duminică, 28 ianuarie 2018

David Wilcock și Corey Goode : Rasa Antică Constructoare – Recuperarea moștenirii de un miliard de ani a omenirii (partea a doua)


      Partea a II-a


     Rasa antică constructoare
Există multe personaje interesante care au apărut în saga lui Corey Goode / Cosmic Disclosure. Un punct cheie care merită abordat este totuși această noțiune a Rasei Antice Constructoare (Ancient Builder Race), care se referă la Legea lui UNU. Mai întâi de toate, există două PSS diferite - Programul Navy / Interstelar în care Corey a făcut parte, și programul Air Force / MIC al altor insideri despre care au dezvăluit. Programul MIC (al Complexului Militar-Industrial) este predominant centrat în purtători de aeronave mascate, pe care le-am văzut în filmul The Avengers. Ei au nave care nu pot părăsi sistemul nostru solar.


 În ansamblu, acesta a fost aparent conceput pentru un scenariu al "Dezvăluirii parțiale", astfel încât PSS mai profund PSS Navy / Interstelar să poată rămâne în continuare secret. Dacă membrii PSS MIC ar fi interogați, chiar și sub tortură, ei ar dezvălui doar ceea ce cred - adică ei au fost ,,cei mai tari”. Oamenii din PSS MIC sunt conștienți de faptul că sistemul nostru solar este "un spațiu cosmic de vechituri" cu ruine foarte vechi, cristaline - cum ar fi cupole, obeliscuri, piramide și orașe subterane. Cele mai vechi dintre aceste ruine datează de aproximativ 2,5 miliarde de ani. Persoanele care le-au construit sunt invariabil denumite "Rasa antică constructoare". Foarte puțin se cunoaște despre acești oameni, pur și simplu pentru că toate inscripțiile scrise au fost zgâriate, iar tehnologiile lor au fost în mare măsură prădate.

    Conexiunea directă cu Legea lui UNU
Acest lucru, după împărtășirea lui Corey, face legătură cu info din Legea lui UNU. Mai exact, civilizația numindu-se pe sine Ra a spus că a apărut pe planeta Venus în sistemul nostru solar. Ei au explicat că au construit piramide și obeliscuri și au ajuns la un nivel profund de înaltă tehnologie înainte ca ascensiunea lor să devină a patra densitate. În plus, este foarte clar că au evoluat din a treia densitate de pe Venus, cu aproximativ 2,6 miliarde de ani în urmă. Sferele de piatră din Klerksdorp par a fi construite inteligent și au fost găsite înglobate în straturi de piatră, vechi de aproximativ 2,8 miliarde de ani. 


Acesta poate fi un mic indiciu arheologic care să susțină ideea că această civilizație a vizitat Pământul în același interval de timp. Datele sunt mult mai mari în cadrul PSS. Au dat de multe ruine vechi diferite, ca fiind vechi de una până la două miliarde de ani, dacă nu chiar mai mult, cu metode avansate. Momentul exact al intrării lui Oumuamua (asteroidul) în sistemul nostru solar nu pare a fi un accident în lumina a ceea ce a asistat Corey în decembrie 2017. Această saga cosmică pe care o citiți culminează cu PSS MIC, descoperind o navă veche care a supraviețuit de la Ancient Builder Race - și intrarea în sistemul nostru solar. Din nou, această navă este numită Oumuamua de către NASA. Ar putea deveni în curând cel mai important instrument al Dezvăluirii pe care l-am văzut vreodată.

 Să vedem ultima actualizare a lui Corey din presupusele sale experiențe din decembrie 2017:
  Corey Goode:  Am primit informații clare în comunicarea prin vis cu Tear-Eir în ultimele zece săptămâni.   
  David Wilcock: Tear-Eir este cheia existenței de la Ra, cu care Corey a lucrat de când acest lucru a început. Majoritatea comunicărilor pe care le-am primit se ocupau de pregătirile făcute de diverse rase pentru sosirea celor două noi rase gardian care erau membre ale Alianței Ființelor Sferă. Alianța Ființelor Sferă include sfere în sine, pe măsură ce acestea sunt în viață, precum și cinci grupuri ET de nivel înalt, printre care se numără Aviarii Albaștri și Ființele Triunghiului de Aur. În acest interval de timp, am avut și un număr mare de briefinguri. Aceasta a inclus câteva întâlniri cu Alianța Pământului, Alianța PSS și Anshar. De asemenea, am avut o întâlnire foarte ciudată și intensă cu Gonzales și cu Mayașii - Ansharii sunt ființe umane care trăiesc în orașe imense sub suprafața pământului. Acestea sunt discutate direct de mai multe ori în seria Law of One, dar nu cu același nume. Mayașii sunt un grup de oameni din civilizația maya care și-au făcut calea lor în spațiu, mulțumită contactului ET pe care l-au avut la vremea respectivă.

