joi, 22 martie 2018

Actualizare Ben Fulford (19.03.2018) - Lumea este pe cale să afle cât de îngrozitoare au fost crimele mafiei Khazare


    Purjarea la vârful vârfului structurii puterii secrete a SUA este aproape completă, ceea ce înseamnă că o purjare mult mai mare va avea loc acum, conform Pentagonului, CIA și a altor surse. Conducerea de vârf a Casei Albe, a CIA, a NSA, a FBI, a Pentagonului și a altor agenții din S.U.A. este acum compusă aproape în întregime din pălăriile albe. Aceasta înseamnă că este posibilă o curățare sistematică a rangurilor inferioare. Rezultatul va fi că, în lunile următoare, oamenii vor afla cât de îngrozitoare au fost infracțiunile comise de mafia Khazară.

Să ne amintim că acești așa-numiți lideri ai Occidentului încercau activ să distrugă 90% din populația lumii. Ei au fost prinși producând și răspândind boli precum SARS, gripa aviară, ebola etc. Au fost prinși încercând să provoace foamete în masă răspândind boli ale plantelor și plătindu-le fermierilor să crească cereale pentru biocombustibil în loc de alimente. Au încercat foarte mult să înceapă războiul mondial. Au fost în spatele incidentelor de crimă în masă, cum ar fi 9/11 și Fukushima. Acest lucru este dovedit. Ce se va întâmpla acum este că majoritatea populației lumii va învăța despre asta.

În S.U.A., aproximativ un milion de oameni s-au implicat activ în complotul de a ucide 90% dintre americanii lor și a-i înrobi pe supraviețuitori, potrivit serviciului de informații militar japonez. Acești un milion - care pretind că sunt evrei, musulmani sau creștini evanghelici etc., dar care se închină în mod activ lui Satan - au căutat să se refugieze în altă parte a planetei, dar nu au reușit. De asemenea, au încercat să părăsească planeta, conform surselor CIA și Pentagonului. "Cabala este blocată pe pământ, deoarece portalul CERN a fost distrus", spune sursa Pentagonului. "Ceea ce spun despre CERN este corect", confirmă o sursă CIA care are acces la bazele secrete antarctice. "Pământul se află în blocaj - nu pleacă și nu intră nimeni. Cabala sionistă khazară este prinsă aici. Aceștia sunt doborâți ", continuă sursa.

Prințul Bandar bin Khalid
Pentru a înțelege cât de speriați sunt cabaliștii, aruncați o privire la acest video al Prințului Bandar bin Khalid, unul dintre cei mai buni conspiratori din 9/11, care s-a sinucis pe 12 martie, pentru a evita să facă față justiției după ce i s-a refuzat azilul de către Marea Britanie : https://baaghi.tv/saudi-prince-bandar-bin-khalid-commits-suicide/

"Prințul Bandar-Bush a fost cu adevărat scos din scenă. Era el, nu o dublură, care a alunecat pe o coajă de banană și a căzut pe calea ferată. Sensul real al acestei afirmații este că Bandar a fost asistat în încercarea sa de a înfrânge gravitația. A fost controlat de un anumit tip de drog care modifică mintea. Nu va exista o autopsie ", explică sursa CIA care explică incidentul.

Acum, fostul președinte american Barack Hussein Obama, căruia de asemenea i-a fost refuzat azilul de către Marea Britanie, solicită guvernului japonez protecția, potrivit membrilor familiei regale japoneze și a surselor CIA. Japonezii au fost sfătuiți de către armata americană să spună nu. În orice caz, omul Obama se baza pe protecție, prim-ministrul khazar Shinzo Abe "va demisiona în următoarele două săptămâni. Acum e în groază. Sunteți conștient de oțelul defectuos vândut armatei americane. Vehiculele militare se vor sparge la impactul cu proiectilele. A fost vândut oțel defectuos de calitate inferioară. Pa, pa, Abe ", a spus sursa CIA din Asia despre protectorul lui Obama.

Cu toate acestea, Societatea Dragonul Alb îi poate oferi lui Obama protecție dacă este de acord să apară la Clubul Corespondenților Străini din Japonia și să spună lumii adevărul despre lucruri precum zborul aerian malaysian 370/17, care era adevăratul său tată, sau cine la pus la putere , etc. Obama caută adăpost pentru că toți cei care l-au protejat din structura de putere a S.U.A. sunt concediați, arestați sau uciși. Ultima misiune a Secretarului de Stat, Rex Tillerson a fost să meargă în Kenya pentru a spune guvernului să nu-l adăpostească pe Obama, spun sursele Pentagonului.

