vineri, 23 februarie 2018

Actualizare Ben Fulford (19.02.2018) – Mega-bătălia financiară va escalada spre sfârșitul lui februarie, începutul lui martie


  Lupta secretă pentru planeta Pământ intră într-o fază critică în următoarele săptămâni, mai ales în domeniul finanțelor, în care se dă o bătălie epică pe trei căi, sunt de acord mai multe surse. În această bătălie, criptomonedele și yuanul chinez se luptă unul cu celălalt, precum și o luptă pentru a înlocui actualul sistem privat centralizat bancar occidental bazat pe petrodolar, euro și yenul japonez.

În cea mai mare mișcare, mănușa a fost aruncată de chinezi pe măsură ce provoacă petrodolarul S.U.A., cu anunțul oficial ce va fi făcut în 26 martie, de tranzacționarea în contracte futures pe bază de aur. Sursele asiatice ale societății secrete spun că Anul câinelui, care abia începe, aduce de obicei volatilitate (în acest caz probabil în piețele financiare) înainte ca lucrurile să se stabilească într-o nouă stare normală pe măsură ce progresează anul. Acest lucru înseamnă că chinezii sunt pregătiți pentru un război financiar odată ce se vor întoarce de la sărbătorile noului an în această săptămână și mai departe https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-02-09/china-ends-25-year-wait-as-yuan-oil-futures-set-to-start-trading

Această mișcare chineză împotriva petrodolarului coincide cu o amenințare rusească de a se retrage din sistemul internațional de plăți SWIFT, controlat de Vest. O sursă CIA din Asia declară că a fost informat de omologii săi ruși că, dacă Rusia va începe comerțul fără a utiliza conturile internaționale de tranzacționare SWIFT și va trece complet la sistemul chinez de plăți interbancare interbancare (CIPS), "va exista cel puțin o duzină de alte națiuni care fac acest schimb în câteva zile. " https://www.rt.com/business/418665-russia-banks-ready-shut-swift/ ;

Între timp, un agent canadian din Secret Service notează că "Primul Ministru Dmitri Medvedev al Rusiei este, de asemenea, CEO al Federației Ruse, licențiat să opereze din Londra. Deci, dacă ordinul este dat să se îndepărteze de sistemul SWIFT, dolarul american moare pur și simplu și vom vedea o inflație uriașă." Ceea ce vrea să spună prin aceasta este faptul că districtul financiar din Londra și, implicit, Comunitatea Britanică de 2,4 miliarde de membri, se vor alătura rușilor și chinezilor în decăderea dolarului american. Există, de asemenea, un mare impuls pentru a înlocui petrodolarul cu o criptomonedă acoperită în aur, care ar putea să rivalizeze influența yuanului chinez, potrivit Rusiei, CIA, Pentagonului, Guvernului japonez și altor surse implicate în acest proiect, despre care discutăm în detaliu de mai jos.

Aceste evoluții sunt probabil motivul pentru care membrii în vârstă ai Lojei francmasonice P2, controlorii sistemului actual al dolar / euro / yen, au contactat săptămâna trecută Societatea Dragonul Alb (SDA) pentru a cere pacea. Tot săptămâna trecută, fostul agent CIA și fondatorul Diviziei de Informații ale Marinei (oamenii care au făcut raidul recent în sediul CIA), Robert David Steele, a apărut săptămâna trecută în Japonia pentru a se întâlni cu membrii SDA. http://robertdavidsteele.com/

Amintiți-vă că generalii de vârf din regimul Trump, inclusiv secretarul apărării - Jim Mattis, șeful Statului Major al Casei Albe - John Kelly, și președintele Șefilor Statelor Majore - Joseph Dunford, erau toți generali din Marină, astfel că momentul sosirii lui Steele în Japonia nu este o coincidență. În Japonia, Steele s-a întâlnit cu membri ai societăților secrete asiatice, brokeri de putere de la vârf, membri ai familiei regale japoneze și alții. Discuțiile s-au axat pe idei pentru o alternativă la paradigma economică occidentală existentă. Domnul Steele consideră că costul real al producerii de articole trebuie inclus în costul unui produs. Exemplul pe care l-a dat a fost modul în care utilizarea de agenți cancerigeni periculoși în producerea de telefoane inteligente ar duce la cancer printre lucrătorii din fabricile telefonice și că costul acestui cancer ar trebui inclus în prețul telefonului. Diferitele părți au convenit că, de exemplu, costul poluării ar trebui să fie plătit integral de către poluatori.

