duminică, 4 februarie 2018

COBRA: Actualizare a situației planetare (03.02.2018)


   Isis Astara, iubita sufletului meu, a părăsit planul fizic. Ea a fost adesea atacată brutal cu arme cu energie dirijată, iar atacul din 25 ianuarie a fost un atac prea mare. Nu am putut să o protejăm, inima ei nu a rezistat. Rezistența nu a putut interveni direct, altfel ar fi fost declanșate bombele toplet.

Ea a trecut cu succes prin planul cu plasmă și acum este cu ghizii ei spirituali, înconjurată de Iubire, bucuroasă că este în cele din urmă liberă. După Eveniment, ea se va întoarce într-un corp clonat care va arăta exact la fel ca și corpul fizic din această viață. Va trăi într-o zonă a Luminii, ancorând energiile Zeiței și trăind o viață plină de bucurie în Epoca de Aur în care ea a dorit dintotdeauna să trăiască.

Acesta a fost un atac direct asupra prezenței iubirii feminine a Zeiței, cu implicații exopolitice grave. Până în prezent, Forțele Luminii foloseau o abordare lentă, prudentă a eliberării planetare, pentru a nu declanșa acțiuni ale forțelor întunecate, ucigând astfel prea mulți ostatici (din populația de la suprafață). Într-o situația ostaticilor, această fază se numește faza de negociere (sau faza standoff): https://people.howstuffworks.com/hostage-negotiation1.htm

În timpul fazei de negocieri, nu se înregistrează progrese foarte evidente și există multe întârzieri, deoarece cu cât negocierile cu ostatici durează mai mult, cu atât este mai probabil ca ostaticii să supraviețuiască nevătămați: https://people.howstuffworks.com/hostage-negotiation4.htm

Odată cu uciderea unei persoane cheie, cum a fost Isis Astara, eliberarea ostaticilor s-a schimbat în faza finală. În timpul acestei faze, există o acțiune fizică rapidă pentru eliberarea ostaticilor. În dimineața zilei de 27 ianuarie, Înaltul Comandament Galactic a decis să-și desfășoare flota în orbita medie a Pământului: https://en.wikipedia.org/wiki/Medium_Earth_orbit

Aceste informații provin din două surse independente, de la Pleiadieni și Rezistență. Dragonii au confirmat acest lucru, afirmând că "invazia ET a început". Orbita Medie a Pământului este o zonă curioasă între Orbita Joasă a Pământului și Orbita Înaltă a Pământului, cu foarte puțini sateliți poziționați acolo. Singura excepție sunt câțiva sateliți în orbita Molniya, dintre care sateliții de telecomunicații ruși și clasa Trumpet a sateliților de recunoaștere ELINT: https://en.wikipedia.org/wiki/Trumpet_(satellite

Motivul pentru care Orbita Medie a Pământului este aproape goală se datorează faptului că regiunea de altitudine cuprinsă între 1600 km și 12.750 km este regiunea în care inelul inamic al flotei Draco controlată de grupul Chimera păzea carantina Pământului, de la sosirea sa în 1996. Acest inel de apărare a flotei Draco a fost străpuns pe 27 ianuarie târziu seara, de către flota Confederației Galactice și majoritatea forțelor Draco au fost eliminate în următoarele zile.


 Aici puteți vedea navele camuflate, sub formă de nori ale Confederației, care participau la "operațiuni speciale" pe 28 ianuarie în regiunea exopolitică cheie din Europa Centrală: http://www.krone.at/1625868 ; http://www.kleinezeitung.at/kaernten/5361940/Grosses-Staunen_Die-besten-Fotos-des-Kaerntner-UFOs

Confederația Galactică va lichida toate fracțiunile negative cu capacitatea de a călători în spațiu fie extraterestre, fie ale Programului Spațial Secret, care nu acceptă Codexul Galactic, în următoarele două săptămâni. Apoi vor rezolva metodic și sistematic totul sub suprafața planetei și după aceasta vor începe operațiunile de suprafață.