Tillerson însuși a fost concediat săptămâna trecută pentru că a susținut afirmația falsă a cabalei potrivit căreia Rusia folosea gaz otrăvitor (sau substanțe chimice) pentru a ucide disidenții din Marea Britanie, spun sursele. Primul ministru Theresa May din Marea Britanie, președintele Emmanuel Macron din Franța și cancelarul Angela Merkel din Germania și-au dezvăluit săptămâna trecută afilierea la cabală, susținând împreună cea mai recentă schemă de a blama totul despre Russia. Motivul real în care Serghei Skripal a fost otrăvit, a fost că era pe punctul de a dezvălui dovezi care să o lege pe Hillary Clinton și Partidul Democrat al SUA, de încercarea de defăimare a președintelui american Donald Trump, potrivit surselor FSB rusești : http://theduran.com/the-poisoning-of-sergei-skripal-reads-right-to-hillary-clinton-and-the-dnc/

Un dezvăluitor Google, între timp, declară că Google folosește eticheta de "agent rus", pentru a încerca să interzică jurnaliștii și dezvăluitorii care se opun programului lor de control al minții (se știe că Google lucrează cu cabala și ne cenzurează, pe cât posibil informația; astfel în România, de exemplu, blochează accesarea anumitor site-uri cu informații sensibile, n.b.). Sursa CIA menționată mai sus cu acces la baza din Antarctica, între timp, are o explicație mult mai esoterică pentru izbucnirea isterică a cabalei împotriva Rusiei. Potrivit acestuia, președintele rus Vladimir Putin a închis trei "porți stelare" care au fost localizate în Siria. "Putin veghează porțile stelare de acolo, și asta este ceea ce dărâmă cu adevărat cabala. El nu-i va lăsa să scape de Ziua Judecății ", spune el.

Ca de obicei, cu acest tip de informație de tip X-Files, scriu ceea ce spun sursele și le permit cititorilor să descopere singuri ce se întâmplă cu adevărat. Tot ce pot confirma este că planeta este cu siguranță în carantină (lucru confirmat și de David Wilcock și Corey Goode din informațiile primite de la Alianța Ființelor Sferă, n.b.). În orice caz, acum când Tillerson și Steve Goldstein au fost concediați, noul secretar de stat Mike Pompeo, înarmat cu cunoștințe despre operațiunile CIA, va supraveghea o "curățare și mai departe" a Departamentului de Stat, spun sursele Pentagonului. FBI și Congresul SUA investighează, de asemenea, activitatea criminală de către Departamentul de Stat și fostul său șef John Kerry, adaugă sursa.

CIA în sine este în curs de curățare majoră, acum că este sub controlul militar american. "Noul director al CIA, Gina Haspel, este un operativ temut, care va curăța acum facțiunea Bush, neoconii și alți trădători", spun sursele Pentagonului. Iată ce poate spune un coleg CIA despre Haspel: "Ea este liniștită și modestă - nu este deschisă sau cu gura mare, așa cum spunem noi. Ochii ei sunt foarte concentrați și intenși. Am simțit-o ca pe o femeie foarte inteligentă care-și păstrează misiunea reală." Această sursă spune că probabil va lua bisturiul și va tăia "operațiunile negre"ale CIA care manipulează droguri, transferuri de arme, trafic de ființe umane, spălare de bani și altele asemenea. FBI și Departamentul de Justiție vor vedea, de asemenea, o curățare a agenților cabalei, sunt de acord mai multe surse. "Arderea directorului adjunct al FBI, Andy McCabe, este doar începutul, deoarece acesta a lansat o comandă FEMA pentru 16.000 de lame de ghilotină", declară o sursă a Pentagonului. Se presupune că el se referă la ghilotinele raportate pe larg, comandate de cabală, probabil pentru utilizarea împotriva americanilor.

Un alt motiv pentru furia împotriva cabalei din interiorul armatei americane și a agențiilor, este numărul celor 800.000 de copii care au dispărut în fiecare an în Statele Unite (conform Centrului Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați). Dimpotrivă, China cu o populație de patru ori mai mare, are 20.000 de copii dispăruți în fiecare an, potrivit Departamentului de Stat al SUA. Acest lucru înseamnă că copiii din SUA sunt de 160 de ori mai mulți decât copiii chinezi dispăruți. În timp ce mulți dintre copiii dispăruți se găsesc, mulți dispar pentru totdeauna. Există mai mulți insideri care au mărturisit că sunt violați, uciși și mâncați de cabaliști.


   https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=b98ch_Pyi-Y

Pentru a rezolva o dată pentru totdeauna aceste răpiri secrete oribile în Statele Unite de către această cabală ucigașă, armata americană îi recheamă pe mulți generali pensionați și ofițeri din serviciul activ, spun sursele Pentagonului. Printre cei care se află acum în serviciu sunt Mike Pompeo, consilierul special Robert Mueller și mulți alții, spun sursele. Semnele sunt acum peste tot, astfel încât cabaliștii khazari vor trebui în sfârșit să se confrunte cu justiția. Acest scriitor a împins mult timp adevărul la suprafață și reconcilierea în stil sud-african, dar se pare că nu vor mai fi prezenți pentru mult timp în vârful acestei structuri de putere secrete. Crimele lor erau prea oribile.

