luni, 29 ianuarie 2018

David Wilcock și Corey Goode : Rasa Antică Constructoare – Recuperarea moștenirii de un miliard de ani a omenirii (partea a treia)


      Partea a treia


Complexul Templului ANSHAR
Corey Goode: Mă așteptam să fiu transportat în dormitorul meu, dar m-am trezit în picioare în Complexul Templului Anshar. 


 Am văzut-o pe Aree și pe sora ei mergând spre mine cu zâmbete foarte mari pe fețele lor.


Ele m-au întâmpinat cu îmbrățișări entuziaste și m-au condus pe jos într-una din sălile care au dus la caverna unde era odinioară orașul lor. Am urcat spre unul dintre mijloacele Anshar de deplasare și am intrat în anomalia temporală. Am aterizat pe un acoperiș cu arcuri, care avea o platformă de aterizare asemănătoare cu un heliport. Am intrat printr-o ușă pe acoperiș și am continuat repede într-o încăpere mică, care avea două tuburi ovale coborând în podea. Erau destul de mari pentru ca o persoană să încapă în ele. Delegatia cu care am fost, a început să se așeze în acele tuburi și să plutească în jos, două câte două. Când a fost rândul meu, am intrat în tub, așteptând să cad. M-am simțit ca și cum aș fi fost pe teren ferm, chiar dacă puteam vedea că șeful unuia dintre delegați a dispărut sub mine. Când am coborât, am avut exact aceeași senzație ca și cum aș fi urcat într-un lift. Am mers prin clădire, unde se aflau un număr de Anshari care se plimbau și își desfășurau activitatea zilnică.

    Zburând ca Superman
Am observat o zonă în fața căreia intrau oamenii. Păreau ca și cum vin și trec printr-un zid solid, fără porți. Am urmat un grup prin ieșire. Am simțit o senzație de energie statică rapidă pe măsură ce treceam prin perete. Când am ieșit și ne-am uitat în jur, am observat că suntem într-o zonă mai rurală din orașul Anshar. Am intrat pe o stradă foarte îngustă, care a dezvăluit Anshari de toate vârstele care mergeau și zburau precum Superman. A fost uimitor să văd asta. Am observat că locuitorii zâmbeau în timp ce se plimbau, făcându-și rutina obișnuită. Au existat foarte puține poluări fonice sau chiar sunete ale oamenilor ca tipuri de zgomote de fundal pe care eram obișnuit să le aud. A fost foarte liniștit și senin. Apoi am fost îndrumat într-o clădire foarte gălăgioasă, care era o zonă comună de locuit unde trăiau Aree și sora ei.

    Oportunități în creștere
Mi s-a spus că voi fi pregătit pentru viitoarele "oportunități crescânde" pe care le voi prezenta în anul următor.

[DW: Aceasta înseamnă, de obicei, un fel de karma dificilă pe care trebuie să o lucrați pe calea voastră spirituală. Suferința este privită ca o "oportunitate" în Legea lui UNU.]
De asemenea, m-au pregătit să-i salut pe Gardieni, într-o ceremonie în viitorul apropiat. Mi s-a spus să păstrez această informație și cea mai mare parte a conversațiilor pe care le am cu oamenii pentru mine deocamdată.
[DW: Unele dintre ceea ce a primit a fost personal pentru mine. Am găsit-o incredibil de interesantă și s-a schimbat complet modul în care scriu Trezirea în Vis.]

Am fost informat că mi s-a permis să rămân cu Anshar pentru o perioadă scurtă de timp în timpul acestei pregătiri. Aș fi adus înapoi pentru o perioadă mai lungă de timp în cursul anului. M-am preocupat să nu am cu mine îmbrăcăminte sau articole de toaletă. Aree și-a notat îngrijorarea mea. Fără să comunic acest lucru, ea a răspuns: "Vom asigura toate nevoile tale".

    Acomodare privată
M-a urcat într-o încăpere mică, cu un pat, și mi-a făcut semn către articolele relevante așezate pe pat. M-am uitat și am văzut îmbrăcăminte care părea că era dintr-un catalog Sears sau JC Penney din 1980. Exista, de asemenea, o mică pungă cu articole de toaletă care aveau obiecte asemănătoare cu cele vechi. Am fost cu ei pentru ceea ce părea ca fiind două zile. A trebuit să iau un ciclu normal de somn în două ocazii diferite în timp ce eram acolo. Ansharii nu au dormit cu adevărat. Au petrecut doar patruzeci de minute într-unul din scaunele în formă de ou la fiecare câteva zile. 


