marți, 13 martie 2018

«Steaguri false»: Elitele satanice folosesc actori de criză și nu ucid oameni cu adevărat, în scopul de a-și impune agenda criminală


  De îndată ce aud la televizor despre împușcături în masă sau atacuri teroriste în Europa sau în America, mulți occidentali își dau ochii peste cap și cască. După care își fac floricele de porumb și se așează confortabil în fotolii pentru a viziona teatrul amuzant care urmează apoi ca întotdeauna. După aceea postează ceva pe paginile de socializare, de tipul: „Iată că s-a petrecut din nou...”, iar în câteva minute oamenii intervin și lasă comentarii precum: „Nu totul este fals! Uneori acestea sunt evenimente reale.”

Ca răspuns la aceasta, există și unii care spun: „Nu... astăzi, în 2018... orice apare simultan în titlurile principale la nivel național și este prezentat non-stop pentru o săptămână, sau chiar pentru câteva zile... este întotdeauna un eveniment fals, o farsă. Aproape că pot să afirm acest lucru cu o certitudine de 100%. Bine, poate cu o certitudine de 99,9% ... dar sunt destul de încrezător în ceea ce spun.”
O astfel de informație poate fi greu de înghițit – și anume că ei (elita satanică ce guvernează planeta din umbră) ar prefera să recurgă la o farsă în loc să ucidă cu adevărat oamenii. Cu toate acestea, ei deja folosesc „steagul fals - farsă” încă din anul 2008. Și iată de ce falsifică toate aceste evenimente, în loc să trimită o „marionetă” care să ucidă cu adevărat victimele. Modelul pe care aceștia preferă să îl folosească nu implică victime reale. Și nu pentru că ar prețui viețile omenești... Ne privesc ca pe bovine. Pentru ei, uciderea oamenilor e o activitate de rutină, chiar mai obișnuită decât micul dejun.
Motivul pentru care le place modelul de farsă este pur și simplu pentru că nu este la fel de „murdar” ca alternativa („murdar” nu în sensul că implică vărsare de sânge, ci referindu-se la „acoperirea” atentă pe care ar trebui să o pregătească ulterior).