    Întâlniri la scară mare
Aceste briefing-uri au condus la întâlniri la scară mare între Alianța Ființelor Sferă, Super Federația și Federația Draco.

[DW: Super Federația este un grup de cel puțin 60 de rase ET diferite care au experimentat cu genetica noastră pe Pământ de mii de ani. Vom avea multe de spus despre ei în timp ce mergem mai departe. Federația Draco este o alianță a ET malefici, reptilieni și a altor grupuri aflate sub controlul lor]. Recent, am fost adus la o întâlnire în care Grupurile Pământului Interior, Santinelele și delegații Alianței Ființelor Sferă din cele 52 de stele din vecinătatea sistemului nostru stelar introduse de noii gardieni.
[DW: Sentinelele au apărut ca gardieni ai ruinelor Rasei Antice Constructoare, pe care Corey le-a vizitat pe planeta Venus în 2016, ca invitat.] În consecință, Aviarii Albaștri și Ființele Triunghiului de Aur ne-au lăsat cu un mesaj înainte de a lua la revedere densității noastre.

 DW: Voi începe cu perioada de mijloc a lunii octombrie 2017. Am fost în camera de zi a casei în care tocmai m-am mutat în Plano, Texas. Era în jurul orei 03:30. Mă uitam la arta la care ne-am gândit să o folosim în romanul grafic la care lucrăm, ceea ce este destul de interesant să fie intitulat Întoarcerea Gardienilor. Eram înconjurat de cutii pentru a mă muta în Colorado. Fără avertizare, m-am trezit transportat cu o lumină către nava Mayașă, care se afla undeva pe orbita Pământului. M-am trezit într-unul din coridoarele lungi pe care le văzusem în vizitele anterioare. În mod normal, simt o energie incredibilă în navele Maya. De data aceasta energia era foarte frenetică.

    Angrenat în bătălie
Gonzales m-a apucat repede și m-a tras spre o ușă largă, care ducea într-o încăpere.
[DW: După cum am spus mai înainte, Gonzales a fost, de asemenea, în contact cu entitățile spațiale și a fost principalul afiliat al lui Corey în cadrul Alianței PSS.] De când a trecut prin "vindecarea Mayașă", am văzut doar zâmbet în ochii lui. Acum, totuși, privirea din ochii lui era una de îngrijorare. Mi-am plantat picioarele și mi-am pus mâna pe unul dintre pereți, pentru a încerca să mă opresc și să-mi dau o idee despre ce se întâmplă. Aceasta a fost o activitate extrem de neobișnuită pe o navă Mayașă. I-am văzut pe Mayași ținând pietre mari, care păreau ca niște capete imense. Ei țineau fie de o parte, fie de "marginea" acestor dispozitive, și le foloseau fie ca un scut, fie ca o armă. Ei au intrat cu prudență în camera din fața noastră. Arătau ca și cum ar fi fost implicați într-o luptă.

Gonzales mi-a spus că nu era timp să-mi explice, în timp ce m-a tras cu brațul spre ușă. El a spus că au nevoie de mine să intru în cameră și să mă las văzut. El a spus: "Asta este tot ce trebuie să faci." Eram pe punctul de a protesta și de a cere mai multe informații când m-a împins chiar prin ușă.

      O ființă reptiliană într-un balon-container
M-am trezit stând în deschiderea unei încăperi, asemănătoare cu cele în care am primit anterior tratament medical. [DW: Grupul Mayaș este specializat în asigurarea vindecării supraviețuitorilor traumelor din Programul Spațial Secret (PSS) și din cele mai întunecate activități.] Am văzut că o duzină de mayași stăteau și își arătau armele spre celălalt capăt al camerei, unde o ființă plutea într-un balon de izolare ... cam la jumătatea distanței dintre podea și tavan. Am simțit imediat emoțiile Mayașilor. Ei au fost extrem de stresați emoțional. Înainte de asta nu am simțit nimic altceva decât pace și dragoste de la ei. Apoi am observat că între cinci și șapte mayași erau pe podea morți. Armele lor de "piatră" pluteau la aproximativ 2 metri deasupra podelei.
M-am uitat înapoi la ființa care plutea încă în cealaltă parte a camerei. Era o ființă de tip reptilian, cu o structură osoasă, care semăna mai degrabă cu un om. Avea ceea ce arăta ca o piele de șarpe de verde-măsliniu pe corp și avea un cap / craniu ușor alungit. Ceea ce vedeți este o imagine aproximativă, folosită în parte din surse convenționale, pentru a ilustra cum arăta această scenă: 


Era un efect ciudat de miraj care nu mi-a permis să-i văd chipul sau ochii foarte clar, dar am putut vedea că trăsăturile lui faciale păreau destul de umane. Puteam vedea pupilele deschise și închise. Această mișcare a adus mișcări ritmice de culoare galbenă și neagră în ochii săi, amintindu-mi de ceea ce am asistat ca Regalul White Draco (Draconian Alb).