 În timpul șederii mele, în timp ce stăteam într-un cerc de scaune în formă de ou, învățând să accesez rețeaua lor neuronală, Gonzales intră în cameră. Părea epuizat și puțin cam supt.

     Gonzales și giganții
Părea să știe că eram în cameră și căutam în jurul meu. M-am ridicat și m-am îndreptat spre el cu o privire prudentă. El m-a văzut mergând spre el și am căzut într-unul dintre scaunele goale aflate în apropiere. M-am așezat pe un scaun și m-am îndreptat către el. I-am spus că arata ca dracu '. Răspunsul lui a fost că iadul este în esență de unde tocmai a venit. Am fost imediat curios și l-am rugat să-mi explice. Mi-a spus că se ocupa de un grup de refugiați giganți cu părul roșu de peste un an. El a spus că majoritatea acestor ființe sunt puternic traumatizate și foarte imprevizibile. El a continuat să-mi spună cum această rasă cu părul roșu a condus spații mari pe suprafața Pământului în diferite perioade de timp, chiar înainte și după ultima epocă de gheață. El a spus că au simțit că au fost abandonați de rasa creatoare și că au fost lăsați să trăiască singuri. Ei știu acum că "rasa creatoare" a fost distrusă mai ales într-un cataclism înainte de ultima epocă glaciară.


[DW: Când l-am întrebat pe Corey despre asta, el a reconfirmat că aceste ființe au fost produse genetic de o rasă care a prăbușit aici cu aproximativ 55.000 de ani în urmă în zona pe care acum o numim Antarctica. Aceștia sunt "Îngerii căzuți" menționați în Cartea lui Enoh și alte scripturi. În ceea ce privește istoria cosmică, ei par a fi descendenții supraviețuitori ai unei rase care le-a distrus planeta în sistemul nostru solar, formând centura asteroizilor. Jim Vieira a identificat peste 1500 de exemple de descoperiri de schelete gigantice (și la noi în țară au fost descoperite schelete întregi de giganți,n.b.) în articolele mass-media din anii 1800 și începutul anilor 1900. O trăsătură comună este că ar putea avea seturi duble de dinți. Aceasta este o anomalie genetică cauzată de amestecarea necorespunzătoare a diferitelor tipuri de ADN.]


   Supraviețuitorii giganți
Gonzales a afirmat că, printre altele, giganții au fost folosiți de preadamiți pentru a-și exercita controlul asupra umanității. Acest imperiu a fost impus, de asemenea, prin utilizarea ființelor create genetic și a altor experimente genetice. Când au dispărut preadamii, oamenii s-au întors pe giganți. Giganții supraviețuitori trebuiau să trăiască mai ales în subteran sau aproape de suprafață în peșteri. Ei aveau de-a face cu un nivel de înfometare și boală pe care nu-l mai experimentase până atunci. Ei mergeau la partide de vânătoare pentru a obține orice fel de carne ce ar fi putut. Multe dintre aceste partide de vânătoare se întorceau cu captivi umani, pe care atunci îi mâncau unul câte unul. Acest lucru a continuat mii de ani, de la epoca de gheață / cataclismul "Atlantis" până în istoria mai recentă, când oamenii au început să crească în populație și să devină mai organizați (deci basmele românești ce povestesc de uriași nu-s legende ...n.b.).