Într-o notă finală din această săptămână, sursele CIA ne spun că Elon Musk de la Tesla Motors este un agent de spălare a banilor pentru Pentagon. Acest lucru ar putea explica o mare parte din ciudățenia care-l înconjoară, cum ar fi rapoartele din mai multe surse că Musk este cu adevărat în spatele crizei rachetelor nord-coreene. Aceasta înseamnă că Pentagonul, prin Musk și Tesla, a folosit rachetele nucleare nord-coreene, ca instrument de negociere în negocierile cu China. Ultima știre este că Tesla angajează personal din site-ul de știri satirice The Onion pentru un fel de proiect secret https://www.zerohedge.com/news/2018-03-13/not-onion-elon-musk-poaching-onion-staffers-secret-project

În aceste zile, desigur, este greu de spus diferența dintre ceea ce raportează The Onion și ce spun așa-numitele companii mass-media de masă, cum ar fi CNN. Poate că Pentagonul intenționează să finalizeze ultimele fragmente ale credibilității corporației Khazarilor, punându-le sub controlul Onion. După cum se spune, "uneori adevărul este mai năucitor decât ficțiunea". Intrăm în momente de timp ciudate, dar care ne pot arăta un viitor mai bun.

       Sursa: https://benjaminfulford.net  

6 comentarii:

 1. Salut Marius.
  Toate bune si frumoase dar ceva e putred rau: Uniunea Europeana(din care si RO face parte) a aprobat mariajul dintre Bayer(companie europeana specializata pe medicamente) si Monsanto(companie americana specializata pe organisme modificate genetic)...

  Articolul spune ca Bayer a preluat Monsanto(cu tot cu datorii - asta ca sa arunce ceva praf in ochii cititorului), dar e clar ca de fapt asta e intrarea legala a lui Monsanto in Europa:
  https://www.mail.com/int/news/europe/8362128-eu-approves-bayer-takeover-monsanto-concessions.html

  RăspundețiȘtergere
 2. Draga Marius iti multumesc foarte mult pentru traducere - ce sa zic ? raman 'afis' de ce aflam ca se intampla in Lumea...asta pacatoasa.Putin m-am cam enervat caci am zis ca "unii"ne ademenesc cu scrierile lor,parca timpul se opreste si nu se intampla nimic,nimic numai promisiuni,promisiuni.Ce sa zic,personal m-am asteptat la mai multe mai ales de anul trecut, dar acum totusi am inteles ca nici veghetorii nostrii nu cunosc ora exacta, esential este ca acum m-am convins ca sutele ori miile sau poate milioanele de nave sunt
  "AICI" deasupra noastra si vegheaza,i-am vazut chiar de ziua mea.Pentru mine a fost cel mai mare cadou decand m-am nascut. Am vazut ceva ce nici in vis nu mi-as fi inchipuit si asta mi-a intarit credinta ca "ziua ultima" pentru cei rai nu este departe. Iti dai seama, nu din ziare, nu din bloguri,ci cu propriile mele ochi am vazut si vad zilnic aceasta minune,pentru-ca este o "minune" sa stii ca "Ei"acolo sus ne vegheza.
  Ca P.S. vreau sa te intreb despre tine: caci am citit ca "pe vremea...90.. cand eram "vegetarian"? te-ai lasat ? si daca da dece ? In rest numai bine si vreau sa citesc !!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E....din comodotate cred. M-am însurat în 98 și fosta (căci acum sunt singur) nu era vegetariană și așa m-am lăsat. Dar și în prezent evit carnea, doar o zi pe săptămână și nu neapărat...Acum fac tot felul de cure. Tot ce am publicat la categoria ,,Sănătate” sunt verificate pe mine. Deci sunt reale și eficiente.
   Numai bine!

   Ștergere
 3. Salutare ! Am căutat pe internet dar nu am găsit nimic recent sau relevant, unde pot găsi declarația cancelarului Angela Merkel in care își declara afilierea la Cabala ? Și ce înseamnă n.b ? Mulțumesc și felicitări pentru activitatea de dezvăluire a adevărurilor ascunse.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nici nu o să găsești, pentru că oficial Cabala, adică Guvernul din Umbră nu există. Mai scormonește prin blog și o să te lămurești cu foarte multe lucruri ascunse. N.B. înseamnă notă blogger.
   Numai bine !

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.