marți, 6 februarie 2018

Programul Avansat de Identificare a Amenințărilor Aviatice (AATIP) a fost expus


  În ultimii câțiva ani, am fost bombardați cu dezvăluiri guvernamentale privind existența OZN-urilor, dar trebuie să ne întrebăm de ce, precum și sursele care perpetuează această agendă. Știți probabil că este mare dezbatere vis-a-vis de cum să se facă Dezvăluirea, de tip parțială sau totală.

 Programul Avansat de Identificare a Amenințărilor Aviatice (AATIP) a fost un efort secret de investigație finanțat de guvernul Statelor Unite pentru a studia obiecte zburatoare neidentificate, dar nu a fost clasificat. Acesta a fost publicat pentru prima data pe data de 16 decembrie 2017. Programul a început în 2007, cu o finantare de 22 de milioane de dolari în ultimii cinci ani până când creditele disponibile au fost încheiate în 2012. Programul a început în cadrul Agentiei de Informatii a Apărării din SUA. Deși programul oficial AATIP s-a încheiat, un grup de profesioniști interesați au extins efortul într-o organizație nonprofit numită "To the Stars Academy of Arts & Science".

Bineînțeles, aceasta este o agresiune preemptivă prin Complexul Militar Industrial și încă un motiv pentru a arunca (sau a transfera către operațiuni sau programe negre ... sau pur și simplu să ascundă) trilioane de dolari în loc să folosească acei bani pentru a reconstrui o infrastructură îmbătrânită sau pentru a-i ajuta pe cei fără adăpost. Cuvântul-cheie al acestui program al aviației este amenințarea. După cum reiese din istoria antică, planeta noastră a fost vizitată de vecini galactici timp de zeci de mii de ani, dar acum sunt considerați o amenințare? O amenințare pentru cine?

Da, există o "amenințare" pentru cei aflați la putere de la familia noastră galactică care se întoarce să modifice ceea ce au făcut cu omenirea, care include înlăturarea de la putere a celor care au lucrat împotriva celor mai bune interese ale omenirii de mii de ani. Acest lucru nu include doar politicieni, ci și figuri religioase care au acoperit adevărul prin dogme, conspirație și manipulare psi a maselor. Pot aminti că în cadrul Dezvăluirii și Primului Contact, Vaticanul are creat un program de încreștinare a extratereștrilor. De exemplu, credeți că un pleiadian sau arcturian trebuie să fie iertat și binecuvântat de Isus pentru a merge la "cer"?

 E mult mai profund decât atât. Există 4 tipuri diferite de sânge (A, B, AB și O) și 2 valori diferite de Rh (+/-). Este imposibil să ai 4 tipuri diferite de sânge cu fiecare combinație de valori Rh din povestea creației lui Adam și Eva, așa cum am ajuns aici?
Cercetarea lui Zecharia Sitchin în scrierea cuneiformă sumeriană, sugerează că ADN-ul nostru a fost manipulat de Anunnaki pentru a crea o rasă de sclavi pentru a extrage aurul de pe planetă pentru Anunnaki. Acest lucru ar explica de ce aurul are o astfel de valoare creată în economia noastră globală și de ce Biserica Romano-Catolică a adunat atât de mult din el. O altă posibilitate este că am fost însămânțați aici din diferite națiuni galactice, cum ar fi Pleiadieni, Arcturieni, Andromedani, Lirani, Siriusieni, etc.

 ... Această posibilitate ar explica diferențele de rasă, etnie, limbă, tipuri de sânge și valori Rh. Este posibil ca planeta noastră să aibă păzitori sau observatori responsabili prin faptul că nu ne permite să ne distrugem prin guverne corupte sau războaie nucleare? Dacă da, au contactat deja guvernele noastre spunându-le că vor ajunge să rezolve această problemă?

Dacă acest lucru este adevărat, atunci ar fi logic ca guvernele noastre să încerce să găsească modalități de a preveni ca o astfel de situație să aibă loc prin programe guvernamentale ascunse, cum ar fi Programul Avansat de Identificare a Amenințărilor Aviatice. Ar fi pertinent ca un guvern să desensibilizeze populația sa în ceea ce privește extratereștrii și OZN-urile pentru a împinge această agendă. Dacă urmați o căutare Google pentru "AATIP", veți găsi rezultate care conțin legături de la CNN: (NY Times: Pentagon study of UFOs revealed), The New York Times (Glowing Auras and ‘Black Money’: The Pentagon’s Mysterious U.F.O. Program), The Washington Post (The government admits it studies UFOs. So about those Area 51 conspiracy theories … ), NBC (Pentagon admits it had a UFO program, claims it ended in 2012 ), CBS (Report: Pentagon program investigated reports of UFOs), ABC (Once secret, now closed UFO program confirmed by Pentagon).

