sâmbătă, 3 februarie 2018

Comunicarea între ființe în Univers


  Un articol pentru cei care sunt nelămuriți de contactul altor civilizații cu noi, oamenii...
Fragment din a treia carte scrisă de dl. Keshe: Originea Universului (în curs de traducere în limba română)


Universul are legi și condiții, are particule și atomi primordiali. În prezent omul a reușit să înțeleagă structura atomului, plasma atomului și a altor particule, iar prin această înțelegere și prin viziunea asupra universului, el crede că atomul de hidrogen este cea mai simplă structură, după cum poate el vedea și înțelege. În timp, va deveni evident că aceasta nu este la fel pentru toate creaturile universului, dar până atunci omul trebuie să învețe că particulele fundamentale, câmpurile unificate și cele fundamentale ale universului, sunt simple câmpuri magnetice, iar întreaga funcționare a universului se bazează pe interacțiunea și funcționarea acestora.
Dar în același timp, omul trebuie să învețe că toate entitățile create au atins o metodă comună de comunicare, sau ceea ce este cunoscut ca și comunicarea prin intermediul câmpurilor universale, toate ființele create care au reușit să-și influențeze mediul și au reușit să interacționeze cu alte ființe inteligente sau cu grupuri unificate și au acceptat limba de comunicare universală unică, care este acceptabilă pentru toți, această limbă este cunoscută ca limba universurilor și se bazează pe pmf (plasmatic magnetic field – campuri plasmatice magravs) de diferite intensități, nu pe voce sau sunet sau pe alfabete și forme fizice.
Omul va trebui să învețe această limbă și atunci va fi capabil să comunice cu alte entități inteligente create în univers, după ce va învăța să găsească pacea în el însuși și va atinge înțelegerea faptului că nu poate face nenorociri și nu poate crea divizare în univers, așa cum au fost obișnuiți pe Pământ pentru a-și impune calea lor și pentru a atinge și obține posesiuni fizice, și că în univers posesiunea materială nu este nimic altceva decât lipsa de înțelegere a poziției omului și a neînsemnatei lui inteligențe.
Limba universală este o limbă clară și transparentă și funcționează pe baza intensității pmf și are forme standard și nivele acceptate pentru comunicare, funcție de creaturile și mediile diferite din care aceasta a fost inițiată. Ar trebui să se înțeleagă că nu toate ființele inteligente din univers au sau au avut nevoie de crearea unei structuri fizice planetare, așa cum au oamenii pentru propria lor existență sau supraviețuire.
Viața este creată în univers, în și între câmpurile universului, și nu are neapărată nevoie de tangibilitate fizică, hrană și sol pentru ca ea să existe, să colaboreze și să funcționeze cu altele din univers.
În timp ce, și atât timp cât oamenii încearcă să-i contacteze pe alții prin imagini și voci, utilizând avansul tehnologic actual, aceștia vor descoperi că vor avea mult timp de așteptat pentru un răspuns, deoarece alte ființe inteligente create ale universului au fost, sunt și vor fi vizitatori ai omului din vremea creării și până la decesul acestuia. Însă limba universală va fi stabilită și comunicațiile vor fi deschise atunci când omul va învăța că nu este nevoie să ia mai mult decât are nevoie, și în același timp că nu are de ce să creeze divizare și conflicte pentru a obține ceea ce dorește.
Cauza izolării omului față de comunitatea universală, a fost lipsa lui de înțelegere că în limba universală, alte creaturi nu este necesar să utilizeze cuvinte ci ele pot și cu adevărat înțeleg și comunică la nivelele pmf, astfel gândurile omului care au la bază pmf în funcționarea lor în creierul omului, acestea sunt detectate și sunt vizibile ca și lumină acestor creaturi, și așa cum se spune, ele pot vedea și înțelege reala intenție a faptelor omului, fără ca acesta să rostească un singur cuvânt.
Astfel, izolarea omului față de comunitatea universală, a fost forțată asupra lui, pentru protecția păcii universale mai degrabă, decât datorită inabilității omului de a găsi alte creaturi cu care să comunice.

7 comentarii:

 1. Bună dimineaţa Marius. Super,acest articol. Dacă-mi permiţi o completare la enunţul de mai sus, pot aduce o limpezire a termenului folosit în prescurtarea PMF. Aşa cum ai detaliat,plasmatic magnetic field =cîmpuri plasmatice MaGrav (Magneto Gravitaţionale) în înţelesul că magneticul are rol de respingere în timp ce Gravitaţionalul corespunde atracţiei-atragerii.Prin echilibrarea acestor două cîmpuri de respingere- atragere ,corpurile solide stau-ÎN ECHILIBRU- adică atunci cînd TĂRIA cîmpului de respingere este egală cu cea a CÎMPULUI de atragere,deci sînt suspendate (aparent) în spaţiu.Dacă în studiul nostru facem referire doar la crearea de GANS.GANSul este o nouă stare a materiei.O moleculă a unui ga(z) care devine NaNo a ei însăşi şi apare ca o stare solidă a materiei,sau mai concis, SUBSTANŢE GAZOASE SOLIDE,FIXATE DE OXIZI METALICI. NaNo =scoaterea plasmei din materie se face prin 4 procedee. Astfel se produce a patra stare a materiei care este PLASMA. După expozeele prezentate de domnul Keshe în lecţiile primite de elevii grupului de studiu al Fundaţiei Keshe România şi din lume.Cei real interesaţi de această magnifică tehnologie,găsesc cursurile şi prezentările făcute de M.T.Keshe în videoclipurile care funcţionează şi pe You Tube. Mulţumesc. Să ai Marius dragă o duminică LUMINOASĂ.....

