joi, 11 ianuarie 2018

Informație șoc : Regele Mihai și Mugur Isărescu sunt de fapt verișori


  Una dintre marile întrebări post-decembriste rămase fără răspuns este rezistența fenomenală pe post a guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, intrat deja în Guiness Book. Competența ar fi răspunsul dacă nu am trăi în România, țara în care priceperea mai degrabă se scade din CV decît se adună. Forțe politice grele, inclusiv PDSR-ul lui Iliescu, Năstase și Florin Georgescu au încercat, de-a lungul timpului, să-l debarce, dar Isărescu a rezistat.

Mugur Isărescu vizitase SUA, ca cercetător, şi înainte de 1990, iar faptul că avea aici un unchi, pe Ştefan Isărescu, care, moşier mehedinţean fiind, fugise din România din faţa comunismului, demonstrează cît de multă încredere avea Securitatea în el, căci numai urmare unei încrederi absolut speciale putuse să obţină aprobarea deplasării.
Acest unchi Ştefan s-a remarcat prin cele două căsătorii spectaculoase consumate, prima cu principesa Ileana a României, iar a doua cu o membră a familiei Kennedy. Ileana, fiica reginei Maria şi a regelui Ferdinand, se căsătorise în 1931 cu arhiducele Anton de Habsburg, dar după moartea acestuia s-a recăsătorit cu Ştefan Isărescu.


După ce, în 31 decembrie 1947, a fost abolită monarhia sub dictatul sovietic, (Masoneria – Monarhia a intrat in exil)  la începutul lui 1948 ea a părăsit România (ca şi restul familiei regale), stabilindu-se mai întîi la Buenos Aires, unde a înfiinţat un „cămin destinat refugiaţilor politici români”, cu numele Regina Maria. În acest fel, Ştefan Isărescu a devenit un nume cunoscut al emigraţiei române. După mai mulţi ani, Ştefan Isărescu ajunge în Statele Unite ale Americii, unde devine o persoană renumită în emigraţia românească şi ajunge să o cunoască pe Patricia Kennedy, verişoara preşedintelui american Kennedy, cu care avea să se căsătorească după divorţul de principesa Ileana, care s-a călugărit, sub numele de maica Alexandra, la mînăstirea Ellwood City, din Pennsylvania.

După ce nepotul Mugur Isărescu apare din nou în SUA, în 1990, trimis de ministerul de Externe „revoluţionar“ din România, pentru a lua legătura cu organizaţiile financiare internaţionale, cei doi se reîntîlnesc, iar unchiul Ştefan Isărescu se implică în crearea unei noi organizaţii a românilor din SUA, organizînd un grup de intelectuali în aşa-zisul Comitet ACORD (Ad hoc Committee for the Organisation of Romanin Democracy), care avea doi preşedinţi, pe Ştefan Isărescu şi pe Simona Vrăbiescu-KIeckner, autoare a cărţii. Din exil, lobby în SUA pentru România, din care rezultă că misiunea ACORD a fost, „de la început, informarea corectă a maimarilor de la Casa Albă şi din Congresul American, despre realităţile din România”, sau că „ACORD a trimis sute, mii de scrisori, analize, referate şi do-cumente privind situaţia din România, preşedinţilor SUA, congresmenilor şi celor mai influente ziare americane“, în scopul „de a sprijini perioada de tranziţie şi de a plasa România pe orbita valorilor democratice”.
Cînd în anul 2000, Mugur Isărescu era primul-ministru al României, un grup de 3 români din emigraţia din SUA fi vrut să repatrieze rămăşiţele pămînteşti ale fostului prim-ministru român din perioada 6 decembrie 1944 – 6 martie 1945, generalul anti-comunist Nicolae Rădescu. „Un pas numai şi totul ar fi fost rezolvat – relata unul din iniţiatori -, cînd a apărut Ştefan Isărescu… Nu ştiu cum, dar discutînd cu consulul general al României la New York, Eugen Şerbănescu, acesta i-a propus să ia asupra dînsului misiunea de a duce osemintele generalului Rădescu în patrie, cu atît mai mult cu cît prim-ministru al României era Mugur Isărescu, rudă apropiată a domnului Ştefan”. Într-adevăr, Ştefan Isărescu a avut onoarea de a repatria rămăşiţele generalului, el stînd la ceremonia oficială din Bucureşti alături de Mugur Isărescu şi de preşedintele Emil Constantinescu.
Mugur Isarescu după Lovitura de stat din decembrie 1989, a lucrat la Ministerul Afacerilor Externe-MAE, apoi ca reprezentant comercial la Ambasada României din Statele Unite ale Americii, iar din septembrie 1990 a fost numit Guvernatorul Băncii Nationale a României de Ion Iliescu l-a ordinul regelui Mihai și al ambasadorului SUA Alan Green la București.

