vineri, 16 februarie 2018

Programul Spațial Secret german din Antarctica se va dezvălui și se vor elibera tehnologii avansate?


               De Dr. Michael Salla


 Au existat multe controverse în legătură cu postarea din februarie 5 a fostului editor al revistei Forbes, Benjamin Fulford, potrivit căreia, un program spațial german din Antarctica a ajuns în secret în negocieri cu autoritățile din S.U.A. și  la nivel mondial și este gata de a fi dezvăluit. O astfel de desecretizare va duce la schimbarea vieții prin tehnologii antigravitație și alte tehnologii suprimate, potrivit lui Fulford. Acesta nu își menționează sursele și nici nu oferă dovezi directe care să susțină afirmația controversată, dar recentele vizite în sudul Argentinei de către secretarul de stat al SUA, Rex Tillerson și fondatorul Amazon, Jeff Bezos, oferă un sprijin circumstanțial important. Afirmația lui Fulford merită, prin urmare, o examinare atentă în lumina a ce au căutat Tillerson și Bezos în Argentina.
  Ben Fulford scrie în articolul său: ,,  Un acord de pace major a fost atins săptămâna trecută în negocierile care au avut loc sub lumina super-lunii sângerii-albastre într-o anumită țară asiatică săptămâna trecută, potrivit surselor care erau prezente acolo. Ca urmare a acestui fapt, facțiunea nazistă a complexului militar-industrial mondial a fost de acord să se alinieze la partea luminoasă a Forței. Astfel, în viitorul apropiat, tehnologia nazistă, în special călătoria cu avionul anti-gravitațional și hipersonic (Mach 20+ , viteză mai mare de 20 mach – 24.000 km/h), va fi pusă la dispoziția "populației de suprafață" a planetei, spun sursele. Unul dintre participanții la negocieri a fost o rudă apropiată a amiralului Richard Byrd, faimosul explorator al Antarcticii, care a vizitat frecvent bazele naziste din Antarctica (în 1947-vestita operațiune High Jump, a se citi articolul din blog, n.b.), deci aceasta este adevărata afacere, oameni buni. Vom avea mai multe detalii spre sfârșitul acestui raport.”
 El mai afirmă: ,,În orice caz, acum că naziștii au acceptat să iasă din ascunzători și să se reîntoarcă la familia umană, nu există pur și simplu nicio putere militară care să sprijine proiectele genocidului Khazar. Naziștii sunt conduși acum de o generație care este în vârstă de 30 de ani și care nu au experiență sau implicare în ororile celui de-al doilea război mondial. Din acest motiv, nu au nici un motiv să se ascundă.

În orice caz, potrivit sursei menționate mai sus, naziștii nu s-au ascuns deloc. În lumea reală, majoritatea liderilor naziști care nu au fost arestați la sfârșitul celui de-al doilea război mondial nu au mers în Antarctica sau în America de Sud. În schimb, ei au mers în Spania, care încă era condusă de un guvern fascist după încheierea războiului. Mulți au rămas în Spania, dar alții s-au mutat în Cuba și Nevada, printre altele. Zona infamă 51 și alte baze din Nevada sunt în principal baze pentru testarea tehnologiei avansate naziste în domeniul aerospațial, potrivit acestei surse. Această tehnologie va fi acum împărtășită cu populația generală, spune sursa. Bazele naziste din Antarctica, spune această sursă, sunt mult mai mici și mai puțin semnificative decât mulți cred. El spune că dezinformarea despre bazele naziste uriașe din Antarctica a fost în mod deliberat dezlănțuită de naziști, pentru a deturna vânătorii de naziști de pe urma lor. Realitatea este că au găsit găuri calde sub gheața creată de izvoarele termale vulcanice, dar apa nu era potabilă”.
 
  Răspunzând unui cititor, Ben răspunde: ,, Noua generație de lideri naziști renunță la planurile genocidale ale părinților și bunicilor lor și doresc să împărtășească minunata lor tehnologie cu omenirea. Ca atare, ar trebui să-i întâmpinăm și sperăm ca programul lor spațial secret să nu mai fie secret.”

Există mărturii amănunțite ale martorilor oculari, date de insideri cum ar fi, William Tompkins (fost inginer operativ și aerospațial al SUA), Clark McClelland (fost angajat al NASA), Corey Goode (fost participant în programul spațial secret) despre Programul Spațial Secret funcțional din Antarctica, care în anii 50 a încheiat acorduri cu complexul militar industrial american. Unele dintre mărturiile martorilor oculari au fost acoperite în cărțile întâia și a doua din seria Programul Spațial Secret și un studiu mai detaliat împreună cu dovezile justificative este prezentat în Cartea a treia: Istoria ascunsă a Antarcticii: Fundamentele corporative ale programelor spațiale secrete (martie 2018) .

