luni, 26 martie 2018

Ce sunt Archonii


    În multele informări ale lui Cobra, precum și ale lui David Wilcock și alții am citit despre Archoni. Să vedem ce informații există despre aceste ființe ,,în serviciu pentru sine”, ce sunt, ce vor, cum ne manipulează și cum ne putem proteja împotriva lor.
 Textele vechi gnostice ne spun clar că noi suntem conduşi şi manipulaţi în secret de mai bine de 5.000 de ani de către o specie extraterestră malefică! Archonii se hrănesc cu energia noastră negativă!

Menționaţi în textele antice gnostice de la Nag Hammadi (Marea Moartă), cele care preced textele creştine, ființele extraterestre misterioase invadatoare, cunoscute sub numele de “Archoni”, ne conduc lumea de atunci, fiind ascunşi de “istoria oficială”. În 1947, textele antice au fost găsite în Nag Hammadi, în Egipt. Textele au mai bine de 2.000 de ani vechime, iar ele sunt foarte importante pentru că sunt “autentice”, nemanipulate sau needitate de către nimeni. Ele au fost îngropate într-o peşteră din Egipt, ceea ce înseamnă că ele s-au păstrat extrem de bine. Ar putea ele să ne ajute pe noi, oamenii, care suntem asemenea unei specii pierdute care nu-şi cunoaşte adevăratele origini?
 Acum peste 2.000 de ani, a existat o religie pe această planetă numită gnosticism, care se pare că era cea mai mare religie de pe Pământ la momentul respectiv. Interesant e faptul că această religie a dispărut total, iar astăzi e puţin studiată chiar şi în cursurile de istoria religiei. Textele de la Nag Hammadi ne oferă o descriere amănunțită a ceea ce credeau gnosticii, ale căror lucrări, multe au fost arse odată cu distrugerea bibliotecii antice de la Alexandria. Această religie (gnosticismul) precede marile religii, cu excepţia iudaismului, care era răspândit doar în zona Israelului.
Gnosticii ne spun că o mare invazie planetară a avut loc în jurul anului 3.600 î.Hr. Planeta Pământ a fost invadată de ființe misterioase și nemiloase, cunoscute sub numele de archoni. Aceste creaturi aveau capacitatea de a crea “realitatea” iluzorie, putând să ne manipuleze și să ne înrobească. De ce-au făcut acest lucru? Se spune că ei erau geloşi pe noi, pentru că avem un suflet, pe când ei nu au. Noi avem imaginație, ceea ce ne face creativi, pe când ei nu au. Potrivit textelor gnostice, unii dintre ei arată asemenea reptilienilor, pe când alţii arată asemenea unui fetus. Acest fetus are pielea de culoare gri și ochi negri şi imobili.
Motivul pentru care aceste fiinţe încearcă să ne manipuleze îl reprezintă faptul că ei vor să se hrănească cu energia noastră negativă. Deci, nu numai că aceste fiinţe doresc să se folosească de imaginația și creativitatea noastră împotriva noastră, pentru a crea o “realitate” deformată, dar noi, de fapt, îi hrănim ori de câte ori suntem implicaţi în violență, ură, invidie, agresivitate și perversiune. Practic, aceste fiinţe urăsc pacea, urăsc fericirea și vor să ne țină să vibrăm doar la o frecvenţă foarte scăzută, pentru că astfel ele se pot “alimenta” (hrăni).
    Care este originea Archonilor?
 Potrivit lui John Lash, archonii sunt cei mai mari şi mai răi lupi din univers.
