luni, 12 martie 2018

Statele Unite ale Americii – Republică sau Corporație? De la Actul din 1871 care a înființat Districtul Columbia (DC), trăim sub UNITED STATES CORPORATION, care este deținută de anumiți bancheri și aristocrați internaționali din Europa și Marea Britanie. În 1871, Congresul a schimbat numele Constituției originale schimbând UN CUVÂNT - și aceasta a fost foarte semnificativ pe măsură ce veți citi. Unii oameni nu înțeleg că diferența dintre UN CUVÂNT și DOUĂ CUVINTE în orice document "legal" face diferența critică. Dar, Congresul a știut și știe acest lucru.
 1871, 21 februarie: Congresul adoptă un act care prevede un guvern pentru Districtul Columbia, cunoscut și ca Actul din 1871. În lipsa autorității constituționale, Congresul creează o formă separată de guvernare pentru Districtul Columbia, o parcelă de pământ de zece mile (a se vedea, Faptele Congresului "40", secțiunea 34, Sesiunea III, capitolele 61 și 62 ).

Actul - trecut atunci când țara era slăbită și epuizată financiar după războiul civil - a fost o mișcare strategică a intereselor străine (bancheri internaționali) care intenționau să obțină tezaurul și să pună funia în jurul gâtului Americii. Congresul a încheiat o înțelegere cu bancherii internaționali (în special cu Rothschilds din Londra) pentru a suporta o datorie către acești bancheri. Pentru că bancherii nu erau pe cale să împrumute bani unei națiuni nesigure fără condiții serioase, ei au inventat o cale de a-și pune piciorul în ușa Statelor Unite.

Actul din 1871 a format o corporație numită STATELE UNITE. Corporația, deținută de interese străine, s-a mișcat și a restrâns Constituția inițială într-un coș de gunoi. Prin Actul din 1871, constituția organică a fost defăimată - în fapt, vandalizată și sabotată - atunci când titlul a fost capitalizat și cuvântul "pentru" a fost schimbat în "de" în titlu. CONSTITUȚIA STATELOR UNITE ALE AMERICII este constituția STATELOR UNITE ALE AMERICII.

Ea funcționează într-o capacitate economică și a fost folosită pentru a păcăli poporul în a gândi că guvernează Republica. Nu este așa !

Capitalizarea nu este nesemnificativă atunci când se face referire la un document legal. Această modificare aparent "minoră" a avut un impact major asupra oricărei generații de americani ulterioare. Ceea ce a făcut Congresul prin adoptarea Legii din 1871 a fost crearea unui document complet nou, o constituție pentru guvernul Districtului Columbia, un guvern ÎNCORPORAT. Această Constituție modificată recent nu a avut intenția de a beneficia de Republică. Beneficiază numai de corporația Statelor Unite ale Americii și operează în întregime în afara Constituției originale (organice).
În loc să avem drepturi absolute și inalienabile garantate de Constituția organică, noi, acum, avem drepturi și privilegii "relative". 
Un exemplu este dreptul Suveran de a călători, care a fost acum transformat (în cadrul politicii guvernului corporatist) într-un "privilegiu" care impune cetățenilor să fie autorizați. Prin adoptarea Legii din 1871, Congresul a comis TRĂDARE împotriva celor care au fost suverani în baza garanțiilor și decretelor Declarației de Independență și a Constituției organice.
Actul din 1871 a devenit FUNDAȚIA întregii trădări de când a fost comisă de oficialitățile guvernamentale.

 Iată ce afirmă judecătoarea Anna von Reitz : "Guvernul federal" este o serie de corporații și francize corporative într-o afacere de a furniza "servicii guvernamentale esențiale" sub contract cu statele noastre. 

  Notă blogger: Și lumea, în general crede că SUA este o Republică Prezidențială cu ,,cea mai puternică democrație din lume”, cum ni se spală creierul zilnic în mass-media de diferiți profesori universitari și analiști politici... Totul este o mare minciună, cum dealtfel aproape totul din această paradigmă este. Un alt amănunt, este acela că datorită acestui act americanii plătesc impozite pe venituri, vestitul și înfricoșătorul IRS, care este ilegal. În Constituția originală se taxa doar alcoolul și tutunul, în rest pe venituri, până la acea dată americanii nu plăteau niciun impozit, nici măcar pe proprietăți. 
În prezent există deja o mișcare a militarilor pozitivi din toate structurile cu știința și acordul lui Trump de a restaura Republica și originala Constituție, odată cu înlăturarea cabalei, desființarea Federal Reserve și emiterea noii monede USN de către Trezoreria SUA, bazată pe metale prețoase.

 Vechiul drapel, care este corporatist, bazat pe forță, va fi înlocuit cu noul drapel al Republicii restaurate.

   Recent – 01 martie - a fost semnat un Ordin Executiv de către Președintele Trump, prin care Curtea Marțială și Tribunalele Militare vor face arestări în masă, prin intermediul militarilor, astfel că fenomenul va apărea ca al doilea Nurnberg, iată:

3 comentarii:

 1. Dar cum noi ,nu avem un Trump......

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ...nu avem nici directoare sri!Trump a pus o femeie,sefa a cia!dar si noi avem o cabaluta la dna si o mata hari in parlamentul european!si s-ar putea si un malai mare ca sef in pe!

   Ștergere
 2. http://www.national.ro/dezvaluiri/departamentul-zero-preia-romania-609834.html/

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.