vineri, 12 ianuarie 2018

Actualizare Ben Fulford (08.01.2018) - Războiul financiar poate escalada în atacuri masive EMP ca lovituri finale de doborâre


   Războiul aflat în curs este de control al sistemului financiar și astfel controlul asupra viitorului planetei ajunge la un crescendo periculos, sunt de acord mai multe surse. Cel mai important, armata americană a distras atenția mondială săptămâna trecută printr-o dispută falsă între președintele american Donald Trump și fostul consilier Steve Bannon, în timp ce ei au folosit SpaceX pentru a lansa satelitul lor secret Zuma, spun sursele Pentagonului. http://www.chicagotribune.com/news/nationworld/science/ct-spacex-secret-satellite-20180107-story.html
Acest satelit cu arme cu Puls Electromagnetic (EMP) a fost lansat ca urmare a termenului de plată al guvernului S.U.A., care este pe 31 ianuarie și va fi folosit împotriva Coreei de Nord, spun sursele. Deoarece Coreea de Nord este o proxy și este într-adevăr cu o tehnologie prea analogă pentru a fi afectată de un atac EMP, acesta este în mod clar o amenințare ascunsă către controlorii elvețieni care au scos SUA și au construit cu China (este vorba de construirea noului sistem financiar, Elveția recent a cumpărat o mare cantitate de yuani cu euro sau dolari din rezerva băncii centrale, n.b.).

Vă rugăm să rețineți că guvernul secret occidental folosește mișcările corpurilor celeste pentru evenimente meteorologice majore și că 31 ianuarie va fi data primei combinații de lună albastră, superlună și eclipsă lunară din ultimii 150 de ani. În ciuda evenimentelor celeste, sistemul petrodolarului din S.U.A. se află în pericol de moarte în zilele noastre, în timp ce marii exportatori de petrol, Rusia, Venezuela și Iran vând petrol fără a trece prin sistemul dolarului (tranzacțiile se fac în yuani, ruble sau aur, n.b.). Agențiile americane care încearcă să schimbe regimul din Iran și Venezuela au eșuat până acum; încurajând alți exportatori majori de energie, cum ar fi Qatar și Indonezia, să se gândească la ocolirea petrodolarului.
În plus, Rusia și-a dublat capacitatea de export a petrolului în China, la 1 ianuarie, cu o nouă conductă.

Pakistanul a dat de asemenea o lovitură serioasă vechiului sistem, anunțând că va folosi yuanul chinezesc în comerț, expulzând 1,4 milioane de afgani și invitând China să construiască o bază militară acolo. Aceasta înseamnă că veniturile din heroină din Afganistan ar putea fi amenințate. Din moment ce petrodolarul este mai precis descris ca petro-narco-dolar, aceasta este de asemenea, o mare lovitură pentru vechiul sistem. În acest context, China are în vedere data de 18 ianuarie ca dată de începere a tranzacțiilor futures denominate pe petrol în yuani chinezești și aur. Acesta este motivul pentru care sursele Pentagonului vorbesc despre un atac EMP, în timp ce sursele CIA spun, așa cum s-a raportat săptămâna trecută, că o ușă din spate va fi folosită pentru a "închide sistemul financiar actual".
În acest context, este demn de remarcat faptul că un petrolier iranian a luat foc în largul coastei Shanghai săptămâna trecută (a fost dat și la TV acest eveniment, n.b.). Cel mai probabil, acest lucru a fost un avertisment ascuns către chinezi, de către complexul militar-industrial din S.U.A., pentru a le spune că încă mai pot distruge energia Chinei. Cu alte cuvinte, ei le spun chinezilor să renunțe la înlocuirea unilaterală a vechiului sistem financiar până când nu se ajunge la un acord final cu privire la noul sistem financiar.