Atunci când nu este vorba de o durere pe care oamenii să o resimtă cu adevărat, ei pot fi controlați mult mai ușor.
Statul paralel și-a învățat lecția după ce a ucis oameni în atacurile de tip „steag fals” din 11 septembrie. Familiile victimelor nu au putut fi controlate, sau convinse să spună lucrurile pe care adevărații criminali doreau ca ele să le spună, sau să susțină agenda pe care ei doreau să o implementeze. Familiile victimelor adesea le-au încurcat planurile, contrazicând versiunea oficială și solicitând răspunsuri. Unii dintre primii „căutători ai adevărului” au fost prietenii și membrii familiilor victimelor de la 11 septembrie 2001.
Oamenii adevărați și evenimentele reale pot „deraia”. Victimele reale nu respectă scenariile, nu pot fi controlate și devin probleme pentru clica criminală. Devine mult prea „murdar” și complicat să ucidă cu adevărat oameni, căci atunci există cu adevărat durere și furie din partea celor dragi... iar celor care ne manipulează prin astfel de atacuri le place ca aceste operațiuni „steag fals” să fie cât mai „curate” și bine organizate. Sunt obsedați de control. Când durerea oamenilor nu este reală ci doar interpretată, atunci actorii respectă toate ordinele... și respectă agenda și punctele de discuție. Spun ceea ce li se cere.
Nu devin un sâcâitor plictisitor aflat tot timpul pe lângă ei, solicitând răspunsuri, și nici un detectiv amator care începe să demaște aspectele neconcordante pe care le descoperă în povestea oficială, urmărind să afle ce s-a petrecut cu adevărat cu cei dragi.
Nimeni nu va fi dat în judecată (la fel ca la Sandy Hook, unde nici măcar un singur părinte nu a dat în judecată școala, ori pe cine i-a împiedicat să intre în clădire pe aceia care au răspuns primii la apelul de urgență etc.). Nu s-a mai auzit până acum în SUA ca după o astfel de tragedie să existe zero procese.
Victime reale ar însemna procese reale care ar fi intentate de cei dragi, ceea ce ar însemna că dovezile reale ar fi scoase la lumină și examinate în instanță cu lupa, și bineînțeles că adevărații făptași nu vor așa ceva.
Victime false / decese ireale = actori de criză care joacă rolul victimelor. Actori de criză în loc de adevăratele rude furioase și pline de suferință = niciun proces și nicio întrebare.Iată de ce aproape întotdeauna elita criminală folosește modelul farsă pentru toate operațiunile de tip „steag fals” pe care le orchestrează. Mai mult, publicul a fost condiționat să pună la zid pe oricine ridică semne de întrebare referitoare la povestea oficială. Ca și cum a pune întrebări este lipsit de respect față de „decedat”. Păstrați-vă mânia îndreptățită pentru altcineva. Ori de câte ori există împușcături în masă prezentate zile în șir de mass-media aservită guvernului corupt, ar fi bine să analizați situația cu atenție. Aceștia sunt mincinoși dovediți care pun în scenă operațiuni psihologice în serie. Poziția de la care plecăm de fiecare dată față de astfel de evenimente ar trebui să fie aceea de neîncredere în informațiile oferite, până când se va dovedi că sunt adevărate.
Steagul fals din Boston
Știm că Noua Ordine Mondială este aproape de a fi implementată și că nicio poveste de amploare prezentată la știri nu este spusă la întâmplare, dintr-o banală coincidență. Există o argumentare pertinentă care spune că dacă guvernul și mass-media ar fi făcut astfel (să prezinte știri aleatoare, neimportante pentru agenda clicii sataniste care o controlează), astfel de transmisiuni ar putea fi considerate resurse risipite. Toate știrile importante au acum un scop bine definit.
  Notă blogger: Începând cu subiectul operațiunii ,,steag fals” 9/11, în ordine cronologică am publicat articole pe blog despre cele mai importante atacuri din ultimii ani – Boston, Paris, etc. (se pot citi derulând arhiva blogului). De fiecare dată am adus dovezi și evidențe care au demontat versiunile oficiale ale acestor așa-zise atacuri teroriste sau gen ,,lupul singuratic” – trăgătorii dezaxați din școlile americane. Chiar dacă în acestea au fost și victime reale, întotdeauna au existat și actori falimentari, care probabil, pentru un pumn de galbeni, au acceptat să joace acel rol. De notorietate este steagul fals din Boston, unde au fost folosiți astfel de actori la greu. Aici mi-a atras atenția la acea dată un veteran fără picioare, care a jucat rolul victimei ce i-au fost retezate picioarele în explozia bombei. Bineînțeles, cu focalizarea de rigoare a televiziunilor, pentru a avea impact maxim asupra telespectatorilor.
În ultimele evenimente , ca cel din Las Vegas sau din universitățile americane ,,singuraticul” trăgător nu a fost defapt singur. În Las Vegas de exemplu, au fost martori care au relatat că au văzut că se trăgea din mai multe locuri. Și aici au fost folosiți actori, printre victime, pentru a mări impactul asupra publicului. Toate acestea se fac cu două scopuri principale. Unul, pentru a înspăimânta tot mai mult populația americană, astfel încât oricine să creadă că nimeni, niciunde nu poate fi în siguranță. Și altul, de a forța indirect populația să ceară Guvernului interzicerea armelor, astfel încât cabala să fie sigură că americanii nu mai pot deține arme (acest lucru încalcă al Doilea Amendament din Constituția SUA).
În toate aceste operațiuni, pionii principali, respectiv trăgătorii singuratici, au fost indivizi care au fost supuși programelor MK-ULTRA de control mental. O să constatați că de fiecare dată, majoritatea dintre ei ori s-au sinucis, ori au fost împușcați de poliție sau alte forțe, pentru a nu putea fi interogați ulterior. https://www.veteranstoday.com/2018/02/18/the-florida-school-shooting/
Nu îi subestimați pe psihopații care sunt cu adevărat responsabili de aceste nenorociri. Au bani, resurse, tehnologie și putere nelimitate, și au făcut pact cu diavolul pentru a manipula populația, astfel încât pot și vor face aproape orice pentru a-și atinge scopurile malefice. Pot să facă orice, și chiar fac... Nu vă lăsați păcăliți.
        Sursa: http://www.yogaesoteric.net

Un comentariu:

  1. Bună dimineaţa Marius ! Citind acest articol îmi amintesc desele accidente,atacuri,conflicte prezentate la TV. ca MEGAEVENIMENTE ,apoi în urma unor aşazise concluzii cei îndrituiţi concluzionau lapidar.-"vom alcătui o COMISIE care va stabili....urmaînd ca ....bla,bla,bla....concluziile să fie date publicităţii...." CÎte astfel de rapoarte ale vestitelor comisii au fost date publicităţii sau ,mai exact la cîte nenorociri s-au petrecut în ţară numai în ultimii doi ani,cine a mai aflat cum s-au derulat evenimentele care au dus la tragedii-de exemplu-incendiu de la COLECTIV...unde vedete de rău augur a fost ministru al săbătăţii BĂnicioiu şi toţi capii politici ai vremii...şi multe alte anchete şi comisii despre care între timp nu s-a mai auzit nimic.... PRAF ÎN OCHI...

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.