[DW: La începutul acestei saga, Corey s-a întâlnit cu comandantul imperiului Draco, o ființă de culoare albă de 4 metri.


A făcut lucruri foarte asemănătoare cu ochii, iar acest lucru a avut un efect hipnotic teribil. Această ființă era de aproximativ 2,5 metri înălțime și avea o structură musculară foarte definită și tare. El era desculț, îmbrăcat într-un costum negru dintr-o singură bucată și înfășurat într-un șal sau capă maron, albastră și aurie. Acest lucru m-a făcut să întorc capul și o ființă cu numele pe care Blue Aviarii îl numesc "Raw-Hanush-Eir" mi s-a adresat. A ajuns la mijlocul "Hanush" când a existat o puternică pocnitură!

    HANUSH=ENOCH
 DW: După cum am spus în emisiunea de radio cu Jimmy Church, termenul "Hanush" pare a fi sinonim cu "Enoh", ca în Cartea lui Enoh. Ortografia exactă a ebraicilor este khanokh, sau kn.n.kh, care se traduce ca profesor, care ghidează și mesager. Cartea lui Enoh este la fel de veche ca și cartea Genezei și la fel de importantă. Ea descrie o rasă de giganți pe pământ care a devenit canibală pentru oameni. Acești giganți au folosit pe Enoch pentru a cere milostivilor Elohimi milă, după ce au aflat că va veni o mare inundație, care să-și echilibreze karma. Ei au cerut să fie transportați în siguranță și au fost respinși. Foarte interesant, Regalul Draconian Alb s-a folosit în mod similar de Corey pentru a fi eliberat din sistemul nostru solar, înaintea viitorului flash solar - și a fost respins.

Din acest motiv, am speculat că "Enoh" este, în esență, un termen politic în lumea ET care ar putea fi, de asemenea, asemănător cu "diplomat" sau "ambasador". În zilele noastre, Corey pare să fi fost împins în acest rol. Nu este mesianic, nici nu ar trebui să fie văzut ca ceva special, la fel ca și cu Carla, Jim, Don și cu mine. Corey a avut multe dificultăți și amenințări și s-a confruntat din greu cu toate lucrurile ciudate care i s-au întâmplat. Mayașii au inundat imediat camera pentru a asista la moartea și pentru a asigura corpul ființei reptiliene care tocmai a fost scos.

Gonzales se repezi în cameră cu ei și se apropie de corp. Apoi s-a apropiat de mine ca să-mi spună că m-am descurcat bine. Eram încă un pic șocat și cu siguranță nu m-am bucurat să-mi distrag atenția asupra unei ființe, pentru a permite asasinarea ei, fără un avertisment sau explicație. Gonzales a văzut că m-am supărat, se uită la mine și spuse: " - Bine, ne pare foarte rău că te-am pus în  această situație. Transferam un recent captiv Draco care era VIP. Îl capturasem cu câteva ore înainte, într-un sistem de caverne adânci sub continentul african. Se pare că mayașii și-au supraestimat abilitatea de a-l convinge cu tehnologia lor de stază". Gonzales a continuat să-mi spună că acest reptilian a fost transferat într-o unitate specială de detenție atunci când și-a recăpătat cunoștința și a început să-i atace pe Mayași unul câte unul.

El a explicat că grupurile Draco și Super Federația au folosit această facilitate ca o închisoare pentru ființele care au încălcat un anumit acord ce a fost făcut de mult. Mi-a spus că ar vrea să-mi dea mai multe informații ... dar, din nou, nu era timp. Se uită la un Mayaș care stătea în picioare lângă unul dintre panourile de comandă din piatră plutitoare, în timp ce luminează o varietate normală de culori, lumini și simboluri. Gonzales se uită la mine și spuse: "Permiteți-i să vadă ce s-a întâmplat." Înainte de a putea întreba despre cine vorbea, a apărut un fulger de lumină.

    Dezamăgiți că nu puteau să-i ducă pe deținuți în viață
M-am trezit într-o cavernă uriașă împreună cu Gonzales, o mână de Mayași și corpul fiintei reptiliene. Am fost într-o zonă cavernoasă în care zidurile duceau la două platouri separate, la aproximativ 90 de metri deasupra noastră. Pe o margine, vedeam ființe înalte blonde, împreună cu grupul cunoscut sub numele de Ebens. Pe celălalt capăt erau diverse tipuri de insecte, inclusiv ființe asemănătoare cu furnicile, precum și ființe asemănătoare mantis. Ambele grupuri păreau să se uite înapoi ca și cum ar fi comunicat cu cineva de pe acel platou, care nu era în viziunea noastră. Dintr-o dată, ceva ce părea un cor de minți a început să se conecteze cu gândurile mele. Toți derulau evenimentele pe care tocmai le-am văzut în nava Mayașă. Părea că mi se repeta în capul meu de zece ori înainte de a se dezactiva legătura. Am fost încă foarte confuz și un pic șocat de încercare. Am observat că Mayașii și Gonzales aveau, evident, aceleași reluări ale evenimentelor în cap.

