miercuri, 4 aprilie 2018

COBRA: Familii de suflet (sufletești)


     Un articol detaliat, important și foarte profund

Pentru a începe pregătirea pentru societatea post-Eveniment și post-Contact, pleiadienii mi-au cerut să eliberez informații despre familiile sufletești. Familiile sufletești sunt create atunci când un grup de suflete ies din esența monadică nediferențiată (sunt create din Sursă, n.b.) și intră în acest univers printr-un portal din a șaptea dimensiune, a Soarelui Central Galactic, fie din această galaxie, fie din orice altă galaxie din univers. Milioane de suflete extrem de evoluate care sunt acum încarnate pe suprafața acestei planete au intrat în principal în acest univers, fie prin intermediul Soarelui Galactic Central din această Galaxie, fie prin galaxia soră a sa, galaxia Andromeda.
Ele au câștigat apoi experiență călătorind prin toată galaxia, prin filamentele luminoase înaltdimensionale, care străbat galaxia și concentrându-și mai târziu conștiința, câștigând experiență în sisteme stelare portal, cum ar fi Pleiade, Aldebaran, Sirius, Arcturus, Vega (alfa Lyrae), Tau Ceti...

La un moment dat în calea evoluției lor au întâlnit războaie galactice și s-au implicat, iar acesta este motivul principal pentru care se află pe Pământ. Ori au luat o decizie conștientă de a intra în carantina de pe Pământ pentru a ancora Lumina și pentru a ajuta forțele Luminii să elibereze planeta, sau pur și simplu au rătăcit într-o zonă periculoasă din Galaxie fără a înțelege pe deplin riscul și au fost prinse de către Archoni în rețeaua scalară interdimensională, târâte pe Pământ și forțate în ciclul reîncarnării.

Este extrem de important acum, să se trezească toate ființele stelare super-dimensionale încarnate pe suprafața planetei, să-și amintească misiunile și să le pună în aplicare. De asemenea, este extrem de important ca membrii familiilor sufletești să înceapă să se conecteze unul cu celălalt dintr-o perspectivă mai înaltă și nu numai ca ființe umane prinse în carantina Pământului. Membrii familiei sufletești creează o legătură între ele pe baza înțelegerii propriei esențe a celei de-a 5-a dimensiuni (conștiința manasică) și a crea prietenii adevărate. Aceasta este originea cosmică a arhetipului prieteniei.

Membrii familiei sufletești din aceeași familie de suflete sau din două familii de suflete adiacente, care creează o conexiune sufletească foarte profundă cu modelul de interferență pozitivă a celei de-a 6-a dimensiuni (conștiința buddică) se numesc suflete gemene. Aceasta este originea cosmică a arhetipului iubitei / iubitului. Membrii familiei sufletești din aceeași familie sufletească, care sunt de fapt o ființă care s-a împărțit în polarități opuse feminin / masculin, deoarece a intrat în cea de-a patra / a treia dimensiune, sunt numite suflete pereche. Conexiunea lor atinge dimensiunea a șaptea (conștiința atmică) și este originea cosmică a arhetipului bărbat / femeie, soț / soție și erou / zeiță.

Familia Sufeltească este una dintre misterele centrale ale Sisterhood of the Rose (Frăția Feminină a Trandafirului) : https://inanaeliana.wixsite.com/perlen-der-liebe/celebrate

Este ființa UNU care se manifestă în planul fizic:


Toate nivelurile de interconectare din cadrul unei familii sufletești creează un torus Clifford care rupe Matricea: http://2012portal.blogspot.si/2012/07/plan.html

Acesta este motivul pentru care forțele întunecate au dorit dintotdeauna să distrugă familiile sufletești. Mai întâi, ele au făcut acest lucru prin implantarea oamenilor stelari (sau semințe stelare) pentru a-i deconecta de la conștiința hiperdimensională și de la prezența Sufletului lor. Aceasta se numește programarea verticală a implanturilor și va fi abordată într-o postare specială din blog, atunci când va fi timpul. Programarea implanturilor verticale reprezintă baza pentru blocarea Pământului în carantină. Al doilea strat de programare este programarea orizontală a implantului. Pleiadienii mi-au cerut să mă adresez acum, pentru a începe deconstrucția programării societății care creează Matricea.

Programarea orizontală a implanturilor abuzează de faptul că sufletele pereche pătrund în cel de-al patrulea și al treilea univers dimensional ca o pereche de polarități masculine (electrice) și feminine (magnetice). În forma sa pură, forța electrică (kundalini) a forței masculine și magnetice (Suflet) a femeii, creează o atracție care la rândul ei creează triangularea care este forța evoluției. Atunci când această forță electromagnetică de atracție feminină / masculină este interferată prin intermediul programării orizontale a implantului, aceasta creează o distorsiune în câmpul electromagnetic al societății care este programată și evoluția unei astfel de societăți se întârzie, uneori timp de multe milenii, cum este cazul cu societatea de suprafață a Pământului.

