duminică, 25 februarie 2018

Planul de backup și acțiune la Eveniment


 Public acest important articol pentru ca toți cei care-mi citesc articolele să fie informați despre ce trebuie să facă la declanșarea Evenimentului și după. Aceste informații trebuie împărtășite tuturor celor treziți și care cunosc momentul cosmic în care ne aflăm. Nimeni nu cunoaște când anume, în timp, se va declanșa Evenimentul, doar Dumnezeu Tatăl hotărăște asta, poate noi doar să intuim cu câteva clipe înainte, dar acesta va avea loc cu siguranță și cel mai important: ÎN ORICE MOMENT. 

 Pentru aducere aminte a ceea ce înseamnă Evenimentul voi posta un video mai jos, iar după articol un altul, cu informații utile de la Cobra (faceți abstracție de datele expuse referitor la declanșarea Evenimentului din videoclip, acesta a fost publicat în ian.2014, luați informațiile de bază referitoare la Eveniment). Noi cei ce știm ce se întâmplă vom avea misiunea să ajutăm comunitatea cu tot ce putem, pentru ca totul să se desfășoare cu ,,incidente” minime.
  Acest plan este destinat pentru momentele iniţiale imediat după Evenimentatunci când voluntarii vor recunoaşte că punctul culminant s-a produs, pentru a stopa eventuale întreruperi negative care pot apărea în aşa fel încât liderii ori persoanele cheie să îşi poată continua misiunea lor în folosul comunităților.
 Dacă, din anumite motive, informaţiile primite sunt insuficiente sau nu sunt luate în considerare, va trebui sa implementăm strategii de acţiune pentru a rezolva această problemă.
Ce propunem este un model care are scopul de a ajuta populaţia în acest timp de tranziţie. Această planificare ar putea fi folosită ca un „Plan B pentru sensibilizarea publicului” în cazul care liderii politici ori liderii comunităţii nu răspund la apelurile de mobilizare pentru Evenimentpentru că este de anticipat ca mulţi dintre ei să discrediteze şi să ignore informaţiile furnizate din Scurt pentru Liderii Comunităţii.

Aşa că trebuie să considerăm posibilitatea de a distribui acest plan, care este descris în amănunte mai jos, la cât mai mulţi oameni posibil, indiferent dacă liderii comunităţii sunt implicaţi sau nu. Acesta este valabil în cazul în care aceşti lideri nu reuşesc să fie de folos populaţiei, aşa încât noi putem cunoaşte ce să facem la nivel colectiv şi individual, şi ce să facem cu resursele noastre şi cum putem să le utilizăm pentru a continua cu această strategie.
După cum ştim deja, sunt mulţi oameni care nu au auzit despre Eveniment în fiecare oraş, fie că este mare, mediu ori zonă urbană mică, care pot intra în stare de panică pe străzile agitate pline de oameni în căutare de hrană şi ajutor. În marea majoritate a cazurilor ei nu vor fi pregătiţi corespunzator cu o rezervă de alimente, carburant sau medicamente, precum am sugerat în Ghid practic esenţial de pregătire pentru Eveniment. În acest caz, magazinele cu alimente, hrană şi necesităţi esenţiale din toate oraşele este foarte probabil că vor epuiza stocurile în câteva ore.

În acest scenariu, oamenii cu siguranţă vor cădea în disperare, şi în acel moment este necesar ca să activam Planul pentru Evitarea Panicii şi Calmarea Populaţiei.

       Plan pentru Evitarea Panicii şi Calmarea Populaţiei

Punctul principal: Păstraţi starea de calm în rândul populaţiei şi oferiţi informaţii de bază despre ceea ce se întâmplă şi asiguraţi populaţia că totul va fi bine atâta timp cât ne vom ajuta reciproc. Oferă ajutor şi îndrumare asupra modului de lucru, de unde se pot obţine mai multe informaţii şi locurile de unde se pot obţine necesităţi esenţiale de bază (hrană, apă, medicamente, şi consiliere mentală).

Primul pas: Oferă prioritate vehiculelor care aparţin forţelor civile, de salvare, camioane transport de combusitibili, salvarea, poliţie, pompieri, transport hrană, apă potabilă şi medicamente pe toate drumurile oraşelor, şi dacă este timp cere oamenilor cu autoturisme personale să nu circule pe drumurile publice în această perioadă. Acest lucru ar trebui să fie aplicat pentru toate oraşele.

