luni, 22 ianuarie 2018

Cultul frankist-sabateean – O infiltrare satanică în lumea occidentală


  Lumea occidentală a fost invadată de mult timp de o ideologie satanică. Mecanismele acestor grupuri insidioase au influențat societatea de generații. Următoarele informații sunt doar un mic eșantion din istoria ascunsă din ultimii 500 de ani.


"Ori vă convertiți la islam ori muriți". Aceasta a fost întrebarea pe care sultanul turc i-a pus-o lui Sabbatai Zevi, autoproclamatul "Mesia" evreu în 1666. Pretinzând convertirea, Zevi a recurs la o practică obișnuită. Dar Zevi nu era un evreu obișnuit. El a condus o erezie populară, bazată pe o tulburare satanică a cabalismului. Rabinii l-au denunțat pe el și pe urmașii săi. După "convertire", peste un milion de adepți, care mai târziu au inclus finanțatori precum Rothschild, i-au imitat exemplul. Dar ei nu s-au prefăcut că sunt musulmani sau creștini. Ei s-au prefăcut că sunt iudei.
Renegatul comunist Bella Dodd a dezvăluit că în anii 1930, Partidul Comunist avea 1100 de membri care au aderat la Preoția Catolică. Ei au devenit episcopi, cardinali și eventual, papi. Prin adoptarea acestei strategii de cameleon, acest cult satanic s-a infiltrat și a subminat majoritatea guvernelor și religiilor și a stabilit o tiranie invizibilă fără să atragă prea multă atenție. În cuvintele cercetătorului talentat Clifford Shack:
"Prin infiltrare pe ascuns și cu viclenie, această rețea invizibilă a venit să ne conducă pe toți. La patruzeci și unu de ani după moartea lui Shabbatai Zevi, în 1717, s-au infiltrat în breslele Masoneriei din Anglia și va înființa Francmasoneria ... [succesorul lui Zevi], care va avea un mare impact asupra miezului interior al francmasoneriei, cunoscut sub numele de Illuminati, format în 1776. Francmasoneria va deveni forța ascunsă din spatele unor evenimente precum revoluțiile [americane, franceze și ruse], creînd ONU și Israel, ambele războaie mondiale (inclusiv Holocaustul) și asasinatele fraților Kennedy care, împreună cu tatăl lor, au încercat să înlăture eforturile rețelei pe teritoriul american.” 
,, Frankiștii/Sabateeni, numiți și "Cultul ochiului care vede totul" (simbolul ochiului lui Horus din vârful piramidei masonice de pe bancnota de 1 dolar), sunt cameleoni politici și religioși. Sunt peste tot unde există putere. Sunt băieții buni și băieții răi. Era celui de-al doilea război mondial este un prim exemplu. Următorii lideri au fost membri ai "Cultului ochiului care vede totul" (Sabbatean / Frankiști): Franklin D. Roosevelt; Winston Churchill; Adolph Hitler; Eugenio Pacelli (Papa Pius al XII-lea); Francisco Franco; Benito Mussolini; Hirohito și Mao Tse-Dung. "

       Implicații
Dacă domnul Shack este corect, istoricii, educatorii și jurnaliștii colaborează prin susținerea unei realități false și distragerea noastră de la adevăr. Lumea noastră, percepția noastră despre experiența umană, sunt modelate de o societate secretă ocultă. Cultura noastră este psy-op (operațiune psihologică) elaborată. Evident, Sabateenii și descendenții acestora ar trebui să ne atragă atenția. În schimb, ei sunt ascunși de la vedere. Ei au fost decisivi în așa-numitele "Iluminări", "secularism" și "modernism", care sunt doar pași de copil față de Satanismul lor. Potrivit rabinului Marvin Antelman, ei cred că păcatul este sfânt și ar trebui să fie practicat de dragul său. De vreme ce Mesia va veni când oamenii devin fie drepți, fie corupți, Sabateenii au optat pentru deznădejde: "Din moment ce nu putem fi toți sfinți, atunci să fim păcătoși".

Binecuvântarea blasfemioasă "care permite interzisul", mai târziu a devenit Illuministul "faci cum dorești" expresia sentimentului lor "religios". Total imoral, ei cred că "scopul justifică mijloacele". În 1756, Iacob Frank și urmașii săi au fost excomunicați de rabini. Antelman spune că Sabateenii s-au aflat în spatele mișcărilor reformate, liberale și revoluționare din secolul al XIX-lea. Ei au fost, de asemenea, în spatele mișcărilor reformatoare și conservatoare din iudaism, inclusiv "Haskalah", adică asimilarea evreiască. Cu alte cuvinte, evreii au fost influențați de Sabateeni și ei nici nu-l cunosc. Aceasta este tactica lor. Ei nu susțin o împărăție satanică. Ei vă îndrumă cu blândețe în felul acesta întrebând de existența lui Dumnezeu, cerând "eliberarea sexuală", "independența femeilor", "internaționalismul", "diversitatea" și "toleranța religioasă". Toți au o agendă ascunsă: să submineze "toate forțele colective, cu excepția propriilor lor forțe".