  RăspundețiȘtergere
 2. De vreo 2-3 ani se tot amana marea schimbare, care e impinsa tot mai in spate de materialele ce tot apar aici - si nu numai. Jenanta manipulare si trafic cu sperantele oamenilor.....

  RăspundețiȘtergere
 3. Decăderea morală a 'omului modern'(animalul intelectual greșit numit 'om')... este un FENOMEN MONDIAL ce ține de mii de ani, nu de azi de ieri, însă în ultimele secole a luat amploare.
  Acest 'fenomen mondial' se datorează LIPSEI DE EDUCAȚIE sau mai degrabă… promovării unei educații primitive și corupte în toate instituțiile din toate statele lumii(...).

  IATĂ CE AR TREBUI SĂ ȘTIE 'omul modern' :  Omul a fost și trebuie să rămână o ființă vegetariană -pentru început, dar nicidecum una carnivoră!
  Iata si argumentele:

  In Facerea, capitolul I, versetul 29, se precizeaza că Dumnezeu a indicat expres pentru hrana omului numai alimentatia vegetala: „Iata, va dau toata iarba ce face samanta de pe toata fata pamantului si tot pomul ce are rod cu samanta in el. Acestea vor fi hrana voastra”. Este perioada in care varsta oamenilor se apropia de 1000 de ani (Matusalem a trait 969 de ani).

  Chiar inainte de Potop (care a fost trimis ca urmare a neascultarii) Dumnezeu stabileste: “pentru ca sunt numai trup(copii lumești), zilele lor sa fie de 120 de ani” (capitolul 6, versetul 3). Este perioada in care Dumnezeu schimba alimentatia omului(lumesc) astfel: „Tot ce se misca si ce traieste sa va fie de mancare; toate vi le-am dat, ca si iarba verde fara carne cu sangele ei, in care e viata ei.” (capitolul 9, versetul 3, 4).

  Sfantul Pavel in „Epistola catre Romani” capitolul 14 (20,21) sfatuieste: „Fereste-te sa strici pentru mancare, lucrul lui Dumnezeu … bine este sa mananci fara carne, nici sa bei vin(alcool) …”

  Omul este facut sa aiba o alimentatie fara carne. Hrana naturala a omului trebuie sa fie bazata pe cereale, fructe, radacini si legume. Alimentatia cu „cadavre” este contrara firii omenesti, instinctului sau, structurii anatomice si fiziologice a omului. Animalele carnivore, spre deosebire de om, au:
  * intestinul de 5 ori mai scurt, iar suprafata interna a acestuia este neteda si fara vilozitati;
  * ficatul mai mare si capabil sa filtreze veninurile continute in carnea consumata;
  * maselele zimtate;
  * saliva acida;
  * secretia gastrica cu un pH mult mai scazut;
  * ghearele si incisivii mari si adaptati pentru sfasiere;
  * temperament agresiv.

  Deci, anatomia si fiziologia noastra este departe de a fi pregatita sa digere carnea. In schimb, omul se aseamana, digestiv, foarte mult cu ierbivorele.
  Se stie ca animalul care trebuie sa moara, in teroarea care-l cuprinde, secreta o enorma cantitate de adrenalina, care ramane in cadavrul animalului, producand dezastre metabolice consumatorului carnii. Sunt autori care sustin ca alaturi de adrenalina, carnea animalului este incarcata si cu o substanta numita hormon al mortii. Acesta este asimilat adrenalinei de alti cercetatori.

  Prin studii comparative intre carnivori si vegetarieni, s-a demonstrat ca exista o legatura indubitabila intre teama de moarte si consumul de carne.

  Timp de sute de ani am fost sfatuiti sa mâncăm carne pentru ca numai astfel vom fi sanatosi, motiv pentru care ne „indopam” copiii inca de la 5-6 luni, netinand seama de refuzul lor. Cu timpul le stricam reflexele si, bietii de ei, incep sa ceara carne! Se spune ca numai prin carne aducem in organism proteine de calitate superioara, dar uitam ca spitalele sunt pline de bolnavi de cancer , toți exclusiv carnivori!

  Ulterior, prin asimilarea Hristosului în Om, omul trece prin etape de veganism(doar vegetale nepreparate termic), lichidarianism(hrana cu lichide vegetale din natură) și breatharianism(hrana exclusiv cu lumină pranică)... Dar acesta e un subiect extrem de vast și delicat... și e exclusiv pentru avansați(...).

  ...cel care-a găsit centrul ciclonului s-a deșteptat și vede lucrurile prin OCHII LUI DUMNEZEU...

  Într-adevăr: "deștepții" spun multe în timp ce înțeleptul...e obligat să...TACĂ...

  RăspundețiȘtergere
 4. Pai totul are un. rol, altfel ne naștem cu pmf ,iar viața pe această Planetă se schimba total.

  Deci , țin să cred că e un ultim nivel să zicem așa,d e trecut ca la un joc, iar mai apoi Grația să coboare asupra noastră și să devenim Ființe Universale, În Unitate cu Totul
  Până la urmă Suntem toți la fel, si acceptăm Acum si Aici ca totul să aibe loc în Prezent, în momentul în care suntem.

  Așa să fie!

  RăspundețiȘtergere
 5. https://youtu.be/bdI4bdDJA6c

  Un interviu recent care rămâne la interpretarea fiecăruia,din punctul său de vedere.

  "În curând( Acum&Aici ) ajungem în Spațiu, Cosmos, Macrocosmos(cum vrei tu să.i spui), Așa cum este Normal."

  Tot ce e secret devine un lucru normal pe care îl vor afla toți!

  Așa să fie!

  Va iubesc

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.