duminică, 11 februarie 2018

Jared Rand – Un alt insider al Programului Spațial Secret ne dezvăluie tehnologii din altă lume


  Până în prezent, am fost deja familiarizați cu dezvăluitori ai Programului Spațial Secret (PSS), precum Cobra, Corey Goode, etc. Iată că pe zi ce trece tot mai des apar noi dezvăluitori, care prin informațiile uimitoare ce ni le expun ne cutremură la intensitate maximă cunoștințele și convingerile noastre despre existență și legile care o guvernează. Acum, este adevărat că mulți dintre cititori vor fi poate sceptici de existența acestor tehnologii, până când nu ni se vor prezenta dovezi clare despre aceste lucruri. Dar în același timp ni s-a dezvăluit faptul că cel puțin 5.000 de patente de invenții au fost sustrase și puse sub pază, de-a lungul ultimei sute de ani cel puțin, de către Illuminati, pentru a nu fi cunoscute de publicul larg și a fi folosite în Programele Negre și în PSS. De asemenea trebuie să avem în vedere că membri ai unor civilizații extraterestre lucrează cu facțiuni negative ale militarilor și cercetătorilor în baze subterane secrete, adânci, și probabil că acolo s-au și dezvoltat astfel de tehnologii.
Important este să fim totuși conștienți că ele pot exista, sunt utilizate în Programele Negre și cele spațiale, să rămânem cu mintea deschisă și cu speranța că în curând se vor dezvălui și vor fi implementate în viața civilă a planetei pentru a eradica toate problemele cu care ne confruntăm în prezent.
Următoarele informații ale lui Jared Rand, au fost dezvăluite din noiembrie 2017 până în ianuarie 2018, la un post radio pe internet, aici: http://www.iqdcalls.com/rand.html

      Tehnologii din altă lume descrise de Jared Rand

Jared Rand
Mai multe tehnologii au fost ascunse în mod secret de către anumiți extratereștri împreună cu grupuri selectate de pe pământ, de-a lungul deceniilor. Ca parte a unei echipe de cercetare, Jared Rand susține că a testat și verificat eficiența tuturor tehnologiilor ce vor fi descrise mai jos. Imediat ce situația economică și politică va fi reorientată pentru a favoriza întreaga populație mondială, în loc de doar o "elită", aceste invenții vor fi distribuite pe planetă (printr-o tranziție lentă, pentru a permite adaptarea) și se va planifica, că fiecare țară le va gestiona, independent de orice autoritate centrală.

      Paturi medicale
Structuri în care oamenii se așează timp de câteva minute, cad într-un somn profund și trec printr-un proces de atomizare fără durere pentru vindecarea corpului, recrearea unei părți lipsă a corpului și / sau întinerire completă (chiar inversând decenii). Gestionat de profesioniști instruiți în domeniul sănătății, dispozitivul identifică ADN-ul și scanează corpul pentru a detecta imperfecțiuni, apoi utilizează tehnologia cu plasmă și tahioni, cu o inteligență artificială, AI / computer controlabil, pentru a trata după dorința persoanei. Organismul este reînnoit, dar mintea rămâne neschimbată (memorie, cunoaștere, înțelepciune, calități etc.).

După sesiune, vor fi furnizate informații detaliate pentru întreținerea sănătății, cum ar fi naturopatia, ayurveda, homeopatia etc. Acest lucru nu va fi oferit în spitalele alopate, ci în alte clinici numite special. Construcția acestor dispozitive pentru public trebuie protejată împotriva intruziunilor politice și a altor forțe lacome, cum sunt corporațiile farmaceutice. Planul este să fie tratate mai întâi persoanele care suferă de cele mai grave probleme, dar în cele din urmă, să fie oferită fiecărei gospodării, câte un astfel de dispozitiv. Acest dispozitiv nu va înlocui serviciile de îngrijire a sănătății, deoarece unele accidente, de exemplu, vor necesita alte abordări de vindecare.

  Notă blogger : Vreau să specific că deja există o formă aproximativă a acestor tehnologii, deja. Amintesc de tehnologia magnetică, printr-un aparat electronic cu mai multe programe, ce generează niște curenți care trec prin niște bobine dintr-o saltea, care la rândul lor generează un câmp magnetic pulsatoriu la fel cu cel al Pământului de 7,83Hz. Apoi tehnologia plasmei a d-lui Keshe sau procedurile informaționale ale d-lui ing. George Cohal, care prin aparatura creată de dânsul se generează niște frecvențe care vindecă celulele corpului în foarte scurt timp, terapia cu lumină, aici: http://www.connectherapy.ro/terapii/terapia-cu-lumina


Alte dispozitive românești aici: https://www.aimgroup.ro/

    Tablete de întinerire
Două pastile specifice reînnoiesc pe cineva în 24 de ore.

