marți, 30 ianuarie 2018

David Wilcock și Corey Goode : Rasa Antică Constructoare – Recuperarea moștenirii de un miliard de ani a omenirii (ultima parte)


      Partea a patra (ultima parte)


    Pregătirea pentru întâlnirea cu Programul Spațial Secret
Ca de obicei, după aceste tipuri de întâlniri, am petrecut următoarele câteva zile în gândire profundă. De multe ori pot fi atât de adânc în gândire, încât nu sunt conștient de împrejurimile mele. Trecusem tot în capul meu atât de profund, încât de multe ori mă simțeam ca și cum n-aș fi fost legat de pământ. Cu toate acestea, am fost atras foarte repede la nivelul solului, când am primit un mesaj că ar trebui să mă pregătesc pentru o întâlnire cu Alianța PSS (Secret Space Programme) la Comandamentul Operațiunilor Lunare. Am fost convins că voiau un raport complet asupra evenimentelor anterioare. Am fost cu siguranță nervos în legătură cu întâlnirea asta. La urma urmei, Alianța PSS a fost forțată să devină negativă, în mod special datorită informațiilor pe care le-a extras Sigmund de la mine. Am fost făcut să mă simt răspunzător pentru moartea a doi membri respectați ai Alianței PSS, precum și pentru că am dat mai multe.
Gonzales mi-a comunicat de curând că există o vastă comunitate de membri ai Forțelor Aeriene retrase și a personalului CIA în zona în care mă mutasem în Colorado. Acest lucru a fost confirmat când m-am plimbat cu fiul meu pe Halloween pentru a întâlni vecinii. Unii dintre ei au lucrat pentru agențiile guvernamentale. Cuplul care locuia direct în fața mea erau geologi care se retrăseseră de la CIA. Mi s-a spus că mulți senzori și dispozitive au fost plasate în jurul casei mele pentru a monitoriza orice tip de schimbări energetice sau atmosferice care apar atunci când sunt vizitat sau preluat de grupuri din afara lumii noastre.

Am fost instruit să conduc spre un teren de fotbal local care aparține districtului școlii locale și să aștept să fiu luat. La ora 2 dimineața, am intrat în mașină și am condus la locația specificată. M-am așezat în mașină timp de douăzeci de minute până am văzut sferă albă pe cer. Era foarte luminoasă și cobora din cer în direcția mea. Lumina albă a dispărut, aproape ca o bubble popping. În locul ei era nava lance de care mi-am dat seama în călătoria mea anterioară la COL. Lancea se îndepărtă ușor și coborâse între locul unde am parcat și terenul de fotbal. Mi-a oferit o cale de a merge înainte și de a putea urca la bord. Când am mers, ușa s-a deschis. M-am uitat și am văzut doar cele două echipaje din față. Unul dintre ei mi-a sugerat să intru și să mă încing. Am intrat și am încorporat hamul din scaunul meu, apoi ne-am ridicat.

    Comandamentul Operațiunilor Lunare (COL)
Nu după mult timp, ne apropiem de Lună. A fost uimitor cât de repede a apărut Luna dintr-un mic punct de pe cer până la apariția atât de mare, încât părea că aproape suntem în pericol să o lovim. Am trecut pe lângă craterul COL unde este localizat. Există o tehnologie care provoacă un efect de miraj, ascunzând COL. Încă era activată în acel moment. Odată ce tehnologia de mascare a fost dezactivată, am văzut cum COL se întinde sub mine cu lumini intermitente verde, roșu și alb pe structuri. Am auzit că a fost aprobată aterizarea. Am zburat drept prin gaura din craterul de lângă COL. Când am intrat în caverna tubului de lavă, în care este construit COL, am putut vedea restul structurii în formă de clopot care a coborât la podeaua cavernei. Am văzut cele două golfuri în care navele au aterizat și au decolat. Apoi s-au îndreptat în direcții diferite, așa cum au dictat tuburile de lavă în care trebuiau să călătorească în acest caz. Am aterizat într-unul dintre golfuri și am debarcat din nave. Echipajul de zbor a plecat de pe platformă și a coborât pe jos pe un podium și niște scări metalice.

Am fost întâmpinat de Gonzales, care purta uniformă a Forțelor Aeriene din SUA. M-am uitat la el și am spus: "Înapoi la vechea șaradă, nu?" Apoi a făcut o față severă care spunea: "Mucles". Am coborât câteva trepte pe scări și apoi într-un lift mic. O femeie tânără stătea acolo într-o uniformă similară cu cea purtată de Gonzales. Ne-a salutat și ne-a spus că va fi escorta noastră pe durata vizitei noastre. Ne-a luat în lift, a dat un card printr-un cititor de carduri și apoi mi-a pus mâna sub un fel de scaner RF. Ascensorul a început să se miște atât de repede încât nu am avut timp să-mi dau seama cât de multe etaje am trecut. Acum m-am trezit cu mult mai mult în COL, decât mi-a mai fost permis să merg înainte. Când m-am uitat în jur, am fost un pic dezamăgit. Tot ce am văzut erau ușile și coridoarele care erau exact așa cum ați vedea la o unitate științifică de aici de pe Pământ. Voi lucra cu unii artiști pentru a ajuta la dezvoltarea unor noi imagini ale zonelor în care mi s-a dat acces în cadrul COL. Le voi elibera prin http://www.secretspaceprogram.com/  alaturi de noua serie de webinar de 12 saptamani a lui Jordan Sather, "Disclosing the Secret Space Program".