Implantul orizontal de bază creează o divizare în percepția femeilor și a bărbaților asupra energiei sexuale, așa cum s-a explicat în detaliu aici: http://2012portal.blogspot.si/2018/03/sexual-energy.html

Cea mai eficientă modalitate de a controla o societate și de a întârzia evoluția ei este de a controla energia sexuală a femeilor. Acesta este motivul pentru care culturile care au dat cea mai mare libertate sexuală femeilor au fost cele care au înregistrat cel mai mare progres.

Cea mai eficientă modalitate de a controla energia sexuală feminină într-o anumită societate este de a infiltra o masă critică a prădătorilor sexuali Orion / Draco / Reptilieni în societatea respectivă și a-i lăsa să se piardă. Aceasta este ceea ce Archonii au făcut de multe ori în istoria omenirii. Atunci când o masă critică a femeilor primește programări negative de la acei prădători, aceasta creează un reflex Pavlovian în psihicul subconștient al femeii din această societate, distrugând astfel energia zeiței.
Într-o societate ca aceasta, femeile încep să trăiască o viață dublă, exprimându-și sexualitatea numai atunci când sunt departe de ochii curioși ai Matricei. Un exemplu extrem de important este societatea Arabiei Saudite: http://www.theweek.co.uk/60339/nine-things-women-cant-do-in-saudi-arabia

Cheia eliberării unei astfel de societăți, este pentru femeile cele mai avansate ale acelei societăți, să înceapă treptat să exprime senzual, energia sexuală a zeiței: http://thebestofhabibi.com/volume-18-no-2-september-2000/temple-priestess/

Archonii sunt, de asemenea, absolut alergici la energia adâncă a Soul Love (Suflet Iubit) între un bărbat și o femeie, în special între suflete gemene și suflete pereche. Prin ingineria procesului de întrupare (reîncarnare), aceștia rareori permit celor două suflete gemene să se întrupeze în același timp. Chiar dacă o fac, se întâlnesc foarte rar. Chiar dacă se întâlnesc, rareori li se permite să fie împreună, situațiile de inginerie a Archonilor împiedică unirea. Acesta este motivul pentru care sufletele pereche de pe suprafața planetei sunt acum extrem de rare și majoritatea oamenilor care cred că sunt suflete pereche sunt de fapt suflete gemene primare (suflete care direcționează energia sufletului geamăn unul către celălalt).

O legătură profundă a Soul Love între sufletele gemene de pe suprafața planetei se întâmplă puțin mai des și, dacă se întâmplă așa, Archonii merg uneori la mari extreme pentru a preveni acea iubire, chiar recurgând la uciderea unuia sau a ambilor parteneri. După Eveniment și mai ales după Primul Contact, Rezistența și Pleiadienii vor începe să contacteze cei mai avansați membri ai societății umane, în special pe cei care sunt conștienți de familiile sufletești.

Acest contact va aduce în mod inevitabil schimbări culturale tectonice în societatea umană. Pleiadienii și Rezistența au comunicat că acest contact va evolua uneori inevitabil în relații romantice și sexuale mai profunde, în special între sufletele pereche și sufletele gemene, unde unul dintre ele trăiește la suprafață, iar celălalt este în Rezistență sau aparține Flotei Confederației:

Ia-mă cu tine...
 Pentru a fi mai pregătită pentru aceste conexiuni, populația de la suprafață trebuie să fie conștientă de faptul că Pleiadienii și Rezistența au un model societal foarte asemănător, care se bazează pe familii sufletești. Uneori, ei se angajează pe deplin în unirea sacră exclusivă cu sufletul lor pereche sau cel geamăn primar și, uneori, formează conexiuni deschise de poligamie care se bazează pe iubirea sufletească (Soul Love) și pe fluxul liber al energiei sexuale. Aceleași uniri sexuale se întâmplă între ele, dar ele sunt libere de orice interferență archonică, care este atât de răspândită pe suprafața planetei.
Aceste conexiuni vor fi testul final al integrării populației de suprafață în societatea galactică.

N.B. : Iată dragilor cum este folosită energia sexuală în planurile înalte. Dacă aspirăm la a deveni ființe galactice, schimbați-vă abordarea privind energia sexuală, trecând peste toate programările mentale impuse prin implanturi de către acești Archoni. Puteți citi câte ceva din Tantra Yoga (eu am publicat câteva articole la categoria Sexualitate Sprirituală și voi mai publica...

       Victorie Luminii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.