    Camere de resuscitare
Camerele vor fi disponibile pentru a readuce la viață și sănătate pe oricine după câteva ore (nu zile) de la moartea lor. Aceasta se pretinde a fi o invenție foarte străveche din afara lumii noastre, folosită de extratereștrii prezentați în filmul "SG1".

    Replicatoare
Similare cu dimensiunile unui cuptor mic, replicatoarele funcționează pe plasmă pe care o transformă în orice material: alimente, haine, diverse obiecte (fiecare replicator este specializat într-un singur tip de obiect). O bancă mare de date computerizată va permite utilizatorului să aleagă un element, iar dacă elementul necesită ajustarea corpului, dispozitivul va scana utilizatorul pentru a-i identifica dimensiunea, apoi va produce articolul în câteva secunde. Orice rețetă poate fi produsă și se spune că alimentele arată și au gus la fel de bun ca alimentele reale, dar nu vor necesita agricultură sau uciderea animalelor. Mai mult, nu se vor genera deșeuri deoarece resturile pot fi reciclate în replicator, deoarece acesta poate transforma orice materie în orice altă materie.

Versiunile inițiale ale replicatoarelor sunt imprimantele 3D din prezent. Au fost construite câteva versiuni avansate. De exemplu, în China, un replicator a construit deja mai multe case (de câte 200 de metri pătrați fiecare) în 24 de ore (voi publica curând un articol cu această tehnologie, n.b.). Implicațiile producției de alimente sunt foarte importante: după implementarea mondială a acestei tehnologii, nu va mai fi nevoie de utilizarea extensivă a terenurilor pentru agricultură și creșterea animalelor, prin urmare nici o dependență de vreme și climă și nu în ultimul rând, lipsa de alimente oriunde în lume (Africa de exemplu). Cu toate acestea, grădinăritul și agricultura la scară mică vor fi în continuare disponibile pentru persoanele care se bucură de aceste activități și pentru cei care preferă alimentele tradiționale.

   Notă blogger : Tehnologia spațială a Fundației Keshe dezvoltă un astfel de dispozitiv. În teoria funcționării tehnologiei plasmei există faptul că din plasmă poți crea orice materie dorești, ori în spațiu fiind, poți crea hrana echipajului unei nave, astfel că nu mai trebuie să cari tone de alimente de pe Pământ.

     Vehicule de teleportare
În ceea ce privește transportul la fața locului, "scuterele" cu două locuri "futuriste" sunt realizate dintr-un material nou numit "plex", similar cu plexiglasul; acestea pot teleporta 2 persoane oriunde pe planetă în maxim 15 minute și în locuri îndepărtate în afara lumii noastre în câteva minute. Asta înseamnă că putem merge din America de Nord în Europa pentru cină și să venim înapoi pe seară. De fapt, funcționarea este descrisă ca fiind "anti-gravitație", "sărituri prin timp" și "dispozitivul nu se mișcă, ci spațiul este cel care se mișcă". O placă holografică cu hartă permite utilizatorilor să programeze destinația. Aceasta nu creează poluare și este complet protejată împotriva accidentelor. Aceste vehicule, precum și autobuze similare, au fost construite începând cu 2010 și așteaptă acum într-o instalație din sud-est să fie trimise pe piață. Dar pentru cei care încă mai doresc mașini tradiționale, acestea vor fi de asemenea disponibile. Acest lucru va oferi o reducere drastică a poluării. De asemenea, există planuri de a coloniza alte planete, implicând imigrația în masă pe alte planete și prin urmare, să înceteze suprapopularea Pământului.

    Curățarea mediului
Există o abordare "uimitoare" care curăță rapid căile navigabile, inclusiv oceanele, precum și solul și prin urmare plantele, etc. Un microb în vârstă de 600 de milioane de ani fermentat în mod corespunzător, are capacitatea de a curăța orice deversare de petrol; după curățare, se epuizează și lasă în urmă numai azot și oxigen.

   Cutii generatoare de energie electrică
Dispozitivele energetice bazate pe energia liberă, în mărimea unui mic umidificator, pot alimenta o casă întreagă nonstop. Încă de câțiva ani, există un depozit de 3.000 de metri pătrați plin de acestea, așteptând să fie eliberate de îndată ce forțele economice opuse sunt îndepărtate (deja există dispozitivele cu plasmă a d-lui Keshe, generatorul QEG de 15 KW pe care l-am publicat în blog și am trimis documentația de construcție a lui multor cititori, n.b.).

    Centre de învățare
Mentorii sunt instruiți deja pentru a învăța populația adevărata istorie a lumii și a omenirii, inclusiv toate atrocitățile, astfel încât să nu se mai întâmple niciodată. În acest scop, sunt înființate centre de învățare în toată SUA, fiecare având o bază de date vastă.