    Întâlnirea cu Programul Spațial Secret
Am fost îndrumat către o podea care părea asemănătoare cu cea pe care o văzusem înainte. Au fost o mulțime de săli de întâlnire, precum și un lift mare care se afla la capătul cel mai de jos al etajului. Gonzales și cu mine am fost luați într-o sală de conferințe. O mână de oameni care stăteau în jurul unei mese de conferințe se ridicară imediat. Pe măsură ce am intrat, am scanat camera pentru a vedea pe unii dintre membrii Alianței PSS pe care i-am întâlnit anterior. Păreau foarte nervoși să ne întâlnească pe Gonzales și pe mine. Apoi m-am uitat înapoi la capătul celălalt al mesei și am fost șocat să-l văd pe Sigmund șezând jos și zâmbind la mine! 

Col. Sigmund
[DW: Sigmund a fost un colonel de rang înalt al Forțelor Aeriene, care trebuia să fie o figură cheie, deoarece MIC SSP a fost dezvăluită omenirii printr-o surpriză epică. Am aflat brusc că avem deja nave interplanetare și că am găsit ruinele "Ancient Builder Race" în tot sistemul solar. O parte a "Dezvăluirii" ar fi trebuit să includă ideea că în sistemul nostru solar nu s-au găsit niște ET vii existenți - doar ruine străvechi. Această surpriză a fost menită să elimine orice "căldură" pe care statul adânc ar putea să o primească, pe măsură ce Alianța s-a mutat pentru a-l înfrânge în cele din urmă. Sigmund l-a răpit și l-a torturat pe Corey de doisprezece ori și l-a folosit să-i "scoată" pe membrii Alianței PSS. Cu toate acestea, probele au dezvăluit urme de elemente de care Sigmund știa că trebuie să fie din locații din afara planetei. El a investigat în detaliu și în cele din urmă a descoperit că Corey spune adevărul despre PSS Navy / Interstelar. După ce s-a întâmplat acest lucru, operativii Statului Adânc au încercat aparent să-l anihileze pe Sigmund. În cele din urmă a aflat că trebuia să fugă.]

Am stat acolo, în timp ce Gonzales a dat un raport detaliat și clasificat despre timpul petrecut cu mayașii. El a descris, de asemenea, o serie de alte ființe pe care le-am vizitat cu mayașii. Mi s-a cerut apoi să prezint un raport al întâlnirilor recente cu Alianța Ființelor Sferă, Anshar și Super Federația. După cum am spus, Sigmund a țipat cu neîncredere de îndată ce au fost menționați Aviarii Albaștri. Am întrebat: "După ce ați văzut, chiar și după aderarea la Alianța PSS, încă nu credeți?" El a răspuns înapoi: "Am văzut filmul primei întâlniri la COL, am văzut Big Blue Birds. Toată lumea a făcut-o, pur și simplu nu cred." El a continuat să spună că a văzut tot felul de tehnologii care ar putea fi folosite pentru a face pe toți să vadă aceste lucruri.
Apoi a afirmat că a crezut că "Nordicii" se încurcă din nou. Am fost pe cale să-l întreb ce a vrut să spună prin "din nou" când întâlnirea a fost chemată înapoi pentru a ajunge la punct.

[DW: Cei din PSS/MIC știu despre Nordici sau despre "Înalții Albi". Ei au fost de asemenea învățați că aceste ființe pot proiecta multe alte forme, cum ar fi hologramele avansate. Aceasta a fost o altă metodă pe care Statul Adânc o folosea la nivelele superioare ale PSS/MIC pentru a încerca să "dezamăgească" toate cazurile în care i-au văzut din greșeală).

Mi-am terminat rapoartele și am răspuns la o duzină de întrebări de la cei din jurul mesei. Unul dintre bărbații de la masă a început să vorbească despre intervalul în care PSS/MIC intenționa să dezvăluie anumite informații publicului. A fost discutat scenariul folosirii unui război cu NOKO (Coreea de Nord) pentru dezvăluirea tehnologiilor ascunse, după cum am menționat anterior. De asemenea, am discutat despre efortul de dezvăluire a OZN-ului, aprobat de mass-media, de fostul chitarist al Blink-182, Tom Delonge. Am întrebat de ce Delonge nu lucra cu cineva din domeniul Ufologiei.

Sigmund a făcut pipi peste persoana care urma să-mi răspundă. El a spus: "Pentru că este compromis peste orice tip de reparare". El a continuat să spună că Ufologia a fost infiltrată de operații ale MIC (Complexul Militar Industrial, n.b.), care hrănește experții cu dezinformare de zeci de ani. A continuat să afirme că a fost implicat personal în tragerea unui număr de psy-ops pe această comunitate de-a lungul anilor. El a spus că Ufologia și comunitățile esoterice au fost, de asemenea, infiltrate de ceea ce el a numit "Ordin Luciferian Illuminati". A mai spus că acest grup încearcă să însămânțeze aceste câmpuri cu religiile "Iluminaților". Mulți dintre cei din posturile de influență sunt fie membri ai acestui ordin, fie și-au permis să fie influențați de acest "Ordin".

