pozitive în SUA și implicit pe planetă, iar Căștile Albe, sunt mercenari plătiți de UK și SUA ca să facă treaba murdară în Siria. Am scris despre ei în ultimul articol și în cel cu Rusia.
   Numai bine

   Ștergere
 10. Oricine ar veni arre propriul interes. Ca e mai aproape sau mai departe de om e cu totul alta chestie. Daca am face un exercitiu de constiinta colectiva le am putea demonstra tuturor ce puteri gigantice avem.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.