Pe scurt, există multe dovezi că un program spațial german a fost creat în secret în Antarctica și că acordurile încheiate cu complexul militar industrial american au dus la extinderea sa și la stabilirea a ceea ce Jim Marrs și alții îl numesc cel de-al IV-lea Reich. Aici este important orașul argentinian San Carlos de Bariloche, (alias Barilcoche). Potrivit unor surse credibile, Adolf Hitler a scăpat de război pentru a-și stabili domiciliul principal în Bariloche, situat în Patagonia, cea mai sudică regiune a Argentinei. Vestiții istorici ai celui de-al doilea război mondial, precum Harry Cooper și Dr. Jerome Corsi, au citat documente ample și martori oculari care susțin astfel de zvonuri.
(Iată și un articol publicat de mine despre acest subiect: https://burebista2012.blogspot.ro/2014/05/documente-fbi-declasificate-arata-ca.html , n.b.) 


 În plus, Martin Bormann a scăpat în Argentina și a făcut un hub pentru capitalul nazist postbelic, într-un program de zbor, numit Operation Eagle Flight : https://www.bibliotecapleyades.net/cienciareal/invisible_eagle/invisible_eagle09.htm .
Programul de zbor al capitalului Bormann nu numai că a finanțat o încercare globală ascunsă de a înființa un Reich al patrulea, dar a finanțat și un program spațial secret german în Antarctica. Odată cu confluența finanțelor internaționale și a liderilor naziști exilați, Bariloche a devenit capitala de facto a celui de-al IV-lea Reich și locul în care liderii americani îl vizitează în mod regulat, pentru a ajunge la acorduri cu programul spațial german din Antarctica.

Acest lucru este evidențiat prin vizitele la Bariloche a unor președinți ai Statelor Unite, cum ar fi Dwight D. Eisenhower (28 februarie 1960), William Clinton (18 octombrie 1997) și Barack Obama (24 martie 2016). Aceștia au vizitat Bariloche aparent pentru dezvoltarea economică și / sau protecția mediului. Motivul real ar fi putut implica negocieri ascunse cu liderii PSS german din Antarctica.

Dwight D. Eisenhower în vizită - 1960

De ce devine importantă călătoria din 3 februarie la Bariloche a secretarului Rex Tillerson? A fost pur și simplu acolo pentru a discuta despre "schimbările ecologice", cum a declarat subsecretarul Departamentului de Stat, Steve Goldstein presei? Sau Tillerson a fost acolo să efectueze negocieri secrete cu o nouă generație de lideri din Programul Spațial Antarctic German, după cum spun sursele din Pentagon ale lui Fulford? Ceea ce dă dovadă de o plauzibilitate suplimentară negocierilor secrete devoalate de către Fulford, este fondatorul Amazonului și cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, care a făcut o vizită simultană în Argentina. La 3 februarie, un ziar argentinian a lansat o poveste despre vizita neanunțată a lui Bezos la ghețarul Perito Moreno din Patagonia pentru a "salva pământul":
  ,, Omul de afaceri american Jeff Bezos, fondatorul și directorul Amazon, proprietarul ziarului legendar The Washington Post și fondatorul companiei Blue Origin, o companie care intenționează să facă excursii orbitale și suborbitale comerciale, este situată în Patagonia Argentinei. Miliardarul a postat o fotografie în fața ghețarului Perito Moreno. "Acesta este impresionantul ghețar Perito Moreno din Patagonia, trimitem sonde robotizate către toate planetele sistemului solar, iar Pământul este cel mai bun, mergem în spațiu, dar pentru a salva Pământul", a spus Bezos.”

Merită să se sublinieze faptul că Bariloche este cel de-al patrulea oraș ca mărime din regiunea Patagonia, cu un aeroport suficient de mare pentru a se adapta aeronavelor lor. Tillerson și Bezos ar fi putut participa foarte ușor la negocieri secrete, respectiv reprezentând cele mai înalte niveluri ale guvernului și industriei din S.U.A. Într-adevăr, dr. Joseph Farrell, care a fost primul ce a făcut referire la vizitele lui Tillerson și Bezos, susține că este ceea ce s-a întâmplat:
,, Comentariile domnului Bezos par să însemne că scopul expediției sale de ghețarologie patagoniană este legată de chestiuni legate de spațiu ... care, din nou, concretizează imaginea lui Obama în Bariloche cu oameni din NASA. (Și să nu uităm prezența chineză în regiune, din nou pentru scopuri "legate de spațiu"). 
Deci, da, speculația mea cu cifră octanică este că vizita domnului Bezos în regiune este legată de domnul Tillerson și că nu sunt ghețarii sau burse Fullbright sau discuții cu conservarea naturii, deși trebuie remarcat faptul că unghiul "naturii" se prezintă ca o poveste de acoperire atât pentru domnul Tillerson, cât și pentru domnul Bezos! Numai asta îmi sugerează că coordonarea și călătoria lor sunt, într-adevăr, legate într-un fel. Este acea altă influență din regiune care ridică întrebările: naziștii. Bariloche a fost, la urma urmei, domiciliul și sediul central, mai mult sau mai puțin, al experimentelor foarte lungi postbelice ale lui Ronald Richter în plasmă pentru Juan Peron. Așa-numita Estancia nazistă, "Ranch", o zonă vastă înconjurătoare, de circa 10.000 de mile pătrate, este în această regiune.”

