duminică, 14 ianuarie 2018

Cele trei moduri în care numele unei persoane este înscris în actele de identitate


  Majoritatea oamenilor au  rate bancare, fie sunt angajati la stat sau la firme private. Cand va angajati trebuie sa semnati un contract, de cele mai multe ori contractul este facut special sa fie mare pentru ca persoana in cauza sa nu-l poata citi integral, astfel incat sa fie inselata si sa-l semneze…
Cert este ca fiecare loc de munca de pe planeta iti cere sa semnezi un numar de documente, care afirma cu cuvinte plasmuite ca esti de acord sa fi reprezentantul unei corporatii sau entitati.
Toate acestea inseamna pur si simplu, ca atunci cand semnezi actele de angajare care sunt cerute de aproape orice angajator la care aplici, renunti la drepturile tale ca Persoana Naturala, protejate prin Constitutie, si accepti sa reprezinti o Persoana Artificiala care nu se afla sub protectia Constitutiei.

 E dificil de evitat acest lucru pentru ca daca nu semnezi documentul renuntand la drepturile tale, nu esti angajat.
Deci de ce orice angajator plateste impozite voluntar, fapt ce conduce la solicitarea acestor documente? Pentru ca daca nu face asa, afacerea lui pierde toate beneficiile Statale oferite afacerilor Private sau Comerciale. Cei mai multi oameni accepta, pur si simplu, neadevarul ca impozitul pe venit e cerut de lege, fara a investiga acest aspect.
   1. Când numele tău ca persoană apare pe un act având prima literă a numelui si a prenumelui scrise cu Majusculă, acest lucru reprezintă Capitis Diminutio Minima, ce semnifică că au fost schimbate doar relatiile familiale ale persoanei. E vorba de o pierdere minimală a drepturilor.
   Exemplu de nume: Popescu Ion
   2. Când doar numele apare scris cu Majuscule, asta reprezintă Capitis Diminutio Media, care înseamnă că omul își pierde dreptul de cetățenie, dar nu dreptul la libertate. Cu alte cuvinte poți fi amendat sau penalizat, dar nu înrobit sau arestat.
    Exemplu de nume: Popescu ION
   3. Când tot numele e scris cu Majuscule pe orice document, asta înseamnă Capitis Diminutio Maxima, ce stabilește că starea unui om trece de la libertate la sclavie. Are loc o predare către Stat a tuturor drepturilor sociale și civile. Înseamnă că poți fi amendat, arestat și înrobit în orice limită pentru orice perioadă de timp după bunul-plac al Statului.
    Exemplu de nume: POPESCU ION
Însă cea ce e important de mentionat este că dacă nu îți asumi nici o obligație prin aceste documente prin care declari că renunți la Drepturile tale și reprezinți o corporație, nu ești obligat, în niciun fel, să te prezinți în fața niciunui tribunal.
Sunt două tipuri de legi pe pământ:
    1. Legea Civilă care este legea pământului
    2. Amiralitatea Maritimă care este legea apei
 Legea “Amiralității, care administrează întreaga structură a comerțului mondial se bazează pe Vatican drept canonic, a cărei revizuire a fost ultima dată în 1984. Acest drept a fost perfecționat de către Imperiul Roman.
Atunci când un tribunal se află sub incidenţa Legii Amiralităţii sau maritime, el trebuie să arboreze un steag cu franjuri aurii. Priviţi toate steagurile din tribunalele penale SUA şi suA şi veţi constata că acestea au franjuri aurii. Acelaşi lucru este valabil şi în privinţa multor altor clădiri oficiale.
 Aceste tribunale penale „americane” funcţionează încă sub incidenţa legii amiralităţii BRITANICE. Coroana şi familiile britanice ale Frăţiei controlează şi la ora actuală tribunalele penale americane, iar nucleul acestui control sunt societăţile secrete cu sediul în Temple Bar din Londra, centrul profesiei juridice britanice de pe fosta proprietate a templierilor. Marea Lojă a Francmasoneriei Engleze îşi are sediul pe Great Queen Street (Strada Marii Regine – Semiramida/Isis). Încă de la crearea sa, în anul 1717, ea a controlat majoritatea lojilor francmasone din lume.
Amiralitatea maritimă este legea bancară. Ca urmare, o corporatie, guvernul sau oameni care vor să te controleze, crează un “al doilea tu” și acest “al doilea tu” pe care ei îl controlează, pe care ei l-au creat, e în întregime scris cu Litere Majuscule. Dacă verificați când primiți o notă de plată, o chemare în judecată, o amendă, un bilet, factură de apă, factură de electricitate, permisul de conducere etc. Pe tot ce are legatură cu afacerile, numele vostru va apărea întodeauna cu Majuscule pentru că băncile și guvernele nu lucrează decât cu Majuscule.
Cei care sunt acuzati de aceste tribunale ale Amiralității Maritime, nu înțeleg, de regulă, că sunt amendați sau arestați cu voia lor.
De obicei când un judecător îți strigă numele și te întreabă dacă acest numit ești tu, cei care răspund “DA” sunt de acord, verbal, să reprezinte Persoana Artificială reprezentată de acel nume.
Procedând astfel, renunți voluntar la drepturile tale garantate de Constituție.
 Drepturile tale absolute ca Persoană Naturală sunt dreptul la viață, la siguranță și la proprietate și toate aceste drepturi sunt foarte importante. Gândiți-vă că nu puteți fi niciodată privați de aceste drepturi, decât dacă renunțați de bunăvoie la ele. Noi trebuie să ne înțelegem drepturile dacă vrem să fie apărate.

 A se citi din blog cum să devi o ființă suverană : https://burebista2012.blogspot.ro/2017/01/de-la-persoane-la-fiinte-suverane-marea.html

       Sursa: https://www.cocoon.ro  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.