      Excesul sexual ca o religie
Ni se spune că "sexul liber" este "progresist și modern". De fapt, secta sabateană s-a răsfățat prin împărțirea nevestelor, orgii sexuale, adulter și incest pentru mai mult de 350 de ani. Ei au promovat și sexul interrasial. Ei ne-au indus parțial cultul lor. Antelman citează procedurile unei curți rabinice unde Shmuel, fiul lui Shlomo, a mărturisit că a respins Torah și i-a încurajat soția să facă sex de mai multe ori cu Hershel. "Eu sunt vinovat, ea nu a vrut." (111)

Abandonarea sexuală este caracteristică comunismului, o ieșire directă a Sabateanismului. Iacob Frank a devenit proxenetul frumoasei sale soții pentru a recruta oameni influenți. Membrii feminini ai Partidului Comunist au fost folosiți în același mod. Adam Weishaupt, fondatorul Illuminati, a profitat de propria cumnată gravidă. O relatare pertinentă: În cartea sa, "Cealaltă parte a decepției", dezertorul din Mossad, Victor Ostrovsky a descris modul în care agenții Mossad se relaxează: ,,La o petrecere, personalul, inclusiv multe femei tinere necăsătorite, s-au adunat în jurul unei piscine, complet goale. Apoi a început orgia...”

     Holocaustul
Influența conspirației Sabateene este ascunsă de la vedere. De exemplu, termenul "Holocaust" este folosit fără a ține seama de adevăratul său înțeles. Rabbi Antelman afirmă că înainte de cel de-al Doilea Război Mondial termenul însemna "ofrandă arsă" ca și un sacrificiu. (P.199) El îl citează pe Bruno Bettleheim, care spune că "numirea celei mai chinuitoare, celei mai brutale, celei mai oribile, celei mai atroce crime în masă, o ofrandă arsă este un sacrilegiu, o profanare a lui Dumnezeu și a omului". (205)

Cui a fost închinat acest sacrificiu? Cu ce scop? Evident, are ceva de-a face cu practica ocultă a Sabateenilor. De fiecare dată când folosim acest cuvânt, ne implicăm involuntar în sacrilegiul lor. Potrivit lui Antelman, Sabateenii au urât evreii și au căutat dispariția lor. El citează rabinii care au avertizat încă din 1750 că dacă evreii nu i-ar fi oprit pe Sabateeni, ei ar fi fost distruși de ei. (209) Într-adevăr, atunci când unii evrei au încercat să salveze evreii europeni de genocid, Antelman spune că "comunitățile conservatoare și de reformă [din SUA] și-au pierdut calea morală ignorând aceste activități, așa numitele organizații constituite, cum ar fi Congresul Evreiesc American, Comitetul Evreiesc American și B Nai Brith nu au făcut nimic.” (217)

     Căsătoria între rude
Sabateenii se căsătoresc numai în secta lor demonică. Adesea, se căsătoresc cu neamuri bogate, influente. Astfel, mama celui de-al patrulea baron Rothschild (Iacov) nu era evreică și nici soția lui. Un alt exemplu este căsătoria lui Karenna, fiica lui Al Gore, cu Andrew Schiff, nepotul lui Jacob Schiff. Tatăl lui Gore era senator sponsorizat de Armand Hammer (Occidental Petroleum), al cărui tată a fost fondatorul partidului comunist american. Al Gore este un alt agent Illuminati.

     Concluzie
Omenirea se află în mâinile unui vicios cult satanic a cărui putere este atât de mare, încât pot face ca războiul lor împotriva umanității să pară normal și inevitabil. Chiar și atunci când complotul lor este expus, ei pot convinge pe toată lumea că este rasist și nedemocratic să credeți așa ceva. Ei au oameni fixați ,,la butoane” în timp ce ridică un stat polițienesc. Societatea occidentală este falimentară din punct de vedere moral. Această rețea elaborată de cult satanic controlează politica, informația și cultura. Cei mai mulți lideri sunt dușmani sau trădători. Inteligenții a fost mituiți în timp ce publicul este distras și se complace într-un paradis nebun, creat artificial pentru a-i sluji. Ca majoritatea națiunilor și religiilor, evreii au fost subminați din interior. Sioniștii sunt pioni ai sabateenilor care au folosit "holocaustul" pentru a institui crearea Israelului. Milioane de evrei au fost "sacrificați" pentru a crea o Patrie Sabateană, o "ofrandă arsă" lui Satana.

Dumnezeu a dat omului Viața: un miracol plin de frumusețe și semnificație. El ne-a dat tot ce avem nevoie pentru a ne dezvolta în conformitate cu planul său. Dar oamenii care cred că puterea și bogăția fără limite sunt mai bune decât iubirea infinită au deturnat omenirea. Ei vor să ne strice Rende-vous-ul Divin din această lume și în schimb, să ne înrobească. Acesta este sensul real al politicii noastre și al timpului nostru.

       Drum drept spre Lumină!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.