Regele Mihai si Alan Green sunt membri ai aceleiasi secte satanice masonice: Ordinul Suveran Militar de Malta, iar cine nu crede sa priveasca:
Mugur Isărescu a solicitat prin MEMORANDUM necesitatea jefuirii României, memorandumuri care a fost aprobate de primul ministru Radu Vasile.
Si, care a fost partea lor din acest jaf național și deturnare de fonduri? Mugur Isărescu îi întoarce înapoi serviciul regelui Mihai, pentru că a fost numit Guvernator al BNR la dispozitia majestății sale și în 2011 îl invită pe regele Mihai să vadă Tezaurul României să știe ce mai are de furat și jefuit din România.
    BNR l-a invitat pe Regele Mihai să vadă tezaurul http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/bnr-l-a-invitat-pe-regele-mihai-sa-vada-tezaurul-153211.html
  Care este legătura dintre casa regală germană Hohenzollern și tezaurul României?
Acești regi de viță nobilă germană Hohenzollern nu iubesc România, ci numai aurul românesc și fac tot posibilul să ajungă la AURUL ROMÂNESC, să distrugă România și să extermine nația română. În 1916, regele Ferdinand duce Tezaurul României la Moscova, la rudele lor, la nepoata Țarului Rusiei și mama regelui Mihai, sau cum se spune regina mamă, adică a doua Elena Lupescu sau Elena Ceaușescu care au condus România, dar și despăgubirea pe care a primit-o regele Mihai de la Churchill și Stalin de 191 de tone de aur din BNR pentru că a sprijinit implementarea Comunismului în România și pentru palatele abandonate în România la ABDICAREA sa, abdicare stabilită în perioada când a fost la nunta reginei Elisabeta.
          Cine este regele Mihai?
Dacă privim înapoi, la 23 august 1944, lovitura de stat din România a fost înfăptuită de regele Mihai cu ajutorul kominterniștilor agenți NKVD-KGB, Emil Bodnaraș, Lucrețiu Pătrășcanu, Constantin Pârvulescu, vezi și scrisoarea celor șase, unchiul lui Cristian Pârvulescu pro democrația-PNL.
Antonescu și miniștrii săi au fost invitați de regele Mihai la Palatul regal spunându-le că regele Mihai a semnat ARMISTIȚIUL cu UNIUNEA SOVIETICĂ la Cairo, iar când Antonescu și miniștri au ajuns în sala tronului, servitori, paza palatului, cunoștinte și prieteni ai regelui Mihai au tăbărît pe aceștia, au fost arestați și apoi au fost duși și sechestrați într-o casă conspirativă a kominterniștilor NKVD-KGB, într-un beci în care au stat fără lumină, mâncare și apă, peste 20 de zile. În final, Antonescu și miniștrii României au fost predați diviziei sovietice Tudor Vladimirescu în septembrie 1944, care era condusă de Ana Pauker, mătușa lui Adrian Severin, Walter Neulander Roman, tatăl lui Petre Roman, Leonte Tismăneanu, tatăl lui Vladimir Tismăneanu, Dionis Patapievici, tatăl lui Horia Patapievici și alții, cu care regele Mihai a implementat COMUNISMUL în România, în perioada monarhistă 1944-1947. 


Execuția mareșalului Antonescu
Și, ghinionul regelui Mihai, Uniunea Sovietică nu le găsește nici o vină și-i trimit înapoi în România și sunt uciși de regele Mihai, prin decret emis de acesta, să nu se afle despre lovitura de stat de la 23 august 1944 și abandonarea militarilor români în Crimeea, Uniunea Sovietică. 

  Adevărul istoric documentat și argumentat despre monarhia României (veți fi uimiți...):

Un comentariu:

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.