vineri, 13 aprilie 2018

COBRA: Meditația pentru Pace planetară - 15.04.2018 (transmiteți viral)


    Este timpul să luați din nou măsuri! Este timpul să luăm destinul lumii în mâinile noastre! Cu toții suntem de acord că procesul de atingere a păcii planetare durează prea mult. Iată șansa noastră de a accelera procesul în mod colectiv. Prin urmare, folosim oportunitatea Lunii Noi din 15/16 aprilie pentru a crea un portal prin care vom echilibra câmpul energetic din jurul planetei.
Facem această meditație pentru a contracara efectele negative ale escaladării militare care are loc acum în Siria: https://www.rt.com/usa/423802-trump-get-ready-russia-missiles/ ; https://www.rt.com/news/423807-moscow-trump-syria-missiles/
Faceți-l viral! Distribuiți-l în toată lumea! Vă rugăm să îl postați pe site-urile și blogurile dvs. Invitați grupuri spirituale să vi se alăture. Dacă știți o altă locație media, puteți să o trimiteți acestora. Puteți crea un grup Facebook pentru grupul dvs. local de persoane care să facă acest lucru în partea dvs. de lume. De asemenea, avem nevoie de un grup principal Facebook pentru acest eveniment. Puteți crea un videoclip despre acest lucru și îl puteți posta pe Youtube.

Studiile științifice au confirmat efectele pozitive ale meditațiilor în masă asupra societății umane, astfel încât fiecare dintre voi care va participa la această meditație poate contribui de fapt la apropierea Evenimentului de noi: http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/ ; http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Această meditație ajută Forțele Luminii să împământeze energia Luminii pe suprafața planetei, pentru a întări grila de Lumină care este necesară pentru a accelera procesul de atingere a păcii planetare. Numărul de oameni care fac această meditație, este cel mai influent factor din puterea populației umane de la suprafață pentru accelerarea procesului.

Vom face această meditație în momentul exact al Lunii Noi, duminică, 15 aprilie, la ora 21:57 ora Europei de Est (EDT). Acest lucru este egal cu ora 9:57 CST, luni, 16 aprilie, la Taipei, 3:57 am EET, luni, la Cairo, 3:57 am CEST, luni, la Paris, 2:57 am BST luni, la Londra, 9:57 pm EDT pe Duminică în New York, 8:57 pm CDT duminică în Chicago, 7:57 pm MDT în Denver și 6:57 PDT în Los Angeles duminică, 15 aprilie.
Ora României este Luni 4:57

    Instrucțiuni:

  1. Utilizați-vă propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.
  2. Indicați-vă intenția de a utiliza această meditație ca instrument de accelerare a procesului de aducere a păcii pe planeta Pământ și locuitorii săi.

  3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană de la Soarele Galactic Central, apoi treceți prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului. Vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi prin corpul vostru și în sus în cer către toate ființele de Lumină din Sistemul Solar și din galaxia noastră. Acum stăm în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus și în jos. Țineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

  4. Acum vizualizați o flacără violet care purifică vortexul Siriei și câmpul său energetic în planurile de plasmă, eteric și astral. Apoi vizualizați această flacără violet care se extinde prin tot Orientul Mijlociu și o purifică. Apoi, extindeți-l și mai mult până când cuprinde întreaga planetă, purificând câmpul său energetic în planurile plasmatic, eteric și astral.

  5. Acum, vizualizați o fină energie roz feminină de vindecare, vindecând toți oamenii din Siria și aducerea păcii în țară. Vizualizați această lumină roz care protejează Siria. Vizualizați această energie divină feminină vindecând mințile și inimile tuturor oamenilor din întreaga lume implicați în conflictul Siriei. Apoi imaginați această energie divină feminină care se extinde prin tot Orientul Mijlociu și vindecând pe toți oamenii de acolo. Apoi, extindeți-l și mai mult până când acesta cuprinde întreaga planetă, vindecând toate ființele vii de pe planetă.

    Zeița vrea pace și pace va fi!

Un comentariu:

  1. EDT – Eastern Daylight Time. nu are legatura cu europa ci cu america

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.