Când s-a terminat, am avut timp să observ că Mayașii și Gonzales erau mai mult decât dezamăgiți că nu au putut să ducă prizonierul în viață. Trebuia să mă apropii de Gonzales pentru a-l întreba mai multe despre ceea ce tocmai s-a întâmplat, când am fost eliberat acasă cu un flash de lumină. Am fost hotărât să nu renunț la asta și am stabilit intenția de a solicita mai multe informații de la Gonzales la una din viitoarele noastre întâlniri. 

    Comentariul lui David Wilcock
DW: După cum am subliniat în emisiunea radio, este interesant să privim acest eveniment ca fiind o oglindă sincronizată a ceea ce vedem și aici pe Pământ. Cele mai recente briefing-uri pe care le-am raportat au arătat că 40.000 de persoane diferite au fost arestate în 2017 pentru trafic de copii și infracțiunile conexe. Această curățare se termină acum în cele din urmă până la cei mai în vârstă operativi ai Statului Adânc, dintre care mulți sunt enumerați în circa 10.000 de acuzații diferite. Se aude că mulți oameni de top au fost deja aduși la sediile de detenție pe navele marinei și chiar la Guatanamo Bay din Cuba. Se pare, deci, că pași asemănători se fac în "războiul spațial" așa cum vedem aici pe pământ. În mod specific, elitele de vârf ale Draconienilor sunt arestate, reținute și, sperăm, interogate. Martorul VIP de mai sus ar fi putut arăta mult mai multe dintre planurile Draconienilor. Mayașii au subevaluat puterea lui.
Din moment ce aceste ființe știu cine este Corey și ce rol are în acest moment, apariția lui bruscă le-a dat destulă distragere, pentru a învinge această ființă înainte să omoare pe altcineva. Este foarte interesant, prin urmare, să vedem acest lucru ca o indicație clară că războiul este câștigat pe ambele fronturi - atât pe pământ, cât și în spațiu (URAAA..!! ).

  CG: Am făcut tot posibilul să uit experiența înfricoșătoare cu Gonzales și Mayașii și să mă întorc în "modul de lucru". Mai multe dintre proiectele noastre au necesitat atenție. Aproape imediat, încă o dată, am început să primesc comunicări prin vis de la Tear-Eir. Într-una din aceste comunicări din starea de vis, mi s-a spus că trebuie să mă pregătesc pentru o serie de întâlniri cu Super Federația și "Consiliul de pe Saturn" în următoarele câteva zile. Sâmbătă, 16 decembrie 2017, puțin după ora 3:30, în camera mea a apărut un glob albastru. M-am sculat și am pus hainele frumoase pe care le așezasem lângă patul meu cu o noapte înainte.

  [ DW: Este foarte interesant faptul că a fost în aceeași zi în care a apărut oficial dezvăluirea oficială a lui Tom DeLonge despre OZN, așa cum am discutat la Crăciun.]
Când mi-am încheiat cămașa, m-am gândit o clipă la cât de mult arătam ca atunci când am intrat în studiourile Gaia pentru a trage un episod din Cosmic Disclosure. Apoi m-am confruntat cu globul și am indicat că sunt gata să fiu transportat. Ca de obicei, mi s-au dat foarte puține informații cu privire la ce să mă aștept sau la ce mă așteptam.

    Sosirea în Baza Super Federației
   CG:Am ajuns într-o zonă retrasă lângă scări, aproape de niște plante decorative în foaierul Bazei Super Federației, aproape de Jupiter. Am recunoscut imediat unde eram și am început să scanez zona pentru a vedea cine era printre cei apropiați. Am observat că Gonzales și trei Mayași nu stau prea departe. De îndată ce Gonzales și-a dat seama de mine, a alergat, lăsându-și însoțitorii în spatele lui. El mi-a pus mâinile pe umeri și m-a întrebat: "Ești gata pentru asta?". I-am răspuns: "Gata pentru ce?" Și continuam să-i spun că nu știam ce se întâmplă. Gonzales a zâmbit și a spus: "Tipic. Este probabil cel mai bun. Ți-ai încurcat mintea cu nervozitate”.
Mi-am îndreptat ochii spre el și m-am gândit să-i explic mai departe, când Gonzales se uită la Mayași, încuviință din cap și apoi mă îndrumă spre scările foaierului spre una dintre ușile sălii de conferințe. Am întrebat: "Ce, de data asta, nici un costum violet ridicol?" El a zâmbit și apoi și-a revenit repede, urmărind grupuri de ființe diferite care se pregăteau pentru conferință.