,, Punctul important aici este că domnul Bezos ar fi dat o idee despre natura reală a interesului continuu al "unor nume mari" și ai unor "mulți bani" în regiune: spațiu și tehnologii avansate și că scopul real al acestor ciudate vizite sunt legate direct de acestea.”
Observațiile lui Farrell sunt foarte profunde. Vizitele lui Tillerson și Bezos au fost foarte probabil legate de negocieri secrete cu o nouă generație de lideri naziști dispuși să lanseze în mod public tehnologii spațiale avansate. Acordarea unei credințe suplimentare unei astfel de observații, este rolul armatei chineze în gestionarea unei instalații comune de program spațial cu guvernul argentinian care a intrat în funcțiune în 2016 în regiunea Patagonia, în jurul vizitei președintelui Obama la Bariloche.
Acest lucru ne aduce înapoi la sursele anonime din Pentagon ale lui Fulford, care i-au spus despre negocierile care au avut loc într-o țară asiatică în jurul perioadei de lună plină sângerie. Aceste negocieri care implică elitele globale (alias Deep State / Cabala / Illuminati etc.) au deschis calea spre dezvăluirea programului spațial german. 
Patru zile mai târziu, Tillerson și Bezos se prezintă la Bariloche, probabil cu reprezentanții chinezi ai programelor spațiale care operează deja în zona Patagonia, pentru a ajunge la o înțelegere cu noua generație de lideri antarcticieni germani. Este logic nu?.. 
În timp ce multe dintre afirmațiile lui Fulford rămân controversate și neîntemeiate, cea mai recentă pretenție a unui acord secret cu o nouă generație de lideri ai celui de-al patrulea Reich dispuși să se dezvăluie public și să elibereze tehnologii fantastice care vor schimba tehnologia spațială, este susținută de dovezi circumstanțiale semnificative, și merită investigații serioase.

    Concluzie blogger: Dacă aceste tehnologii vor fi eliberate curând, acest fapt va avea un impact extrem de pozitiv asupra civilizației noastre, nu doar în tehnologia spațială, ci și în transportul mărfurilor și persoanelor de la nivel planetar până la nivel local în siguranță, rapid și cu costuri minime. De asemenea în domeniul exploatării minereurilor, reciclării deșeurilor și depoluării planetei, prin scăderea consumului de hidrocarburi, etc...

   Doamne ajută să se întâmple cât mai repede!

     Sursa: http://exopolitics.org13 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. acesta a fost primul meu sentiment dupa ce am citit ce scrie mai sus in articol

   Ștergere
  2. Intru-totul de acord cu ufo...

   Ștergere
 2. Dragă ufo,şi dacă aceste mici firimituri nu le-am şti,afla de la cineva ,nu crezi că ar fi mai bine ,am dormi mai liniştiţi,confortabil în cuibuleţul nostru fără griji,vise,aspiraţii ? Eu zic-rău cu rău dar mai rău e fără BINE ...... BINE că cel puţin din ce "transpiră" de pe la alţiisă înţelegem şi noi că TOTUŞI CEVA SE MIŞCĂ,LUMINA ÎNCET,ÎNCET PĂTRUNDE în locuri de neimaginat pentru mintea noastră nepregătită pentru astfel de fenomene. Eu m-aş bucura dacă aş avea la îndemînă un REPLICATOR- aşa cum am mai vorbit cu Marius..... atunci să vezi VIAŢĂĂĂĂ ! Hai fi MAI OPT-IMIST....am avut noi atîîîta răbdare de cînd ne-am născut... ce mai contează o JUMĂTATE DE AN ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  2. foarte bine spus UFO bravoo!! pe acest pamant este totul cu fundu in sus dar, noi avem nevoie de Mac 20+ pentru a face ce? sa ne miscam mai repede spre munca? sa ducem gunoiul cu viteza maxima prin galaxia asta ?? Adevarat va zic!! abea daca stim ceva despre ce este in jurul nostru pe 10 metri patrati si avem pretentia sa cautam ceva nou la distanta de ani lumina, de fapt noi astia de rand nu stim nimic de noi, ceilalti au planu lor