Între timp, acum că mafioții sataniști Khazari din Statele Unite au fost decimați, Pălăriile Albe capturează pedofilii europeni de top și mafioți Khazari și îi duc la baza militară americană de pe insula Diego Garcia, spun sursele Pentagonului. Julian Assange (creatorul WikiLeaks) se află acum în custodie militară în S.U.A. și a furnizat informații pentru acțiunea Pălăriilor Albe din armată și agențiile americane. De exemplu sunt folosite forțele speciale Navy Seals pentru a opri traficul de ființe umane.
În campania împotriva traficului uman al mafiei Khazare, al doilea episod al mini-seriei BBC "McMafia" a arătat că femei din Rusia și Europa de Est sunt traficate în Israel prin Egipt, notează sursele. Imediat după difuzarea emisiunii, Egiptul a arestat 75 de persoane pentru trafic de ființe umane. De asemenea, creierul israelian Moshe Harel a fost arestat săptămâna trecută pentru că a condus o rețea mondială de trafic de organe umane.     http://www.arabnews.com/node/1220266/world  

Există, de asemenea, un atac major împotriva fondurilor speculative khazare și a operatorilor lor, notează sursele Pentagonului. Ei remarcă faptul că 10 Khazari, inclusiv directorul executiv al fondului Bridgewater Associates, Bruce Steinberg, au fost "uciși într-un accident de avion în Costa Rica". Fostul șef al FBI James Comey "a lucrat pentru Bridgewater, dar acest lucru poate fi un mesaj către bancherii din umbră și investitori ", adaugă sursele. "Atacurile asupra fondurilor speculative și a banilor israelieni continuă, în timp ce fostul comandant Och Ziff, Michael Cohen, au fost acuzați de fraudă în Africa și este legat de miliardarul israelian Dan Gertler", continuă sursele. Între timp, în interiorul S.U.A., președintele Donald Trump a dizolvat comisia de fraudă a alegerilor, după ce munca sa a dus la peste 10.000 de acuzații închise, prin care se întreprinde acum acțiunea în instanțe, spun ei.

Hillary Clinton, legată de afacerea Uraniu Unu, prin Clinton Foundation și scandalurile de e-mail sunt raportate în majoritatea mass-media de propagandă corporativă, acum când o anchetă oficială a fost anunțată de către FBI și Departamentul de Justiție. "După ce a ars fișiere și computere în casa ei din New York, Hillary ar putea fi spânzurată pentru trădare", spun sursele Pentagonului. De fapt, Hillary și mulți alții ar trebui să fie spânzurați pentru crime în masă și nu doar pentru trădare. Dacă această investigație este reală, va duce la armele nucleare subacvatice care au fost folosite în largul coastei Haiti pentru a declanșa un tsunami și un cutremur acolo. Aceasta, la rândul său, va aduce în sfârșit așa-numita atenție principală la atacul criminal nuclear și crimă în masă, tsunami asupra Japoniei. Acest lucru va conduce în mod inevitabil la mult așteptata curățenie a politicienilor sclavi din Japonia și a maeștrilor lor păpușari Khazari.

Așa cum am spus de mult timp, atacul asupra Japoniei de la Fukushima face parte dintr-un plan al Rothschild și al maeștrilor elvețieni ascunși de a-și muta sediul asiatic de la Tokyo în Coreea de Nord. Apoi, premierul Naoto Kan a declarat public că a fost împins să evacueze 40 de milioane de oameni din Tokyo în Peninsula Coreeană în urma acelui "dezastru". Un semn de cât de profund se desfășoară acțiunile din "gaura de iepure", o carte japoneză recent publicată susține că în cel de-al doilea război mondial, împăratul japonez Hirohito, era de fapt un Feld Mareșal în armata britanică. Iată paginile scanate din cartea care susține că au arătat copii ale legăturilor militare britanice. Membrii familiei Rothschild ne-au spus în trecut, că rolul japonez în cel de-al doilea război mondial a fost în principal, acela de a fura aurul din Asia, pentru a asigura controlul Khazar continuu asupra sistemului financiar mondial.