Din acest moment, grupurile umane au început să vâneze giganții. Multe grupuri de familii ale giganților au fost urmărite și ucise de aceste partide de vânătoare umane. Acest lucru i-a condus mai adânc și mai adânc în subteran, unde a devenit din ce în ce mai dificil să-și găsească tipul de hrănire și numărul mare de calorii de care trupurile lor aveau nevoie. Mulți au murit pe măsură ce învățau să se adapteze Pământului Interior. Ei au devenit în curând o amenințare pentru câțiva locuitori ai Pământului interior mai puțin avansați, deoarece au vânat unul din aceste grupuri până la dispariție. Aceasta a fost o mare suferință și neliniște pentru aceste ființe. Mulți dintre castele lor regale și preoții au început să se pună în stază folosind tehnologiile Anticei Rase Constructoare și Pre-Adamice. Giganții cu părul roșu din aceste două caste au lăsat instrucțiuni clare pentru oamenii lor rămași. Trebuiau să rămână ascunși și aveau să-și gestioneze numărul pentru a supraviețui în puținele sanctuare care fuseseră localizate. Aceste zone au avut tipuri de pește, crustacee și tipuri de lichen și ciuperci care ar susține populația lor mică până la un anumit moment în timp în care ar reveni.

    Refuză vindecarea
Gonzales a declarat că a încercat să încheie un acord cu această rasă, care ar permite Mayașilor să coboare și să le ofere tehnologii de vindecare. Au avut traume și probleme fizice care s-au dezvoltat din subteran, cu o dietă care abia i-a susținut. A continuat să-mi spună că aproximativ douăzeci și șase de ființe din aceste caste Regale / Preotești au fost recuperate din camerele de stază și s-au întors la giganții supraviețuitori. Majoritatea acestor giganți au fost ținuți în spații controlate de Cabala sau de activele lor, Draco. El a afirmat că mai mult de 130 de aceste ființe din stază, au fost luate în aceste zone. Printre giganții care au avut loc în aceste facilități se număra o întreagă familie de clasă dominantă. Gonzales a spus că uriașii din sanctuare sunt atât de tulburați din punct de vedere psihologic, încât abia le poate face față. El a spus că sunt complet iraționali. Ei refuză să primească vindecare până când ceilalți regali / preoți ai lor se vor întoarce.

De când Alianța și Anshar au eliberat câțiva dintre ei în trecut, giganții au așteptat ca ei să poată elibera restul oamenilor lor. Gonzales nu a fost în stare să convingă pe nimeni în acest moment, să accepte darurile de vindecare din partea mayașilor și să lucreze împreună pentru a încerca să localizeze și să salveze restul oamenilor lor. El a spus că a fost o mizerie uriașă care s-a înrăutățit și mai mult când a fost rugat să părăsească Anshar City anul trecut, din cauza unui anumit comportament neregulat pe care l-a prezentat atunci. El a spus că era foarte ciudat că au fost mai receptivi la el înainte de a se vindeca decât erau acum. Când s-a așezat în spate, am văzut o clipită în ochi. El a zâmbit și a întrebat: "Cum ați vrea să vă alăturați în următoarea călătorie?" "Nu ar fi prima dată când ați avut o conversație cu cineva care voia să vă mănânce". Am râs. "Atâta timp cât nu este o experiență similară cu cea a reptilianului alb regal, sunt de acord să merg". El m-a asigurat că nu există niciun pericol cu prezența gardienilor de la Anshar.

Aree și sora ei au venit și ni s-au alăturat în acest moment. A fost interesant să vedem că restul familiei lui Aree reacționează la Gonzales. Toți se păstrau la cel puțin douăzeci de metri distanță de el.

[DW: Aceasta este tocmai ceea ce insiderul Pete Peterson a spus recent, că acelasi grup, ca atunci când sunt în jurul nostru. Poporul său îl numește pe Anshar, Înaltul Alb.]

Când a venit Gonzales, am observat că bătrânii se ridicară pentru a-și ghida copiii din zona comună destul de repede. Am observat că Anshar au procedat la fel ca mine când am venit prima oară. Ei și-au pus o mână în afară pentru ca copiii să nu se apropie prea mult de mine. Păreau să se adune în grupuri mici, ca să se uite la mine, ca și cum ar fi fost într-un fel de discuție. Reacția lor a început să se schimbe după ce au văzut-o pe Aree luându-mă de braț sau de mână de câteva ori, îndrumându-mă în zona de luat masa sau vorbind cu unul dintre bătrâni. În ziua în care Gonzales a sosit, copiii mergeau destul de aproape încât să mă întorc și să îi ating, deși am fost instruit să nu fac asta. Bătrânii m-au încălzit curând după aceea și am început să am mai multe interacțiuni cu ei. 