   Ființele acvatice
Pe măsură ce mergeam mai departe în hol, am observat că era neobișnuit de plin. Au existat o varietate de ființe prezente pe care nu le-am văzut de zeci de ani sau care nu mi-au fost cunoscute niciodată. Dintre speciile cu care nu eram familiar, a fost un mic grup de ființe acvatice care au rămas afară din cauza nevoilor lor atmosferice. Au existat cinci tipuri de Acvatici, dintre care trei nu aveau picioare, dar în schimb aveau cozi. Unele cozi arătau asemănătoare cu cele pe care le-ați vedea la o morsă (aspectul mamiferelor acvatice), în timp ce altele arătau mai mult ca la Eel.  Unul dintre artiștii care lucrează la noul roman SBA Comic, Steve Cefalo, a făcut o prezentare aici a uneia dintre ființele acvatice.
 Puteți afla mai multe despre acest proiect la: http://www.returnoftheguardians.com/


   Ce mi-a dat furnicături...
Cele trei ființe fără picioare erau suspendate în cilindri de apă care pluteau deasupra podelei. Apa trebuie să fi fost cuprinsă într-un câmp de forță cilindric, care menținea controlul asupra mediului în jurul corpurilor lor. Aceste ființe mă făceau să mă simt foarte neplăcut la nivel intuitiv. Când am trecut pe lângă ei, m-am aplecat spre Gonzales și am întrebat: "Acele ființe acvatice din apă nu-ți dau fiori?" Gonzales se opri și trase un ecran inteligent din sacou. Se uită la el pentru o clipă când îl accesa și apoi mi-l înmână. El a spus, că ei mențin un număr mare de experimente în oceanele noastre și, prin urmare, nu-i plac foarte mult pe oameni. Ei ne consideră un cancer al oceanelor și al vieții sălbatice a acestei planete. A spus că ultimul lucru pe care vrei să-l faci este accidental să te întâlnești în oricare dintre apele în care ele își desfășoară experimentele. M-am uitat în jos și am tras pe geamul inteligent de sticlă. Era dezvăluit un raport militar clasificat din epoca războiului coreean.

   Incidentul din războiul coreean
Potrivit acestui raport, în timpul războiului coreean a existat un bombardier american care trebuia să se prăbușească în oceanul din Peninsula Coreeană. Echipajul avionului a fost capabil să emită un apel SOS înainte să se prăbușească în apa rece din Pacific. Echipajul a supraviețuit accidentului și a reușit să apuce o mulțime de unelte înainte de a sări în plutele de salvare. Avionul s-a scufundat foarte repede, lăsând supraviețuitorii în trei bărci de salvare diferite, întinse la aproximativ 100 de metri distanță. Au început să folosească vâslele pentru a încerca să supraviețuiască împreună. Deodată au auzit țipete de la una din plutele de salvare. Era ceață, așa că vizibilitatea scădea. Ceea ce au povestit urmașii supraviețuitorilor a fost greu de acceptat pentru mintea lor. Au văzut ceea ce arăta ca o figură umană care a ieșit din apă și a tras unul din supraviețuitori în apă de vesta de salvare. Figura umană se lupta să tragă supraviețuitorul sub apă, dar nu a reușit, datorită jachetei de salvare. S-au auzit strigăte de la una dintre celelalte bărci de salvare, deoarece mai multe dintre aceste figuri cu aspect uman au sărit în aer, încercând să-i tragă pe supraviețuitori în apă. Grupul de pe cea de-a treia barcă a fost compus din pilot și echipajul de luptă, care și-au scos rapid armele și s-au pregătit pentru apărare.

    Soldații ce au fost atacați
 Soldații cercetau zona imediată pentru a nu fi o navă sau un submarin cu care acești diverși dușmani ar fi putut veni. Apoi, dintr-o dată, trei ființe acvatice s-au scufundat pe marginea plutei lor, apucând pe supraviețuitori. Pilotul și un alt membru al echipajului au deschis focul, omorând toate cele trei ființe acvatice. Ei au lăsat corpurile ființelor să plutească pe pluta de salvare. Supraviețuitorii au rămas într-o poziție de apărare spate-în-spate până când a venit ziua. Corpurile a două ființe acvatice căzute au fost îndoite cu cozile lor atârnate în apă, permițându-le camarazilor să arunce cadavrele înapoi în ocean. Ca răspuns, pilotul a tras corpul rămas tot drumul pe plută, pentru a avea un specimen de predat militarilor ... dacă au supraviețuit. Băieții supraviețuitori au fost, de fapt, salvați opt ore mai târziu de către Marina SUA. Corpul ființelor acvatice a fost ridicat și trimis spre studiu, în timp ce raportul oficial a declarat că supraviețuitorii sufereau doar de traumele mentale ale accidentului și de ultima serie de atacuri ale rechinilor.