Datorită modificării dinamice a situației ostaticilor, planul inițial pentru Eveniment a fost extins și este acum mai robust. Corpul Alarmei de cel mai înalt nivel din cadrul Militarilor pozitivi din SUA, China și Rusia a fost contactat și le-au fost date instrucțiuni. Informațiile de până acum despre Eveniment au fost prea mult clasificate pe internet, până acum. Situația ostaticilor de la suprafață este pur și simplu prea delicată și de acum înainte va exista o tăcere inteligentă completă (EMCON) despre operațiunile de la suprafață. Vor fi o mulțime de speculații, dar nici o informație reală despre operațiunile de la suprafață nu va fi eliberată de către Forțele Luminii.

Singurul lucru pe care pot să-l spun este că Evenimentul va include în continuare:
   - Retragerea Cabalei
   - Dezvăluirea completă și expunerea completă (referitor la existența ET și a programelor spațiale secrete, n.b.)
   - Resetarea Financiară Globală

Arestările în masă ale Cabalei se pot sau nu întâmpla. Veți fi informați în legătură cu operațiunile Evenimentului în timp real, pe măsură ce acestea se întâmplă, prin mass-media. În timpul critic al tranziției planetare, este deosebit de important să ne conectăm cu prezența energiei feminine a Zeiței și să ne dezvoltăm calitățile iubirii, compasiunii și sensibilității pentru a stabiliza tranziția și a contracara cruzimea atât de răspândită pe suprafața planetei.

  O postare specială pe blog va fi dedicată acestui lucru.

    Zeița vrea Iubire și Iubire va fi !

7 comentarii:

 1. Marius multumesc foarte frumos pentru traducere - bara fericirii mi-a crescut enorm !!!
  am o rugaminte : sa ne traduceti 'fisa MEMO' aia de 4 pagini care a iesit ieri alaltaieri ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Așa să fie!

  Acum&Aici!

  Vă iubesc !!! Mulțumesc!!!

  ceeacesimtemit

  RăspundețiȘtergere
 3. Da', ami pare rau pt ISIS Astara, si COBRA !
  dar din pacate se mai intampla si asa ceva in timp de Razboi..

  Sa vina Victoria Luminii .!.

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 7. Marius, au aparut prea multe voci care iti spun ca minti? Nu mai cenzura comentariile! Cine cenzureaza va fi cenzurat in Lumina. Nu au ce cauta in Lumina mincinosii si lenesii care asteapta pitulati sa fie ucisi toti trimisii inainte de a decide de ce parte sunt. Daca ati fi trecut la treaba in plan fizic nu ar fi fost ucisi atatia copii in lume. Copiii ar fi fost protejati de un scut de Lumina si intunecatii nu ar mai fi avut puterea de a penetra scutul. Asta am incercat eu sa fac in Romania. Dar cu cine sa lucrez? Cu putori care pretind ca sunt alese? Care cred ca se poate si cu banii la banca si cu sufletul in Cer? Nu va mai fandositi ca va vorbesc urat. Va vorbesc asa cum meritati. Prin lenea si lasitatea voastra ati lasat masoneria din Romania sa se foloseasca de tinerii aflati pe raza indigo. Acestia ar fi trebuit sa deschida calea copiilor cristal, aducatorii de pace si Lumina. N-ati iesit inca de sub pamant. Sunteti in intuneric. Si nici nu veti iesi curand daca nu treceti la treaba in plan fizic. Exista copii ce au nevoie de ajutor, batrani singuri si bolnavi, animale abandonate fara mila si rusine, gunoaie raspandite pe ape si peste tot. Astia sunteti cu adevarat: un popor lenes si trufas care se crede ales fara sa faca nimic. La treaba! Cu cat insirati mai multe vorbe pe internet, nefacand nefacand nimic concret, cu atat mai greu veti iesi in Lumina. Intre voi si zona libera stau vorbele voastre. O bariera pe care n-o veti trece atat de usor. Astralul e amagitor...va veti invarti in iluzie pana o sa va saturati si o sa treceti sa va eliberati tara de sub masoni.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.