   Paşii următori
Informare publică: Un mesaj audio sau video de lungime aproximativ 2 minute, care să conţină informaţii clare şi corecte pentru a fi repetat 24 de ore pe zi, până când noile forţele de sprijin, cum ar fi forţele militare pozitive, Rezistenţa sau Confederaţia Galactică, intră în joc pentru a oferi asistenţă populaţiei.
Cum poate fi realizat:  Acest mesaj audio/video poate fi transmis prin megafoane instalate pe autoturisme, staţii de radio amatori, internet şi canalele de televiziune.

  Iată un exemplu de Comunicat:

Comunicat :

"Aceasta nu este o lovitură de stat. Acest lucru nu este legea marțială. Nimeni nu vă ocupă țara. Acestea sunt arestări legale și multe dovezi sunt disponibile pentru a justifica aceste arestări, iar acestea vor fi prezentate aici, acum. Un proces democratic adevărat este inițiat și noi alegeri vor avea loc cât mai curând posibil. Banii nu au dispărut. Sistemul financiar a fost atât de corupt de către acești criminali că întregul sistem se bazează pe un program de calculator, iar acesta trebuie repornit pentru a elimina programele financiare neloiale și ilegale, precum și de a redistribui banii furați persoanelor cărora le aparțin. Banii furați aparțin fiecărui om de pe Pământ. Acești bani au fost furați de la tine prin taxe și alte mijloace de-a lungul secolelor, și va fi redistribuit fiecărei ființe umane de pe Pământ, de îndată ce sistemul financiar se redeschide în câteva zile ".
"Nicio lege de orice fel nu va fi aplicată asupra voastră. Destinul vostru este în mâinile voastre printr-un adevărat proces democratic ".
"Avem nevoie de ajutorul vostru, de fiecare dintre voi, pentru a asigura pacea și că toată lumea este îngrijită și sprijinită în această perioadă de tranziție".

Nu aveți nevoie neapărat să citați acest text cuvânt cu cuvânt, ceea ce contează este esența mesajului.
Acestea sunt puncte destul de simple, care vor trebui să fie respectate pentru a se evita violența.
Alegerea cuvintelor, claritatea energetică și calendarul răspunsurilor noastre media va fi foarte critic pentru evenimente care vor afecta miliarde de oameni în primele câteva zile după EvenimentRezistența știe cine ar fi potrivit pentru acest loc de muncă și va fi în măsură să deschidă ușile pentru acești oameni pentru a avea acces la mass-media.
Va trebui să fie oameni din întreaga lume care să facă acest lucru. Acești oameni vor trebui să fie în măsură să răspundă rapid și să-și mențină claritatea pe tot parcursul procesului.
 Îmbunătăţeşte şi adaptează aceşti paşi în concordanţă cu necesităţile comunităţii şi în acelaşi timp adaptează-te la fluxul acţiunilor necesare cu realitatea ce evoluează în fiecare moment. Înţelege că o atitudine calmă, iubitoare şi flexibilă vor fi atribute majore şi necesare pentru o implementare de succes a Planului şi totodată vor aduce beneficii în ajutorul comunităţii.

 • Megafoane instalate pe autoturisme ori pe clădiri publice: Informaţii de bază în legatură cu ceea ce se întâmplă vor fi transmise la oamenii care încă nu au reuşit să obţină informaţii de la radiouri sau televiziune şi astfel evitarea panicii şi calmarea populaţiei poate fi realizată mult mai repede şi mai eficient. Mai mult, având în vedere posibilitatea reală a canalelor de radio sau de televiziune să nu permită difuzarea informaţiei din stagiul iniţial al Evenimentului, este foarte important în a utiliza toate strategiile alternative. Exact la momentul stabilit, megafoanele instalate pe clădiri ori automobile va efectua această funcţie în mod eficient şi în plus, este important ca staţiile de transmisie cu megafoane să fie poziţionate la o distanţă de 2 km depărtare de fiecare pentru ca mesajul să fie auzit clar. 
 • Canale de radio şi staţii de radio amatori: Aceleaşi informaţii de bază vor fi transmise, în acest caz, cu interacţiunea unui difuzor sau cu un mesaj înregistrat pentru a evita panica şi pentru a calma populaţia. Acelaşi lucru poate fi făcut în canale de televiziune locale atunci când nivelul de cooperare există.
     Operaţiuni de aprovizionare

Datorită posibilităţii de panică şi agitaţie din rândul populaţiei, cu diverse tipuri de comportament şi chiar manifestari aleatore cu un caracter violent, este necesară o acţiune imediată a forţelor de ordine, pompieri şi chiar de voluntari pentru a stopa manifestările de dezordine şi pentru a aduce starea de pace şi calm în rândul populaţiei, furnizarea de informaţii folositoare, şi a îndruma populaţia spre centrele de distribuţie a produsele de bază (CD) –  hrană, apă potabilă, medicamente, etc.