Am intervenit: "Nu am văzut dovezi pe scară largă despre acest lucru. Majoritatea oamenilor cu care am lucrat sunt dornici să lucreze. Știu că există o parte echitabilă de narcisiști ​​și sociopați care sunt pradă lucrătorilor în lumină, dar eu am lucrat cu oameni cu acest tip de energie de multe ori".
El m-a ignorat și a spus: "Odată ce pisica este în afara sacului cu privire la satanismul și traficul de ființe umane, oricine va fi asociat cu Lucifer sau Satan va conlucra și se va ascunde. Populația nu se va îngriji de diferențele subtile sau nu atât de subtile dintre aceste societăți, care le vor strânge pe toate împreună".

Unul dintre bărbați a comentat că după toate pauzele, se așteaptă ca un număr mare de oameni să se grăbească înapoi spre bisericile conservatoare și sistemele de credință din copilăria lor. Gonzales a vorbit în dezacord:"Am îndoieli asupra acestei teorii. După numărul de pastori și clerici care vor fi expuși ca făcând parte din aceste rețele, aș fi surprins dacă cineva se va întoarce la religia organizată". Din nou, Sigmund părea să ignore ceea ce se spunea. El a afirmat că aceste comunități au fost jucate de atâtea ori că nu există nici o modalitate pentru ca ei să renunțe vreodată la "Religiile OZN și Ego-urile profesionale" și să se unească de fapt. Cu toate acestea, acest tip de organizație ar fi exact ceea ce am avea nevoie pentru a cere în mod corespunzător dezvăluirea.

Sigmund a spus apoi: "Gândiți-vă acum la modul în care această comunitate ar reacționa în timpul încercării flagrante a lui Rothschild de a instiga la un" război civil "în această comunitate, încercând în același timp să discrediteze un număr de indivizi din acest domeniu".

[DW: Aceasta a fost o referire directă la eforturile a ceea ce am numit Alianța Întunecată. Aceasta a inclus amenințări cu moartea împotriva lui Corey, Emery și a mea, precum și a campaniilor masive, în curs de desfășurare.]

El a continuat: "De ce ar alege Forțele Aeriene și DIA să dezvăluie aceste tehnologii prin comunitatea Ufologică?" El a continuat să spună că DIA și Forțele Aeriene au stabilit că trebuie să dezvăluie anumite informații într-un mod care nu ar putea fi legat direct de domeniul Ufologiei. Ei plănuiau să facă acest lucru printr-un tip de dezvăluire care ar lăsa chiar și pe cei mai pragmatici cercetători în domeniul OZN-urilor pe dinafară. Ne-am îndreptat către alte câteva subiecte, inclusiv o "excursie de tip flyover" (a zbura peste tot, n.b.) pe care l-am primi de la COL și pasajele lavei. Aceasta ar implica călătoria către o altă unitate denumită "COL Bravo" (pasajele lavei se referă la faptul că tot ce este construit pe Lună, a fost construit prin marile vechi tubulaturi prin care în timpuri mari în urmă curgea lava foștilor vulcani, n.b.).


Persoana care a condus întâlnirea ne-a atras atenția la un monitor mare, care cobora din tavan. Sigmund se ridică și spuse: "Am un tratament pentru amândoi." A urcat la monitor și s-a uitat la el în timp ce vorbea. El a spus că au monitorizat ceea ce părea a fi o ambarcațiune spațială abandonată care se îndrepta spre sistemul nostru solar. Acest lucru s-ar dovedi a fi același "asteroid" în formă de "țigară" pe care NASA și mass-media l-au numit Oumuamua și au publicat pe scară largă acest lucru. Nava a fost monitorizată în timp ce se apropia de zona în care Bariera Exterioară fusese ridicată de Alianța Ființelor Sferă. PSS se aștepta ca nava să se prăbușească în barieră. Ei au fost șocați când au văzut că a trecut direct prin regiune, fără nici un efect asupra ambarcațiunii. Se pare că bariera fusese deja eliminată până atunci, însă aceasta a fost prima dată când Alianța PSS și-a dat seama ce s-a întâmplat.

        Ce s-a descoperit
Sigmund s-a umflat cu mândrie și a declarat: "Am condus o expediție pentru a vedea cui a aparținut această ambarcațiune. Așteptați până veți auzi ce am găsit." Deodată am început să vedem tot felul de scripturi și elemente de telemetrie pe monitor. Am auzit și ceea ce părea o veche transmisie radio a NASA. S-au auzit bipuri împreună cu un pilot care chema în pozițiile ambarcațiunii, precum și pe cel care încerca să andocheze. Aceasta a durat aproximativ cinci minute, până când am văzut cele două ambarcațiuni care se spiralau și se apropiau împreună de asteroid.


 Pe măsură ce pilotul se potrivea cu rotirea obiectului de care se apropiau, puteai vedea o structură în formă de țigară lungă, care avea pete strălucitoare cu aspect de gheață în exterior. Evident, era făcut din piatră și părea că ar fi fost prin multe dușuri și coliziuni de meteoriți.