    Este timpul de a întâmpina Gardienii
Bătrânii erau cu aproximativ două picioare mai înalți decât cel mai tânăr Anshar. Păreau foarte fragili, iar încheieturile și alte oase erau extrem de subțiri.

[DW: Acest lucru este din nou exact același lucru pe care l-am auzit recent de la Pete, într-un briefing aparent fără legătură. Pe măsură ce aceste ființe îmbătrânesc, în cele din urmă devin mai înalte.]

Majoritatea bătrânilor nu s-au plimbat, dar au zburat, asemănător cu Superman. M-am trezit complet în venerație, când i-am văzut întorcându-se în aer și apoi zburând încet. Aree și sora ei i-au vizitat cu Gonzales și cu mine puțin timp. Odată ce am terminat toate conversațiile noastre, mi s-a spus că era timpul ca "Hanush să salute păzitorii". În curând vom merge la Consiliul Ambasadei lui Saturn pentru întâlnire. Le-am spus la revedere membrilor familiei lui Aree pe care i-am întâlnit.

     Ceremonia
Apoi am făcut drumul spre ambarcațiunile din Anshar. Am scăpat din anomalia temporală și am aterizat înapoi în cavernă. Am trecut prin hol până în Complexul Templului. Când am ajuns în camera cu cupole mari, puteam vedea membri ai celor șapte grupuri diferite din interiorul pământului stând pe o linie, mergând în camera de curățare. Am fost dus în fața liniei și în camera de curățare. Am terminat ceremonia de curățare și ne-am pus robe și sandale. Aree avea o pungă mică, maro deschisă, atârnată de șold. Mi-a luat hainele și le-a pus în geantă. Apoi ea a ridicat ochii în sus, spunându-mi că va avea loc o ceremonie și că voi împărtăși onoarea cu această ceremonie. A explicat că scopul ceremoniei era să sărbătorească și să se pregătească pentru întâlnirea cu Gardienii. I-am spus că era onoarea mea. Părea fericită și jucăușă. Nu părea să existe îngrijorări sau preocupări în ceea ce privește menținerea liniei ei temporale.
După ce am luat loc în acel spațiu, am observat că toată lumea din jurul meu avea aceeași energie emoționantă. A apărut ceva ca un serviciu de rugăciune și meditație. La sfârșitul ceremoniei, bețele Elixirului lui Isis au fost transmise.

[DW: Legea lui UNU a relevat faptul că Ra, Isis și alte figuri egiptene istorice au fost inițial pozitive, iar povestirile lor au fost ulterior cooptate de grupări religioase negative de tip Cabala.]

Am luat un pahar și l-am ținut ca pe un pahar de șampanie. Aree a observat. Cu un zâmbet mare, ea și-a ridicat paharul, a fluturat mâna peste el și și-a mișcat buzele, ca și cum ar fi spus o rugăciune. Luă o înghițitură lungă și constantă a băuturii, în timp ce ținea paharul pe față cu ambele mâini. Am făcut tot ce am putut pentru a repeta ceea ce făcuse înainte de a bea acel elixir, care la început era dulce, dar avea un gust ușor amar, asemănător cu mestecarea unei petale de flori. Aree și sora ei chicoteau și se uitau la mine, fiindcă sunt sigur că expresia mea facială s-a schimbat pentru a se potrivi cu modul în care m-am simțit.
Un sentiment imediat de euforie intensă m-a cuprins. Am simțit o conexiune ciudată și totuși puternică cu toate prezentele Grupuri Interioare ale Pământului. Când s-a terminat, toți s-au îmbrățișat unul cu altul și m-au îmbrățișat. În cameră exista o mare bucurie și entuziasm. Apoi au început să facă ceva adânc din gâtlej, în timp ce încă se îmbrățișau și se băteau reciproc pe spate. Am observat că sora lui Aree se mută în direcția mea. Trei dintre noi am mers apoi pe coridoare, înapoi în camera principală, în care mă întâmpină, de obicei. Erau două Anshar care păzeau fiecare ușă, ca și ultima oară.

     Îmbarcarea pe navă cu grupul Omega
Am intrat pe un alt pasaj și ne-am întors în cavitatea unde era orașul. Am observat o ambarcațiune în formă de farfurie, parcată pe podea. Pe măsură ce ochii mei ajunseră la lumina inferioară a cavernei, am putut vedea o rampă care ieșea din ambarcațiune. Apoi am văzut trei bărbați din Grupul Omega care ne așteptau la baza rampei. 