 • Centrele de distribuţie (CD) sunt puncte pentru ajutor, aprovizionare şi alte resurse necesare pentru oameni şi animale, plasate în zone strategice, la fiecare 2  km, ideal. Centrele de distribuţie (CD) ar trebui poziţionate în aer liber şi la interesecţii de drumuri.

 • Comunicaţii între centrele de distributie CD: Comunicaţiile între centrele de distribuţie CD vor fi efectuate folosind sistemele de comunicaţii ale poliţiei sau pompieri, internet şi telefoane mobile de la voluntari, precum şi radio amatori operatori.

 • Soluţii alternative în caz că dispozitivele electronice nu funcţionează: în acest caz se vor folosi semnale colorate de fum furnizate de armată. Aceste fumuri sunt vizibile foarte uşor pe timp de zi şi noapte şi de la distanţă.
  Acestea sunt extrem de folositoare în cazul în care comunicaţiile radio, internet ori turnurile de telefonie mobilă nu funcţionează. De exemplu,
   fiecare culoare de fum va reprezenta o anumită nevoie pentru fiecare centru de distribuţie CD. Imediat ce semnalul de fum colorat este vizualizat de către echipele operaţionale responsabile cu lanţul de aprovizionare, aceasta va răspunde prompt prin a îndeplini cerinţa centrului de distribuţie CD.
   
 • Sănătate şi asistenţă medicală: Instalează centre medicale pentru acomodarea temporară a pacienţilor cu cele mai diverse urgenţe medicale. Unităţi medicale de urgenţă (UMU) pot fi asamblate de armată în cadrul unităţilor militare, dar chiar şi în săli de sport, şcoli şi campusuri universitare. Pentru cazuri medicale mai grave, pacienţii pot fi transferaţi în spitale. Vor fi necesare Unităţi Specializate de Reabilitare pentru persoanele dependente de droguri. Este important de reţinut că mai mult de jumătate din populaţia din Vest este dependentă de droguri, fie legale cu prescripţie sau de substanţe opioide. Dat fiind că o perturbare majoră este posibil să apară în lanţul de distribuţie al drogurilor (droguri legale sau ilegale), şi că majoritatea oamenilor nu au un stoc de droguri pentru lungă durată, cadrele profesionale din domeniul sănătăţii trebuie să fie avertizate despre această situaţie.
 • Personalul operaţional din cadrul fiecărui centru de distribuţie (CD) poate fi compus din elemente ale armatei, pompieri sau voluntari civili.
 • Brigăzi de securitate compuse din 10 agenţi: poliţie, pompieri şi voluntari civili la o distanţă între 500 – 1000 de metri de fiecare centru de distribuţie (CD), pentru a oferi securitate şi ajutor oamenilor, şi a îndruma oamenii în ce direcţie trebuie să meargă.
 • Acomodare pentru WC-uri şi toalete necesare personalului operaţional: şcoli, universităţi, poliţie şi barăci militare, de asemenea case ori apartamente ale proprietarilor din vecinătate care pot oferi acest ajutor.
În cazul de întrerupere îndelungată a energiei electrice

 • Se va acorda prioritate în aprovizionarea cu carburant pentru generatoarele din fiecare centru de distribuţie CD, în spitale, penitenciare, case de bătrâni şi orfelinate.
 • Lumânări şi alte sisteme de iluminat vor fi distribuite populaţiei.

În cazul întreruperii îndelungate a apei potabile şi a apei pentru igienă sanitară
 • Apa potabilă: apa poate fi extrasă din râurile fiecărui oraş şi apoi apa este tratată prin purificare de exemplu. De asemenea apa poate fi fiartă pentru a elimina agenţii patogeni dăunători.
 • Cerinţele fiziologice: distribuţia a 20 kg saci cu pamânt pentru fiecare familie de 4 persoane şi saci de plastic pentru colectarea deşeurilor pentru a evita problemele de sănătate publică în zonele în care există întreruperi în serviciile de igienizare şi de alimentare cu apă.