 Am fost mai mult decât puțin deranjat de raport și am început să mă uit la celelalte ființe prezente la adunare. L-am întrebat pe Gonzales dacă și ei au aceleași câmpuri care generează atmosferă nativă. El a spus: "Da, la fel ca acvaticii, fiecare dintre ei au un câmp în jurul lui, care produce atmosfera propriei planete. "În acest moment avem unul terestru în jurul nostru." Se uită în sus la tavanul de deasupra uscatului și apoi în jos pe punte. Se opri și spuse: "Această stație spațială este foarte avansată și foarte veche." "Este capabilă să scaneze orice ființă care ajunge aici, pentru a replica nevoile ei biologice instantaneu". "De asemenea, are capacitatea de a se interconecta cu fiecare ființă la un nivel de conștiință și de a facilita comunicarea bidirecțională între toți cei prezenți".

Gonzales se îndreptă spre una din zonele de ședere în formă de potcoavă pentru delegați și se opri să se uite în jur. Am întrebat: "Sunteți astăzi pe scaun (în atenție), sau sunt eu?" El a răspuns: "Nu, sunteți acolo sus", îndreptându-se spre platforma vorbitorului. A început să chicotească când mi-am întors privirea îngrozită de pe platforma difuzoarelor spre locul în care stătea. Avea un zâmbet mare pe față. "Nu vă faceți griji, cum ar putea fi o întâlnire între Super Federație și Gardieni un lucru rău?" Se uită în jur. "Bine, acum mergi pe platformă și gândește spre interior, sunt gata să încep. " Am întrebat: "Începeți ce?" S-a așezat fără să-mi răspundă, cu un zâmbet pe față.

 Am mers până la platformă și m-am întors spre ansamblu. Fiecare ochi în sala de adunare era pe mine. Am simțit anticiparea ființelor din cameră. M-am uitat la Delegația Pământului. Am recunoscut persoana din scaun ca unul dintre membrii Consiliului celor 200, cu care am avut întâlniri anterioare. Imediat, Tear-Eir și Ființa Triunghiului de Aur stăteau în spatele meu, în același mod ca atunci când au apărut pentru prima dată împreună cu mine în fața Alianței PSS în COL. Tear-Eir mi s-a adresat și mi-a spus: "Repetă totul exact așa cum îți comunic", la care am dat din cap în acord. Apoi m-am întors la delegație și am început să vorbesc: "Vă salutăm în dragostea și lumina unui creator infinit". În acest moment, atât Tear-Eir, cât și Triunghiul de Aur au pus palmele în față și s-au înclinat. Am imitat ceea ce au făcut. Am simțit o energie foarte elevată, plină de iubire venită de la Tear-Eir. Părea că se deschide mai mult spre mine decât înainte. Am fost învins de emoție. Deși nu plângeam, pe fața mea se strecurară lacrimi.

 Am continuat să vorbesc pentru Tear-Eir, fără să înțeleg prea mult din ceea ce a spus. Au existat câteva declarații juridice cosmice, iar apoi am început să vorbesc despre cele douăzeci și două de programe genetice conduse de Super Federație. Tear-Eir mi-a adresat grupuri de ființe atât prin numele lor, cât și de unde au venit.

 [DW: I-am cerut detalii, iar el a spus că există protocoale de protecție deliberate care creează amnezie asupra unor astfel de detalii. Aceasta este în conformitate cu Legea lui UNU, directive privind protejarea liberului arbitru.]
Tear-Eir a început să discute înțelegeri cosmice cu privire la aceste programe care au fost făcute și încălcate peste oceanele timpului. Se pare că fiecare dintre cele cincizeci și două de stele din grupul nostru de stele locale au trecut prin programe genetice similare.

 [DW: Aceste grupuri ale Super-Federației au luat ADN din toată galaxia și l-au amestecat cu noi în aceste programe, super-încărcându-ne pentru Ascensiune.]
Tear-Eir a anunțat că Super Federația, așa cum o știa, va fi în curând dizolvată, așa cum se întâmplase în nenumărate alte sisteme stelare. Aceasta era în deplină conformitate cu legea cosmică. Tear-Eir a mai afirmat că în curând vor veni două rase Gardieni pentru a înlocui Aviarii Albaștri și Ființele Triunghiului de Aur. În acel moment, noii Gardieni urmau să ghideze Super-Federația prin consolidarea și închiderea acestor programe.
Aproximativ o treime din adunare s-a ridicat și a început să vorbească și să-și expună cazurile particulare imediat. Unii vorbesc, în timp ce cei mai mulți se apropiau telepatic.

 [DW: Ființele super-federației crezuseră că vor continua să ne "gestioneze" încă o mie de ani după blițul solar (Eveniment, n.b.). Au simțit că suntem creațiile lor, nu ființe autonome. Astfel, toată lumea a fost foarte supărată în a fi spus că vor pierde total controlul asupra noastră.]

