duminică, 18 februarie 2018

Preparatele McDonald’s și nanotehnologia. Ce s-a găsit în acestea sub microscop


  După cum arată fotografiile și videoclipurile de mai jos, s-a descoperit că puiul McNuggets conține fibre ciudate, pe care unii oameni le-ar putea chiar asemăna cu așa-numitele "Morgellon". S-au găsit structuri negre precum firul de păr care se lipesc de masa de nugget, precum și structuri în formă de ou albastru, ca firele de păr sau fibre atașate de coadă. 
 (NaturalNews): ,,Astăzi anunțăm prima anchetă efectuată la laboratorul Natural News Forensic Food Laboratory din domeniul științelor naturale, noua ramură de cercetare științifică a Natural News, unde am pus mâncărurile sub microscop și am aflat ce este cu adevărat acolo. Am achiziționat un McNuggets de pui de 10 piese de la un restaurant McDonald's din Austin, Texas. În condiții controlate cu grijă, am examinat apoi Chicken McNuggets sub microscopul digital de mare putere, așteptându-ne să vedem numai bucăți de pui prelucrate și o acoperire exterioară prăjită. Dar ceea ce s-a găsit ne-a șocat. Am văzut multe lucruri ciudate în experiența noastră de investigare a alimentelor, dar nu m-am așteptat niciodată să găsesc asta ”...
Actualizări: Natural News a lansat acum o a doua rundă de fotografii "a fibrelor misterioase" ale Chicken McNuggets, pe lângă fotografiile pe care le-ați văzut. Probele reale de pui McNugget utilizate în aceste fotografii au fost înghețate pentru păstrarea dovezilor medico-legale.
De asemenea, s-au găsit noduri roșii ciudate de culoare roșie în mai multe locații, precum și un obiect verde sferic care seamănă cu algele.


Credem că aceste dovezi vizuale poate justifica o anchetă a FDA cu privire la compoziția ingredientelor din Chicken McNuggets, specifică Natural News. În special, de unde provin structurile de păr? Acest lucru este deosebit de important a răspunde, având în vedere că găinile nu au păr. Există o contaminare încrucișată între specii în procesarea Chicken McNuggets? La această întrebare trebuie să răspundă compania.


 Iată dragilor încă o dovadă că pe lângă diversele substanțe misterioase care se introduc premeditat de către companiile producătoare în vaccinuri și în preparatele McDonald's se întâmplă același lucru. Credeți că-i de bine? Eu nu cred și aș sfătui tinerele mămici, spălate pe creier sau ignorante să nu-și mai hrănească copiii de la aceste companii pentru că toate acestea sunt premeditat făcute asupra copiilor noștri pentru a ne extermina ca specie. După ce Africa a fost terenul de experimente al armelor biologice de zeci de ani cu așa-numiții viruși SARS, Morgellons, SIDA, Ebola, etc., prin mâncarea infestată prin nanotehnologie și infestarea vaccinurilor și obligativitatea vaccinării copiilor, elita malefică nu vrea altceva decât exterminarea noastră încet, dar sigur.

   Multă sănătate!


3 comentarii:

 1. In general se stie si s-au constatat multe cazuri de procesare in totalitate a animalului sacrificat adica carne,piele,oase si organe si servirea lui ca delicatese la
  McDonald's si KFC.Dragi romani nu va amagiti singuri, carnea de la aceste firme este atat de bine condimentata si marinata incat gustul initial se pierde,cei care consuma aceste produse nu pot concepe alt fel de gust,de aceea ei sunt obisnuiti (chiar fara ca ei sa isi dea seama inca din frageda copilarie ) cu acest tip de gust.Cea mai mare manipulare a populatiei planetei se face prin manipularea simtului gustului si a hranei,care este consumabila zi de zi si atat de necesara supravietuirii.De aceea va sfatuiesc dati o sansa producatorilor agricoli autohtoni inteligenti si patrioti care intr-adevar vor binele romanilor,cumparati produse alimentare de la ei.

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna Marius. O posibila explicatie a celor relatate in articol este ca ceea ce se gaseste in fast-food e de fapt o modalitate de a implanta in corpul conumatorilor ADN strain de rasa umana. Creierul este pacalit cu "arome" si permite accesul in corp pentru aceste "fibre misterioase".
  De asemenea, ceea ce se "implanteaza" prin alimentatie se face si prin intermediul vaccinurilor.
  Scopul: momentan compromit aparatul reproductiv uman in asa fel incat urmatoarele generatii de oameni sa fie o specie hibrida dar scopul mare este controlul si obedienta speciei umane.
  In sprijinul celor afirmate si asumate, aici este o sesiune de hipnoza regresiva pe subiecte de foarte mare actualitate si cu implicatii importante. Pentru cei care poate nu au rabdare sa urmareasca toata sesiunea, pot derula la momnetul 1:07:43.
  https://www.youtube.com/watch?v=SFCFvUxq_Io

  RăspundețiȘtergere
 3. Morgellons? Stati departe in cazul asta de McDonald's

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.