 Videoclipul a izbucnit într-o scenă în care câțiva oameni care se potriveau în costume spațiale se împrăștiau prin ceea ce arăta ca o gaură care cobora în stâncă. Nava de transport a andocat pe vasul misterios aproape de ceea ce părea o cupolă ovală metalică, care se așezase la o treime de drum în josul fuselajului său. Se pare că a fost lovit de multe ori și era plină de găuri și de lovituri de la impacturi evidente. În următoarea scenă, puteai vedea bărbații într-un mediu fără greutate, cu luminile pe piept, căștile și vârfurile încheieturilor. S-au despărțit și au vorbit unul cu celălalt prin sistemele de comunicații din costume. Unul dintre ei a prelevat probe din reziduurile de gheață de pe podea și pereți. Același nămol organic înghețat era și în exteriorul navei. Părea ca o apă spumoasă, murdară, înghețată. Nava era, evident, foarte veche. Ea a fost îmbrăcată și dezbrăcată de tehnologie de multe ori de rase necunoscute. Sigmund a declarat că atunci când au testat nămolul mai târziu, au determinat că acesta era parțial, rămășițele echipajului original. Mai multe panouri au fost îndepărtate de pe pereți, tavane și podele, lăsând compartimente goale unde tehnologia a fost odată localizată.

În timp ce se uitau în jur, unul dintre bărbați a strigat: "Am găsit ceva!"
M-am uitat cum omul cu aparatul de fotografiat împinse câteva panouri deschise în podele și tavane pentru a ajunge la podeaua ambarcațiunii. Intră într-o cameră care părea că a fost desigilată recent. Panoul era înțepenit de perete, blocând aproape ușa. Scena video a mers apoi la doi oameni care luau video și fotografii ale unor ființe care se aflau după sertarele de tip morgă ce fuseseră deschise. Pe masă era corpul înghețat-rigid al unei ființe ciudate. Arăta oarecum ca un pterodactil, cu pielea albastru deschis, aproape albă. Au tras alte sertare și au văzut alte câteva tipuri de ființe. Una dintre aceste ființe părea portocalie și părea a fi un mamifer la început. Mai târziu am aflat că aceasta era o ființă acvatică într-un fel, care părea legată de calamar sau caracatiță. Era de aproximativ 3 metri înălțime și avea tentacule ca brațe și picioare. Trei degete și degete lungi erau întinse deasupra tentaculelor. Mici, aproape invizibile cuve de aspirație au fost localizate pe zona de sub ochi și mâini. Acest lucru a confirmat că a fost unul dintre membrii echipajului original. Ei au descoperit că o mare parte din zonele comune ale navei fusese odată presurizată cu apă.

[DW: În lumina identității potențiale a Rasei Antice Constructoare, cum vom discuta, este interesant să observăm asemănările dintre aceste ființe și ființele Triunghiului de Aur. Am putea privi o schimbare evoluționistă foarte prelungită în perioade aproape de neconceput de timp.]

Ei au continuat prin procesul de preluare a corpurilor și transportul lor la nava lor. Pe măsură ce făceau asta, cadavrele începură să plutească în jurul cabinei în care se aflau. Unul dintre bărbați a luat o bucată de panou și a folosit-o ca o spatulă pentru a răzui restul rămășițelor și a le încărca în saci. În acest moment, Gonzales a întrebat: "A cui este tehnologia asta?"
Sigmund s-a uitat la amândoi și a răspuns. "Ei bine, nu putem decât să prezentăm ființe organice în urmă cu un miliard de ani în urmă. Am urmărit traiectoria sa într-un sistem stelar, care nu este prea departe. Această ambarcațiune a fost aparent blocată în orbita acelui sistem milioane de ani, înainte de a fi atrasă în sistemul nostru de către steaua noastră".

Gonzales a spus: "Deci, ar fi aceasta Rasa Antică Constructoare?" Sigmund zâmbi și își îndreptă încet arătătorul spre vârful nasului. Acest lucru a indicat că Gonzales era corect. Gonzales începu să pună întrebări mai repede decât putea să-i răspundă Sigmund. Sigmund și-a ridicat mâna pentru a indica că Gonzales ar trebui să înceteze să vorbească, ceea ce a și făcut. Sigmund a spus apoi: "Da, am găsit o tehnologie uimitoare, deși cea mai mare parte a fost eliminată de mult timp". Apoi a spus: "Dar așteptați, nu ați auzit care este partea cea mai bună!

     Scrierea hieroglifă, o scriere multidimensională
Apoi a continuat cu videoclipul. În acel moment, cineva a strigat emoționat că au găsit ceva altceva. Camera i-a arătat intrând într-o cameră în care erau două tipuri de scris și hieroglife pe pereți și pe plafoane. Au fost mai multe camere ca asta. Ceea ce a fost atât de incitant este că aceasta a fost prima dată când am văzut vreodată sau am avut acces la orice tip de scriere de la Rasa Antică Constructoare. PSS era conștient de faptul că în orice alt sit al Rasei Antice Constructoare pe care l-am găsit vreodată, orice inscripții scrise au fost zgâriate, inteligibile. Era ca și cum o anumită rasă ET interlopă a vrut să distrugă orice abilitate pentru noi să reconstruim istoria lor. Erau niște caractere foarte complicate, de tip hieroglifă, alături de o mulțime de hieroglife pe perete, care erau făcute din linii lungi, liniuțe și puncte. Sigmund a afirmat că există limbi străvechi asemănătoare pe care le cunoscuse pe Pământ, precum și pe alte câteva stele din vecinătatea noastră stelară locală. El a spus că au reușit să descifreze hieroglifele destul de ușor. Mai târziu, ei au stabilit că hieroglifele erau un amestec al unei limbi și al unei forme hiperdimensionale de matematică. 
Au fost capabili să interpreteze majoritatea mesajelor din ambarcațiune și au trimis rezultatele câtorva din grupurile lor de cercetare. Conversația s-a îndreptat apoi către informații clasificate operaționale de care sunt responsabil, ce sunt în păstrarea mea, deocamdată.