Atunci când aspectul feminin divin al Sursei a trimis “chemarea” sufletelor să vină să facă parte din această experienţă grandioasă de ascensiune, multe au răspuns. Nu numai că, a fost acolo o oportunitate de a creşte rapid, spiritual, dar a fost şi o şansă de a fi o parte din cel mai mare şablon de creaţie biologică creat vreodată. Archonii nu au auzit “chemarea” şi din păstrarea acelei reguli fundamentale care echilibrează armonia în Univers, acţiunea şi reacţiunea, unele suflete le-au spus de planurile lor de a se încarna în cel mai dens şi cel mai polarizat mediu creat până atunci, mediul material (3D). Archonii nu au dat crezare informaţiei primită de la suflete, deoarece nu au auzit apelul ei înşişi. Ei deja şi-au expus tendinţele de lăcomie, dominare şi control pe care le-au împins mult mai departe de vibraţia Sursei. Entităţile archonice au devenit geloase pe deciziile sufletelor şi au promis să se angajeze pe acest drum al Minţii, care controlează sistemul Archonilor şi care este o determinare vicleană şi genială.
 Odată ce archonii şi-au dat seama cât de uşor ar fi pentru ei de a controla fiinţe într-un astfel de mediu dens, nu au vrut ca sufletele să aibă succes în ieşirea din sistemul lor. Ei şi-au dat seama că acestea le-ar putea oferi această experienţă pentru un timp foarte, foarte lung şi astfel, s-ar putea hrăni cu energia negativă, energia densă creată de sistemul lor de control, urmându-i în jos în experiment şi dându-le dificultăţi prin polaritatea extremă tuturor celor care aparţin regnului animal, atunci când omenirea ar trebui să ajungă la momentul închiderii cercului având nevoie să fie împinsă spre trezire, pentru a păşi într-un plan superior al evoluţiei bio-psiho-spirituală fiindcă, aşa cum am spus mai sus, acea Lege inexorabilă a Universului – acţiunea şi reacţiunea – nu poate fi eludată.
Archonii, au presupuse 800 de miliarde de unităţi alocate la aproape 8 miliarde de oameni de pe planetă. Aceste unităţi nu pot fi întrupate din punct de vedere fizic, astfel încât acestea utilizează alte fiinţe şi fiinţări din galaxie prin controlul câmpului mental, în scopul de a avea o structură dinamică cu care să controleze populaţia regnului animal, şi cu precădere, pe cea umană, aceasta fiind generatoarea celui mai complex şi puternic câmp de energie negativă, care este hrana arhonilor. Acest câmp, se înscrie în frecvenţă de minus (– 528 Hz), care este frecvenţa inimii pentru vieţuitoarele cu o structură evoluată şi a ceea ce ţine loc de inimă pentru vieţuitoarele mai puţin evoluate. Ele pot crea, de asemenea, programe de control al minţii, de a afecta în mod direct oamenii prin televiziune, radio, internet, reviste şi ziare, educaţie, farmaceutice, sănătate, finanţe, jocuri pe calculator, muzică, şi publicitate.
Toate cele de mai sus au putut fi realizate atunci când prin tehnologii speciale şi de mare fineţe conceptuală, archonii au acţionat direct asupra ADN-ului vieţuitoarelor, schimbând spinul lanţului cromozomial din sensul levogir, în sensul dextrogir. Este deja demonstrat că sensul levogir creează câmpuri de torsiune pozitive, pe când sensul dextrogir creează câmpuri de torsiune negative. Dacă acordăm un pic de atenţie realităţii obiectuale în care fiinţăm, vom constata că întregul