Există, de asemenea, un acord general că sistemul actual de bănci centrale aflate în proprietate privată distruge planeta și trebuie încheiat. O sursă CIA din Asia, implicată în discuții, a declarat că țările ASEAN (Singapore, Malaezia, Thailanda, Brunei, Indonezia, Filipine, Cambodgia, Laos, Vietnam și Myanmar) se pregătesc să înceapă procesul prin naționalizarea băncilor centrale. Cu toate acestea, au existat dezacorduri cu privire la criptomonede. Reprezentantul asiatic al societății secrete a declarat că chinezii au luat o decizie în februarie 2017 pentru a înceta să susțină criptomonedele, deoarece se temeau că un "AI necinstită" (Inteligență Artificială – a se citi informările lui Corey Goode despre acest subiect, n.b.) ar putea "să preia controlul asupra acestora și astfel să preia controlul asupra societății umane".

Cu toate acestea, reprezentantul asiatic al societății secrete a declarat că este dispus să sprijine ideea Societății Dragonul Alb (SDA) pentru o criptomonedă acoperită în aur, dar numai dacă li se dă dovadă că aurul există. SDA a promis să furnizeze dovezi detaliate asiaticilor sub forma unei cantități valide statistic, pe bază de probe. Depozitele de aur se găsesc în Bougainville, Indonezia și în alte părți ale lumii, și nu sunt legate de peșterile legendare pline de aur ale "conturilor colaterale globale". Acestea vor fi exploatate folosind tehnologii ecologice. În orice caz, chiar criptomonedele actuale, susținute doar de computere și de psihologia umană, sparg proprietarii sistemului financiar existent. De exemplu, Arizona, Florida și Wyoming permit în prezent ca taxele să fie plătite prin criptomonede în ciuda volatilității lor. Nu va dura mult ca alte state să le urmeze.

Acesta este motivul pentru care Agustin Carstens, directorul general al Băncii Reglementelor Internaționale (BIS), banca centrală a băncilor centrale, a declarat în primul său discurs public la 6 februarie că: "Dacă autoritățile nu acționează în mod preemptiv, criptomonedele ar putea deveni mai interconectate cu sistemul financiar principal și ar putea deveni o amenințare. Cel mai important, ascensiunea meteorică a criptomonedelor nu ar trebui să ne facă să uităm rolul important pe care îl joacă băncile centrale ca administratori ai încrederii publice. Simbolurile digitale care se ocupă de monedă nu trebuie să submineze această încredere. "  https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-02-06/bis-chief-sees-strong-case-for-intervening-on-cryptocurrencies

BRI, apropo, este locul în care teoria conspirației întâlnește așa-numitele știri de masă. Publicații precum The Wall Street Journal și The Financial Times sunt pline de articole despre declarații ale BRI care afectează întreaga planetă, dar aceasta nu este responsabilă față de niciun guvern de pe pământ și nimeni nu i-a ales (puteți confirma acest lucru prin apelarea BIS la +41 61 280 8080). Celălalt punct este acela că, cu piețele bursiere greșite, scandalul Libor, șocul Lehman etc., ele au subminat deja orice încredere pe care o are oricine în ele. În orice caz, sursele Pentagonului spun: "Noul sistem financiar global se apropie, în condițiile în care bazele DUMB (baze militare subterane adânci), laboratoare, sateliți, baze subacvatice și alte facilități militare (ale cabalei) au fost distruse".