Odată ce am terminat întâlnirea, Sigmund s-a ridicat și a spus: "Hai să facem o excursie la locația COL Bravo. Trebuie să păstrați toate aceste informații confidențiale". Gonzales și cu mine am răspuns da și am ieșit de la masă. Am fost duși la liftul mai mare de pe podeaua COL. Am ieșit într-o zonă deschisă care era un alt golf pentru nave spațiale. Am văzut că suntem sub același etaj în caverna de lavă pe care o luasem când am intrat în gaura craterului în timpul sosirii noastre. Am fost duși la o navă de transfer mai mare, care a ieșit din golf. În curând am descoperit că zboară printr-un tub de lavă lung, cu viteză mare. Am ieșit într-o altă zonă de cavernă mare, unde am văzut structuri făcute de om. Ele au fost construite în jurul unei deschideri. Am pornit mai întâi într-o mică unitate care părea că se va ridica până la suprafața lunară, cu structuri construite deasupra solului, cum ar fi COL. Am văzut bărbați și câteva femei care se plimbau în jurul acestei clădiri, atât în uniformele Air Force, cât și în hainele NASA. Am fost întâmpinați de câțiva doctoranzi care au fost foarte încântați să ne vadă. Ne-au spus că vom fi transportați în "Sala Mare".

    Mașinării antice enorme
Am fost expuși acelorași costume de mediu pe care le-am purtat în serviciul meu anterior din cadrul PSS. Am trecut apoi printr-o sesiune de instruire cu doctorul, privind utilizarea echipamentului, care a fost de bază. Am călătorit înapoi în golf, unde ne-am încărcat pe aceeași navetă și am zburat la podeaua cavernei. În acesl moment, am trecut prin gaura care s-a deschis într-o zonă a cavernei. Era Sala Mare. Această zonă era atât de extraordinară încât atât Gonzales, cât și eu am fost consternați. Erau tot felul de uriașe mașinării vechi, cu mecanisme tractoare pe ele. Au fost și grinzi lungi dintr-un material cristalin gri. Grinzile au fost sparte și rupte pe sol. Au existat tuneluri circulare mari care se îndreptau în direcții multiple din această zonă.
I-am spus lui Gonzales că nu am văzut niciodată așa ceva. Sigmund s-a uitat la mine și mi-a spus: "Corey, ai fost aici înainte, nu-ți amintești?". M-am uitat la Gonzales, care părea atât de nedumerit, ca și mine. Sigmund a spus: "Într-o zi în viitorul nu prea îndepărtat, voi sta aici cu un reporter dintr-o rețea de televiziune majoră". Apoi a continuat: "Deocamdată, trebuie să păstrăm confidențial ceea ce vă este prezentat astăzi." Am fost apoi luat într-un turneu uimitor. Am mers pe jos câteva trepte într-o zonă care avea un sistem de tren. Am urcat în tren și am făcut turnee în vechile facilități pentru aproape cinci ore.

Mi-ar plăcea să spun mai multe despre ceea ce am văzut în acest moment, dar din diferite motive majore mi s-a cerut să nu raportez. Tot ce pot spune este că a fost uimitor. Dacă într-adevăr ajungem să vedem aceste facilități în viitor, va fi un punct de cotitură incredibil de puternic pentru omenire, așa cum o știm astăzi. Odată ce am terminat, am fost dusi într-o sală de mese și am fost lăsați să mâncăm. Am fost apoi luați înapoi la COL, unde amândoi am urcat în nave lance separate și am fost duși înapoi la casele noastre. 

    Concluziile lui David Wilcock
Există o adevărată bogăție de informații aici pentru a contempla, analiza și specula. În ansamblu, ceea ce vedem este o schimbare decisivă pozitivă în războiul pentru libertate, atât aici pe pământ, cât și în sistemul nostru solar. Unele din termenele despre care Corey ne-a avertizat, de cel puțin acum șase luni, ne-au indicat că am putea ajunge într-o societate de sclavi dominată de Draco-Reptilieni. Am fost îndemnați să ne intensificăm eforturile, să ne sprijinim reciproc și să mergem în adevărul nostru spiritual. Eu personal am avut în vedere aceste avertismente și m-am implicat mult mai mult în această luptă. Prin urmare, am fost foarte ușurat să aud aceste actualizări. Acum, cu siguranță, suntem pe o linie temporală foarte pozitivă, despre care nu am fost informat mai înainte ca "Realitate temporală optimă".