regn animal, pornind de la cele mai mici insecte şi terminând cu Omul, fiecare individ în parte duşmăneşte sau este duşmănit de un alt individ. Fiecare va ucide sau va fi ucis de un altul, fără ca să existe o motivaţie fundamentală. Fiecare caută o pradă sau devine o pradă devoratoare sau devorată de către altcineva, din acelaşi regn cu el. Limitându-ne la specia umană: care este explicaţia fundamentală că din totdeauna oamenii s-au războit unii cu alţii, s-au sfârtecat şi s-au ucis clipă de clipă? Există o ură şi o vrajbă între indivizi, indiferent de nivelul lor intelectual.
S-a constat că omul este belicos prin însăşi natura sa definitorie şi cu acelaşi sadism atacă tot ce-i iese în cale, indiferent dacă este un semen de-al său, o altă vietate sau o vieţuitoare aparţinând regnului vegetal. Omul distruge tot ce este în jurul său. Însăşi tehnologia, indiferent de nivelul ei de complexitate, este duşmanul de moarte al omului, fiindcă-i distruge încet, meticulos şi definitiv, Spiritul. Acest fenomen s-a petrecut cu mulţi eoni în urmă şi pe planetele care acum sunt pustii. Fiinţele din regnul animal devorându-se între ele, distrugând concomitent şi regnul vegetal, şi-au distrus propriul habitat după care, în urma lor a rămas un pustiu lugubru, sinistru şi dezolant. Cu un pic de atenţie ţintită asupra realităţii cotidiene, putem observa că pe zi ce trece, planeta Terra se degradează încet dar sigur.
Tot inducţiile arhonice pe frecvenţa mentalului uman, sugerează explicaţii care mai de care mai elucubrate cum că, omenirea s-a înmulţit peste masa critică fiind astfel necesară împuţinarea ei prin măsuri radicale; este încurajată o elită reptiliană care să preia conducerea inducerii în mentalul colectiv al necesităţii depopulării numai că, nu acesta este scopul fiindcă, împuţinând numărul oamenilor care populează planeta, se micşorează şi numărul indivizilor creatori de energii negative care este, cum am spus, hrana de bază a archonilor. În schimb, orice sentiment de panică, alarmă, tristeţe, supărare, enervare, nemulţumire, răutate, duşmănie, ură etc., creează acel câmp torsionic cu spin dextrogir care alimentează planul de vibraţie de – 528 Hz, plan care este depozitul de energie hrănitoare pentru archoni.
Archonii nu au conştiinţă sau emoţii umane. Ei sunt părţi ale unei fiinţe mentale colosale, care este un programator genial. Această fiinţă a avut întreaga capacitate şi capabilitate de a merge înainte şi înapoi prin realităţile temporale, pentru a vedea ce opţiuni are omenirea de făcut şi de a fi mereu cu un pas înainte, în scopul de a păstra oamenii sub control. Acum, că suntem pe marginea prăpastiei şi aproape de o schimbare în conştiinţa umană suntem, oarecum, îngrijoraţi de ceea ce s-a petrecut, se petrece şi urmează a se genera în continuare. Dacă înţelegem fenomenul în întreaga lui complexitate, putem fi în măsură să luam decizii conştiente pentru a sparge programarea şi a deveni liberi cu adevărat, iar secretul nu este unul greu de priceput şi înţeles.
