vineri, 19 ianuarie 2018

COBRA – Operațiunea MJOLNIR (16.01.2018)


   Operaţiunea MJOLNIR este o operaţiune specială a Forţelor Luminii, de impunere a implementării CODULUI GALACTIC, în contextul Carantinei Pământului.
MJOLNIR, numit şi „Ciocanul lui THOR” (comparaţi : în Norvegia – Thor ; în Imperiul Roman– Iuppiter ; în Grecia – Zeus ; în Egipt – Wsir ; în perioada Atlanteeană târzie – Astaar) este o tehnologie specială a Confederaţiei Galactice, ce va permite ca acest CODEX GALACTIC să fie respectat, iarăşi, în acest Sector Galactic al Pământului aflat în Carantină. Un aspect al acestei Tehnologii Mjolnir se referă la detectarea oricărei fiinţe întunecate, doarprin măsurarea cantităţii de Anomalie Cuantică ce emană prin gândurile, emoţiile şi acţiunile negative ale acesteia.
Un alt aspect al acestei Tehnologii Mjolnir se referă la posibilitatea tehnologică de reţinere şi prelucrare pentru îndepărtarea oricărei fiinţe întunecate din zona sa, prin procesarea acesteia conform Codului Galactic.
De obicei, procesarea are loc în Unitatea de sortare de pe GANYMEDE (N.MY. : Cel mai mare Satelit al lui Jupiter, unde este localizată cea mai mare Bază a Confederaţiei Galactice din acest Sistem Solar).
Operaţiunea MJOLNIR este în desfăşurare începând cu luna Noiembrie 2017.
În interiorul Spaţiului Sub-lunarForţele Luminii ce aparţin Confederaţiei Galactice se apropie, în mod implacabil, de toţi membrii ce aparţin diferitelor facţiuni întunecateoferindu-le posibilitatea de a accepta Lumina sau de a fi duşi în Centrul Galactic, pentru re-structurare...

Principala FACŢIUNE care a cauzat probleme, recent, este aşa-numitul „COMPLEXUL Separat Illuminati („Illuminati Breakaway Complex” – IBC). Acest IBC reprezintă o Facţiune negativă controlată de Chimera, ce s-a desprins din Reţeaua de la Suprafaţă a Illuminatipătrunzând în subteran în timpul Invaziei Archonice din 1996.
Aceştia şi-au creat propria lor Reţea de Oraşe subterane, conectate prin Trenuri de Mare Viteză. REŢEAUA lor Subterană este independentă de Reţeaua Subterană MILITARĂ a SUA(construită începând cu anii 1950 şi eliberată de către Rezistenţă, după anul 2000), independentă şi de Reţeaua Subterană CHIMERA (construită acum 26.000 de ani, în prezent complet desfiinţată de către Rezistenţă), dar independentă şi de Reţeaua Subterană AGARTHA (creată acum 26.000 de ani şi care s-a extins în ultimele decenii, după ce Rezistenţa s-a alăturat acestei Reţele).
În Interiorul Planetei, „Complexul Separat Illuminati” a colaborat cu nativii tereştri Draconieni şi Reptilieni care au pătruns în acest Sistem Solar în perioada 1996-1999, în timpul ultimei invazii archonice.
În anul 2014membrii de top ai complexului IBC au fost preluaţi de către Chimera.
Din 1996IBC îşi dezvoltă propriul Program Spaţial Secret care co-operează atât cu Flota Draconiană, cât şi cu aşa-numita Flotă Întunecată („Dark Fleet”).

În acest moment, acest Program Spaţial Secret, cu o flotă semnificativă de nave „învăluite”, reprezintă cea mai puternică Facţiune negativă prezentă în Spaţiul sub-lunar, fiind principala ţintă a Operaţiunii Mjolnir.
În prezent, Complexul Separat Illumnati (IBC) este compus din aproximativ 200.000 de membri Illuminati şi Draconieni, controlaţi de către Grupul CHIMERA.
IBC este responsabil pentru majoritatea dispariţiilor de copii, începând cu anul 2015, pe care ei îi folosesc ca şi sclavi în bazele lor subterane !...
Informaţiile despre IBC nu au putut fi eliberate până în prezent, deoarece aceştia s-ar fi răzbunat declanşând represalii şi creând un nivel intolerabil de suferinţă acelor captivi.

O parte a Operaţiunii Mjolnir s-a realizat atunci când Rezistenţa a eliberat marea majoritate a acestor captivi, la începutul lunii Ianuarie 2018 (!), apoi Pleiadienii i-au preluat, ducându-i pe o anumită Planetă din apropierea Grupului Stelar Pleiadian, pentru recuperare şi vindecare.
IBC este responsabil, de asemenea, pentru o mare parte din atacurile cu arme scalare, direcţionate asupra Lucrătorilor în Lumină şi Luptătorilor Luminii, în special pentru actualul val de atacuri, care au început în Noiembrie 2017...
Complexul Separat Illuminati este, de asemenea, conectat cu aproximativ 1 milion de reptilieni nativi care trăiesc la Suprafaţa Planetei, în special în Africa şi America Latină, dar şi pe alte continente, şi care sunt cunoscuţi sub numele de VAMPIRI !...

Alte Programe Spaţiale Secrete tind să graviteze mai aproape de Planetă, în zona Orbitei Joase a Pământului (LEO)curăţirea acestei zone fiind cauza pentru efectele mai vizibile ale actualului Război Spaţial !
Racheta din Hawaii a fost o armă a unuia dintre Programele Spaţiale Secrete, îndreptată spre Hawaii, dar care a fost îndepărtată de către Confederaţia Galactică, înainte de a intra în atmosferă. Misteriosul satelit ZUMA („USA 280”) a fost lansat cu succes pe Orbită şi este implicat în actualul Război Spaţial. Până de curând, a fost posibil ca să urmăriţi poziţia acestui satelit, aici. Un alt satelit, „NROL-47” este, de asemenea, implicat în actualul Război Spaţial de pe Orbita Joasă a Pământului. Acest satelit a fost – sau nu a fost – dezvoltat de o facţiune pozitivă din cadrul NRO, controlat de către Chimera.


NRO („National Reconnaissance Office” – „Oficiul Naţional de Recunoaştere”) este una dintre principalele organizaţii cu rolul primar de a menţine statutul de Carantină a Pământului şi de a monitoriza, în mod continuu, orice posibilă implicare a Confederaţiei Galactice în această problemă a Carantinei Planetare.
Deviza (misiunea) pentru NROL-47 ce poate fi citită, este : „Mali Nunquam Praevalebunt” care, tradusă din limba latină, înseamnă că „Răul nu câştigă niciodată” sau că „Cei întunecaţi niciodată nu predomină”...
Imaginea de pe siglă îl descrie pe Sf. Gheorghe ucigând dragonul care cerea sacrificii umane.

Punerea acestui lucru în limbaj modern înseamnă : Victoria speciei umanoide pozitive asupra speciei Draconiene, în această ultimă fază a Războaielor Galactice.

Vom încheia această Actualizare cu un videoclip al Operaţiunii Mjolnir, care ar putea fi interesant pentru mulţi : 

Un comentariu:

  1. in Sfarsit ! ! !

    era deja vremea sa se intervina in Forta, cu astia altfel nu merge !

    Victoria Luminii e la usa .!.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.