Un fel de sistem automatizat din stația spațială a blocat comunicațiile. Unii dintre ei își mișcau brațele și vorbeau, dar nu se auzea nici un sunet. Tear-Eir mi-a spus să-mi amintesc sistemul Ponce (piramidal, n.b.). Am avut un conflict militar între câteva grupuri din Super Federație și un grup Guardian care a pus în aplicare o situație similară într-un sistem de stele îndepărtat, cu mult timp în urmă. Incidentul părea semnificativ pentru toți cei prezenți, cu excepția Delegației Pământului și a mea.
Delegații s-au întors la locurile lor și m-au așteptat să mă adresez din nou. Tear-Eir mi-a spus atunci: "Umanitatea a avut mult de câștigat. În această nouă etapă, acest consiliu se va desființa în curând. Familia Cosmică a Umanității îi va ajuta să se vindece și să-i îndrume prin gestionarea propriei dezvoltări genetice și spirituale. Acest consiliu va participa cu membrii săi încarnați pe Pământ, până când omenirea le va cere să plece”. "Omenirii i se va oferi un loc oficial în noul Consiliu al Super-Federației. Acești membri ai familiei Cosmice își vor folosi experiențele ca parte a acestor programe pentru a ajuta la îndrumarea acestui consiliu în programe continue în curs de desfășurare în această galaxie".

Tear-Eir mi-a spus atunci: "În serviciul tuturor, în slujirea celuilalt" (deci dragilor și după Ascensiune avem o grămadă de treabă..., n.b.).

     Ce va însemna asta?
Apoi, el și Ființa Triunghiului de Aur au dispărut, lăsându-mă încă o dată singur pe scenă. Când m-am uitat la scaunul pe care Gonzales stătea, s-a ridicat și a făcut o mișcare liniștită a mâinilor. M-am îndreptat repede spre el, iar el m-a îndrumat lângă ieșire. Am ieșit din sala de conferințe și de lângă cei trei Mayași care stăteau în același loc ca și când l-am părăsit. M-a întors în locul meu inițial, aproape de plante. El a spus: "Știi ce înseamnă asta?" M-am uitat la el și am spus: "Omenirea nu va fi controlată și experimentată de zeci de rase ET care cred că sunt dumnezei?" El a zâmbit și a spus: "Ei sunt zeii din miturile noastre ...". Dar da. Și înseamnă că Federația Galactică, din care face parte Alianța Ființelor Sferă, ne va ajuta acum cu Imperiul Draco. "Nu îi vor elimina pentru noi, ci vor oferi sprijin ce ne permite să ne curățăm propria casă. Vom avea de-a face doar cu amenințarea AI (Inteligenței Artificiale n.b.) până când seria de evenimente solare le va clarifica de la Sistemul Sol ".

 Am fost șocat și am spus: " Alianța Ființelor Sferă este non-violentă; cum se vor confrunta reptilienii? " El a spus: "Cred că va trebui să vedem acel joc împreună. După seria de evenimente solare, Draco va fi eliminat energetic din acest sistem. O energie incompatibilă va emana de la Soare timp de aproximativ o mie de ani. Mulți reptilieni vor încerca să rămână ascunși pe Pământ în câmpuri temporale și în baze puternic ecranate adânc în Pământ, așa cum au fost în ciclurile anterioare. Oamenii vor fi responsabili pentru dezrădăcinarea lor din ascunzători. Din acel moment, Draco nu vor mai putea să se întoarcă în acest sistem".

 Am întrebat: "De ce numai o mie de ani?" Gonzales s-a uitat la mine și a spus: "Sună biblic, nu-i așa? Pământul este aproape de o Super Poartă Stelară. Acestea sunt foarte speciale. "Legea cosmică împiedică închiderea Super Porților Stelare pentru ca o anumită rasă să nu călătorească. Singura alternativă este să blochezi accesul în sistemul în care se află super-poarta. După ce umanitatea va trece prin dezvăluire și evenimentele solare, reptilienii vor fi cea mai mică amenințare."

 Am întrebat: "Cine gestionează acest câmp energetic pentru perioada de o mie de ani?" El a afirmat: "Câmpurile de energie de o mie de ani par a fi o parte naturală a ciclului cosmic și a fluxului de energie".  El a afirmat că, potrivit informațiilor sale, acest ciclu de mii de ani nu este "ceva stabilit de activele Federației Galactice". La acel punct, un glob albastru apare din nou, zig-zag în jur. Unele dintre ființele care au participat la conferință urmăreau globul în timp ce-l zgâlțiră aproape de piept și apoi mă expedia din vederea lor.

  Va continua în partea a treia...