Monitorizarea şi furnizarea de asistenţă folosind armata, elicoptere private şi drone: acestea ar trebui utilizate pentru a furniza servicii de urgenţă precum transportul persoanelor accidentate şi transportul de personal. Fie private sau de poliţie / dronele militare pot fi folosite pentru a monitoriza populaţia civilă şi a furniza asistenţă de securitate şi echipe de salvare.

Străinii (cetăţenii străini şi turiştii): Dacă este posibil, întotdeauna recrutează voluntari care sunt fluenţi în alte limbi (Engleză, Spaniolă, Germană, Franceză şi altele) pentru a oferi orientare şi ajutor cetăţenilor străini. Aceşti volunari vor fi poziţionati, dacă este posibil, în toate centrele de distribuţie CD şi centrele de transport.

  Imediat după ce Evenimentul începe (primele 0-3 ore)
 • Contactează membrii ESG (membrii de suport ai Evenimentului) ca să înceapă distribuirea Scurt pentru Liderii Comunităţii (SLC – îl voi publica și pe acesta curând, n.b.)
 • Întreabă prietenii, membri familiei, vecinii, colegii de servici sau cunoştinţe care s-ar oferi voluntar să ajute.
 • Dacă e noapte trimite SLC (Scurt pentru liderii comunităţii) şi explică situaţia la şefii de Poliţie, Pompieri şi roagă-i să cheme la unitate/cazarmă personalul care este liber împreună cu membrii consiliului de la Primărie.
 • Stabileşte contact cu diverse nivele din mass-media locală, naţională sau internaţională ca să înceapă Planul de actiune pentru Eveniment 
   Ziua 1-a
 • Pentru cei care se simt capabili, comunicaţi cât mai repede şi practic cu Mass-Media ideile generale precum sunt evidenţiate cu litere îngroşate în articolul referinţă numit  Planul de acţiune pentru Eveniment
 • Trimite SLC (Scurt pentru liderii comunităţii) întâi la Primar, Consiliul primăriei, Şefi Poliţie/Pompieri apoi trimite la autorităţile responsabile cu informarea populaţiei, cei responsabili cu menţinerea sistemului de distribuţie precum şi aceia responsabili cu menţinerea securităţii locurilor publice (Gardieni publici)
 • Foloseşte membri ESG (membrii de suport Eveniment) bine informaţi şi echilibraţi pentru a furniza detalii verbale pentru liderii comunităţii (Primar, Şefi Poliţie/Pompieri)
 • Dacă liderii comunităţii nu pot fi contactaţi în timp util atunci luaţi legătura imediat cu adjuncţii de Primar/Poliţie/Pompieri, membrii aleşi ai Consiliului local, ajunct Inspectorat Poliţie
 • Contactaţi de urgenţă membrii de familie, prieteni, prieteni de familie, prietenii prietenilor care vă pot furniza contact cu liderii oamenilor de afaceri locali
 • Trimite copii ale SLC (Scurt pentru liderii comunităţii) către RENEL, Gaz (furnizorii locali de energie pentru comunitate), alimentare-magazine, super market, farmacii, spitale, şcoli/licee/universităţi şi întreprinderi/firme locale
 • În cooperare cu autorităţile, Camera de comerţ şi Industrie (să trimită email cu SLC către toate companiile şi afacerile afiliate la camera de comerţ), mass-media/radio-televiziunea locală, membrii ESG informează cât mai mulţi locuitori posibil despre Eveniment.
 • Foloseşte locuri publice de adunare, săli de spectacole/teatru/film/concerte, amfiteatre şcoli/universităţi, stadioane, sale de conferinţe pentru informarea în masă a populaţiei despre Eveniment
 • Dacă e necesar, organizează Anunţuri publice  într-o locaţie centrală pentru a informa populaţia despre Eveniment
 • Informează locuitorii care deja au recepţionat manifestul despre Eveniment că la rîndul lor să transmită mai departe către familie, prieteni, colegi de servici, social media, prin toate mijloacele posibile şi disponibile.
Noapte – Ziua 1
 • Finalizează conţinutul anunţurilor publice şi determină cine va comunica ultimele ştirile pentru locuitori
 • Organizează planuri pentru grupurile de voluntari necesare
 • Selectează oameni care vor comunica direct cu contactele din Armată pentru eventuale re-aprovizionări cu hrană, apă pentru populaţie şi comunicarea ultimelor ştiri/informaţii 
Ziua a 2-a
 • Dacă nu a început în ziua 1, iniţiază anunţuri publice în locaţii corespunzătoare şi dacă e posibil prin staţii locale de radio-tv folosind Planul de acţiune Mass-Media pentru Eveniment info, SLC (Scurt pentru liderii comunităţii) şi ultimele ştiri/informaţii despre situaţie
 • Anunţă locaţia de eveniment organizat pentru discuţii, masă comunitară (pot luck)
 • În colaborare cu autorităţile locale determină necesităţile pe termen scurt şi mediu/lung
 • Contactaţi şi cereţi asistenţă/ajutor din partea echipelor de intervenţie/salvare (Salvare/Urgenţă/Ambulanţă),  de la grupuri sociale
 • Faceţi publică nevoia urgentă de voluntari pentru diferite comitete, începeţi înregistrarea de noi membri şi furnizaţi instrucţiuni, educaţie şi suportul necesar pentru aceşti noi voluntari
    Posibilele comitete de voluntari:

 • Provizii de hrană şi apă împreună cu surse alternative (exemplu: izvoare de apă din zonă)
 • Adăposturi pentru oameni fără casă (exemplu: biserici, case părăsite, magazii)
 • Evenimente organizate şi  mese comunitare (unde fiecare aduce ce poate mâncare/hrană/apă unde se poate face socializare cu vecinii)
 • Depozite de mâncare/hrană/, livrare pachete de mâncare/hrană/apă la domiciliu pentru acei oameni care nu se pot deplasa
 • Subvenţii de bază, linie de aprovizionare ori achiziţie de surse alternative
 • Iarmaroc cu troc pentru bunuri de larg consum
 • Menţine şi păstrează personalul de la unităţile cu foc continuu (spitale, brutării, unităţi din sistemul energetic, electricate, apă potabilă, gaz de gătit)
 • Coordonează şi mobilizează grupuri locale deja existente de voluntari, ONG, grupuri de ajutor social şi caritate
 • Echipe de intervenţie în caz de urgenţă şi echipe de rezolvarea conflictelor
 • Grupuri de miliţii locale din iniţiativa publică pentru a ajuta Poliţia locală în menţinerea ordinii şi disciplinei publice
 • Centre de consilierea oamenilor afectaţi phsihic, centre de tratare a traumelor emoţionale, centre de vindecare fizică şi energetică
 • Planificare de asistenţă şi educaţie pentru satele, oraşele şi localităţile învecinate
 • Ajutor şi suport pentru bolnavi, bătrîni, invalizi şi oamenii străzii
 • Reducere a stresului prin organizare de evenimente artistice şi culturale (concerte şi spectacole de muzică/dans/teatru gratuite, activităţi de îmbunătăţirea moralului şi inspiraţionale
 • Înţelepciune spirituală
 • Centre de cercetare pentru proiecte curente şi de viitor 
Ziua a 3-a şi următoarele

 • Anunţă accesul/şi numerele de telefon pentru locaţiile alese ca centre de traumă şi informaţii cu ultimele ştiri
 • Fii creativ în a inspira şi încuraja întreprinderile şi firmele locale pentru ca acestea să îşi continue activitatea şi să rămînă deschise
 • Raportează eventuale exagerări de preţuri speculative la bunurile alimentare
 • Cere intreprinderior şi firmelor locale ca acestea să primească/accepte cecuri ori aur şi argint ori alte metode alternative de plată
 • Cercetează dacă Camera de comerţ şi industrie locală poate implementa bonuri/tichete de valoare (moneda scrip) între întreprinderile şi firmele locale
 • Anunţă iarmaroc cu troc pentru bunuri de larg consum
 • Invită depozitele locale cu rezerve în caz de urgenţă să împartă hrană/apă cu cei care nu au nimic
 • Încurajează locuitorii să împartă cea ce au cu alţii care au mai puţin ori nimic
În încheiere, cu cât nivelul de pregătire pentru Eveniment este mai mare, urmat de o Acţiune Corectă cu atât mai repede informaţia şi direcţile de acţiune pot fi împărtăşite cu membrii comunităţii.
Aceasta va conduce la un nivel ridicat de înţelegere, ordine şi disciplină civică, şi o cooperare crucială pentru o pace a minţii optimală a tuturor membilor comunităţii.