Recunosc că sunt dezamăgit că nu am reușit să-i întâlnesc pe Aviarii Albaștri în persoană, înainte să plece din realitatea noastră. Până acum, singura mea interacțiune cu lumea pe care Corey a experimentat-o ​​este prin visele și stările vizionare ale conștiinței. Au existat mai multe moduri în care am folosit aceste metode pentru a valida ceea ce spune Corey, spre satisfacția mea. Aceasta include întâlniri directe cu Anshar și alte astfel de ființe în visuri. Vă puteți imagina că, de ceva vreme, m-am străduit să-l cred pe Corey, pe de o parte, și mi-aș dori să văd aceste locuri, pe de altă parte. De fiecare dată când am întrebat despre acest lucru, răspunsul care s-a întors a fost că nu am dezvoltat încă o aliniere spirituală și meditativă suficient de puternică pentru a fi gata. Acest lucru are sens, deoarece cerințele Legii lui UNU pentru cele mai înalte niveluri de spiritualitate este extrem de strictă.

Corey nu a suferit de aceeași "clauză de voință liberă" în Legea lui UNU, pentru că își amintea deja în mod conștient munca sa în PSS (Programul Spațial Secret). O parte din ceea ce am decis să fac în noua carte este să subliniez sincer orientarea pe care am primit-o cu privire la ceea ce ar trebui să fac pentru a fi gata de contact. M-a lovit după călătoria de trei zile a lui Corey pe Pământul Interior și mesajele pe care le-a adus pentru mine, că liniile directoare pe care le-am dat au fost cu adevărat arhetipale. Putem să beneficiem TOTI de punerea în practică a acelorași concepte.

Sunt în faza finală de a face o serie de schimbări destul de mari în viața mea, care ar trebui să contribuie la crearea a mult mai multă liniște și pace. Aceasta include posibilitatea distinctă de mișcare, chiar dacă am fost foarte fericit de locul unde eram. Sper să finalizez acest lucru foarte curând. Este foarte interesant să ne gândim la perspectiva ființelor care trăiesc în aceste densități sau dimensiuni mai mari. În unele privințe, sunt foarte străine pentru noi. Ele trăiesc într-o realitate de iubire necondiționată. Felul de ură pe care îl întâlnesc în mod curent aici, cum ar fi în mass-media socială, nu există nici măcar ca gând - cel puțin în grupurile pozitive. Mi s-a spus că am o capacitate intelectuală foarte bine dezvoltată, dar că sunt doar pe jumătate la fel de eficient dacă aș fi început să o folosesc spiritual.
Am toate instrumentele necesare pentru a fi mult mai abil în acest domeniu. Pur și simplu nu le pun în viața de zi cu zi. Legea lui UNU spune că "distorsiunea ocupării" poate fi dăunătoare pentru orice tip de contact superior înalt - și am fost foarte ocupat anul trecut. Toți avem nevoie de timp să ne relaxăm, să încetinim ritmul, să respirăm și să ne concentrăm în centrul ființei noastre.

Poate că nu doriți să credeți în Înălțare/Ascensiune, sau că orice din ceea ce citiți este real. Chiar dacă nu poți interfața cu asta doar ca științifico-fantastic (SF) - deși cred că Corey spune adevărul - poți beneficia în continuare de asta. Toți trebuie să călătorim prin trecerea cunoscută sub numele de moarte. Nimeni nu a găsit o soluție pentru asta ... cel puțin nu încă. Înălțarea/Ascensiunea este foarte diferită de moarte. Este o evoluție spontană - o renaștere. Acest lucru nu se întâmplă doar cu noi. Trebuie să fie câștigat ... printr-un efort și e un efort sârguincios și concentrat. Cu toate acestea, termenul "efort" poate fi înșelător, deoarece o parte importantă a cerinței este pur și simplu relaxarea, fericirea și iertarea ta și a altora. Multe tradiții spirituale au sugerat că Pământul este o școală, iar dacă am învățat lecția, trecem la nivele mai mari. Înălțarea este doar o altă meditație pe un concept similar - dar fără aspectul implicării morții fizice.

Înțelepciunea fără vârstă ne învățată în Legea lui UNU și în multe alte texte, că sunt întotdeauna cu tine, în inima ta. Călugării budiști tibetani au exprimat-o prin faptul că văd Universul că este în cele din urmă alcătuit din "Conștientizarea că este gol". Apoi meditați asupra voastră ca o proiecție a aceleiași Conștientizări. Acest lucru este cel mai frumos realizat în setările din natură. Legea lui UNU spune că o "atmosferă de pădure" - adică o casă înconjurată de copaci - este cel mai bun loc pentru a trăi pentru acest tip de muncă. Călugării tibetani care meditează la Conștientizarea Vidului/Golului timp de 13 ani, au fost capabili să aibă fiecare un gând de iubire fără obiect, activată de Corpul Curcubeu. Aceasta este mult mai dificilă și avansată decât cea de-a patra Densitate spre care ne îndreptăm, dar este posibilă. Sper că aceste concepte vă pot ajuta să începeți astăzi alegerea cea mai fericită și mai iubitoare. 

Recompensa (eufemistic vorbind) ar putea fi dincolo de cele mai năstrușnice imaginații ale voastre...