 În acest caz, purtau costume dintr-o singură bucată, care erau albastru regal. Costumele lor aveau o stea galbenă, cu opt colțuri, pe partea stângă a pieptului. Am intrat în ambarcațiune și m-am așezat, în timp ce am văzut că restul consiliului delegației din Anshar își găsi încet drumul spre scaunele lor. Aree și sora ei au venit și s-au așezat de fiecare parte a mea. Aree s-a aplecat și mi-a spus că ne întoarcem la bază, aproape de Saturn - pentru a ne întâlni cu "Consiliul lui Saturn".

[DW: Aceasta este o altă legătură directă cu Legea lui UNU. Consiliul lui Saturn este centrul local unde Gardienii protectori administrează sistemului nostru solar. Așa cum am spus în emisiunea de radio, informații negative au fost plantate despre acest grup în UFOlogie pentru a face rău. Acest lucru nu este cu siguranță cazul în Legea lui UNU.]
Când am sosit, am fost întâmpinați de mai mulți militari ai Omega Group. Am fost apoi escortați în sala de ședințe. Ultima dată când eram aici, camera era goală, cu excepția lui Aree și a Santinelelor. De data aceasta, erau aproximativ patruzeci de reprezentanți din grupurile pământești interioare. În grupa de la capătul camerei era și un grup mai mic de ființe. M-am uitat mai aproape și am văzut-o pe Micca fluturând mâna din grup. Aree m-a însărcinat să mă îndrept și să mă alătur celuilalt grup, pe care l-a numit "Martorii". Când am început să mă plimb în cameră pentru a-l întâmpina pe Micca, am fost surprins că Tear-Eir și Triunghiul de Aur, au apărut brusc în mijlocul camerei.

Tear-Eir m-a salutat și mi-a cerut să număr Martorii. Am numărat cincizeci și doi și am raportat acest număr la Tear-Eir. El a spus: "Sunteți cei cincizeci și trei." El a indicat cu mâna că trebuie să mă alătur. M-am alăturat lui Micca, care m-a salutat ca și când nu m-ar fi văzut de ani de zile. El era foarte entuziasmat și a început să mă prezinte celorlalți din grupul nostru care erau destul de aproape să-l audă.[DW: Micca este dintr-un grup ET uman care a vizitat odată Pământul și era cunoscut ca Olmecii. Au lăsat capete de piatră uriașe în America Centrală.
Aviarii Albaștri ne-au prezentat Olmecilor prin intermediul lui Corey și au spus că vor putea să ne ajute în timp ce mergem prin propriul nostru proces de Înălțare aici pe Pământ. Olmecii i-au învins recent pe Draco, pe planeta lor de origine - cu doar trei generații în urmă. Ei trăiesc aproximativ trei sute de ani.]


Micca a afirmat că toate ființele care erau prezente în această încăpere au fost în contact cu Aviarii Albaștri sau cu Ființele Triunghiului de Aur înainte de tranzițiile sistemelor lor de stele. Diferitele grupuri ale pământului interior au abordat grupul Gardienilor, grup după grup.

     Santinelele apar
 Odată ce grupurile din interiorul pământului și-au terminat întâlnirile și amabilitățile cu Gardienii, Santinelele au apărut.

[DW: Santinelele sunt un grup uman cu piele cenușie care au apărut anterior ca gardieni pentru ruinele masive ale Anticei Rase Constructoare pe care Corey le-a vizitat pe Venus. Ei par a fi proiecții a ceea ce au fost odată ființe vii în cadrul acestei societăți a Rasei Antice Constructoare, care a dispărut cu mult timp în urmă. Nu sunt inteligență artificială (AI), ci par a fi o formă de proiecție dintr-un alt tărâm. Încă nu se știe nimic despre ei. Ei nu apar în mod normal în nici o altă activitate a PSS. Gonzales este singura persoană de aici, care i-a văzut vreodată.]

Sentinelele au salutat Gardienii și au început să comunice. 