 Traducere și adaptare text M.S. - administratorul blogului https://burebista2012.blogspot.ro/

10 comentarii:

 1. Nu-mi este clar ce a vrut să spună aci : "Legea cosmică împiedică închiderea Super Porților Stelare pentru ca o anumită rasă să nu călătorească. Singura alternativă este să blochezi accesul în sistemul în care se află super-poarta. După ce umanitatea va trece prin dezvăluire și evenimentele solare, reptilienii vor fi cea mai mică amenințare."
  În altă ordine de idei, pentru mine David şi Corey sînt cei mai demni de încredere oameni care vorbesc despre aceste chestiuni fffff importante pentru oameni...Atunci de ce sînt atît de rar şi puţin traduşi în româneşte ???...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. După publicarea întregii serii de articole ale actualizarii lui Corey Goode, voi publica Codexul Galactic, pentru a înțelege ce legi universale guvernează universul și Creația în sine, pentru ca apoi să puteți face legăturile cu tot ce citiți în actualizarea lui Corey Goode. Sunt traduceri ale unor cărți ale lui David Wilcock..cred și la noi, dar nu știu să zic unde pot fi găsite, poate pe internet, dar cele recente în niciun caz.
   Informațiile ce le oferă sunt bulversante pentru mințile obișnuite și nu mulți ar citi asemenea cărți, ori o editură urmărește profitul nu informarea corectă a oamenilor.
   Numai bine !

   Ștergere
 2. Te rog să continui seria acestor dezvăluiri !...este trăsnet de interesantă !...

  RăspundețiȘtergere
 3. Și eu o găsesc la fel de interesantă.

  RăspundețiȘtergere
 4. Cărţile lui David W. sînt 3, traduse şi în romăneşte. Le-am citit pe toate...Informaţia nu este din ele...Impresia mea este că nu ai tradus corect acel pasaj, pentru că nu are nici un sens...Dacă ai putea să-l clarifici, mi-ai bucura sufleţelul !...Sau poate se găsesc pe undeva lămuriri ulterioare ale lui David...Aştept cu mare... răbdare continuarea ! Iţi mulţumim !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ar trebui să fi foarte avansat spiritual sau să fi făcut parte din PSS, pentru a interpreta corect ce-a spus acolo, ideea este că legile cosmice interzic unei civilizații foarte avansate să blocheze accesul altor civilizații prin aceste portaluri, pentru a călătorii în cadrul unui Univers și atunci se spune că totuși poți bloca accesul (în cazul nostru a reptilienilor) în sistemul nostru solar.
   Alte informații confirmă faptul că Federația Galactică prin Comandamentul Ashtar păzește la propriu toate portalurile din sistemul nostru solar, pentru a interzice altor nave reptiliene să vină în ajutorul compatrioților lor blocați aici.
   Porțile stelare sunt altceva, ele fac posibilă călătoria între universuri sau densități vibraționale și se află în stelele unui sistem stelar. Stelele sunt zone cuantice spațio-temporale care fac posibile aceste ,,treceri”, dar ca civilizație trebuie să fi foarte evoluat spiritual și tehnologic.
   Cam asta am înțeles eu din text.
   Numai bine !

   Ștergere
  2. Dragul meu Arbatel F. Nu mai fi atît de scurt....spune-ne şi nouă de unde ai cumpărat sau procurat aceste cărţi de excepţie.....înţelegi ,că mi le doresc cu ardoare şi eu ? Ce treabă avem noi cu opiniile altora ? să fie ignoranţi -sănătoşi-pe mai departe....Eu cred că viitorul planetei noastre şi al umanităţii depinde de ACUM - cît de pregătiţi,informaţi devenim pentru a preîntîmpina surprize dintre cele mai uluitoare... Eu dacă aş fi în posesia unor astfel de cărţi ,atunci cînd am afirmat că le-am citit -ştiind că trezesc un val de interes în rîndul cititorilor blogului lui Marius- aş fi indicat şi sursa sau posibilitatea de a aduna,învăţa noul comportament,familiarizare,termeni,pentru a-le împărtăşi CELOR REAL INTERESAŢI de viitorul nostru,astfel punîndu-mă şi făcîndu-mă în acest fel UTIL. Mulţumesc şi te rog să nu te superi dacă INVOLUNTAR ţi-am făcut vreo nemulţumire sau adus un reproş neavenit. George Nandi de Drobeta- SPOR ÎN LUMINA INIMII TALE !

   Ștergere
  3. http://www.librarie.net/cautare-rezultate.php?au=75792&gclid=EAIaIQobChMI2cCgoqeC2QIVCZ7ACh3ZhQuEEAAYAiAAEgLRJ_D_BwE

   trebuia doar sa cauti 3 secunde pe google

   Ștergere
 5. "În serviciul tuturor, în slujirea celuilalt" -SUPERB...MINUNAT...NICI CĂ SE PUTEA EMITE O EXPRESIE MAI EXACTĂ A SERVICIULUI ÎN SLUJBA UMANITĂŢII. E colosal cîîte evenimente se petrec dincolo de cele 5 simţuri....Ce drag mi-ar fi să pot fi şi eu util în această sisifică dar LUMINOASĂ MUNCĂ....

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.