     Sfârșit articol

    Drum drept spre Lumină!
 Traducere și adaptare text M.S.-administratorul blogului https://burebista2012.blogspot.ro/

22 de comentarii:

 1. Citez: Nu după mult timp, ne apropiem de Lună. A fost uimitor cât de repede a apărut Luna dintr-un mic punct de pe cer până la apariția atât de mare, încât părea că aproape suntem în pericol să o lovim.

  Nu vreau sa par carcotas: despre care Luna vorbim?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Este vorba de satelitul nostru așa-zis natural. Corey a relatat puțin artistic faptul că, acea călătorie s-a făcut foarte rapid, probabil a durat câteva zeci de minute...
   Numai bine

   Ștergere
  2. Pământul e Plat ,adică Luna se afla la 4830 km fata de Planeta Pamant...

   Ștergere
 2. acesti doi Maimutoi, Corey si cu Wilcock inventeaza tot felul de TAMPENII , cu scopul de a retine atentia publicului si asa mult dezinformat !!

  Astea sunt doar POVESTI, bine ar fi sa nu aplecati urechile !
  >>>

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Gionorella...vezi ca se apropie februarie, astept sa vad ce se intampla asa dupa cum ai comentat cu putin timp in urma. In martie voi pune intrebarea finala a prorociei tale.

   Ștergere
  2. Din pacate,este o grava eroare/speculatie, sa privim pe cei doi in acest fel.Fiecare dintre noi cu doza suficienta de discernamant va sti/afla instantaneu,tot adevarul celor povestite,si se va edifica total pe taramul unor asemenea subiecte/evolutii.Dar,anterior daca nu exista un mic bagaj macar,o minuscula pregatire in tematica in speta,nu ai cum filtra/constientiza mai nimic.Si atunci,este cu atat mai greu credibil pentru toata aceasta categorie ce sfideaza/neaga/respinge ,mai pe sleau greu sau deloc in a constientiza. Asemenea lucruri/fenomene nu le urmarim nici ca telenovela,nici ca serial/divertisment/etc.,ci pur si simplu le patrundem nativ sau nu esenta.Singurul lucru de repros,este in primul rand noua tuturor,care am ales viata fizica in acest Acum,si nu stim daca vom fi prezenti fizic la multe alte ulterioare si unice momente,insa vom fi cumva mai mult decat "conectati" .

   Ștergere
  3. Chiar gionorella? atunci tu dece le mai citesti? iar noi dece sa nu le-am citi?

   Ștergere
  4. "Gionorella...vezi ca se apropie februarie, astept sa vad ce se intampla asa dupa cum ai comentat cu putin timp in urma. In martie voi pune intrebarea finala a prorociei tale."

   CE SA SE INTAMPLE !!!???

   NU, S-A INTAMPLAT , DEJA!????


   DOAMNE,e,e

   sa fie !

   Ștergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Probabil doamna nu a citit ultima parte a articolului, cu comentariul lui D. Wilcock de la sfârșit. Este de foarte bun simț. El spune că lumea va crede sau nu toate acestea, dar nu-i problemă din punctul meu de vedere. Informațiile sunt atât de dure vis-a-vis de construcțiile unei minți setate la Matrix, încât le refuză cu desăvârșire. Asta este prima fază de negare a adevărului de către minte.
   Este bine să citească totuși și cei care nu cred, pentru că atunci când se va face Dezvăluirea, iar pe toate posturile TV se va anunța faptul că ET există, sunt aici pe planetă și unii din cadrul omenirii au luat legătura cu ei de cel puțin 80 de ani, nu vor fi șocați, li se va face clickul, își vor aduce aminte de informațiile citite undeva despre Programul Spațial Secret și se vor schimba total. Poate unii dintre ei vor trece chiar la instruirea altor sceptici sau nelămuriți.
   Deci totul este spre bine în orice fel.

   Ștergere
 4. Cred că la asta se face referire în pasajul biblic în care se aminteşte omului că a VENIT VREMEA ÎN CARE SECERĂTORUL A INTRAT ÎN ARIE ŞI ALEGE GRÎUL DE NEGHINĂ.

  RăspundețiȘtergere
 5. Pentru "ufo" !in primul rand fi atent la ce citesti :''gionorella''nu l-a facut maimutoi pe Marius ! nu ti-ai luat ochelarii ? sau vrei sa raspandesti minciuni ?pe de alta parte aceste articole sunt destul de ''TARI'' pentru noi ''pamanteni'' in densitatea3-a.Spui ca Corey si cu Wilcock isi pun viata in primejdie ? de unde ai luat acesta ? deci vorbesti numai ca sa nu taci. Da! asteptam ''Disclosure''sa se imtample si cred ca asta e mai important pentru omenire ! decat ca Corey pe unde a umblat cand a fost copil sau adolescent. Oricum desi pare un 'SF' infricosator ii multumesc lui Marius pentru timpul acordat traducerii ! Doar atat mai adaug pentru 'Maya'ca 'gionorella'nu spune nimanui sa nu citeasca ci sa nu aplece urechile - nu e totuna - ar fi bine sa citim atent comentariile !si sa aplicam mult discernamant.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor. - Libera alegere si libera exprimare.. am inteles...


   sa va fie voua!