Condiţia de bază este să generăm permanent endorfine (hormonii fericirii) printr-o stare de bună dispoziţie, fără să ne văicărim indiferent de ce necaz dă peste noi. Sa fim permanent veseli, să râdem, să cântăm şi să ascultăm mereu muzică bună, chiar muzică populară de bun gust. Nu manele care stârnesc egoismul şi individualismul sau muzica heavy metal şi o anumită muzică rock. Să luăm aminte la exemplul lui Iov din Biblie care, după ce a pierdut avuţii însemnate şi a ajuns bolnav de lepră pe un morman de gunoi, scărpinându-se cu un ciob, în cea mai bună dispoziţie spunea: „Dumnezeu a dat, Dumnezeu a luat! Fie numele Domnului binecuvântat”. Iar când nevasta lui a venit şi i-a spus: „Dar blestemă-L, odată, pe Dumnezeu şi mori ca să nu te mai chinui atât”, el a răspuns: „Eşti nebună femeie! Aşa cum le primim pe cele bune, se cade să le primim şi pe cele rele”.
Şi acum, să aflăm care sunt acţiunile permanente ale oamenilor prin care generează energii negative ca hrană arhonilor. Archonii sunt parte a reţelei Demiurgului şi, practic, se hrănesc din fricile noastre, stări emoţionale generate de/prin diversele Sisteme de Control, cum ar fi: sistemul religios, sistemul de guvernare, mass-media oficială şi sistemul financiar etc., etc., etc.( https://burebista2012.blogspot.ro/2016/05/demiurgul-cum-sa-scapati-de-aceasta.html ).
Potrivit lui Cameron Day, Iehova – Yahwe (IHVH) dumnezeul lui Moise, joacă un rol principal în această înşelăciune ce foloseşte frica ca pe un instrument de control. Este de remarcat faptul că Yahwe a fost însetat de sânge aşa cum rezultă din Vechiul Testament şi oferea indicaţii precise şi clare lui Moise cu privire la jertfe pentru a nu se pierde niciun strop de sânge. Această sete de sânge este una bizară în condiţiile în care chiar si animalele jertfite şi uneori oamenii, făceau parte din procesul de creaţie. Ce semnificau aceste jertfe? De ce a fost nevoie de atât de mult sânge? Aceste întrebări par să rămână fără un răspuns clar deoarece, toate argumentele converg că Yahwe este un conducător reptilian, care s-a autoproclamat Dumnezeu, insistând să se substituie Dumnezeului Total, Fundamental şi Absolut şi manipulează omenirea după bunul plac.
Însă sângele vărsat chiar sub motivul sacrificiului ritualic, generează un câmp de energie dextrogiră cu o intensitate foarte mare, iar amplitudinea acestei frecvenţe de – 528 Hz este uriaşă. Acest lucru este valabil pentru oricare dintre sistemele religioase ce se bazează pe frica de divinitate. În principiu, Archonii impun o poziţie de dominare asupra unei alte persoane (sau grup de persoane), prin încălcarea şi anihilarea dreptului la manifestarea energiei personale. Trebuie să devenim fiinșe total conștiente și să ieșim din ciclul perpetuu al reîncarnărilor. Un ciclu ce pare nesfârşit, şi care presupune ştergerea tuturor amintirilor înainte de fiecare naştere în parte, astfel se trăieşte, viaţă după viaţă, numai pe post de hrană. Pentru Archoni hrana însemnă energia de care aceştia au nevoie, cea pe care ei şi-o doresc şi chiar şi-o însuşesc cu sau fără voia ta. Altfel spus, NU INTRAŢI în Tunelul de Lumină, în schimb, conectaţi-vă cu Suprasufletul Individual (Sinele Suprem), singurul care vă va ghida către acea uşă prin care se iese din acest Sistem.
Aşa că, ori de câte ori aveţi gânduri şi sentimente negative, gândiţi-vă că sunteţi hrană pentru archoni…

