sâmbătă, 20 ianuarie 2018

Armele cu energie dirijată și războiul psihotronic (video)


  „Este vorba despre un nou tip de criminalitate, necunoscut, pentru care nu exisă legislaţie, nici specialiști sau măsuri de evaluare și care provine din scăparea de sub control a armelor cu energie dirijată prin folosirea lor pe civili, arme neconvenţionale antipersonale cu tir invizibil cu ochiul liber, care distrug de la distanţă nelasând urme, pătrund prin orice material, produc grave prejudicii fizice si psihice victimelor, fiind letale. Aceste arme neconvenţionale permit actualmente tortura și crima perfectă, făptuitorii scăpând de sub incidenţa legii din lipsă de urme.” (Lect. univ. Laura Petrescu)
 Despre aceste lucruri vom vorbi în noul episod al emisiunii MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII, pe care îl puteți vedea mai jos. Vizionare cu folos!
           Daniel Roxin
3 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Daniel Roxin, in aprilie 2012 , in Jurnalul National , Viorel Ilisoi semna "Bucuresti, monstrul cu un singur rinichi ". O sa te intrebi ce legatura are aceasta cu SUBIECTUL ?! Are .
  Calculati va rog nu spatiul verde alocat pe cap de locuitor in Bucuresti ci densitatea pe metru matrat al celor care se joaca(in necunostinta de cauza) cu puterea gandului si al cuvantului .O sa intelegi cat de usor poti crea o masa critica nu cu ajutorul prostilor ci cu ajutorul celor care "le stiu " pe toate !

  Si , ca fapt divers, va furnizez o informatie : Masivul Bucegi dimpreuna cu Sfinxul (Scutul Antiracheta al Planetei in Sine) a fost mutat la Arad. Informatia poate fi verificata accesand Sursa (Cronica Akasha) pe frecventa geniu , si nu pe frecventa sinelui fals , al egoului.

  RăspundețiȘtergere
 3. *Cuvânt inainte: vă rog să îmi aprobați comentariul, poate vede cine trebuie, este de o importanță extremă. Dvs. găsiți, de asemenea, pe site, o schiță de construire a unui dispozitiv psihotronic - radionic.

  Citește și celelalte articole de pe site. Măcar răspândește, ia atitudine, ia!

  Ia atitudine, ia, citește celelalte articole de pe site pentru a înțelege de ce. Conștientizează. Măcar răspândește.

  https://www.seruah.com/afirmatii-ce-le-poti-asculta-in-locul-muzicii-sau-le-poti-rula-psihotronic-radionic-afirmatii-pentru-inversarea-torei-evreiesti.html

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.