   Ștergere
 6. Nu stiu ce se va intampla in februarie dar deocamdata dupa cum am ascultat discursul lui Trump, nici vorba de resetare,GCR,CU ATAT MAI PUTIN DE NESARA.De ani de zile asteptam zilnic 'promisiuni,promisiuni'...macar de am avea un presedinte ca Trump, caci eu pe al nostru inca nu l-am vazut vorbind de atatea ori !!! in fata oamenilor si sa fie aplaudat atat demult - din pacate !

  RăspundețiȘtergere
 7. Suntem in fata calendaristica 2.2.2018 ,niste cifre, deschid ochii si ma trezesc și constat că nu s-au întâmplat nimic, aici unde ne aflăm,in România, doar ce mă încântă vremea de afară,datorita soarelui,cerului senin si al mai mult pasarele(si cucul) care cântă și fac un sunet plăcut acoperind sunetele obișnuite de mașini, tiruri sau alte vehicule.
  Pare ca sunt niste povești frumoase, care mare majoritatea din simpla si pură curiozitate, le.au crezut, au avut așa zise "sincronicităț" care i-au făcut să creadă si mai tare si sa simtă că se poate face ceva în Lumea această, ca suntem ascultați si înțeleși cei care"nu prea știm ce mai căutăm pe Planeta Această de vreo câteva luni încoace" , nu mai vrem să credem și să trăim în minciună, conspirații, adevăruri blafate, vorbe si povesti spuse în vânt și în Goana după Bani,donatii,abonari pe site-ul cutare și cutare,ca noi avem Adevărul si noi am fost aleși să reprezentăm rasa umana,si am vorbit cu alte ființe,am fost pe alte planete s.a. CONTEAZĂ ce se întâmplă Aici&Acum cu noi, să mă trezesc mâine - dimineața,si să simt așa o Bucurie,Incantatoare, să putem zbura ,teleporta si sa ne bucuram împreună cu toții în Unitate de anumite puteri așa zise paranormale (siddisuri) ,de forță noastră latentă, primara si originala, până la urmă nimeni nu îți vara Adevărul Suprem pe niște pagini de internet promovate si controlate tot de Ei, ADEVARUL E UNIC, E UNITAR,Uneste,Iubeste si este Unul pentru toți,si vine din inima,din suflet,din căutările interioare,din natura,din partea nemișcată în care Zeița Mamă este si rămâne omnipotenta, omniscienta si OMniprezenta, ZeițaMamaDivina(SfantulDUH) .
  De mic, simțit asta,in timp s-a șlefuit Diamantul, acum strălucește ,plin de umilință,candoare si dragoste.

  P.s. tu cititorule,acum si aici,esti LIBER, să faci ce vrei,cand vrei,cum simți și ce crezi, fără să ții cont de părerea, opinia,judecata nimănui, nimeni nu are dreptul să te judece, să îți zică cât de bun,frumos,adevarat poți să fi tu, sau să critice alegerile tale. Nu există u r ă, ci doar ideea că poate exista,banalele blocaje mentale din sistem,matrix... există o singură unitate dacă vrei să îi spui așa ,de măsură, este Dragostea ,Infinită , când te naști din dragoste ,totul înflorește în mintea și capul tau si indiferent de alegeri , Simți ca trăiești,simti ca te aflii deja în Paradis, crezi din toată inima asta, si Crezi în Viața, în Eu,Tu,El/Ea, în Noi toti simplii,oameni de rand care nu doar că schimba așa zisa Lume,dar o transformă în cel mai Irizat , Dragostos, Iubibil, Cordial ,Fascinant loc,spatiu,dimensiune din Univers, Macrocosmos ,din Tine.

  Te Iubesc.
  Mulțumes.
  Lăsăm să fie de la Sine

  RăspundețiȘtergere
 8. Am încercat să scriu ceva frumos si mulet dar când sa postez nu stiu cum de m-a distribuit pe alta pagina cu cont cu nu stiu ce si hop mesajul era șters si nici postat...nici nu mă mai enervez,stresez sau îngrijorez , mă rezum la niste cuvinte:
  " Eu cred că o s-o tai în curand,
  Sincer mi-a plăcut pe Pământ. "

  RăspundețiȘtergere
 9. Mihajit rishi, sa nu pleci de pe pământ, înseamnă că n-ai inteles nimic. Bucura-te că ai fost ales sa trăiești acum aceste transformări, ca noi toți. Nu se știe ce va fi mâine, să așteptăm. Fii cuminte și ai răbdare . Numai bine 😍

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ce sa intelegi?

   Totul a fost si este deja INTELES!

   Tine doar de tine si de experientele acumulate, daca ti-ai dat seama poti pleca oricand, ca,oricum,de unde am fi ,Ajutam infinit de pretutindeni, pana la urma suntem Asemenea Lui, deci suntem si noi dintotdeauna, si ne aflam pretutindeni.

   Va imbratisez in liniste,pace si dragoste.

   Sa fie ce-o sa fie, atunci cand Moartea Vine!

   Face parte pana la urma din Creatie.

   Va iubesc.

   Ștergere
 10. Ar fi frumos sa trăim aceste transfortran.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acum sunt Aici, puteam să fiu în altă parte,dar am ajuns Aici deci Da ,Trăim acele transformări, Suntem aici si totul are loc în prezent. Mulțumesc #behumble sau trezit tradus pe lângă recunoscător.

   Așa să fie

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.