    Dragilor, după cum ,,se simte în aer” ne așteaptă foarte curând vremuri cu adevărat de trăit pe planetă. Eu cred că aceste tehnologii există și așa cum ne spunea și Corey Goode, după Dezvăluire toate se vor aplica în toate sectoarele vieții civile și totul va fi revoluționat. Apoi, după ce bolile, foametea și lipsurile vor fi înlăturate definitiv de pe acestă planetă, o altfel de abordare a vieții și evoluției spirituale o vor face oamenii, astfel încât în vreo 10-20 de ani de acum civilizația umană să facă un salt evolutiv cât în mii de ani din vechile ere.
  Doamne ajută să se întâmple cât mai repede!

10 comentarii:

 1. Să ai O DMINICĂ DUPĂ SUFLETUL TĂU MARIUS ! MULŢUMESC. Citind articolul,chiar mă gîndeam cum din plasma pe care o produc în reactoarele mele să fabric mîncare,de exemplu....multe din aceste device-uri ,noi le-am parcurs,cel puţin cu IMAGINAŢIA,apoi îndrăzneala dar şi încrederea, parcurgînd lecturile ,videoclipurile şi conferinţele sau seminariile internaţionale ale DOMNULUI M.T.KESHE. Deci aş putea spune Marius că noi sîntem cumva PIONIERII SALTULUI TEHNOLOGIC,suficient fiind-zic eu, numai şi modul de a accepta CĂ SE POATE ,CĂ EXISTĂ UNDEVA,CĂ ŞI NOI PUTEM CU INTROSPECŢIA MINŢII NOASTRE să-i dăm de cap unui -să zicem-astfel de replicator.....dar ,stai că n-am citit tot....Pe lîngă domnul Cohal,cred că şi domnul Eugen Bîrgăuan are multe de spus ....eu folosind cu regularitate "Sinergic mainde spirit" -dispozitivul care pe frecvenţele alfa,beta,gamma şi altele armonizează şi echilibrează semi.sferele cerebrale..în mlte cazuri ai senzaţia că te ridici ,zbori întrun pastel de lumini şi sunete bipolare către alt univers. Replicatoare,vehicule de teleportare,toate astea şi multe altele,spectatorul le-a văzut în filme considerate şi acum de mulţi ca fiind S.F. Cînd facem referire la capitolul alimente,pe lîngă continentul african ,foarte cunoscut deja,ar fi bine să amintim că şi AICI ÎN ROMÂNIA NOASTRĂ sînt peste 3 milioane de suflete care nu ştiu de pe o zi pe alta dacă vor avea ce pune pe masă pentru ei ,familia şi copii lor.Dar şi în occidentul aşa de lăudat găsim "la greu oameni ai străziicare cu mîna întinsă apelează la bunătatea trecătorilor.....Imprimanta pentru creat CASE este trăsnet pentru samsarii de locuinţe....vor muri de foame dacă nu-şi reorientează afacerile şi aşa înrobitoare pentru bieţii clienţi. Asta cu microbu,e tare răăău-o reproduc,mor de dragu ei-"Curățarea mediului"
  Există o abordare "uimitoare" care curăță rapid căile navigabile, inclusiv oceanele, precum și solul și prin urmare plantele, etc. Un microb în vârstă de 600 de milioane de ani fermentat în mod corespunzător, are capacitatea de a curăța orice deversare de petrol; după curățare, se epuizează și lasă în urmă numai azot și oxigen." Nici că ar trebui mai mult la mizeria care o lasă-n urma lor handicapaţii ăştia......"Cutii generatoare de energie electrică" -după cum bine şti,şi eu am construit pentru casă două MaGrav-uri. Sînt convins că versiunea lor este muuult mai îmbunătăţită ,mai redusă ca volum şi ocupă un loc nesemnifictiv.Dar eu deocamdată sînt mulţumit şi de astea două.Mai am două în lucru,dar mă gîndesc să mai aştept,poate vedem noutăţile la care tu faci referire în articol.Totul e minunat,daar eu cred că mai avem ceva timp de aşteptat deoarece numai la noi în ţară-după cum vedem,sînt ATÎŢIA ÎNTUNECAŢI LA PUTERE-ÎNCĂ. E luptă serioasă cu nebunii ăştia.Dar dacă am aşteptat noi pînă acum o viaţă.... cît mai e pînă la vICTORIA FINALĂ ? nu cred că va mai dura un an-doi.Tu ce zici ? - sau mai CURÎND ? ? ?? ????