 Când această comunicare a început, multe raze și halouri de lumini colorate diferite au fost intermitente și au dat în roiuri. Acest spectacol de lumină pâlpâia în jurul Gardienilor și al Santinelelor. Nu știam ce a fost comunicat în această perioadă. Odată ce această întâlnire s-a terminat, toți s-au mutat înapoi într-un cerc gigantic în mijlocul camerei. Încă o dată, Tear-Eir s-a adresat adunării prin mine. El a afirmat că sferele care tamponiau undele energiei cosmice care au ținut în carantină sistemul nostru solar, au fost aproape complet eliminate din realitatea noastră. El a mai arătat că multe dintre grupările ET negative ar fi apelat fie la întăriri, fie au scăpat din cauza escaladării războiului. Cu toate acestea, blocada stabilită de Federația Galactică în jurul sistemului nostru solar, la sfârșitul anului 2014, a împiedicat toate acestea. S-a explicat că singura cale de scăpare rămasă pentru aceste forțe negative ar fi prin intermediul sistemului portalului web cosmic.


Tear-Eir a afirmat că toate călătoriile prin portal sunt monitorizate puternic de către Federația Galactică pentru a detecta orice oameni negativi sau non-tereștri capabili să scape. Numărul extrem de mic, care reușesc să scape, vor fi urmăriți din plin pentru tot restul vieții. Tear-Eir m-a rugat să mă adresez Martorilor. El a trebuit să comunice că fiecare Martor este un canal al acestor informații cu densitate mare. Suntem însărcinați cu datoria de a aduce această cunoaștere la conștiința de grup în cadrul fiecăruia dintre sistemele noastre stelare. Mai mult, s-a afirmat că fiecare dintre noi s-au întrupat din diferite grupuri din cadrul Federației Galactice. Sute de mii de ființe ale aceluiași grup de suflete au trăit pe planetele noastre de origine. Fiecare dintre noi a oferit fiecare sistem stelar cu suport energetic și fizic. Acest lucru se face pentru fiecare sistem stelar pe măsură ce trece prin această tranziție energetică. Apoi a fost dezvăluit că ne vom întâlni cu cele două noi grupuri Gardieni. În plus, vom fi în comunicare regulată cu aceste grupuri, pe măsură ce ne vom muta prin tranziția energetică și vom fi trecut prin ea, și pe măsură ce ne-am adaptat apoi la efectele ei. Această relație ne va ajuta să ne călăuzească în siguranță, în timp ce trecem într-o eră a adevăratei auto-gestionări.

   Aviarii Albaștrii se vor întoarce în densitatea lor nativă 
Ni s-a spus să ne pregătim pentru introducerea Noilor Gardieni. Camera a strălucit apoi cu o lumină albastră strălucitoare. Am simțit că fiecare moleculă din corpul meu începe să vibreze. Camera era plină de mii de afere albastre. Două noi specii de ființe dintr-o densitate mai mare stăteau acum în fața noastră. M-am uitat la Tear Eir, care acum stătea în picioare cu Raw-Rain-Eir și Raw-Mare-Eir, cu ceilalți doi Aviari Albaștri pe care i-am întâlnit în trecut. S-a îndreptat spre grupul de Martori și a spus că el și ceilalți doi Aviari Albaștri nu s-ar mai manifesta fizic în realitatea noastră. În schimb, ei ar putea fi în contact frecvent cu noi prin visele noastre. El a afirmat că fiecare dintre noi face o treabă importantă și o pregătire cu alții pe planeta noastră. Ar trebui să ne așteptăm ca acest lucru să crească dramatic. În fiecare seară, suntem în săli de clasă, pline de studenți astrali.

Noi facem această muncă prin vis din moment ce devenim delegați, iar sinele nostru superior ne ocrotește și ne facilitează amintirea multor detalii. În timpul evenimentului Eclipse of Disclosure de vara trecută, am auzit multe rapoarte de la oameni care vorbeau despre obținerea descărcărilor în ambele stări, de vis și de veghe. Tocmai am lansat noul site web al proiectului Full Disclosure Project, iar toate optsprezece prezentări au fost puse la dispoziția publicului pentru a le vedea gratuit http://www.fulldisclosureproject.org/