De asemenea, pregătirile pentru o nouă monedă pan-africană avansează acum că "Zimbabwe este stabilă din punct de vedere politic, pentru ca dolarul său să devină moneda de rezervă pentru Africa, deoarece liderul opoziției de lungă durată, Morgan Tsvangirai este mort", spun sursele. Evoluții ca toate cele menționate mai sus, în special începutul comerțului cu țiței susținut de yuani bazați pe aur, sunt motivul pentru care Loja Francmasonică P2, conducători ai sistemului vechi petrodolar, negociază pacea cu Societatea Dragonul Alb. Grupul P2 a fost informat că trebuie să anunțe o anulare jubiliară, o singură dată a tuturor datoriilor la nivel mondial, precum și o redistribuire a activelor frauduloase, ca punct de plecare pentru o nouă paradigmă financiară.

De asemenea, li s-a cerut să instruiască ONU, Grupul G7, Banca Mondială și alte filiale, să anunțe o campanie de mai multe trilioane de dolari pentru a salva planeta. Ca parte a acestui fapt, va fi creată o agenție de planificare viitoare creată, meritocratic și transparent, pentru a realiza aceste planuri în consultare cu oamenii de pe planetă. De la această scriere, nu a fost primit nici un răspuns pozitiv de la P2, astfel încât procesul de înlăturare a acestora permanent din toate pozițiile de putere va continua până la finalizare.

Îndepărtarea de la putere a archonului-satanist și ucigaș în masă, Benyamin Netanyahu, acum că a fost acuzat de poliția israeliană, va fi următorul pas în acest proces. Netanyahu încearcă să dețină ostatici cetățenii evrei din Israel, amenințând cu un război suicidar cu Iranul. Cu toate acestea, sursele CIA evreiești spun că este inevitabil ca Netanyahu să meargă la închisoare și "Dacă mafiotul khazar Netanyahu merge la închisoare, el nu va ieși în viață". Se pare că evreii se trezesc în cele din urmă la faptul că sunt încă în viață captivitatea lor babiloniană, după mii de ani și se vor elibera în cele din urmă. În acest context, cel mai recent "incident de împușcare" din Florida pare să fi fost o încercare de a speria evreii în transmiterea continuă. Iată ce au spus sursele Pentagonului: "Nu a fost împușcare obișnuită, ci un mesaj către mafia evreiască, deoarece liceul Parkland, Florida este de 40% evrei și 5 din cei 17 morți sunt evrei" (aceasta a fost o operațiune steag – fals printr-un agent supus Programului MK-ULTRA, n.b.).

Se spune multe despre starea Statelor Unite, că există un astfel de lucru ca o "împușcătură într-o școală obișnuită". In orice caz, această sursă spune: "Parkland este și spitalul din Texas care l-a manipulat pe John F. Kennedy când a fost împușcat, așa că și acesta a fost un mesaj pentru Bushi și Israel. " De asemenea, această sursă ne informează că "actorul anti-trump Robert De Niro poate fi expus pentru că este client al unui inel internațional de prostituție cu minori". De asemenea, sursa Pentagonului spune că NSA a confirmat acum că președintele american Donald Trump a câștigat votul popular cu 70 de milioane de voturi, față de 57 de milioane pentru Hillary Clinton.

Îi dorim lui Trump ce-i mai bun, dar este încă greu să vezi cum Washington D.C. va reuși să evite o declarație oficială de faliment (să nu uităm totuși că Trump este ,,răul cel mai mic”, el făcând parte din aripa gnostică a Illuminati și care acum dorește schimbarea, n.b.).

    Victorie Luminii!

      Sursa: https://benjaminfulford.net

Un comentariu:

  1. Nu știu de ce,dar mă îndoiesc de faptul că dăunătorii din vîrful statului român vor face aceeași mutare ca accea a țărilor ASEAN.Sper să mă înșel dar văd că la noi în tarlaua noastră zisă România,mergem din rău în și mai rău.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.