Niciuna dintre aceste surse mass-media nu este credibilă de către public, deoarece publică în mod constant propaganda guvernamentală pentru a împinge agende specifice. Cu umor, Conan O'Brien expune modul în care fiecare mare emisiune de știri împinge în mod literal aceeași ordine de idei:Este evident că mass-media ne împinge în față o amenințare inexistentă pentru a ne vinde agenda. Nu căutați mai departe decât orice film recent de la Hollywood, care arată extratereștri răuvoitori ca o rasă cu care trebuie să luptăm pentru a salva omenirea și planeta. Adevărul este că familiile noastre galactice se întorc pentru a corecta ceea ce a ieșit de sub control prin bani, politică și religie. Singurii care ar trebui să se simtă amenințați sunt cei care au ascuns adevărul de milenii, deoarece vor fi expuși până când Pluto va ieși din Capricorn în 2023, dacă nu chiar mai devreme.

Cel mai mare șoc va apărea din religia organizată (și oamenilor ce cred orbește în ea, n.b.). Arestările în masă ale celor care au ținut omenirea în subordonare, control și conformitate au început deja. Toate acestea pot, și cel mai probabil, vor avea loc fără nici o dezvăluire oficială, deoarece prietenii noștri galactici merg deja printre noi. Ceea la ce vom fi martori va schimba complet cursul istoriei, atât trecutul cât și prezentul. După cum vom vedea, totul este cu capul în jos. Multe lucruri despre care am crezut că sunt adevăr sunt exact opusul.

Este foarte asemănător cu francmasoneria, unde în nivelurile inferioare, creștinismul este observat, iar cei mai mulți dintre membri nu cunosc țelul suprem sau obiectivul final, dar la cele mai înalte niveluri ei urmează Doctrina Luciferiană. Nimic nu e ceea ce pare. Și marea masă o să-și dea seama de toate acestea foarte curând.
Energia Adevărului va predomina pe măsură ce intrăm în Epoca Vărsătorului. Cu aceasta, vom vedea tehnologiile suprimate eliberate, care vor pune capăt tuturor bolilor și nevoii de energie ieftină tuturor oamenilor. Așteptați-vă să vedeți cel mai puțin vehiculele cu energie electrică și cu motoarele cu apă foarte curând, cu distribuție de masă. În doar câțiva ani, tehnologia de astăzi va părea atât de veche, încât vom râde de cât de primitive au fost viețile noastre!

 Și mai ales dobândirea nevoilor primare de existență ale fiecărui suflet încarnat acum, aici. Stați tunați, călătoria tocmai a început!

      Victorie Luminii !


  
      Sursa: http://in5d.com

7 comentarii:

 1. N-ar trebui să se înceapă cu Vaticanul ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Și cu rețeaua mafiotă BOR zisă biserica ortodoxă română.

   Ștergere
 2. Păi înseamnă că există un Plan cu P Mare, iar el este respectat de când Lumea si Pământul.

  Cum totul e Infinit ..practic nu a durat -n imic si nu va dura nimic.

  Totul are loc Acum.

  DoamneAjuta!

  RăspundețiȘtergere
 3. Ar trebui să se înceapă de peste Tot.
  Dar să înceapă în Prezent, Aici&Acum

  Am acceptat destul,Enough, Iubim, iubește,. . iubesc

  2k18

  RăspundețiȘtergere
 4. http://in5d.com/new-earth-news-release-fisa-memo-transition-new-earth/
  (Stirile Noului Pamant - Eliberarea memoriei FISA si trecerea noastra in noul Pamant)

  DOAMNE AJUTA SA TRECEM CU BINE PRIN ACEASTA TRANZITIE SPRE O ADEVARATA REALITATE !!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc pentru link.....un articol incurajator pentru multa lume....deschideti pagina in chrome si dati traducere....in proportie de 90% perfecta. Marius...nu ar fi rau sa o postezi si tu articolul.

   Ștergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.