         Concluzie
Dacă liderii nostri sunt incapabili de a servi cu calitate, dedicaţie şi demnitate oamenii pe care îi reprezintă, atunci noi singuri trebuie să ne organizăm. În scenariul de criză globală, pentru a satisface nevoile de bază ale publicului până când situaţia se va redresa şi noile standarde de normalitate sunt stabilite, avem nevoie de voinţă, disciplină și pasiunea de a ajuta pe ceilalţi, fără nici un fel de aşteptări. Dar mai ales unitate, să formăm echipe din cadrul celor treziți și știu ce se întâmplă și să oferim informații. Un om neinformat și dezorientat poate deveni un real pericol social.
 
          Victorie Luminii!

10 comentarii:

 1. https://daniilgaucan.wordpress.com/2018/02/06/elohimii-evenimentul/

  RăspundețiȘtergere
 2. DOMNILOR, ACEST SCENARIU DEJA EXISTA IN FIECARE ZI...EVENIMENTUL AR INSEMNA SA FIE : LA TREZIRE, DIMINEATA IN A 5-A DIMENSIUNE ,CONSTIINTA FIIND CEA CARE FACE TOTUL..NOI FIIND PRINTI SI PRINTESE...SI V-A INCEPE DIN ROMANIA (AICI, ORA EXACTA ) RESETAREA ,DACA ERA FACUTA IN 2014,ERA VALABILA...ACUM CONSTIINTA E FRUMUSETEA EVENIMENTULUI !

  RăspundețiȘtergere
 3. In momentul "evenimentului" nimeni nu va mai avea nevoie de nimic din ceea ce este vechi, noua energie ne va da tot ce trebuie... .

  RăspundețiȘtergere
 4. https://magiepegeea.wordpress.com/2018/02/25/sananda-luati-o-decizie/
  https://magiepegeea.wordpress.com/2018/02/25/arcturienii-impartasiti-va-experientele/
  https://magiepegeea.wordpress.com/2018/02/25/mama-divina-intampinati-noile-vibratii
  https://magiepegeea.wordpress.com/2018/02/24/ghizii-angelici-atrageti-ceea-ce-emiteti/

  RăspundețiȘtergere
 5. Toate cele citite aici mă duc cu gîndul la acțiunile dăunătorilor din vîrful puterii din România.Motivul pentru care fac toate astea începe să semene a disperare.Nu cumva simt și ei ceva? Și încearcă să mai distrugă ce se mai poate distruge?(de ex.jusiția și scăderea cît mai mare a nivelului de trai,prin schimbarea contribuțiilor la angajat,și umflarea asta artificială a valorii monedei euro)? Eu cred că se leagă cumva. Vă rog să mă corectați mulțumindu-vă anticipat.

  RăspundețiȘtergere
 6. Interesant... Marius, simti ceva de genul acesta ca fiind iminent cu acuitate, adica chestiune de zile, sau de ce ai postat informatii de aproape 4 ani?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, simt că Resetarea Financiară Globală este aproape și am publicat aceste informații pentru ca oamenii să știe ce se întâmplă și să fie pregătiți.
   Numai bine!

   Ștergere
 7. Asa este resetarea globala financiara este pusa an practica de aia cei la putere asi unesc fortele cat mai aproape de ei dar noi trebuie sa lucram cu cap si multa tehnica .

  RăspundețiȘtergere
 8. Eu tot nu am înțeles exact, evenimentul acesta este tot una cu ceea ce se specula prin anii 2009-2010 ca o sa se întâmple in anul 2012 sau încurc eu borcanele ?! Îmi aduc aminte ca pe atunci nu spunea nimeni nimic de o așa zisa schimbare a sistemului financiar in mod deosebi. Se spunea totuși de o așa zisa "criza de supraviețuire " despre care ați scris și Dumneavoastră dar aceasta nu era cauzată de o schisma financiară datorită eliminării Cabalei ci mai degrabă de o schimbare a polilor și aceasta Cabala fiind eliminată de la sine din pricina schimbării vibratiilor. Îmi scapă ceva ?! Mulțumesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Evenimentul va fi un fenomen spiritual și fizic unic în galaxie. De acolo totul se va schimba pe planetă, inclusiv noi, ca ființe spirituale. Mai multe despre Eveniment căutați în blog la categoria Cobra.
   Numai bine !

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.