8 comentarii:

 1. Adica sunt A.I.sub forma parazitara-deci dauneaza grav sanatatii intregii Creatii-deci ar trebuii,defapt sigur trebuie lichidati,dezintegrati,stersi din Creatie.Pe parazitii astia tot Fondatorii i-a creat?urat din partea lor,poate isi indreapta greseala!Inseamna ca celebrii mib sunt acesti arghoni jegosi,retardati,mocirla din Creatie,deci eu trebuie sa inving cel putin 10 scarbosenii deastea?ok,la munca!Drum Luminos si Victorios spre Eliberarea Planetara!

  RăspundețiȘtergere
 2. Coincidenta ? extraordinar !cu catva timp inainte sa citesc acest articol,imi povesteste o cunostinta cum ca Jehova se mandrea lu Satan ca :il vezi pe slujitorul meu lojal Jov? la asta Satan ii spune lu Jehova ca Jov deaia te adora caci ii dai bogatie,familie,sanatate si numai bune,dar ia vezi daca-l lasi in mana mea mintenesi te va blestema cum o sai dau un pic de boala /acu am si citit imediat cartea lui Jov si chiar asa scrie/...in sfarsit Jov ramanand loial fata de Jehova si-a recapatat fii pirduti,bogatia pierduta si toate bunurile pe cara Dracul asta de Satan i le-a luat si ia creat atata durere fizica si psihica. Atunci cine mai e si Jehova asta ?pai are pe planeta asta in fiecare tara mii de fani ?oameni care nu prind arma in mana care nu mananca sangele animalelor cari dupa cum se propovaduieste traiesc in pace si fratie ? Cine naiba o fi creat jigodaniile astea de Arhoni ?nu-s astia ingerii cazuti ?acei ingeri care sau razvratit inpotriva lui Jehova ?-pai cunostinta mea cu care discutam mi-a aratat ca in Biblie peste tot scrie ca numele lu D-zeu creatorul este Jehova ! acum cum ? eu nu am citit nicaieri ca ar fi baut sange de unde se mai culeg-apar atatea fantezii ? Extraterestrii,pleiadieni,arhoni,arcturieni,si mama focului mai stie ce,pai de unde atatea ? si ma intreb atunci ce va fi cu noi pana la urma ? cu planeta noastra, pai omenirea maine poimaine va fi considerat niste furnici rai" numa bine de distrus. Mama Dumnezeu e real cate se aud acu pe aceasta planeta ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Edina se pare ca povestea îngerilor căzuți mai ales in privința lui Lucifer a fost o mare Neînțelegere . Lucifer din acele texte biblice nu este nici mai mult nici mai puțin decât un Rege care la vremea respectiva era foarte credincios dar când s-a îmbogățit nu a mai vrut altceva decât sa se autoproclame Zeu și asta a stârnit furia lui Yahweh in care el credea, Yahweh care din p.m.d.v după furia și ura lui, nu era decât un alt E.T autoproclamat Zeu. Și de aici toată neînțelegerea .

   Ștergere
  2. Salutare, am citit articolul și celelalte atașate in acesta și m-a pus pe gânduri cu câteva întrebări .

   Care este diferența dintre Archoni, Anunnaki, demoni și ființe întunecate ? Ce le deosebește și ce relație se afla între ele ?

   Cum au reușit acești E.T's sa se infiltreze pe planeta noastră ? Chiar nu s-a împotrivit nici un Dumnezeu al acestei planete nici un arhistrateg planetar ? Nu s-a dat nici o bătălie pentru a pune mâna pe noi ? Chiar am fost așa maimuțele nimănui ? Exista vreo informație relativ la acest aspect ?

   Sunt acești Archoni o creație a unui Dumnezeu al unei alte planete ( ceva program cu erori și ieșit de sub control al matricei ?) sau pur și simplu sunt o creație a Sursei supreme( Dumnezeul primordial ) in scopul de autocercetare de experimentare a tuturor tipurilor de Vibrație (chiar și cele joase) și manifestare (celelalte decât iubirica) in scopul autocunoașterii supreme ?


   Ștergere
  3. Archonii sunt ființe fără corp fizic, eventual se pot încarna sau prelua un corp al unei ființe de pe Pământ (sunt informații despre anumite persoane din vârful piramidei cabalei, ex. Rockefeller, Rothschild). Anunnaki sunt ființe cu corp fizic de pe planeta Nibiru care odată la 3600 de ani luau contact cu civilizația noastră, datorită mișcării de revoluție a planetei (se pare că ar fi soarele geamăn - stea moartă - al soarelui nostru).
   Dacă cauți la categoria Cobra, articole mai vechi, Cobra explică despre invazia Archonilor din 1996 prin portalul deschis în Congo. Această invazie a avut loc și asupra unor planete din sistemul Pleiade, dar în 1999 au fost eliberate.
   La ultima întrebare ți-ai dat răspunsul văd. Da, toate sufletele sunt creația lui Dumnezeu Tatăl și posedă liber arbitru, fiecare își alege calea de experimentare a Creației. Întunericul și Lumina sunt iluzorii, din punct de vedere al Creatorului. Prin dualitate Dumnezeu se poate manifesta și autocunoaște. Dumnezeu prin noi se autocunoaște, la nivel macro totul este Iluzie....
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere
 3. Să nu ne facem iluzii, suntem doar experimente, ca o bucată mare de caşcaval muced uitat in cămară în care s-au infiltrat dăunătorii care au asimilat compoziţia ocupând-o şi însuşinduşi-o. Ce va face acum propietarul?, totul depinde de El, în stadiul actual sticăciunea fiind preponderentă, în amintirea gustului de altădată, poate va curăţa stricăciunea existentă salvând o mică gustare, sau poate nu... .
  P.S. Pot posta doar prin contul Google, asta doar dacă propietarul acestui blog va încuviinţa apariţia acesteia şi se mai bate monedă despre Liberul Arbitru...