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Referitor la dispozitivele ing. Bârgăuanu, am pus în articol linkul ce duce direct pe siteul său la acele dispozitive ce pot fi achiziționate. De asemenea cu QEG-ul se fac progrese semnificative și-n vreo 2-3 luni vom avea un prototip micșorat și poate în producție de serie (voi publica curând un articol și un filmuleț cu acest subiect).
   Ce să zic? Așa gândesc și eu că într-un an, doi, sau dacă Evenimentul va fi anul ăsta, chiar după Eveniment, totul va lua o altă direcție. De la autovehicule până la producerea energiei de orice fel. Am mari speranțe, reale. Până atunci să muncim cu spor în slujba oamenilor...
   Succes și multă sănătate !
   P.S. Trimite-mi mailul tău să putem comunica vis-a-vis de tehnologia Keshe

   Ștergere
  2. Mulţumesc Marius pt. răspuns ,iată adresa de g.mail : anghelgeorge05@gmail.com şi pe F.book ,sînt la Luminipecer Geonandi Anghel. ce sînt alea QEG ?

   Ștergere
  3. Dacă EVENIMENTUL ar fi să se declanşeze în funcţie de gradul de RIDICARE A CONŞTIINŢEI A MAI MULTOR MILIOANE -măcar,de pe toată suprafaţa terestră- DE UMANI ,CRED CĂ AR MAI TRECE 10 ANI TEREŞTRI PÎNĂ LA O RIDICARE ÎN FRECVENŢĂ....... deşi nu trebuie să aplecăm urechea sau să punem umăru la toate disfuncţionalităţile din multele noduri de haos,cred că va fi NECESAR A NE ÎNARMA CU MUUULTĂ ŞI INFINITĂ RĂBDARE-care văd că unora din cititorii blogului tău le-a cam dispărut.Oricum-cu şi fără răbdarea mea ,drumul e de mult trasat aşa că ce VA FI să URMEZE, VA URMA.....CÎÎÎÎNNND ? Voi construi eu un cronovizor....să le spun şi ne-RĂBDĂTORILOR.....după ce se petrece EVENIMENTUL........ha ....ha......ha......

   Ștergere
 2. viorel_mitrofan@yahoo.com
  Pentru mine spiritualitatea adica oxigenul coexista cu hidrogenul adica stiinta, formand miraculoasa apa, leaganul vietii.

  RăspundețiȘtergere
 3. Cu totii suntem optimisti,si speranta o pastram necontenit si este admirabil ! Doar ca,nu toti dintre noi,care am sprijinit "energetic" cel putin pana acum valul acesta de optimism ,nu am fost chiar ...pe val. Fiecare ,dupa posibilitati. Fie materiale,care se mentin mereu scazute la foarte multi dintre noi,fie chiar si de sanatate,care ne-a obligat sau nu la moderatie,in sensul pozitiv al cuvantului,dar cat timp am pastrat nealterata speranta si am fost convinsi pe deplin ca vom invinge,nu am avut cum ceda.Nu inseamna ca am stat chiar deoparte,ca nu am facut macar cunoscute multe din aceste lucruri/revelatii ,sa le spunem,dar este inca destula pasivitate/somn/letargie/sau stagnare in cel mai nefericit caz,la mult prea multi si avem in continuare de facut fata la destule ironii/dezaprobari/malitiozitati,etc.,si chiar obosesti putin si mai pierzi din elan,cand esti mereu inconjurat parca de aceeasi imobilitate.Si ,cum spuneam,cat de cutezator ai fi,cand starea de sanatate de abia iti permite un job modest si acela cu greu obtinut,nu iti realizezi usor ce ti-ai propus,in ce speri/stii/astepti,si vesnic vei fi parca doar subiect de ras pentru o masa amorfa, si in cel mai adanc somn. Si,este si mai rau,cand chiar familia ta biologica te sfideaza/dezaproba/ironizeaza legat de tot ceea ce inseamna evolutie spirituala/ascensiune,si ceva parca nelalocul lui te obliga inca sa vietuiesti in preajma/apropierea lor.Fireste,mental va ramane totul intact pentru tine ,din sperantele tale,nealterat defel,vei spera necontenit,ca apare momentul cand vei putea sa te bucuri in primul rand tu de adevarul asteptat,nu doar sa arati tuturor negativistilor,etc.,ca asta este ceea ce urmeaza/astepti si este singurul drum posibil spre Victoria Luminii !

  RăspundețiȘtergere
 4. nu mai bombardati mintea umana cu atatea vrajeli...

  lasati om-ul sa gandeasca liber.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu te opreste,nimeni sa gandesti liber ,macar fi treaz/trezit pe deplin,insa trebuie sa si poti....

   Ștergere
 5. Poti sa actualizezi macar odata la 3 zile ce spune garry larabbe pe youtube??

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.