   Ștergere
 3. Lumea asta a secretelor, e a secretelor, lumea noastra , e lumea noastra, deci nu se vor intrepatrunde niciodata una cu cealalta, lumea secretelor trebuie sa conduca lumea noastra, altfel si-ar pierde puterea de control, iar lumea noastra are nevoie de lumea secretelor, altfel visele noastre de mai bine s-ar narui, dar si asa realitatea va merge inainte, cu acea lume a secretelor nedivulgata, pentru ca nimeni n-ar avea nici un castig daca le-ar divulga...

  Lumea noastra va ramane la fel cum o stim dintotdeauna, fara a se intrepatrunde cu lumea secretelor, deci oricine poata sa se prezinte cum doreste, sa informeze ce vrea, realitatea nu ii asculta pe ei, ci ea isi va vedea in continuare de cursul ei firesc, fara nici o minune de tehnologie etc, chiar daca ea exista...

  Asadar, mult noroc la toti, intr-o lume asa cum a fost dintotdeauna, cu suferinta , boala, o lume a extremelor, cu cei mai bucurosi si cei mai tristi oameni, cand unii mor in suferinta, altii se distreaza in cel mai imbelsugat lux...

  Bafta in aceasta lume a junglei, cel mai tare va supravietui !!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Îmi pare rău despre niște păreri negative despre această problemă, dar este dreptul fiecăruia să creadă ce vrea și cum vrea, există liber arbitru. Nu se are în vedere un lucru: totul este Creația lui Dumnezeu și Lumina și Întunericul și datorită lberului arbitru, aici în 3D fiecare și-a ales calea. D.p.d.v. al Creației nimic nu este greșit, totul este experimentare și evoluție.
  Marele ciclu al Creației este expansiune și resorbție în Sursă. Având astea în vedere, ca și imagine de ansamblu, trebuie să ne acordăm nouă iubire și toleranță în evoluție precum și ființelor care au ales calea Întunericului. Ori dacă acești noi naziști vor să fie iertați și să împărtășească cu omenirea tehnologia lor, este ceva pozitiv.
  Toată desecretizarea ce se face în prezent, de diferiți dezvăluitori, care probabil și-au pus viața în primejdie, este un fapt extraordinar. Ei fac asta tocmai pentru ca aceste tehnologii să fie implementate la nivelul cel mai de jos și să slujească masele de oameni, pentru a fi înlăturate sărăcia și neajunsurile de pe planetă. Trebuie să fim deschiși, optimiști și pozitivi către orice transformare. Oricum nimic nu poate ieși din Masterplanul Divin și totul își urmează cursul ascendent către evoluție.
  Foarte curând vom fi martorii unor evenimente mărețe pe plan global ce va transforma definitiv civilizația așa cum o cunoaștem.
  Claritate mentală, iubire și deschidere spirituală vă doresc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. mai Marius , cum poti sa zici Asa Ceva :

   . .'' aici în 3D fiecare și-a ales calea. D.p.d.v. al Creației nimic nu este greșit, totul este experimentare și evoluție. ''

   >>> pai atunci Hai sa aruncam in Aer toata Planeta, cu 1000 de Bombe legate in serie
   ? ? ? ? ? ca' doar o fi si asta o 'Experienta' ? / ?

   inca ceva : Oare acesti Nazisti cand si-au dovedit Sinceritatea ? sau sa le credem pe un cuvant / ???

   Ștergere
  2. Au încercat și asta, să dea drumul unor rachete nucleare dar nu au fost lăsați, cineva acolo sus ne veghează, cât despre naziști, vom trăi și vom vedea, oricum nu depind de noi aceste înțelegeri....
   Numai bine !

   Ștergere
 5. GREU GREU GREU ...DECI PUNEM MINTEA LA CONTRIBUTIE. ASADAR ,CUM CINEVA REPETA MEREU...ACUM ,AICI..IN CONSTIINTA PUTEM ...ADEVARUL IESE LA SUPRAFATA..

  RăspundețiȘtergere
 6. Ce se mai aude cu cipurile? fac oare parte din Masterplanul Divin?

  RăspundețiȘtergere
 7. Greu la deal cu boii mici!
  Acum 1 an se dadea pe aici un exemplu cu 1 generator de 7,5 kw, am zis ca iau 2 bucati, nu a aparut minunea si am cumparat 3 aere conditionate specializate pe caldura!
  Ce sa mai zici de avioane cu viteze ametitoare daca un amarat de generator nu a putut fi replicat?

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.