 Între timp, o sursă care pretinde că reprezintă "partea bună a familiei Rothschild" a trimis o diagramă cu instrucțiunea "urmați iepurele alb". În partea de sus a acestei diagrame, ei pretind că Vaticanul și catolicismul sunt cheia înțelegerii a tot. În orice caz, un lider asiatic care este adânc în pat cu mafia khazară, prim-ministrul malayez Najib Razak, se pregătește deja să fugă, potrivit surselor CIA și MI6 din Asia. Aici este informația brută a CIA Asia: https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-01-07/malaysian-opposition-picks-92-year-old-mahathir-to-fight-najib

      "Și ultima sentință este o lovitură de pumn: Najib nu a comentat încă public la numirea lui Mahathir. Primul-ministru este programat să viziteze săptămâna aceasta Arabia Saudită. Contactul meu MI-6 din Malaezia mi-a spus că Najib încearcă să obțină azil în Arabia Saudită. Poate că nu se va întoarce în Malaezia. Căldura e pe el. El a transferat mai mult de 5 miliarde de dolari din Malaezia și toți cei care știu, știu asta. "

Amintiți-vă, Najib a fost implicat într-un scandal de furt de fonduri care implică Arabia Saudită și Goldman Sachs. El este, de asemenea, o persoană cheie de interes în dispariția cursei aeriene din Malaezia 370 și 17. Najib este puțin probabil să găsească un adăpost adevărat în Arabia Saudită totuși, pentru că regimul nu mai este sub controlul foștilor săi parteneri de crimă, care au fost curățiți. Armata S.U.A. controlează de facto Arabia Saudită. În schimb, ar putea încerca să caute un adăpost în Ucraina, dar este puțin probabil ca guvernul criminal khazar să mai fie viabil pentru mult timp. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea țărilor din Europa de Est, luate în calcul pentru a provoca Rusia, se îndepărtează de proiectul fascist khazar al UE (din păcate în România stau foarte bine din acest punct de vedere, se poate vedea pe toate posturile propaganda deșănțată a amenințării rusești și cheltuirea a 4 miliarde de euro pentru cumpărarea de avioane second-hand, tehnică blindată și altele, aprobată la urgență de trădătorii din fruntea țării, n.b.).

Acest lucru poate fi văzut prin respingerea de către 16 țări est-europene a planului de a importa milioane de bărbați musulmani tineri, singuri (mai ales țările de la Vișegrad – Cehia, Slovacia, Polonia și Ungaria – care în ultimul timp se opun politicilor UE, n.b.). De asemenea, aceasta poate fi văzută prin îmbrățișarea proiectului de infrastructură cu o singură centură eurasiatică orientată spre est. În Germania, fostul bastion al proiectului UE, naționaliștii sunt în plină ascensiune și cer independența din nou după 70 de ani de guvernare a ocupației guvernamentale. 
Angela Merkel, cea mai înaltă persoană umană Khazară aflată la putere în Occident, a fost informată să demisioneze de către Gnostic Illuminati , care sunt împotriva liniilor genealogice. Amintiți-vă, regimul pe care îl reprezintă Merkel a gestionat greșit Germania atât de mult, încât rata natalității germane a scăzut, iar supraviețuirea pe termen lung a vulturului german este în pericol (în Frankfurt procentul nativilor germani a fost depășit de cel al imigranților, n.b.).

Acum, după ce a început predarea khazarilor europeni de rang înalt, ea nu va mai putea să se agațe mult de putere. Mulți oameni au dispărut deja de la sediul UE din Bruxelles. Oamenii renunță, de asemenea, la radarul din Italia și Elveția. O revoluție în Occident se desfășoară înaintea ochilor noștri. Să vedem cât va mai dura pentru ca Papa Francisc, omul Lojii P2 să negocieze predarea.

     Victorie Luminii!

2 comentarii:

 1. ce inseamna toate pt. oamenii obisnuiti asta ar trebui interpretat

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. D-nă, fiecare interpretează după nivelul său de evoluție spirituală și fiecare, de la aceste informații trebuie să facă propriile căutări pentru aflarea adevărului despre lumea noastră. Acum există informații, față de epoca trecută când totul era cenzurat și nu exista internetul.
   Fiecare își alege calea.....
   Este legea imuabilă a liberului arbitru

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.