  RăspundețiȘtergere
 4. Limbajul , scris sau verbal , este o metoda de comunicare a informatilor de la un individ la al altul . Limbajul poate fi veridic sau inselator , o supa de minciuni , in functie de intentiile fiecaruia . Limba care o utilizam noi , fals numita limba romana intrucit roman denumeste un statut social nu o etnie , este un limbaj conglomerat din cuvinte de diferite origini .[Si engleza este tot la fel ] . Avind in vedere ca de-a lungul istoriei elitele au cautat sa atraga poparele in Contracte / Religii prin Metoda Inselaciunii care ascundea in spatele cuvintelor alte intentii decit cele vehiculate aiurea cum ar fi mantuirea sufletului si alte bazaconii . Pentru a putea pricepe sensul cuvintelor trebuie utilizata metoda de cautare a originii cuvintului si decriptare a sensului lui original . Citeva exemple ; Dumnezeu este un cuvint din latina compus din doua cuvinte - domine deus - si care inseamna -stapan zeificat , si era un titlu politic eclesiastic al cezarilor , titlu politic preluat de papii catolici si chiar si de cei ortodocsi , patriarhii -Tatii Stapani - archos insemnind stapin in limba greaca . Evident stapan al unor indivizi care i-au acceptat autoritatea fie de frica , fie inselati printr-un contract relegatio - religios . Religie , evident , vine de la cuvintul latin relegatio si inseamna -a te lega mental - a te lega la minte - intr-un contract de supunere unui Stapanului Auto Zeificat - Patriarch - Pater Archos , cuvint jumate latin jumate grec . Elitele au fost intodeauna obsedate cu sexul si multe elemente sexuale au fost introduse in Religii / Contractele dintre preotii magicieni si plebea ignoranta . De exemplu , dupa explicatiile lui madam Blavatstki , Iehova inseamna coit / impreunare sexuala -holy fuck -.Besides which, this generative symbol had its significance enforced by the four cryptic letters of Jehovah’s name, namely, image_il; or image_il meaning Jod (membrum Virile, see Kabala); image_il (He, thewomb); image_il (Vau, a crook or a hook, a nail), and image_il again, meaning also “an opening”; the whole forming the perfect bisexual emblem or symbol or Y (e) H (o) V (a) H, the male and female symbolIacchus again is Iao or Jehovah; and Baal or Adon, like Bacchus, was a phallic god.
  Cuvintul biserica vine de la cuvintul grec basilica , care inseamna ,casa basileului -cezarul , iar preotul -praetorum era inlocuitorul /slujbasul cezarului . Ce rost avea biserica / basilica era ca sa adune prostii sa se puna in genunchi sa accepte autoritatea imparatului , sa se roage imparatului -Tatal Nostru -Pater Noster prin rogatione - cereri prin care cereau ceva - depinde de fiecare ce avea nevoie -La inceput rugaciunile /rogationele se facea in scris dar mai tirziu dupa ce prostii au fost spalati la creier , au inceput sa faca rugaciuni /rogationes / cereri asa in vint sperind ca cretinii sa li se aprobe ceva .
  Exemplele pot continua . In Lege - Religie -Legamint , Legile /Legea fiind Tehnica Contractelor /Legamintelor dintre indivizi . Inselaciunea este Metoda Principala de lucru prin care sa fie sclavizati fraierii .

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.