     Vom deveni proprii noștri salvatori
Tear-Eir a declarat că am ajuns la punctul în care trebuie să decidem să ne ridicăm din genunchi și să devenim proprii noștri salvatori. Suntem la începutul "Marii treziri", care va duce la renașterea conștiinței noastre. El a spus că multe semințe stelare au venit aici pentru a experimenta această densitate și pentru a oferi asistență energetică în timpul tranziției. Aceleași ființe se trezesc acum pe deplin la misiunile lor predeterminate. El a mai spus că abilitatea noastră de manifestare s-a întărit în mod semnificativ datorită creșterii energice dramatice a întregului nostru sistem solar. A afirmat că dacă vom începe să ne folosim experiențele și abilitățile pentru a ne ajuta în continuare la expansiunea rapidă a conștiinței noastre, vom descoperi modalități de manifestare a celei mai optime realități.

Fiecare dintre noi poate decide să preia misiunea și să solicităm eliberarea tehnologiilor ascunse. Putem alege să facem tot ce este în puterea noastră pentru a ajuta la creșterea spiritualității și a conștiinței care este oferită restului omenirii. Tear-Eir și ceilalți Aviari Albaștri, împreună cu entitățile Triunghiului de Aur, au mai spus apoi: "În slujba tuturor, în slujba celuilalt". Apoi au întors ambele palme și s-au aplecat spre fiecare grup al delegației. Odată ce s-au înclinat la grupul de Martori, ei au dispărut încet din vedere.

    Întoarcerea acasă
Noii Gardieni ni s-au adresat și au început să ne dea niște reguli cosmice pentru a merge mai departe. Ne-au spus să nu împărtășim informațiile în acest moment. Aceasta a inclus chiar și descrieri ale aspectului lor fizic. Apoi au dispărut. Amuzamentul din cameră a fost uimitor, deoarece au venit globurile albastre și i-au luat pe fiecare dintre martori din cameră, unul câte unul. Aree s-a aprins și m-a îmbrățișat imens. Mi-a scos hainele din pungă și a arătat spre o zonă în care să mă schimb. I-am înmânat haina și sandalele și am văzut o sferă albastră în jurul nostru. Am arătat că sunt pregătit pentru transport și, curând, am fost în regulă. Mă așteptam să mă întorc cu grupurile pământului interior, dar m-am întors acasă. Potrivit ceasului, am fost plecat doar aproximativ 10 minute, deși m-am simțit ca și cum aș fi fost departe de casă zile întregi.

  Va continua în partea a patra și ultima ...
      Traducere și adaptare text M.S.-administratorul blogului 

3 comentarii:

 1. MULŢUMESC MARIUS ! Aseară-azi noapte - a fost un adevărat festin pe boltă..... După lecturarea textului,ar fi de remarcat cîteva idei care sînt necesar de re-amintit cititorilor şi pe care le voi încărca întrun material special creării unui afişier pe care l-aş numi recuperatorul şi recondiţionatorul istoriei cosmice .nu ştiu dacă ar fi cel mai potrivit titlu dar poate aşa atragem atenţia celor la început de trezire că pentru a se face utili e necesar a elimina muulte din informaţiile prelucrate şi a se seta pe ceea ce David.W. aduce spre înţelegere.Cel puţin o faţetă din multiplele ,ale istoriei civilizaţiei noastre.

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. "vom fi..ne va ajuta..în viitor...în curând.. au fost..a existat...când am călătorit..atunci a fost..s-a întâmplat" s.a.

  Accept si Vreau si Cer Ajutorul Total, Acum si Aici, în mod total si Necondiționat ca toate transformările,schimbarile ,modificările planetei, oamenilor s.a., Totul să aibă Loc, Acum și Aici , în momentul prezent.

  Am încredere că Merităm asta, suntem fermi si Cerem acest lucru atat pentru noi cât și pentru toată turma(cine vrea si accepta de buna voie prin liberul sau arbitr ).

  Totul a avut o logică și are..sa fie așa!
  Drum drept, ușor,placut, minunat, plin de entuziasm și de o fericire debordantă. Dezvăluirea misterului infinit si a emoțiilor si vibrațiilor care te face să simți din plin ca trăiești și contează doar Momentul Prezent. Lumina, dragoste, iubire

  Ascensiune, Înălțare , Dezvăluire
  #mulțumesc

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.